forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 8:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 2:45 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Гергьовден е официално в коалицията на Бареков, кво очаквате да каже :wink:

А Карбовски храни политиците, щото е нямало кой да покани в студио поради разни причини

Пак видехте световната конспирация :bigok

Очаквам един ден клетвите да ги застигнат и да си платят за греховете. Другото не ме изненадва. А тоя пелтек даже на предните избори беше в листата на СДС. :lol:
Еврокурвайките са ми други любими мекерета с идеално изгладена мозъчна кора и лакомия. :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 3:18 pm 

2005-та беше депутат от одс - сдс и компания

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 3:50 pm 
Аватар

Той и преди това даже беше големия седесар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:20 pm 
Аватар

New Order написа:
Седем:Едно написа:
Пък нека задължителното гласуване да е лошо.
Ако се добави и образователен ценз за да придобиеш право да гласуваш ще е супер. Аз бих добавил и условие имащите право да гласуват да са работещи или учащи, поне 6 месеца от последните 12. Тогава да видя циганите как ще гласуват

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз бих добавил да има и ценз според данъците, които всеки е платил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:26 pm 
Аватар

Не съм убеден, че каквато и да е форма на ДОИП е възможна. Не знам дали и трябва, честно казано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 6:38 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
New Order написа:
Пък нека задължителното гласуване да е лошо.
Ако се добави и образователен ценз за да придобиеш право да гласуваш ще е супер. Аз бих добавил и условие имащите право да гласуват да са работещи или учащи, поне 6 месеца от последните 12. Тогава да видя циганите как ще гласуват

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз бих добавил да има и ценз според данъците, които всеки е платил.

Значи вадим студентите от уравнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:17 pm 

Сега се връщам от откриването на кампанията на РБ пред Народния театър. Общо взето ситуацията много прилича на тази в Левски - сами срещу всички. Без съюзници, без подкрепа от медиите, без никакви пари, само гол ентусиазъм, чудесни идеи и много, много позитивни хора. Нямаше много хора, както и очаквах, но пък липсата на орки и олигофрени (изключвайки Козарски и Смит :bigok ) беше очебийна. Разбира се, орките ще са пред урните в уречения ден и отново ще ни лишат от надеждата за нормално бъдеще. А тези, които ще си останат вкъщи, щото така протестират, да бъдат двойно проклети, защото тяхната вина е огромна.

Какво мислиш за твърдението на Алекс Алексиев, че партията на Касим Дал разполага с пари от Ердоган, също както и факта, че Дал публично е обяви симпатиите си към този ислямист?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:31 pm 

Това за парите го твърдят много хора, но никой не го е доказал по никакъв начин. Доказателството е снимка на Касим Дал на митинг на Ердоган. Достатъчно е да видиш сиромашката кампания на Реформаторския блок и да я сравниш с тази на всички парламентарно представени партии или Бареков, за да разбереш че надали имат сериозно финансиране. Даже и престъпника Костов не дава от 27-те милиарда. :lol:

Преди и Боката прегръщаше Ердоган и обясняваше как му бил голям приятел и приятел на българския народ. След събититията от последната година и постепенното явно установяване на диктатура в Турция, не съм чул някой български политик да контактува с него.

Ако партията на Касим Дал успее да разбие мафиотския ДПС модел в турските общини - нищо по-хубаво от това. Но не вярвам, защото навсякъде има местен ДПС бей, от който са зависими повечето хора, а и ДПС имат почти безграничен финансов ресурс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:36 pm 
Аватар

Касим Дал или Касим Взел все тая,до колкото знам не участва в ръководството на РБ, а иначе е изключително гнусен и противен турчин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:38 pm 

СЗ Фен, с напредването на предизборната кампания, уважаваният и цитиран от теб капацитет по златодобив на Атака Професор Гергелчев вече почна да вади по тон злато от тон руда. :bigok Преди поне бяха някакви кила. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Сега се връщам от откриването на кампанията на РБ пред Народния театър. Общо взето ситуацията много прилича на тази в Левски - сами срещу всички. Без съюзници, без подкрепа от медиите, без никакви пари, само гол ентусиазъм, чудесни идеи и много, много позитивни хора. Нямаше много хора, както и очаквах, но пък липсата на орки и олигофрени (изключвайки Козарски и Смит :bigok ) беше очебийна. Разбира се, орките ще са пред урните в уречения ден и отново ще ни лишат от надеждата за нормално бъдеще. А тези, които ще си останат вкъщи, щото така протестират, да бъдат двойно проклети, защото тяхната вина е огромна.

