forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:12 pm 
Аватар

Цитат:
Чмовш скандализира: Не ме е грижа за синята фланелка

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=483897

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: !
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:13 pm 

Levskar67 написа:
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам!

Брато, след нас Бардон игра в ШЛ с Анортозис, дори и вкара гол, ако не се лъжа.
Именно той и Томашич бяха така наречените "доказани чужденци" в отбора на Мъри.

Иначе си прав, че когато отбора ни е смазвал прасетата, в него е имало само или предимно българи.

Ако нашите не започнат да обиграват и развиват близнаците, Мисяк, Орачев и Стиви Петков, горчиво ще съзаляваме. Топчо има уникалния шанс да го направи. До края на сезона има 5 мача в които не се борим за класиране или нещо подобно. Друг път няма да имаме подобна възможност да обиграем юношите си срещу отборите от първата 7-ца в БГ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: !
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:13 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Прав си! Глипостите ни докараха дотук! :oops: Очаквай си лятото новите неизвестни негри и ще сме изпадащ отбор! :oops: На ЛЕВСКИ не му трябват скаути за чужбина и маймуни на проби! Да ги пробва Херо! На нас ни трябват най-добрите играчи от " А " група за да вървим нагоре, включително и чужденците, които са се доказали тук! :smt023 Другото са глупости! Защото циганите от долните дивизии на Западна Европа ни докараха в това положение, вкараха ЛЕВСКИ в огромни дългове, напълниха сметките и тепърва здраво ще ги попълват на Батков, Тонев и всички на хранилката под тях! :slap Не вярвам да си толкова глупав за да не го разбираш това? :smt017 Спомни си, каква машина бяхме преди да се появят чужденците! :levski Стига вече, не се издържа! Срам ме е и съм бесен! :smt089

Пак говориш глупости. Не ни трябват скаути, но ни трябват доказани чужденци, който ще са скъпи, защото са доказани?! Не е ли по-лесно да имаме скаути, които да вземат чужденците от чужбина, преди да са се доказали, да ни струват по-малко и да ги продадем по-скъпо, след като се докажат, благодарение на скаутите?

Каква машина, като най-качествените ни играчи в последните 7-8 години са чужденци, кажи ми един българин в Левски, който се е доказал в Европа в последните години?![/quote]
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам![/quote]

Е прав си, ама футбола се развива. И да, никой не би дошъл тук, освен ако клуба като визия няма какво да предложи. И това е главния проблем. Нека клубът има треньор и мениджър, които разбират, да имат визия и да могат да предложат на играчите, които биха дошли нещо повече от пари.

"Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ?" - ти каза, че искаш доказани. Аз ти казвам, че трябват скаути да привлекат точните хора и те да се превърнат в доказани. Ти не искаш скаути в първото си мнение.
Бардон "прокопса" доста.
Ами сега чорбата е близо да ни бие седем пъти подред с Косоко :ohmygod2
Заеби, не искам да споря с тебе, при положение, че реално говорим едни и същи неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:15 pm 
Аватар

mech0 написа:
Стига бълвахте глупости с тези певци. Момчето се справя отлично и на миналите мачове ТОЙ ни даваше тон за "Тодоре, махай се, Тодоре". Просто сега искаше да забравим Батков за 90 минути и да се съсредоточим в унищожаването на прасетата. :smt006

Няма значение кога какво е правил, след като именно на този мач нищо не се направи. Лично за мен това беше мача да покажем "любовта" си към Батков. Просто по-удачен момент за протест на стадиона до края на сезона няма да има. Вместо това ни подиграват отсреща с нещо от сорта "50 човека пред кантората, а "качулките" на Батков опората".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:16 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Цитат:

Тоя трябва да бъде ебан публично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:19 pm 
Аватар

В последните девет мача за първенство срещу свинете...имаме 2 победи и 7 загуби! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:19 pm 
Аватар

Привърженикът написа:
THE BLUE BEAST написа:
Цитат:

Тоя трябва да бъде ебан публично.

Знам къде живее :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:20 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
mech0 написа:
Стига бълвахте глупости с тези певци. Момчето се справя отлично и на миналите мачове ТОЙ ни даваше тон за "Тодоре, махай се, Тодоре". Просто сега искаше да забравим Батков за 90 минути и да се съсредоточим в унищожаването на прасетата. :smt006

Няма значение кога какво е правил, след като именно на този мач нищо не се направи. Лично за мен това беше мача да покажем "любовта" си към Батков. Просто по-удачен момент за протест на стадиона до края на сезона няма да има. Вместо това ни подиграват отсреща с нещо от сорта "50 човека пред кантората, а "качулките" на Батков опората".

