forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 9:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2091, 2092, 2093, 2094, 2095, 2096, 2097 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 12:10 pm 
Аватар

Ситуацията дори не е сложна - просто Лупий отново се оплете в лъжите си, опита си да си представи, че пари ще дойдат отнякъде, но очаквано кур. Сега май се чуди дали да плаща заплати или задължения. Тоест в единия случай няма да останат футболисти в отбора, а в другия случай гори с лиценза :bigok И пак ще се оправдава със стари задължения, но истината е, че той докара 200 чужденци, на които обеща големи заплати и сега всички ще го изчукат един по един.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 12:18 pm 
Аватар

Лупи няма пари нито за заплати, нито за задължения. Прилъга двама-трима баровци да му кихнат някой лев и да покрие текущи разходи и дотам. Казвах ви, че точно това очаквам да се случи, защото надеждата му беше в акциите, но не се намериха достатъчно идиоти. Започва началото на края на турчетата, което би ми било изключително забавно, ако и при нас не беше този гаден батак. Но определено настроението ми се повишава неимоверно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 12:27 pm 

Всичко е много хубаво (за пореден път), но кое ви кара да мислите , че и този път не биха се измъкнали сухи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:14 pm 
Аватар

Обаче май наистина ще играем в Европа ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:25 pm 
Аз от години го казвам. Нямам нищо против този цирк да продължава с години. Това е най-сигурният начин за заличаването им.
Важно е обаче да си гледаме повече нашата си кошничка, защото не сме цъфнали и вързали.

едит: Впрочем сега тия 4 победи срещу нас ще им излязат през гъза и ще се появи нов такъв, защото един няма да смогне.

Последна промяна El Hacendado на Сря Юни 18, 2014 2:12 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:31 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Обаче май наистина ще играем в Европа ... :smt012

И аз не искам да ми се сбъдне прогнозата, ама май-май. Синята УЕФА няма как да бъде подкупена толкова лесно и да си затвори очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:31 pm 
Аватар

Чорбарчетата са ебаси наглите и безмозъчни гниди. Постоянно дуднат, че сме били отбора на властта, на бб, на майка им путката и на кой ли още не, а неспирно търсят някакви връзки във властта и искали да ходят чак на избори. Те са АД, след като не си плащат нещата не могат да пискът, че другите са им виновни, и да искат държавата да им прави параван на задълженията. Ебаси шумкарските истории. Да се обърнели към доган, да им помогнел, защото дърпал конците в държавата. Е как, братче, ще пищиш, че има задкулисни игри срещу отбора ти, а ти сам да искаш задкулисно да оправиш нещата чрез някакъв гръб и влияние, да ощетяваш държавата и футбола като цяло. Няма такива паразити като тия! И стига изпадахте в някакви еуфории, защото и миналата година много им се смяхме, подигравки, закриване и тн, а накрая се обърнаха нещата... Тоя път по-кротко. :lsfc4 :losers :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:34 pm 
Аватар

Жребият за 1 и 2 кръг на ЛЕ е на 23.06 в понеделник.
Дотогава вариантите са два - или ще се тегли N2 Bul, или М&Х дотогава е премахната и Левски попълва квотата. :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:48 pm 
Аватар

Не ми се ще много, много да играеме. Най-малкото 7-8 от юношите ни ще липсват м/у 10 и 26 юли. Нека една година да има спокойствие. Да не тегне представянето в Европа над главите на играчите. Да има N2 на жребия, за гаврата просто, пък да си играят... и отпаднат от някои исландци.
Но пък и не виждам как ще ги пропусне с мониторинга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:50 pm 
Аватар

Ghooster написа:
а неспирно търсят някакви връзки във властта и искали да ходят чак на избори.

Навиците умират трудно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:51 pm 
Аватар

Отварям тЪпспорт и кво да видя :smt005
Цитат:
Христо Янев: Вън лицемерите от лит(*кс-етрополе!Пълна подкрепа за Бадема от "армейци" и национали

Цитат:
Ал Ахли (Кайро) спасява Турчо от кризата в лит(*кс-етрополе!