Какво мислиш за твърдението на Алекс Алексиев, че партията на Касим Дал разполага с пари от Ердоган, също както и факта, че Дал публично е обяви симпатиите си към този ислямист?

Мисля, че са пълни глупости и то си пролича на откриването, а и въобще в целия начин на водене на кампанията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:51 pm 
Аватар

Ако РБ имаше финансиране от Ердоган с днешна дата за тази кампания..надали кампанията им щеше да се базира на търгове и дарения...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:56 pm 

Omraz написа:
СЗ Фен, с напредването на предизборната кампания, уважаваният и цитиран от теб капацитет по златодобив на Атака Професор Гергелчев вече почна да вади по тон злато от тон руда. :bigok Преди поне бяха някакви кила. :strkstrk

Гергелчев и в-к Капитал са единствените източници на анализи по темата. Кой друг предлагаш да цитирам? Кажи и ще го направя, стига да има нещо за цитиране.

Че е "уважаван" от мен ще се наложи да го докажеш. Можеш да започнеш с мой цитат в който демонстрирам уважението си :) .

Аз като виден орк и форумно зачислен атакист, продължавам, да си искам държавно спонсориран анализ по тази тема, изготвен от неутрална институция. Чувал съм, че в неоркските държави така правели :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:01 pm 
Аватар

Е то и ГА е единственият източник за анализ относно засадата на Бабангида всъщност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:01 pm 

Аз съм далеч от мисълта че си атакист и съм сигурен, че си един от малкото хора в тоя форум които НЕ са орки. :lol:
Просто никак не умееш да си подбираш източниците по много въпроси, вероятно щото живееш извън България, доста далеч си от тукашната кочина и гледаш твърде идеалистично на доста неща. :D
Често вярваш на популисти и откровени олигофрени. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:06 pm 

Omraz написа:
Аз съм далеч от мисълта че си атакист и съм сигурен, че си един от малкото хора в тоя форум които НЕ са орки. :lol:
Просто никак не умееш да си подбираш източниците по много въпроси, вероятно щото живееш извън България, доста далеч си от тукашната кочина и гледаш твърде идеалистично на доста неща. :D
Често вярваш на популисти и откровени олигофрени. :D

Това не са подбрани източници. Това са единствените публични източници.

Ако ти познаваш човек, който ги знае тези работи, аз и в центъра на София да живеех нямаше как да го познавам.

Анализи на хора работещи за конкретната фирмa ми напомнят за един култов филм наречен "Thank you for smoking". Горещо го препоръчвам на всички. В него, един медицински изследователски институт от 30 години се опитва да докаже връзката между тютюнопушенето и рака, но все не може :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:08 pm 

Kryten написа:
Е то и ГА е единственият източник за анализ относно засадата на Бабангида всъщност.

Сега виждаш ли защо искам анализ от неутрален източник, а не нечии "мъдри помисли" и "партийно спонсорирани полюции" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:11 pm 
Аватар

Пич, казах ти, че анализ няма да видиш - нещата, които се разработват в момента са конфиденциални. Целият бранш е адски шибан, но това е нормално, тъй като мащабите там са огромни, и затова всички пазят всяка запетайка като с очите си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:12 pm 

Omraz написа:
Това за парите го твърдят много хора, но никой не го е доказал по никакъв начин. Доказателството е снимка на Касим Дал на митинг на Ердоган. Достатъчно е да видиш сиромашката кампания на Реформаторския блок и да я сравниш с тази на всички парламентарно представени партии или Бареков, за да разбереш че надали имат сериозно финансиране. Даже и престъпника Костов не дава от 27-те милиарда. :lol:

Преди и Боката прегръщаше Ердоган и обясняваше как му бил голям приятел и приятел на българския народ. След събититията от последната година и постепенното явно установяване на диктатура в Турция, не съм чул някой български политик да контактува с него.

