forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:31 am 
Аватар

За мен ако с Мурсия си замине македончето вратар и Пачека ще е доказателство, че Гонзо си осъзнава грешките и ги поправя. Няма безгрешни хора, важното е да се работи по отстраняване на грешките и да се взима поука за напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:34 am 
Аватар

Алек, не знам дали помниш, но именно в тоя мач в Ловеч, играхме в пъти по-добре от предишните. :wink:

Последна промяна tprodanov на Пон Авг 04, 2014 10:35 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:34 am 
Аватар

Не е нормално един треньор да е започнал да налага някакъв
стил на игра и след няколко мача да го уволниш и да започнеш по
нови методики, а като гледам програмата следващите 4 мача са доста "весели". :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:35 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абсолютно нищо не сме видели НИЕ от треньора, но хората, които по цял ден са с него, както и футболистите, явно са видели достатъчно и са разбрали, че не става. Ако мислите, че на Гонзо му е лесно да вземе това решение или го прави защото много му се иска да стане треньор, грешите много. Прави го само и единствено за доброто на Левски и това ще му струва много.

Защо изобщо се мъчиш? Много добре знаеш, че каквото и да стане винаги ще има някой, който ще скочи на Гонзо, просто защото е Гонзо докато Батков си прави, каквото си иска из клуба. Губиш си времето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:37 am 
Аватар

Добре де много хора заставате зад решението за махането на Пешо,ок да се съгласим ,че е правилно(което според мен не е.....просто НЕ Е нормално да се сменя треньор през 2 месеца но както и да е). Колко според вас ще изкара следващият треньор , дали ще изкара до края на сезона??? Или като го махнат и него след няколко месеца и него ще сте го разкрили.Тоя сериал го гледаме вече години наред. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:38 am 
Аватар

Не е нормално да вземеш треньор(поради една или друга причина), който да учи пачека и балтанов на пасове :wink: И след като това се видя още в контролите, мисля, че е повече от нормално да направиш промени, докато можеш и не е късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:43 am 
Аватар

danislav90 написа:
Добре де много хора заставате зад решението за махането на Пешо,ок да се съгласим ,че е правилно(което според мен не е.....просто НЕ Е нормално да се сменя треньор през 2 месеца но както и да е). Колко според вас ще изкара следващият треньор , дали ще изкара до края на сезона??? Или като го махнат и него след няколко месеца и него ще сте го разкрили.Тоя сериал го гледаме вече години наред. :!:

Следващия треньор ако е Гонзо, ще остане до полусезона и предполагам ще назначи нов, ако не назначи нов ще остане до края на сезона и ще назначи нов или ще си подаде оставката в зависимост от резултатите. Аз освен подкрепа в следващите мачове за Гонзо друго не виждам, какво може да се направи в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:43 am 
Аватар

Boyo написа:
tprodanov написа:
Аз също не мисля, че Мустака има вина за конкретния случай. За мен просто Гонзо не успя да намери треньор, защото заради отказите на някои, плановете му се прекроиха на няколко пъти. Считам Мурсия за твърде пожарен вариант, и като повечето такива - неуспешен.
Не виждам причина обаче Гонзо да бъде нападан, още повече обиждан. Всеки прави грешки, а Гонзо е доказал, че компенсира грешките си по възможно най-добрия начин.
За разлика от повечето хора, аз съм оптимист за Гонзо и като директор и като треньор, но много повече, ако съвместява и двете длъжности ендовременно.

Да оставим настрана хилядите треньори по света, които са търсили работа това лято, но съвсем официално накрая избирахме между двама. Ако сме взели по-евтиният и без никакви успехи Мурсия заради Батков - ето това трябва да каже Гонзо.

Кои двама? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:49 am 
Аватар

Новия метод на работа в Левски все повече ми допада, лъха яко професионализъм! :loser2
Добре че успяха да го разкрият новия треньор, че е направил слаба подготовка навреме! Предполагам следващия мач момчета ще могат да тичат и след 65 минута?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

We_Are_Levski! написа:
acrimonious написа:
Suum cuique написа:
Най-прекрасното нещо е в момента Гонзо да излезе и да каже, че бащицата за пореден път го е излъгал и Гонзо не иска да лъже феновете и да се махне. Но това няма да стане.

