We_Are_Levski! написа:
acrimonious написа:
Suum cuique написа:
Най-прекрасното нещо е в момента Гонзо да излезе и да каже, че бащицата за пореден път го е излъгал и Гонзо не иска да лъже феновете и да се махне. Но това няма да стане.
За какво го е излъгал се чудя и не мога да разбера?!

Явно имат предвид, че е излъган от мустачето да дойде и да стане шеф на Герена! Ама именно там и само там е грешката на Гонзо за мен. Не в това дали е добър или не директор, дали е добър или не треньор, дали е направил или не е направил добра селекция, дали е изгонил или не треньор, дали му се бърка мустака или не и тем подобни работи.
А че с аурата си, с уважението което има сред левскарите той бива използван за бушон на бащицата и то много силен бушон! Всички говорят за Гонзо, обсъждат Гонзо а мустака си пие винце в Ропопите на спокойствие и го боли кура. А на зимата, пролетта или другото лято след като Гонзо си изпълни предназначението за бушон ще бъде изгонен отново като куче, обиждан и обругаван от повечето левскари. А благия мустак, ще си намери нова жертва!
Именно тук е грешката на Гонзо, че не му тегли една дълга на тати, който се беше насрал и само новината, че Гонзо идва го спаси! Но за съжаление това идване е в полза само и единствено на бащицата и на никой друг. Защото Гонзо ще се провали, просто няма друг начин в тази ситуация, всеки ще се провали. Без пари за класни играчи, без класен треньор, с крайна инстанция мустака всичко е всеки е обречен на провал. Което в случая е лошото и за Левски като клуб, защото нищо не се променя в него и само си караме едно безкрайно мустакато дежавю!
За съжаление твърдо бях против Гонзо да се върне пролетта щом чух новината защото бях обеден какво ще последва, тоя филм го гледаме вече 6 години! И просто не мога да разбера вече как все още има хора като Гонзо, Борето, Ицо дори Наско които се връзват на глупостите на тоя долен комунист, как да го еба? Любов, любов към Левски ОК, но те реално така нито помагат на Левски, нито на себе си а само и единствено на мустака!
Тодоре умре бе, мамати мръсна!
Напълно съм съгласен, аз също не бях и не съм оптимист, именно заради всичките тези неща. Иначе, наистина за 3 мача не е нормално да се смени треньор, обаче аз лично мисля, че това е правилно решение от гледна точка на това, че "почеркът" на испанеца си пролича. Три мача сме изиграли, но контролите също се броят, неадекватните му смени, пускането на Димов и т.н. Това е от правилните решения на Гонзо(лично мнение, не, че има значение), защото дали ще го махне сега или след още 4-5 такива мача, все тая, даже много по-зле за нас ако е по-късно. След още 5 такива мача, би бил сменен 100% и никой няма да осъжда решението, а 5 такива мача много лесно щеше да ги направи. Така че, помислете... Иначе да, политиката ни е под всякаква критика, включвам и горното точно мнение за мустака.
Относно това, че Гонзо ще е треньор, най-добре да е той, поне засега. Познава играчите, той си ги доведе(поне няма и сечено да му правят), знае кой кога да пусне и т.н.
Лошото обаче е, че си повтаряме едни и същи неща. Няма ли свежи парички, ИЗХАРЧЕНИ ПРАВИЛНО, трудно ще се получават нещата.