Ако партията на Касим Дал успее да разбие мафиотския ДПС модел в турските общини - нищо по-хубаво от това. Но не вярвам, защото навсякъде има местен ДПС бей, от който са зависими повечето хора, а и ДПС имат почти безграничен финансов ресурс.

За да имам доказателството за което споменаваш, трябва да имам връзки в турските тайни служби или да шпионирам турските тайни служби.

Единствения човек, за когото знам, че има такива съм го цитирал във въпроса си.

Това което ме притеснява относно присъствието на Касим Взел в РБ е следното:

- публично обявява възхищението си от Ердоган
- има голяма вероятно да получава финансиране от един отявлен ислямист.

Какво прави този човек в РБ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:15 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Междувременно, ти какво мислиш за представянето на Алексиев и отпадането му от надпреварата? :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:21 pm 

tprodanov написа:
Пич, казах ти, че анализ няма да видиш - нещата, които се разработват в момента са конфиденциални. Целият бранш е адски шибан, но това е нормално, тъй като мащабите там са огромни, и затова всички пазят всяка запетайка като с очите си.

На мен ми е пределно ясно, че няма да видя.

Просто казвах, че в неоркските държави тези неща се правят точно с анализа за който говоря и той е публичен.

Тази индустрия е абсолютно всякаква друга освен шибана. Няма индустрия в която търсенето да надвишава предлагането и тя да е шибана. Ако желаеш, кажи и аз ще се аргументирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:22 pm 

След завоя в политиката на Ердоган, кървавото смазване на бунта в Истанбул и поемането на курс към азиатска ислямска диктатура, не съм чул никой български политик да декларира симпатии към него. Преди го правеше и премиера-пожарникар.

Ердоган си затвори вратата към Европа, оттук нататък симпатии към него може да показва само някой турски аналог на Волен Сидеров.

Ердоган е асоцииран член на ЕНП, доскоро и Меркел го е прегръщала. Вече надали някой го кани на срещи.

Относно казаното от Алекс Алексиев - слушах го внимателно. Ми по тая тема не каза нищо по-различно от това което казва например Бареков и което пише в razkritia.com или Блиц. Не личи да е информиран от турските тайни служби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:29 pm 

tprodanov написа:
SZ_FEN написа:

Междувременно, ти какво мислиш за представянето на Алексиев и отпадането му от надпреварата? :smt023

Аз лично мисля (това е мое, чисто субективно мнение), че Алекс се е доверил не хора, на които преофесионализма може би не им достига напълно.

Сред членовете на инициативния му комитет (7 човека) има хора главно от София и май че Варна. Как можеш да събереш за 1 седмица необходимите подписи в градовете, които не са София или Варна като не си член на инициативния комитет? Не ме питай какво трябваше да направя за да осигуря 315 подписа от Стара Загора (без да "плащам").

Разбира се, че можеше да се очаква атака по него на базата на условието за уседналост. Ето точно това имам предвид когато поставям под съмнение професионализма на хората от инициативния му комитет.

Също така, той казва правилни неща, но те звучат абстрактно на повечето българи. За да имаш някаква тежест, трябва да кажеш на избирателите какво предлагаш, как ще се реализира, (и най-важното) те какво ще спечелят от това. Не е лошо да започнеш да работиш по реализирането на идеята си още преди датата на изборите (в зависимост от естеството на идеята и обстоятелствата).

Това мисля по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:32 pm 

Omraz написа:
След завоя в политиката на Ердоган, кървавото смазване на бунта в Истанбул и поемането на курс към азиатска ислямска диктатура, не съм чул никой български политик да декларира симпатии към него. Преди го правеше и премиера-пожарникар.

Ердоган си затвори вратата към Европа, оттук нататък симпатии към него може да показва само някой турски аналог на Волен Сидеров.

