forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 3:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 5:29 pm 

Безотговорно е въобще да се мятат бомби. Стюардите не ги ли следят тия работи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 5:30 pm 
Аватар

Гръмна над главите на ченгетата, ама явно е била високо щото я изгледаха небрежно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 5:32 pm 
На следващия мач вместо стюарди, викам да има сапьори. Баси истерията.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 5:33 pm 
Аватар

Обаче съдията на аут линията беше мега непукист :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 5:57 pm 
Аватар

Доста далеч била гръмнала :smt005 нали бях точно пред нея.. Не съм против бомбите, пиратките и т.н. ама 12 годишен да я мята.. Слабо маняк...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 6:05 pm 

Съвсем сериозно изчезвам от тоя форум, даже вчера писах на Кратун, че обмислям да ми изтрие профила направо.

Нереално дебилни коментари, изключително много ощипани госпожици, виртуални герои, разбирачи, обидени, нацупени и т.н. и никой не иска да вникне в казаното от другия. Вече започна и иронизиране на посочените с ясни думи проблеми, което СКАНДАЛНО :!:

1. Казва се: "Еми направи нещо срещу батков, щом искаш": и отговори: "Е, аз ли да направя?", "Ма аз какво мога да направя?", "Ама то си има фенклуб, те да действат" и още 450 варианта.
2. Бомби е имало от... винаги. Обаче сега край, мамата си джаса, нещо супер фрапантно е станало. Еми и аз не им се кефя, не искам бомби, ама кво да направя. Повече не се кефя на това ченгетата да бият, когато няма тв камери и е тъмно.
3. Хиляда и триста пъти сме посочвали проблемите в разградения двор пфк ад, но не, Гонзо е виновен. А като се защити Гонзо се почва: "Той да не е светец", "Аре стига сме го защитавали" и т.н. Аз не исках Гонзо да се връща, но при положение, че знаете как ОТ ГОДИНИ нямаме отбор и треньор, сега да го плюете, все едно той носи вината, че не може да сглоби състав за 5 минути, е смешно и жалко!
4. Като ви се каже нещо от горепосочените и се почва една многострадална Геновева на вечно онеправданите. Всяко различно мнение било анатемосвано, ама то никой не можел да се изкаже, ама горкият аз. Абе я по-мъжки бе, кво ви става :shock:
5. Вместо да се концентрирате зад клавиатурите и да си изливате енергията в тоя форум, организирайте хората около вас. Направете плакати срещу батков. Присъединете се към Тръста. Елате на общото събрание. Дайте да направим среща с Гонзо и да му кажем: "Пускай юношите докато дойде Херо". Дайте ако искате протестно хоро на Герена да направим.

И на мен не ми е приятно, че сме зле. Не ми е приятно, че феновете на Левски не сме обединени срещу батков (като причината е една - просто и сред нас е пълно със завършени идиоти).
Не ми е приятно, че се дават апели и призиви за разни неща и изведнъж лъсват задници. Айде на среща с Гугутката или Иво Тонев, или Илиан Илиев, или Батков, или Гонзо, или който и да е. Зор, зор, зор и изведнъж всеки има най-важната работа на света, като например да си среше кучето. И после: "Абе, я дайте едно ЛС какво се е говорило". Дург пък, много знае да храни, но като дойде и мълчи като кучи гъз. Айде елате да се реди хореография, има нужда от хора. Тишина. Айде да се лепят плакати за емблемата или срещу батков. Тишина.

Аз със сигурност НЕ СЪМ най-дейната и участваща във всичко, нямам претенциите да бъда такава, аз съм никоя, но и ме е срам какви нежни душички са станали всички мъже от агитката на Левски. Тази агитка, която трябва да смазва чорбарите под път и над път и която трябва да дава отпор на цялата гадост, която се излива по нас, тази агитка, която се е държала стотици пъти по-мъжки в много по-тежки години.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 6:12 pm 
Аватар

Абе принципно си права,ама чак пък да си триеш профила,заради дебилните коментари...Малко е като "нема им стъпим",докато не спечелим 1634566473 поредни титли,купи и т.н...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 6:16 pm 

Не мога, човек, от няколко месеца всеки път като вляза в тоя форум и се натоварвам нечовешки, преди ми действаше разпускащо, влизах да се хиля, но просто не мога вече. А става все по-зле. Дори в антифутболните теми има драми понякога.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 6:17 pm 
Аватар

Олаби, Жоре :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 6:50 pm 
Аватар

Инчето, интересно ми е какво точно разбираш под 'по-тежки години'? Дори годините с Димчо Марков, Радостин Русев, Иван Василев и постоянния бой, който ядяхме от Нафтата, си бяха приемливи в сравнение със сега. В момента се мисля, че даже и късмет не може да ни помогне в мачовете срещу т.нар. топ-отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:10 pm 
Аватар

Тоя Ментоя е пълен смешник :oops: а тея кокони покрай него дето гледаха като насрани оня манго как го разнася и за травестити в гей бар не стават с тва путкенско държание :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:14 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=505176
:ohmygod2
Кой им дава право на 4orbal.tr да се гаврят със един младеж, капитан на младежкия национален отбор? Що за нагла медия би използвала такъв материал да се подиграва на този величествен отбор? Каква работа имат журналистите да си правят компилации с вратарски грешки на Левски? Нима другите вратари не грешат, нима журналистическата работа се е превърнала в това да се подиграва на слабите, а да бъдат поощрявани силните на деня - като Лудогорец, на които сръбския им вратар допуска всеки мач детински грешки, но не биват отразявани, защото това е евробоецът на България(дори някъде четох, че били заплашвани ако пишат за грешките на вратарите) Срамота!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:15 pm 

demise написа:
Инчето, интересно ми е какво точно разбираш под 'по-тежки години'? Дори годините с Димчо Марков, Радостин Русев, Иван Василев и постоянния бой, който ядяхме от Нафтата, си бяха приемливи в сравнение със сега. В момента се мисля, че даже и късмет не може да ни помогне в мачовете срещу т.нар. топ-отбори.