И защо точно този мач? Кое му е удачното на този мач?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:20 pm 
Аватар

Само до преди няколко години, ръководството щеше да е разпнато, футболистите по-ниски от тревата, а думи и скандирания като "оставка" и "Батков ВЪН", щяха да огласят целия стадион. Само че много хора вече не ходят, а половината са деца, които не знаят какво е да подемеш скандиране, ако човекът - оркестър - микрофон, не им го сервира на готово. Скапаха отбора, а ние ще пеем, сто годишнини ще правим? За подарък на сто годишнината трябва да разкараме определени хора от отбора, дори без да пеем. Това ще е най-големият подарък за този отбор и хората, които го обичат.
Нямаме стадион, нямаме директори, нямаме треньор, нямаме футболисти, нямаме скаути, нямаме игрови облик, нямаме и такава публика, каквато имахме. Нямаме и титли(което може да не е най-важното, но и то е важно). Сменихме сума ти треньори и играчи за никакво време.
Всички грешни решения + казански афери и много други направени и ненаправени неща, знаете кой ги направи.
Аз лично ще третирам всеки, който не е против Батков, като противник на отбора. Фактите са такива, че отговорността трябва да се носи от мустака. Поне да беше излязъл и да се извини...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:21 pm 
Аватар

За да идват доказани чужденци трябват кинти бе момци и то бая! А ние немаме пукнат лев за тая работа! На Левски му трябват млади и нахъсани чужденци, гледани бая време именно от наши скаути! Ама скаути а не като Дончо и то от страни като Молдова, Албания, Македония, Литва, Естония и др. където футбола е по-зле от нас. И като идват при нас това да е крачка напред в развитието им! А не хора от втора френска и португалска дивизия!

Но за съжаление от първите не падат комисиони, а само то вторите! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:21 pm 
Аватар

jestoko написа:
Срам и резил срещу иртиш - отпадане. Загуби в първенството - 12 за сега и то рекордни за 100те години. От Ботев за купата 3:1, на реванша 2:0 и отпадане - срам и резил. 4 загуби от цнда - две от които не с малък резултат 3:0 и 3:1 - отново срам и резил.
Целият сезон се описва с 2 думи - СРАМ И РЕЗИЛ

А и да не говорим,че тази година няма да взем участие в вротурнирите – нещо, което не се е случвало от 1990 година насам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:22 pm 
Аватар

19XIV написа:
Zlostar_1111 написа:
mech0 написа:

Масовостта..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:24 pm 
Аватар

ВАИ, нямам представа, ако знаех щях да кажа :lol: . Иначе всичко ме кара да мисля така, дори футболистите си признават, че има нещо. Предполагам, че има връзка със смяна на собственика, но дано не съм прав, защото точно Пеевски ми се върти в главата.
Впрочем това за Чмовш е глупост, прочетете статията, не че ме ебе за тоя некадърник ама му слагат думи в устата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:25 pm 
Аватар

Не ви писна да си пишете едно и също. Тоя не играл, ония не играл, някой си гледал мача от близо, друг направил грешка. Същите тези са най-малко виновни за ситуацията, в която се намираме. Някой им е дал тези ХХ ХХХ евро заплата, някой ги търпи да си правят каквото искат и т.н. Сухия не знаел чужд език. :shock: Това в отбор с 10+ чужденци. Той какво е виновен, че ни е треньор? Да не се е самоназначил? Какво е виновен, че нямаше два мача с една и съща защита, а някой го търпи? Кой е виновен, че нямаме спортен директор? А като имаме е безгласна буква. Кой е виновен, че един човек се меси във всичко? Какво е виновен Дончо Донев, че е галвен скаут? Да не се е самоназначил? Какво са виновни хората в УС, че дейността им се свежда до НУЛА? Всичко това някой го позволява. В Левски има един единствен проблем. И това е тоталната безотговорност от всички. И това е от най-високо ниво. Футболисите са най-малката частица във всичко това. Ако всичко беше ОК и футболистите се подмотваха да се търси вината в тях. В случая, когато всичко нагоре по веригата е тотално несъстоятелно, на тях няма какво да им се търси сметка. Като си пооправиме къщичката нагоре, тогава ще стигнеме и до тях.
Левски може да функционира чудесно, ако има една ясна структура, с ясни задължения на всеки. И всеки си носи отговорност за действията. Тогава може и да стигнеме до футболистите и тяхното подмотаване.

П.П. В този отбор вероятно и Меси би изглеждал като некаърник.