Ердоган е асоцииран член на ЕНП, доскоро и Меркел го е прегръщала. Вече надали някой го кани на срещи.

Относно казаното от Алекс Алексиев - слушах го внимателно. Ми по тая тема не каза нищо по-различно от това което казва например Бареков и което пише в razkritia.com или Блиц. Не личи да е информиран от турските тайни служби.

Нека да кажем, че имам лична комуникация с него в която ми казва туй-онуй. Като се видим, ще ти я покажа.

Иначе никога на съм твърдял, че Боката е някаква алтернатива или в противовес на набиращия скорост в България ислямизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:34 pm 

За да видите, че и аз съм човек, ще ви разкрия най-големия и неизползван коз на РБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:39 pm 
Аватар

Аз мисля, че гафът е прекалено евтин и нелеп, за да се оправдава с екип :wink: Правилото са уседналост не е ново, а той би трябвало най-добре да знае собственото си положение по темата.

По темата за парите, ще ти кажа нещо, което аз поне знам, въпреки, че е за отделна партия, а не за блока - положението в ДСБ на тема пари е критично. В партията всичко на всичко има точно 13 щатни служителя, които получават заплата. В другите партии са стотици. В партията всички клубове работят на абсолютно доброволни начала, като наемите се плащат от членовете във въпросното клубче, пари за материали се събират както ние тук събираме за Левски. Парите от членски внос стигат за организиране на някое мероприятие и до тук.
И като гледах отблизо подготовката за тази кампания, можеш да си сигурен, че положението в блока, ако не същото, то поне е много подобно. Пари няма. Ако Ердоган дава на някого, то те със сигурност не отиват в блока. Честно казано, не виждам и никаква логика Ердоган да дава пари на който и да е в РБ. Кампаниите се правят на абсолютно доброволен принцип, не се наемат външни хора, външните изпълнители работят под формата на дарение, доколкото изобщо има такива.

По темата за златото - далеч не съм убеден, че тези данни са публични в която и да е част от света. Най-общо казано, когато една компания счита, че някъде има някакви залежи, тя прави проучвания, като след това получава на база на тях от държавата правото на научно геоложко откритие, което дава някакви права на въпросната компания върху самото находище. Ако данните от проучването на тази компания излязат навън, не е особен проблем друга компания да регистрира въпросното откритие и първата компания да го издуха. Договорите по изследване на такива находища са строго конфиденциални в цял свят и това е нормално. Не секретни, конфиденциални.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2014 12:08 am 
Аватар

tprodanov написа:
Аз мисля, че гафът е прекалено евтин и нелеп, за да се оправдава с екип :wink: Правилото са уседналост не е ново, а той би трябвало най-добре да знае собственото си положение по темата.

По темата за парите, ще ти кажа нещо, което аз поне знам, въпреки, че е за отделна партия, а не за блока - положението в ДСБ на тема пари е критично. В партията всичко на всичко има точно 13 щатни служителя, които получават заплата. В другите партии са стотици. В партията всички клубове работят на абсолютно доброволни начала, като наемите се плащат от членовете във въпросното клубче, пари за материали се събират както ние тук събираме за Левски. Парите от членски внос стигат за организиране на някое мероприятие и до тук.
И като гледах отблизо подготовката за тази кампания, можеш да си сигурен, че положението в блока, ако не същото, то поне е много подобно. Пари няма. Ако Ердоган дава на някого, то те със сигурност не отиват в блока. Честно казано, не виждам и никаква логика Ердоган да дава пари на който и да е в РБ. Кампаниите се правят на абсолютно доброволен принцип, не се наемат външни хора, външните изпълнители работят под формата на дарение, доколкото изобщо има такива.

Ако това е вярно значи управляващите ДСБ са идиоти, ще ме извиняваш. Защото само с парите дадени за тв реклама на изборите миналата година щяха да вземат пет пъти повече гласове ако просто си бяха направили клубове и щабове като хората

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2014 12:09 am 

tprodanov написа:

По темата за златото - далеч не съм убеден, че тези данни са публични в която и да е част от света. Най-общо казано, когато една компания счита, че някъде има някакви залежи, тя прави проучвания, като след това получава на база на тях от държавата правото на научно геоложко откритие, което дава някакви права на въпросната компания върху самото находище. Ако данните от проучването на тази компания излязат навън, не е особен проблем друга компания да регистрира въпросното откритие и първата компания да го издуха. Договорите по изследване на такива находища са строго конфиденциални в цял свят и това е нормално. Не секретни, конфиденциални.