Цитат:
Литекс отмъква трети футболист на "червените"

Цитат:
Тодоров: Двама сипят помия и правят интриги

Гарантиран цирк от хората със закъснители :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 1:51 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият защит­ник на лит(*кс-етрополе Иван Иванов така и не получи в срок вто­рия дължим му транш от 80 хиляди лева въпреки ог­ромния компромис, който направи. Иг­рач номер 1 на Бъл­гария за 2013 г. обясни пред в.“Тема Спорт” какво следва да предприеме. „Още не са ми платили втория транш.

Това трябваше да стане до 10 юни. Получих обаждане от Тодо­ров, че ще си получа парите в четвъртък или петък. Това щеше да е ден-два след крайния срок, но аз се съгласих да изчакам. Но ето че вече е вторник (б.а. – вчера), а още не съм получил дължимото. Обсъ­дих ситуацията с моите адвокати и в крайна сметка стигнахме до ре­шението да настоявам да получа цялата сума (б.а. – 360 хиляди ле­ва). До ден-два ще бъдат подадени нужните документи до международ­ната централа. Обосновката ще е „неспазване на уговорка“ от страна на лит(*кс-етрополе. Направих огромен комп­ромис. Вече съм решил окончател­но да настоявам за цялата сума. Много съм тъжен и огорчен. Смя­там, че когато някой е направил такъв огромен компромис на ръко­водството, то трябва да е коректно към него. Разбирам – да се държат лошо към тези, които са отказали да намалят дължимите им суми, но аз им правя компро­мис в името на лит(*кс-етрополе, намалявам си парите, а отсрещната страна пак не спазва това, ко­ето сме се договори­ли“, огорчен бе Ива­нов.

„Първоначално трябваше да ми платят до 25 май. Аз обаче прецених, че ще им бъ­де тежко до тази дата и им дадох още две сед­мици срок. Той изтече на 10 юни. И дотогава не платиха. Седмица по-късно не е преведено нищо“, допълни бранителят. Той коментира и напускането на Емил Гъргоров и Джаксън Менди. „По тази тема си писах с Гърго­ров. И той ми каза такива неща, ко­ито няма да се харесат на хората в лит(*кс-етрополе, ако сега ги споделя пред вас. Ситуацията не е чак толкова зле, може да се оправи. Но е нужен точ­ният човек за треньор и собственик на клуба. Политиката, която се во­ди, е толкова сгрешена, че няма накъде повече. Томов и Тодоров, както и Стойчо Младенов, правят селекцията и всичко. лит(*кс-етрополе може да се оправи и с тези хора, но трябва напълно да се промени начинът на работа. Не може в изключително тежката криза треньорите и футбо­листите да взимат такива заплати. Като се има предвид какво е състо­янието на клуба, трябва да разбе­реш, че е нужно да се наблегне на съвсем друга селекция“, допълни още Иван Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:02 pm 
Аватар

Единствената въпросителна е тия как точно ще се спасят. Лиценза за А група няма да им го вземат, па ако ще и аз да оглавя БФС-то. Да ги наказват 3 години без Европа и да си ебат путката майна. Да пратят съдия изпълнител на кочината и да почне да описва кърпи, топки, анцузи, лопати, кофи, тоалетна хартия и т.н. Трябва тия въшкари да забравят, че на тоя свят има футболисти от чужбина и други турнири освен А група и купата. Да е жив и здрав Лупарата и докато диша да не мърда от кочината. Нищо повече не искам...като държа особено на това да си ебат путката майна. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:13 pm 
Аватар

Само да внимаваме с радостите, че миналата година почти ги бяхме погребали, а стана тя една....
Иначе моШно кур за тия мърши!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:20 pm 
Аватар

Няма изобщо какво да се радваме на закриването им - никога няма да ги закрият, защото държавицата ни не е правова, а връзкарска... Но достатъчно радост ни доставят с цирковете - нека си я карат все така, а ние да се съсредоточим в това да си изградим отбор в следващите 2-3 години!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:27 pm 
Аватар