Визирам годините на репресии.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:16 pm 
Аватар

Сякаш не беше казано, че ако се уволни Модева ще се почне едно оплюване по Левски в медиите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:17 pm 
Site Admin
Аватар

deus написа:
http://www.sportal.bg/news.php?news=505176
:ohmygod2
Кой им дава право на 4orbal.tr да се гаврят със един младеж, капитан на младежкия национален отбор? Що за нагла медия би използвала такъв материал да се подиграва на този величествен отбор? Каква работа имат журналистите да си правят компилации с вратарски грешки на Левски? Нима другите вратари не грешат, нима журналистическата работа се е превърнала в това да се подиграва на слабите, а да бъдат поощрявани силните на деня - като Лудогорец, на които сръбския им вратар допуска всеки мач детински грешки, но не биват отразявани, защото това е евробоецът на България(дори някъде четох, че били заплашвани ако пишат за грешките на вратарите) Срамота!!

Това е само началото.Тепърва очаквам от чорбал още по големи лайна по адрес на Левски. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:19 pm 
Аватар

Еми, на земята сме, всичко живо, което тайно ни е мразило досега, ще излезе от дупката си и ще ни плюе и рита, докато може. Защото, знаем, палачинката бързо се обръща. А този момент, дори и сега да нямаме поводи за оптимизъм, с всеки изминал ден наближава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:20 pm 
Аватар

Тая палачинка не се обръща за нас от 6 години, за прсетата повече от 10 години. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:26 pm 
Аватар

И какво да търпим помията на една от водещите медии в страната? И ако искаме да имаме добро име в тази медия трябва да назначим нейни хора? Не разбирам какво трябва да направим, за да може медиите да вършат професионално/обективно своята работа?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:27 pm 
Аватар

Шишков да пукне.Но пък има клета декларация писана лично от Петричьев за "тяхната" крепост 'Васил Левски", но не са играли с Базел на него, ей Богу :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:35 pm 
Аватар

Бах, не ми се мисли, ако някога вкараме гол или дай Боже заиграем някакъв футбол:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202572228777463

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:38 pm 
Аватар

Инче, не знам кой мрънка за бомбите, ама аз просто съм на мнение, че не трябва да се дава на 12 годишни ДЕЦА да ги мятат. Тоя нито може да си прецени силата, нито нищо. А иначе ако мислиш, че ми е приятно, че на нашата кола от вчера и липсва стопа, бронятя и капака жестоко се лъжеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:41 pm 

Е, нали написах, че и аз не искам бомби като цяло, никога не са ми били приятни, за разлика от димки и факли. А за това, че не трябва да се дават в ръцете на деца, съм още по-съгласна, не споря никъде :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:50 pm 

Какво е това ТКБ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:51 pm 
Аватар

Бащицата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 7:59 pm 
Аватар

Аз съм един от хората, които "мрънкат" за бомбите, и честно казано не разбирам иронията на харесващите бомбите, или дори и пиратки ако щете (щото явно ако нещо не е в състояние да взриви танк минава за пиратка, или новогодишен фойерверк) спрямо тези като мен, които са твърдо и категорично за абсолютната им забрана.
Даже ми е странно, че изобщо може да има някаква дискусия за бомбите - просто не трябва да ги има, понеже реално застрашават човешкото здраве (айде, да кажем "човешкият живот" би било пресилено). Това, че бомби е имало винаги не означава, че са нещо хубаво, или пък че не е крайно време самите фенове да решим помежду си за тяхната пълна забрана. Ползата от тях е точно нулева, а ако се изтъкне "аргумент", че придавали атмосфера - ебем ти и атмосферата... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:01 pm 
Аватар

Аз не виждам тук хора да защитават бомбите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:11 pm 

Значи да разбираме че Сектора като ревне след някоя по-мощна бомба,не е придаване на атмосфера?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:19 pm 
Аватар

Аз пък съм за Бомбите! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:20 pm 
Аватар

Vasilev написа:
Значи да разбираме че Сектора като ревне след някоя по-мощна бомба,не е придаване на атмосфера?

Ебем ти и атмосферата. :smt006
Kryten, разбира се че има хора, които да защитават бомбите, странно е, че не си ги забелязал, понеже те не го и крият. В крайна сметка всеки с разбиранията си, сигурно за пореден път в мен е проблемът, че не харесвам нещо, което защитава човешкото здраве, и смятам че няма никакво място на стадиона... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:26 pm 
Аватар

Vasilev написа:

Да, атмосфера като на Нова година в някое дупнишко село.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]