Съвсем сериозно изчезвам от тоя форум, даже вчера писах на Кратун, че обмислям да ми изтрие профила направо.
Нереално дебилни коментари, изключително много ощипани госпожици, виртуални герои, разбирачи, обидени, нацупени и т.н. и никой не иска да вникне в казаното от другия. Вече започна и иронизиране на посочените с ясни думи проблеми, което СКАНДАЛНО

1. Казва се: "Еми направи нещо срещу батков, щом искаш": и отговори: "Е, аз ли да направя?", "Ма аз какво мога да направя?", "Ама то си има фенклуб, те да действат" и още 450 варианта.
2. Бомби е имало от... винаги. Обаче сега край, мамата си джаса, нещо супер фрапантно е станало. Еми и аз не им се кефя, не искам бомби, ама кво да направя. Повече не се кефя на това ченгетата да бият, когато няма тв камери и е тъмно.
3. Хиляда и триста пъти сме посочвали проблемите в разградения двор пфк ад, но не, Гонзо е виновен. А като се защити Гонзо се почва: "Той да не е светец", "Аре стига сме го защитавали" и т.н. Аз не исках Гонзо да се връща, но при положение, че знаете как ОТ ГОДИНИ нямаме отбор и треньор, сега да го плюете, все едно той носи вината, че не може да сглоби състав за 5 минути, е смешно и жалко!
4. Като ви се каже нещо от горепосочените и се почва една многострадална Геновева на вечно онеправданите. Всяко различно мнение било анатемосвано, ама то никой не можел да се изкаже, ама горкият аз. Абе я по-мъжки бе, кво ви става
5. Вместо да се концентрирате зад клавиатурите и да си изливате енергията в тоя форум, организирайте хората около вас. Направете плакати срещу батков. Присъединете се към Тръста. Елате на общото събрание. Дайте да направим среща с Гонзо и да му кажем: "Пускай юношите докато дойде Херо". Дайте ако искате протестно хоро на Герена да направим.
И на мен не ми е приятно, че сме зле. Не ми е приятно, че феновете на Левски не сме обединени срещу батков (като причината е една - просто и сред нас е пълно със завършени идиоти).
Не ми е приятно, че се дават апели и призиви за разни неща и изведнъж лъсват задници. Айде на среща с Гугутката или Иво Тонев, или Илиан Илиев, или Батков, или Гонзо, или който и да е. Зор, зор, зор и изведнъж всеки има най-важната работа на света, като например да си среше кучето. И после: "Абе, я дайте едно ЛС какво се е говорило". Дург пък, много знае да храни, но като дойде и мълчи като кучи гъз. Айде елате да се реди хореография, има нужда от хора. Тишина. Айде да се лепят плакати за емблемата или срещу батков. Тишина.
Аз със сигурност НЕ СЪМ най-дейната и участваща във всичко, нямам претенциите да бъда такава, аз съм никоя, но и ме е срам какви нежни душички са станали всички мъже от агитката на Левски. Тази агитка, която трябва да смазва чорбарите под път и над път и която трябва да дава отпор на цялата гадост, която се излива по нас, тази агитка, която се е държала стотици пъти по-мъжки в много по-тежки години.