Цитат:
"Ал.Томов плаща на 10 човека, а другите ги прави на маймуни. Гледаше ни в очите и ни лъжеше", сподели Бадема
Напусналият лит(*кс-етрополе Емил Гъргоров прогнозира, че до края на месеца клуба ще се срути от задаващият се катаклизъм с отнемане на лиценза за участие в евротурнирите. Той акцентира, че говори от името на своите досегашни съотборници.
"Може би тази раздяла стана в най-добрия момент, тъй като е по-добре хората да знаят и да видят какво се случва в клуба, отколкото в края на месеца да го няма лит(*кс-етрополе и тогава да се чудим какво става. Тогава ще е много късно“, започна Бадема.
"Това, което правя, го правя за моите съотборници и заедно с тях. Предпочитам аз да изгоря, обаче лит(*кс-етрополе да се оправи като клуб и да се знае какво става вътре в него“, обясни техничният халф.
"Александър Томов плащаше на 10 човека, а на другите 15 не се плащаше. Тръгваме за лагер за Турция аз съм си взел заплатата, а масажистите от миналите 8 месеца не са си взели заплатата. Да не ти казвам другите момчета колко време не са си взели заплатата. И всичко това се мъчим да го преборим. Аз, Вальо Илиев, дори Мартин Петров и Тошко Янчев отидохме преди един лагер в Турция преди да заминем. Бяха платили на някои, а на някои не. Обикновено знаете на по-старите футболисти, за да мълчат, плащат всичко. Но аз това не мога да го преглътна и Вальо Илиев, и другите момчета. Но аз сега говоря от името на всички. Не мога аз сега да отида с моята заплата да тренирам в Турция, като знам, че масажистите и Бай Добри, и шофьорът не са взимали заплата от 4-5 месеца преди това и точно, когато имат нужда хората да им се плати, аз да отида там и да си тренирам и да ги гледам как те гледат и да не могат да си платят... хайде да не изпадам в толкова подробности, да не могат да си платят детската градина на детето. Това не мога да го направя. И не могат да ме обвиняват мен, че аз съм алчен за пари и подобни“, разкри още опитният футболистът пред Гонг.
"Това е един колектив и всичко това, което направихме за една година без нищо, тези двама го развалиха. Надявам се с това интервю да трогна някои хора и колкото се може по-бързо да се помогне на лит(*кс-етрополе. Защото мисля, че стана ясно, че, ако не се плати до края на месеца, лит(*кс-етрополе ще изгори за от три до пет години. И предпочитам аз да изгоря и да си тръгна, но всичко да се разбере, нищо, че аз ще съм лошият после, но лит(*кс-етрополе след това да тръгне по нормален начин“, добави националът на България.
"Не знам как ще се развият нещата. Аз на тези хора им нямам доверие. С всички е така, но не го казват, защото се надяват нещо да помогнат. Надявам се с това нещо, защото не знам какви лъжи измислят, но с моята постъпка много хора да се чукнат по главата и да помогнат. Не искам да стоя в този отбор и да стана после лъжец. Аз дойдох с добро намерение и исках да завърша кариерата си в този отбор", завърши Гъргоров.