forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 9:55 pm 
Аватар

Това е което аз знам, научих наскоро, а раздорът бил станал още след юбилея. Дано ти да си прав де, аз не съм в кухнята на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 9:57 pm 
Аватар

Аз обичам да приемам за факти информацията, която приемам от първа ръка. От всичките ми разговори с него винаги е казвал, че сам е решил да не се занимава. Още повече, че е споделял за тези намерения далеч преди юбилея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:00 pm 
Аватар

Аз не съм говорил с него от юбилея насам, но знам за определени обвинения срещу него, които са преляли чашата. Но каквато и да е причината това му незанимаване си остава огромна загуба за сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:12 pm 
Аватар

BSG написа:
Нищо не е останало от нас. Излязохме, разходихме се на пистата, върнахме се. Ташак.

:!:

Няма какво да се добави.Всичко друго са извинения и прах в очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:14 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
Пак почнахме Алабин, Батков, Баждеков...

Не знам с когондругиго бихме могли да почнем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:19 pm 
Аватар

На кого са нужни нахлувания на пистата и снежни топки...
Пълното безсилие и на терена и на трибуните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:25 pm 

на турчо

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:33 pm 
Аватар

За да може сега да излезе жертва или да бяха прекратили мача? И в двата случая няма никакво полезно действие за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:36 pm 
Аватар

Да може да умре - точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 10:36 pm 

Прекратяването на мача е полезно действие. Поне да го бяхме прекратили при 0-2, та да не берем срам с още гол и поне да можем да кажем, че затова сме паднали. Тоя исторически срам дето го събираме ми идва в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 11:46 pm 
Аватар

Бранник, никой не е гонил Ицо отникъде. А че липсва е факт, но това си е негово решение. Аз пък за пръв път в живота си, може би, ще кажа добра дума за ушев. Днес на стадиона показаха, че може да се държат като нормални хора и служители на реда, а не агресори. Не направиха обичайните си простотии, а имаха чудесен повод. Ако и колегите им в провинцията започнат да мислят преди да действат, може и са постигнем некво примирие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 11:50 pm 
Айде точно за Ицо (и не само) да си замълчим като знаем всички каква истината. Дълбок поклон за него и не само. Днес ония бяха жалки , а ние просто слаби.

Последна промяна El Hacendado на Съб Окт 25, 2014 11:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2014 11:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Като съм си говорел с него не ми е казвал, че е отстранен от дейностите

Kryten, Седем:Едно и другите, това просто не е сериозно ??????????
Гася компа и си лягам, няма смисъл да коментираме каквото и да е след поредната загуба и след като всички сме афектирани.
Лека вечер и само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:04 am 

А незнамсиколконаброй знамена на Лацио ВЪРХУ наши, както и знаме на Унгария...малко вповече ми идват всички тия приятелства. И като добавя колко сме си гъсти и с гадните майни и вече ми се драйфа.

Иначе ужасно много ни се събра последните сезони, нормално е да свалим нивото. За мен е важно, че днес пак бяхме там! Иначе много слабо днес, много...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:08 am 
Аватар

Имаше и некви поляци от Лех около нас :wink: Не беха от лошите анаболици и се беха екипирали със шапки и шалове :smt006 На мен лично не ми пречеха,макар че се счупвам от смех секи път като им чуя олигофренския език :strkstrk Само дано не станем като Курва Норд дето на некво римско дерби Рапид и Аустрия се беха били вътре :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:10 am 

А прасетата румънци, сърби и англичани :strkstrk Бахти цирка :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:15 am 
Аватар

Имаше и друго дето ми направи лошо впечатление-излизат двата отбора за първото полувреме и ние мълчим шото от уредбата се крещи за ръце горе,докато от гей мошно си грухтеше цС*ка,цС*ка..голем автогол за мен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:18 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз пък за пръв път в живота си, може би, ще кажа добра дума за ушев. Днес на стадиона показаха, че може да се държат като нормални хора и служители на реда, а не агресори. Не направиха обичайните си простотии, а имаха чудесен повод.

И аз това си мислех, колкото и да е еретично. Можеха да ни счупят и никой нямаше да им каже копче. Значи можело да се действа и с акъл, колкото и да е рядко :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:19 am 

За мен Дългия днес не беше също на ниво. За огромно съжаление, защото от него зависим много, а той е доказал, че може да владее нещата. Не и днес. Пикая и лягам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:38 am 
Аватар

стига с тия оценки за тоя не бил на ниво оня не бил на ниво..кво очаквате при 6 поредна загуба и мълчалив сектор..93 година Дългия ми е задавал тон и ме е надъхвал..не случайно му казвах да мълчи да ви видим колко можете сами да се вдигнете..вина всеки има..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:42 am 

93-та година?! :shock: Дългия на колко години е бре? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:50 am 
Аватар

ако четеше щеше да разбереш, че нито той ,нито който и да е друг ми е бил нужен за да се надъхам и да пея цял мач ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 1:08 am 

Аз чета ама, ти как разбираемо си го написал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 1:29 am 
Аватар

Brannik написа:
Откакто ИРР не се занимава секторът върви надолу, а отстраняването му и смешните обвинения срещу него е една от най-големите грешки правени последните години.

Точно и директно :smt023 Изгонен е силно казано, но се направи всичко възможно да не се занимава той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 9:52 am 
Аватар

Смятам, че станахме доста зависими от уредбата и когато тя се развали, е малко трудно спонтанно да запеем нещо.