Какво толкова е станало миналата година? Тия не осъзнават вече над 6 години, че трябваше да почнат от А окръжна(или да вземат лиценза на някой от В група) и към днешна дата да са нормален отбор. Агонията е страшна щото са шибани комплексари и завършени идиоти. То не че може да се намерят нормални прасета дето да вдигнат клуба от нулата но пак щеше да е по-добре от сегашния цирк. На тия дори автобуса им е толкова стар, че 100% вътре има перфоратори за билетчета. Толкова е стар, че ако го закарат за експонат в музея на комунизма ще ги препратят към Националния исторически музей с бележка "Реликвата е подарък от Цезар за Клеопатра". Като се развали нещо по него сигурно вместо по сервизи звънят на антиквари. Въобще толкова са умрели от гъдел тия, че за квото и да се хванеш са го закъсали. На Панчарево в ресторантчето към базата още правят тулумби с метален шприц от Балканската война(гепен от некви гърци).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:38 pm 
Аватар

Тоя Роко Сифреди , пардон Перота, не може ли да го вземем. Не знам дали заради него, ама прасетата тичаха доста и ни смазаха физически във всичките мачове. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:41 pm 
Аватар

ТуристО написа:
На тия дори автобуса им е толкова стар, че 100% вътре има перфоратори за билетчета.

:smt005 :smt005 :smt005
Лупи не се е сетил да събира по левче от футболист , не го е направил :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:41 pm 
Аватар

Сега е световното и Роко се въздържа от методите използвани при свинете :bigok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 2:48 pm 
Аватар

Аз пък не искам да ги закриват, нека стоят и да агонизират в продължение на години, да се мъчат, да страдат, да плачат, да се режат вени и накрая сами да изчезнат, и никой повече да не чува името цдна ислямско знаме ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 3:24 pm 
Аватар

ШахматистО написа:
Тоя Роко Сифреди , пардон Перота, не може ли да го вземем. Не знам дали заради него, ама прасетата тичаха доста и ни смазаха физически във всичките мачове. :smt006

Toй е с основна заслуга свинете да бъдат на прилично ниво по отношение на физическата подготовка. Особено в дербитата ясно си личеше как тия седят много по-добре на терена в последните 20-25 минути. Ще бъде голям удар за Лупи и тройчо симитлийски ,ако го вземем при нас. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 3:40 pm 
Аватар

Цитат:
"Ал.Томов плаща на 10 човека, а другите ги прави на маймуни. Гледаше ни в очите и ни лъжеше", сподели Бадема

Напусналият лит(*кс-етрополе Емил Гъргоров прогнозира, че до края на месеца клуба ще се срути от задаващият се катаклизъм с отнемане на лиценза за участие в евротурнирите. Той акцентира, че говори от името на своите досегашни съотборници.

"Може би тази раздяла стана в най-добрия момент, тъй като е по-добре хората да знаят и да видят какво се случва в клуба, отколкото в края на месеца да го няма лит(*кс-етрополе и тогава да се чудим какво става. Тогава ще е много късно“, започна Бадема.

"Това, което правя, го правя за моите съотборници и заедно с тях. Предпочитам аз да изгоря, обаче лит(*кс-етрополе да се оправи като клуб и да се знае какво става вътре в него“, обясни техничният халф.

"Александър Томов плащаше на 10 човека, а на другите 15 не се плащаше. Тръгваме за лагер за Турция аз съм си взел заплатата, а масажистите от миналите 8 месеца не са си взели заплатата. Да не ти казвам другите момчета колко време не са си взели заплатата. И всичко това се мъчим да го преборим. Аз, Вальо Илиев, дори Мартин Петров и Тошко Янчев отидохме преди един лагер в Турция преди да заминем. Бяха платили на някои, а на някои не. Обикновено знаете на по-старите футболисти, за да мълчат, плащат всичко. Но аз това не мога да го преглътна и Вальо Илиев, и другите момчета. Но аз сега говоря от името на всички. Не мога аз сега да отида с моята заплата да тренирам в Турция, като знам, че масажистите и Бай Добри, и шофьорът не са взимали заплата от 4-5 месеца преди това и точно, когато имат нужда хората да им се плати, аз да отида там и да си тренирам и да ги гледам как те гледат и да не могат да си платят... хайде да не изпадам в толкова подробности, да не могат да си платят детската градина на детето. Това не мога да го направя. И не могат да ме обвиняват мен, че аз съм алчен за пари и подобни“, разкри още опитният футболистът пред Гонг.