Не искам да отправям обвинения към никого. Може би има съвсем легитимни причини които обясняват и дори извиняват случилото се с Алекс Алексиев. Аз съм по-навътре в кампанията му от някой страничен човек, но въпреки това съм аутсайдер. Моята комуникация е само с него, а не с екипа му.

Не знам, може би аз се изразявам много неясно, но нещата, които пиша трябва да се приемат буквално (без някакъв скрит смисъл или завоалирано значение).
Аз не коментирам финансовата ситуация в ДСБ. Не се и съмнявам, че това което казваш е истина.
Аз имам проблем с присъствието на Касим Дал в РБ по причините, които изтъкнах.

Значи виж, компанията ако прави проучването, тогава тя не е задължена да споделя с нас (държавата) дори и един факт от него.
Аз ти говоря за проучване инициирано и финансирано от българската държава, проведено или от нея или от някоя неутрална страна (например, частна геоложка или не знам там как се казва фирма, която изпълнява държавна поръчка).

Тези залежи (независимо от количеството и качеството) принадлежат на всички български граждани. Според Конституцията на Реп. България те са собственост на държавата и се стопанисват от нея от наше име. По какъв друг начин да разберем с какво разполагаме, ако не се направи такова проучване, което да бъде публично достояние? Проучването се прави точно за да няма скрито-покрито при концесиите и да не си пълнят джобовете някои хора. Така е в САЩ, така е в Канада. НЯмада се изненадам ако е така и в повечето западно европейски държави. Ако не се прави така в БГ, тази практика трябва веднага да се промени за да не се чудим защо на този или на онзи му излязъл прякора Мр. 10% и дали това е справедлив прякор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2014 12:21 am 
Аватар

Проучванията се инициират от компаниите - те имат някаква база от спътници и стари данни (то тук е уловката), на която преценяват възможността някъде да има залежи. После наемат специалисти да уточнят какво има, колко би струвало и има ли смисъл. Ако има, подават документите за откритие и дерзаят. Държавата не прави такива проучвания, вероятно са ѝ скъпи, нямам представа. Така или иначе обаче, количеството злато в страната не е кой знае колко тайно в най-общ мащаб. Дали ще са 120 или 130 тона не е чак толкова важно, а и това не е най-важният показател на едно находище.

Колкото до ДСБ, напълно си прав, че клубовете се управляват потресаващо зле, и това е забележка, която самият аз съм правил нееднократно. Последно идеята беше да се смени принципът им на работа - от регионален, към брашнови. Т.е., това тук да не е клубчето на жк. Младост например, а да е клубчето за лекари, педераси, инженери или каквито и да е там. Не се сбъдна, но това е нормално.
Не съм съгласен обаче за оценката ти за парите за реклама. Напротив, според мен именно парите за реклама, които даде ДСБ на миналите избори (и не само на тях), са един от основните признаци, че тази партия е изцяло различна от останалите партии.

Темата с парите я отворих, за да кажа, че не може да е вярно РБ да се финансира чрез Дал от Ердоган. Иначе, неговото място в РБ, както и това на Кунева се определи от избирателя. Аз не исках нито един от двамата, не исках и СДС дори, особено с Кабаиванов. Но избирателят каза - обединете се. Еми, обединиха се. Не мисля, че избирателят в момента има правото да каже - ама що с тия. Обединиха се точно тези, които трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2014 12:24 am 
Аватар

tprodanov написа:
Но избирателят каза - обединете се. Еми, обединиха се. Не мисля, че избирателят в момента има правото да каже - ама що с тия. Обединиха се точно тези, които трябва.

Лошото е, че на 90% прогнози целта няма да оправдае коалицията, надявам се, че не съм прав, де...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]