Момчето долу си се справи супер, просто сме имали и по-силни представяния като публика. Ако чорбарите представляваха нещо имаха възможност вчера в някои моменти да вземат превес. Но те бяха наистина трагични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 10:45 am 

Розовите нещастници няма да ги коментирам, понеже действително не са се чули, но това днеска беше много разочароващ Б. Летвата сме я вдигнали доста и се борим само срещу себе си, но вчера бяхме малко над трагични. Все пак браво на всеки дошъл на стадиона, а не останал си вкъщи на топло. Не съм навътре в нещата, но мисля че хората не оценяват работата на шепата хора правещи толкова много за сектора, даже на моменти си мисля че не ги заслужаваме. Аз лично им благодаря за всичко което правят! САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 11:10 am 
Аватар

Вчера, който и да беше нямаше как да стане сектора да избухва. Има и такива дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 11:21 am 
Аватар

Според мен момчето на микрофона даде отново всичко от себе си , но малко прегоря в желанието си и не подаваше точно тона на моменти, което с откровената музикална инвалидност на част от сектора доведе до разминаваня. Според мен трябва да се спира и бавно и мощно да си започва наново при всяко разминаване, докато не се получи.Тъпана не се слуша и си ебава майката, а Дългия се мъчи в движение да се хване ритъм....пълен абсурд.
На площад Сан бабила не се пя.Сини фенове милиони също не се изпяха всички коплети.
Също смятам, че опити за пеене на най-силната им чорбарска песен с обратен текст са глупави. Ние най-добре знаем, чи пеенето за омраза няма как да надвика пеенето за любов къв отбора.

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 11:29 am 
Аватар

Въобще не знам какво се коментира дали еди-кой-си се е справил с разпяването на сектора. Истината е една: ние сме музикални инвалиди, обикновено не пеем дадена песен, ами я крещим и затова след 35 мин "пеене" вече никой няма сили. Избързваме с песните също. По горните редове масово не се пее. Затова, единственото което ни се получава яко са две-три скандирания като "Сърце, душа..." и "Тим, любим..." и то в някакви кратки промеждутъци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 11:50 am 

Добро утро, Левскари !!!

С този пост не искам да обидя никой, даже напротив искам да благодаря на всички тези момчета и момичета, които правят и невъзможното, сектора ни да изглежда на ниво, в най - слабите ни моменти като отбор в историята ни !

Мача, няма да го коментирам, тотална безидейност, безмислено разиграване на топката, а когато ни се открие възможност или бягаме от отговорност или я опропостяваме с тотално безхаберие!

Относто представянето ни на ниво Сектор - ако преднишното дерби, въпреки загубата, се чувствах горд като Левскар, то след днешното, ми е доста сговнено настроението.Първо искам да кажа, че критиките ми са доброжелателни и не искам да обидя никой, просто изказвам мнението на обикновенния фен!
Дългия, днес т.е вчера, просто не уцелваше моментите, не може футболистите да излизат, чорбарите отсреща да крещят, а ние да седиме 2мин с вдигнати ръце и да чакаме всеки да се сети да си ги вдигне, просто губим моментума така.
Хореографията беше Оригинална и Перфектна, благодаря на всички допринесли за това!Но откъм ниво пеене, просто бяхме на 30% от възможностите ни! Вина има както всеки един от нас,който е бил вчера на мача, така и момчето, което разпяваше!Идеите му наистина са оригинални,( това с пляскането и ритъма), но би се получило, ако имахме още 1 или 2 тъпана, иначе просто си пляскаме...и едвали се чуваме много...Вчера ми направи впечатление, че изгубихме доста време в опитите с това, както и с повтарянето на "за бира и за 20лв", имаме доста по надъхващи и стойностни песни, отколкото това безумие! Вчера изпяхме има няма 2-3 песни, къде останаха "България е нашата родина", "Дай си сърцето", "със синьо знаме в ръката", новите песни - особено тази за 100години - "Това е песен за 100 години страст" едно от най - стойностните песни, измисляни скоро, но така и никой не се опита да я наложи, "Хайде всички, да дерем гърла", също може да се получи доста добре, но Уви...От известно време забелязвам, че не се дава тон и за нещо, което ни е патент, и до сега още никой не го е изкопирал в БГ, а именно хващането през рамо и "лакатушенето" наляво и надясно, това са само лични наблюдения и не карам никой да се съгласява с тях! Друго, не може при резултат 0:3 да разчитаме на сектор А, да ни вдигне, и да ги караме да пеят с нас, вчера добре се видя как просто не се получи, има си моменти когато просто трябва ние да вдигнем А сектор, а не те нас!!!
Относно пирото 2рото полувреме, получи се доста добре, но не е ли по подходящо да е в началото на полувремето или веднага след прасетата, просто от психологическа гледна точка е по надъхващо за хората, и този моментум ще ги държи до края на мача! Прасетата и дебилните им трансперанти като fat, sleep repeat, няма да ги коментирам, но ми направи впечатление, че с тяхните знаменца, вече 2ро или 3то дерби им се получава добре, и тук е въпроса да попитам, къде са нашите знамена ?
Нахлуването на терена, от една страна беше безмислено, защото ако кукуте бяха решили да ни премажат, щяха да го направят и щяха да имат пълното право откъм законова гледна точка! Евала на пича дето нахлу пръв, ама после или нахлуваш и правиш нещо или си стоиш вътре и подкрепяш отбора, не може некви малки да са в първите редици и да правят некво безмислено пого и ако ушев даде първа... какво става ?
Това е от мен, съжалявам ако съм обидил някой, просто съм афектиран и имах нужда да изкажа мнение!
Отново благодаря на всички, които дават и правят всичко за любимия ни отбор!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]