За какво го е излъгал се чудя и не мога да разбера?! :smt017

Явно имат предвид, че е излъган от мустачето да дойде и да стане шеф на Герена! Ама именно там и само там е грешката на Гонзо за мен. Не в това дали е добър или не директор, дали е добър или не треньор, дали е направил или не е направил добра селекция, дали е изгонил или не треньор, дали му се бърка мустака или не и тем подобни работи.
А че с аурата си, с уважението което има сред левскарите той бива използван за бушон на бащицата и то много силен бушон! Всички говорят за Гонзо, обсъждат Гонзо а мустака си пие винце в Ропопите на спокойствие и го боли кура. А на зимата, пролетта или другото лято след като Гонзо си изпълни предназначението за бушон ще бъде изгонен отново като куче, обиждан и обругаван от повечето левскари. А благия мустак, ще си намери нова жертва!
Именно тук е грешката на Гонзо, че не му тегли една дълга на тати, който се беше насрал и само новината, че Гонзо идва го спаси! Но за съжаление това идване е в полза само и единствено на бащицата и на никой друг. Защото Гонзо ще се провали, просто няма друг начин в тази ситуация, всеки ще се провали. Без пари за класни играчи, без класен треньор, с крайна инстанция мустака всичко е всеки е обречен на провал. Което в случая е лошото и за Левски като клуб, защото нищо не се променя в него и само си караме едно безкрайно мустакато дежавю!
За съжаление твърдо бях против Гонзо да се върне пролетта щом чух новината защото бях обеден какво ще последва, тоя филм го гледаме вече 6 години! И просто не мога да разбера вече как все още има хора като Гонзо, Борето, Ицо дори Наско които се връзват на глупостите на тоя долен комунист, как да го еба? Любов, любов към Левски ОК, но те реално така нито помагат на Левски, нито на себе си а само и единствено на мустака!

Тодоре умре бе, мамати мръсна!

Напълно съм съгласен, аз също не бях и не съм оптимист, именно заради всичките тези неща. Иначе, наистина за 3 мача не е нормално да се смени треньор, обаче аз лично мисля, че това е правилно решение от гледна точка на това, че "почеркът" на испанеца си пролича. Три мача сме изиграли, но контролите също се броят, неадекватните му смени, пускането на Димов и т.н. Това е от правилните решения на Гонзо(лично мнение, не, че има значение), защото дали ще го махне сега или след още 4-5 такива мача, все тая, даже много по-зле за нас ако е по-късно. След още 5 такива мача, би бил сменен 100% и никой няма да осъжда решението, а 5 такива мача много лесно щеше да ги направи. Така че, помислете... Иначе да, политиката ни е под всякаква критика, включвам и горното точно мнение за мустака.
Относно това, че Гонзо ще е треньор, най-добре да е той, поне засега. Познава играчите, той си ги доведе(поне няма и сечено да му правят), знае кой кога да пусне и т.н.
Лошото обаче е, че си повтаряме едни и същи неща. Няма ли свежи парички, ИЗХАРЧЕНИ ПРАВИЛНО, трудно ще се получават нещата.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мойте уважения към Гонзо - човека става и ляга с мисълта за Левски.Пак се опитва да вади горещите кестени,за разлика от Раев,който се активизира във Фейсбук,когато ВТБ станаха спонсор и се чу нещо за пари от Газпром.
Но треньорът Гонзо не виждам с какво е по-добър от Мурсия.Нито откъм визитка,нито откъм някакви треньорски успехи.Да,хвана коравите дърводелци от Черно море и спъна всички,особено на разораната Тича.Но тук говорим за Левски,особено в тоя тежък период....Надявам се да не изгори за втори път и да ни потръгне,но за мен това е грешен ход.
Същото беше и с Кратко Останич и с Ясен Петров.Защо трябва да си прожектираме един и същ филм толкова пъти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:50 am 

Само се моля решението да е окончателно и Гонзо да изгони този просяк от метро станция Сердика, наричен Пепи Испанчето.
Ясно е че Гонзо искаше да доведе човек от чужбина, уж чалгарите да му има респект, имаше логика в това решение но за наше и негово съжаление, вечно надрусания с неква весела "испанска" трева, се оказа поредния мангал.
Много ясно, че ще го изгони и го направи много навреме. Сигурен съм, че с футболистите в отбора(не тези, които пускаше циганина) можем много повече. Селекцията също не я прави той, така че Гонзо много правилно пое отговорността за нея. И много се надявам да се окаже успешна.
Решението да не играем САМО с юноши, също е перфектно, защото с тях можехме да се конкурираме само с Марек и Хасково.