"Това е един колектив и всичко това, което направихме за една година без нищо, тези двама го развалиха. Надявам се с това интервю да трогна някои хора и колкото се може по-бързо да се помогне на лит(*кс-етрополе. Защото мисля, че стана ясно, че, ако не се плати до края на месеца, лит(*кс-етрополе ще изгори за от три до пет години. И предпочитам аз да изгоря и да си тръгна, но всичко да се разбере, нищо, че аз ще съм лошият после, но лит(*кс-етрополе след това да тръгне по нормален начин“, добави националът на България.

"Не знам как ще се развият нещата. Аз на тези хора им нямам доверие. С всички е така, но не го казват, защото се надяват нещо да помогнат. Надявам се с това нещо, защото не знам какви лъжи измислят, но с моята постъпка много хора да се чукнат по главата и да помогнат. Не искам да стоя в този отбор и да стана после лъжец. Аз дойдох с добро намерение и исках да завърша кариерата си в този отбор", завърши Гъргоров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 3:57 pm 

PNB написа:
Цитат:
сесека не плати в срок на павел дочев..11 юни е бил срока..сега ще търси 210000лв
-сесека не плати в срок втория транш на иван иванов...срока е бил миналата седмица..сега ще се плащат 380000лв
-сесека -ЦСКА има да плаща на пакурар 500000лв
-сесека има да плаща на гранден 180000лв
-сесека има да плаща на радулович 100000лв

сесека е под угрозата да не играе в турнирите тази година ако до 30 юни не изчисти всички плащания..наказанието ще е за поне 3години АУТ

-ако до събота не се оправи положението, турчо и той си тръгвал....

Това ще е лятото на закриването май. :strkstrk Защо не могат да проявят разбиране тези розови сърца. :( Все някога ще си получат парите. :(

Еееех мамка мууу. Друго си е да живееш в юбилейна година. Всичките ти мечти се сбъдват. :lsfc4

Последна промяна SZ_FEN на Сря Юни 18, 2014 4:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:01 pm 

flo написа:
Цитат:
в момента има само един човек който може да помогне на Томов..ако си имат приказка де..в тази извънаредна ситуация трябват нестандартни решения-ето го решението.....той е.....името му е .....ахмед демир доган.....

не скачайте върху мен сега...а помислете...кой върти държавата на пръста си?кой показа червен картон на цв.в...кой шутира станишко отзад.. от кого го е страх бб...кой държи на каишка пеевски...кой държи и ганчев..кой има хора и в гфс...чия е сегашната министърка на спорта.....това е човека...томов да отива при него и да се разбират....а това че някой щял да ни вика турци сте и т.н....кое е по важно сега цнда или....разни палячовци

Познайте кой е автора. Завършва на 71 :smt005

Този пич призовава към красноармейски джихат :smt005 . Работата е сериозна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:03 pm 

Boyo написа:
Понеделник е жребия за Лига Европа. Не мисля, че УЕФА ще ги чака чорбата до 30ти юни , щото ако тогава ги изчокат няма да може да влезе друг отбор от БГ. Предполагам , че до събота най-късно ще е ясно всичко, за това и се говори, че Стойчо щял да чака до събота и да ходи в Египет...

Миналата година нали помниш как беше жребия. Тегли се, а вместо името на прасетата пишеше нещо от рода на "участник от БГ". Не виждма проблем и тази година така да станат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:05 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005
Ахмед Демир Доган бе :ohmygod
Молете се на местан бе свини прости, неговата кръвна група е сесека :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:05 pm 
Аватар

Закъснителят, май си свърши работата и следва взрив :strkstrk ЗА-КРИ-ВАААААЙ! :bii_chorbata :fuck6crb

Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:06 pm 
Аватар

Е, нали са получили писмо от умрял поп, пардон, от Уефа. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:12 pm 

Тоя Бадема къде си вре носа където не трябва, ебаси боклука :ohmygod2 Предлагам да организираме форумен комитет и да го разходим из нощна Витоша в багажник или поне да пренощува в някое мазе. :ls_bukake Ако боК Лупи се откаже от цура (да не дава господ), ще има много емоционално засегнати от нас. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2014 4:14 pm 
Аватар

Да го пратим при чичо Иво в Белгия, нали искал в чужбина :bigok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2091, 2092, 2093, 2094, 2095, 2096, 2097 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]