Нали искаме професионалисти?! Иво Тонев ми е достатъчен. Кур за мазната му коса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:50 am 
Аватар

tprodanov написа:
Кои двама? :smt017

Мурсия и Гаридо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 10:58 am 
Аватар

Цитат:
Още на следващата тренировка на "сините" в понеделник от 18:00 часа Иванов ще изведе играчите. Негов помощник остава Елин Топузаков, като се очаква в щаба да бъде привлечен Ивайло Петров - Пифа. Последният бе помощник в предния престой на Гонзо като треньор в Левски, а след това негов такъв и в Черно море.
4orbal.bg

Пак си я подкарахме по нашему. Успех и дано знае какво прави...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:06 am 
Аватар

Макар и аз да мисля решението му за грешно и взето в неподходящ момент, ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГОНЗО! Нека веднъж не плюем, а подкрепим. :lsfc3 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:09 am 
Аватар

Ако тоя Гаридо е бил треньор на Виляреал, да, той беше първият избор на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:09 am 
Аватар

Alek написа:
Момчета, не е типично за левскарите да набеждават други хора, бил той и гадния Ганя. Всички прекрасно знаем кой избра треньора, излишно е да си повторяме една лъжа сто пъти и да повярваме в нея. Нямам никаква представа какво е това колосално желание да се смени треньорът, абсолютно нищо не сме видели от него, от три мача може да се разбере само физическата подготовка, която според мен е добра, въпреки думите на спортния ни директор. Преди години Гонзо застана начело за един мач в Ловеч и за всички нас беше истинско мъжкарство това поведение, беше ключов момент и т.н. В момента изобщо нещата не стоят по този начин и да смениш Пепе, за да сложиш себе си, няма как да бъде достойно. А, като гледам Топузаков и Пифа помощници, ми става още по-несериозно. Уважавам ги всичките, Гонзо ми е любимият футболист, но това не означава, че не трябва да казваме нещата, каквито са.

Много точно казано и аз мисля,че Гонзо няма необходимите качества за да води Левски.По добре ще е да си остане спортен директор ние сме Левски а не Черно Море 90 мин. С катаначо и яко блъскане и ритане няма да стане.А нали искаше Херо ето,Херо в момента е свободен,но ако Гонзо направи тази простотия за 3ти път това ще му коства и малкото доверие което има у нас феновете,а виждам,че то вече се изчерпва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:10 am 

Morning Glory написа:
Сбърканото е, че тая малоумна наша народопсихология един път не ни е позволила да разграничим обидите и злобата от търсенето на отговорност. Едно е да държиш сметка за грешки, друго да е драскаш квалификации, особено за човек, който допреди 2 месеца си чакал като месия.

Наистина много сте го надценили Гонзи ако сте го чакали като месия. Той може да е пример за мъжкарство и левскарство, обаче качества за треньор и СД за отбор като Левски няма.

Най-големия виновник разбира се е мустаката свиня, ама там работата е ясна отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:11 am 
Аватар

bobby_1914 написа:
Alek написа:
Момчета, не е типично за левскарите да набеждават други хора, бил той и гадния Ганя. Всички прекрасно знаем кой избра треньора, излишно е да си повторяме една лъжа сто пъти и да повярваме в нея. Нямам никаква представа какво е това колосално желание да се смени треньорът, абсолютно нищо не сме видели от него, от три мача може да се разбере само физическата подготовка, която според мен е добра, въпреки думите на спортния ни директор. Преди години Гонзо застана начело за един мач в Ловеч и за всички нас беше истинско мъжкарство това поведение, беше ключов момент и т.н. В момента изобщо нещата не стоят по този начин и да смениш Пепе, за да сложиш себе си, няма как да бъде достойно. А, като гледам Топузаков и Пифа помощници, ми става още по-несериозно. Уважавам ги всичките, Гонзо ми е любимият футболист, но това не означава, че не трябва да казваме нещата, каквито са.

Много точно казано и аз мисля,че Гонзо няма необходимите качества за да води Левски.По добре ще е да си остане спортен директор ние сме Левски а не Черно Море 90 мин. С катаначо и яко блъскане и ритане няма да стане.А нали искаше Херо ето,Херо в момента е свободен,но ако Гонзо направи тази простотия за 3ти път това ще му коства и малкото доверие което има у нас феновете,а виждам,че то вече се изчерпва.

Май само ти не разбра, че Херо отказа около 5 пъти да бъде треньор на Левски, включително на Гонзо преди 2 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:13 am 
Аватар

Всеки,който си позволи някаква лоша дума за Гонзо,за мен не е левскар,или е някакво хлапе набор 94-5 и нагоре.
Гонзо е най-големия мъжкар,който тоя отбор е имал в последните 30 години.

Твърдо зад Гонзо,дори и да се провали.Но все пак през годините имаше някои решения,които ми се струват грешни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:22 am 
Аватар

Morning Glory написа:

Май само ти не разбра, че Херо отказа около 5 пъти да бъде треньор на Левски, включително на Гонзо преди 2 месеца.

Г- н Димитров, как ще коментирате поредните слуховете за смяната на треньора на "Левски" Пепе Мурсия и за вашето поредно идване на "Герена"?
- Как да ги коментирам? Абсолютно несериозно е, поне на този етап, да се говори за мен и "Левски". .

- Твърди се, че Георги Иванов ще ви предложи, или вече ви е предложил, не точно треньорския пост, а ще ви ползва като консултант?
- Твърдят се много работи. Съжалявам, че ще се повторя, но това е просто несериозно. Това са спекулации. Никой не е говорил с мен. Това е.

- Все пак, бихте ли работили с Георги Иванов в "Левски"?
- Вижте, няма нищо официално. Никой от "Левски" не ме е търсил. Не съм разговарял. Ако има нещо конкретно, тогава ще мога да го коментирам.

- С какво се занимавате в момента?
- Оправям личните си дела и обръщам повече внимание на близките си. Почивам си и следя, всичко свързано с футбола, естествено. Знаете ме какъв съм. Гледам футбол. Можете да напишете, че се усъвършенствам професионално. Това наистина е така. Човек винаги има какво ново да научи

ОК,преди ни е отказвал,но сега ще се навие :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:23 am 
Аватар

Лично за мен този коментар описва най-добре ситуацията в клуба.Трябва веднъж завинаги в този отбор да започне да се работи професионално.
Цитат:
На „Георги Аспарухов“ се случват едни и същи неща. Идва нов треньор, след като месец преди това е сменен спортният директор и на новия е дадена пълната власт. Съответно Тодор Батков не се вясва на стадиона. Говори се по правило и за школата на клуба, която трябвало през еди си коя година да захрани с такъв и такъв процент футболисти за първия отбор. Идват един или два лоши резултата и веднага се говори за смяна на треньора. А той дори не се е ориентирал в обстановката.
Далеч съм от мисълта да защитавам Пепе Мурсия, обаче същото бе и положението с Вили Вуцов преди години, а и с Емил Велев, между другото. И какво се промени от техните уволнения? Нищо. Нека сме честни! Левски е в ужасно състояние. Отборът липсва, има някакъв сбор от играчи, в които може да се намерят качества, но към момента те не се виждат на игрището. И всички смятат, че някъде е скрита магическа пръчица, с която идва един човек, маха няколко пъти, от небето падат звездички и изведнъж Левски е друг отбор. Просто няма как да стане.
И за да се превърне Левски в добър отбор, са необходими няколко етапа. Първият е най-тежък – треньорът да работи спокойно и да намери някакво начало на този тим. Да започнат да правят примерно добри 30 минути. После те да станат 40, след това 60. В един момент този треньор ще стигне тавана на своите възможности и ще дойде друг. Той ще доразвие завареното и ще допълни стилът с нещо интересно. И така в един момент ще се получи ефектът на „магическата пръчица“. Но за да се случи, трябва да мине години или дори две. Няма как да стане от днес за утре. И който не го разбира, всъщност участва с пълни сили в затриването на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:46 am 
Аватар

Тоя е открил топлата вода,евалата,сега прогледнах какъв е проблема :smt031

Друго нещо се замислих - всички мислят,че ни трябва "оздравителен" сезон с юноши.Гледах мача на дублиращите със свинете - еми ние ако излезем с юноши,ше паднем 0-5 от Турчо и ше настане ебати патакламата.И Гонзо това много добре го знае,затова пълни отбора с временни решения като Сърмов.
Да се лъжем,че в момента не се дава път на младите за сметка на някакви бездарници - къде са,само да питам?Ние един Вутов и близнаците ги гледаме като някакви писани яйца...за 5 години тва изкарахме.Планът Раев 2012 с юноши и стадион тип Алианц Арена изкара Домофона,Копи,Сърмата и Лъчо.

ПС - А това с "да започнем да правим 30 добри минути,после 40-50" направо ме съсипва :bigok .Който може 30 добри,може и 90.Който не може,не може и една.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 11:54 am 
Аватар

Треньор да работи на спокойствие в Левски никога няма как да се получи. Дори да е спечелил 2 титли, да е направил пробив в Европа, да е влязал в Шампионската лига в момента в който не стане шампион веднага почва да се плюе, след още 2 загуби от точните отбори се чуват викове оставка, така е било и винаги ще е така това е българския манталитет.
Ние не сме микре, при нас няма спокойствие. При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут. Така е при всеки голям отбор, така е било и така ще бъде примери бол, не само от Левски.
Ако искаш спокойствие- отивай на село, това важи за всички аспекти в живота не само в треньорската професия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Алек, не знам дали помниш, но именно в тоя мач в Ловеч, играхме в пъти по-добре от предишните. :wink:

Как свърши мачът и кой беше треньор на Литекс? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:01 pm 
Аватар

comandosa1 написа:
Треньор да работи на спокойствие в Левски никога няма как да се получи.
При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут. Така е при всеки голям отбор, така е било и така ще бъде примери бол, не само от Левски.
Ако искаш спокойствие- отивай на село, това важи за всички аспекти в живота не само в треньорската професия.

Ами ти брат си истинско доказателство на българския манталитет - "При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут",затова сменяме треньори през 4 мача,а специалистите Сух и Вуц дават експертни интервюта по медиите какво му трябва на Левски :D

Кой кого да почне бе,човек,с тия играчи?От тая гледна точка,съм навит Гонзо да е треньор,поне второто полувреме да се съблича,да влезе и да им покаже как се играе за тоя отбор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:02 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
comandosa1 написа:
Треньор да работи на спокойствие в Левски никога няма как да се получи.
При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут. Така е при всеки голям отбор, така е било и така ще бъде примери бол, не само от Левски.

Ами ти брат си истинско доказателство на българския манталитет - "При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут",затова сменяме треньори през 4 мача,а специалистите Сух и Вуц дават експертни интервюта по медиите какво му трябва на Левски :D

Кой кого да почне бе,човек,с тия играчи?От тая гледна точка,съм навит Гонзо да е треньор,поне второто полувреме да се съблича,да влезе и да им покаже как се играе за тоя отбор :wink:

Е с какъв манталитет да съм :smt017 на ли съм си българин :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:04 pm 
Аватар

Извинявай,май си го казал с ирония,но в момента наистина ми е трудно да я разбера :wink: А пък ако не си,грешна ти е представата :D

Последна промяна Дейвид Чукачи на Пон Авг 04, 2014 12:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:04 pm 
Аватар

Допуснаха се няколко огромни грешки в Левски от края на миналия сезон, а те са :
- Не се обявиха цели за предстоящият сезон - ясни, точни и конкретни, за това вина има Гонзо(при все, че има цялата спортно-техническа власт), не случайно тръста искат от него да представи концепция за развитие на клуба (сигурен съм, че няма и не би могъл да я изготви, още повече, че ще става и треньор).
- Не се обяви бюджета за новия сезон, заплати, бюджет за трансфери и т.н. - вина имат Батков и Баждеков, но основно Батков
- Продължава да се мълчи около статута на Иво Тонев в клуба - мисля, че беше редно Батков да обяви на всички каква роля има Тонев.
- От клуба не изтича никаква конкретна информация и това дава възможност на разни журналисти и други завършени олигофрени да си пишат каквото им роди болната фантазия. Вина отново има Батков, за хаоса, който цари в клуба.
- Връщането и след това изгонването на разни...футболисти тип Балтанов, отслабване на единствения ни конкурентен пост - вратарския. Тук виновни са Гонзо и Пепе Мурсия.
За слабата игра по време на подготвителният лагер и до сега през сезона вината си е на Мурсия, не мога да съжалявам, че си тръгна и не ми пука за него.

:arrow: ЧРД, Царю, жив и здрав бъди, учи се от грешките си и надграждай :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:05 pm 
Аватар

comandosa1 написа:
Треньор да работи на спокойствие в Левски никога няма как да се получи. Дори да е спечелил 2 титли, да е направил пробив в Европа, да е влязал в Шампионската лига в момента в който не стане шампион веднага почва да се плюе, след още 2 загуби от точните отбори се чуват викове оставка, така е било и винаги ще е така това е българския манталитет.
Ние не сме микре, при нас няма спокойствие. При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут. Така е при всеки голям отбор, така е било и така ще бъде примери бол, не само от Левски.

С тая разлика, че този Левски от последните 5 години не се бори за нищо! Който и да е треньора и директора с тоя машинист е все тая! В този клуб няма организация, стратегия за бъдещето, програма за нейното развитие, няма работеща школа, няма работеща скаутска с-ма, няма визия, няма нищо и всичко това благодарения на другаря мустак! И е все тая дали директор е Гонзо или Галиани, или треньор Митов или Капело, накрая все свършва по-един и същ начин винаги! :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]