Последна промяна DirtyDog на Пон Апр 21, 2014 8:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:25 pm 
Аватар

Чмовш каза че не го интересува дали е с тениска или без, тъй като той е дал всичко от себе си(това че всичко в случая значи нищо е друга тема), ама тъпите журналя праскат ебати статиите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:26 pm 
Аватар

Тая масовост не е отишла там да вика курво баткоф, а да гледа Левски, а някои да псуват свинете.
Протест срещу батков има на всеки домакински мач, защо мишлетата не са там?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:27 pm 
Аватар

19XIV написа:
Zlostar_1111 написа:
mech0 написа:

В кой друг мач до края на сезона ще сме повече хора за да изразим позиция :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:27 pm 

Аз бих го сложил на жена му фостата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:28 pm 
Аватар

Съмнявам се че някой иска да гледа тая пародия в момента :ohmygod
А аз да питам - Къде са тия дето са дошли да викат против цура в другите мачове тогава ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:28 pm 
Аватар

гостуване на ботев,черно море,литекс
домакинство на лудогорец
Така като се замисли човек наистина ще ударим тавана с рекордни загуби за първенство в историята ни ................ :smt012 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:30 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Не ви писна да си пишете едно и също. Тоя не играл, ония не играл, някой си гледал мача от близо, друг направил грешка. Същите тези са най-малко виновни за ситуацията, в която се намираме. Някой им е дал тези ХХ ХХХ евро заплата, някой ги търпи да си правят каквото искат и т.н. Сухия не знаел чужд език. :shock: Това в отбор с 10+ чужденци. Той какво е виновен, че ни е треньор? Да не се е самоназначил? Какво е виновен, че нямаше два мача с една и съща защита, а някой го търпи? Кой е виновен, че нямаме спортен директор? А като имаме е безгласна буква. Кой е виновен, че един човек се меси във всичко? Какво е виновен Дончо Донев, че е галвен скаут? Да не се е самоназначил? Какво са виновни хората в УС, че дейността им се свежда до НУЛА? Всичко това някой го позволява. В Левски има един единствен проблем. И това е тоталната безотговорност от всички. И това е от най-високо ниво. Футболисите са най-малката частица във всичко това. Ако всичко беше ОК и футболистите се подмотваха да се търси вината в тях. В случая, когато всичко нагоре по веригата е тотално несъстоятелно, на тях няма какво да им се търси сметка. Като си пооправиме къщичката нагоре, тогава ще стигнеме и до тях.
Левски може да функционира чудесно, ако има една ясна структура, с ясни задължения на всеки. И всеки си носи отговорност за действията. Тогава може и да стигнеме до футболистите и тяхното подмотаване.

П.П. В този отбор вероятно и Меси би изглеждал като некаърник.

Искам да прочетете това мнение още един път! ЪП!
И още малко... След всичко, което изтъкна човекът по-горе, защо не търсим главния виновник? Защо хората, които организират не го търсят? И да, няма да пропусна да ви похваля, БРАВО ЗА ХОРЕОГРАФИИТЕ! За жалост хореографиите няма да ни оправят проблемите, трябва да търсим главния проблем. ВРЕМЕ НИ Е ВЕЧЕ!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:32 pm 
Аватар

19XIV написа:
Тая масовост не е отишла там да вика курво баткоф, а да гледа Левски, а някои да псуват свинете.

Моля те, слез на Земята!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:39 pm 
Аватар

Цитат:
Божинов: Има някаква магия

Как да не го обичаш този човек :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:39 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
19XIV написа:

Моля те, слез на Земята!

Всеки е отишъл да изрази мнението си, поне на 2 пъти сектора поде клетви срещу Ганьо.А трудно можем да оправдаем липсата на публика на Герена с "пътните" на хората от провинцията, нали милиарди левскари от София чакаха акция срещу свинята, къде са?Това се ляляше като мантра тук 1 година..чички, дърти хулигани, куфари..това чакаха... :lol:

Последна промяна Лабрадор на Пон Апр 21, 2014 8:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:40 pm 
Аватар

Искаме катерицата Беатрис..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:42 pm 
Аватар

Колко от вас ще доживеят до следващият вековен юбилей, колко питам ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:44 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:

Нашата катерица Беатрис
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:44 pm 

Mr. Smith написа:
Колко от вас ще доживеят до следващият вековен юбилей, колко питам ?

Аз,е и?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:46 pm 
Аватар

antonatan написа:
BluePrideBg написа:

Нашата катерица Беатрис
Изображение

Чуйек, направо виждам как се връща, бием свинете с 2 рикошета, националнатакауза с 3 гола от засада и вратаска грешна в 2 от 4 мача и на Кратун не му се верва :smt005 Ебаси заклинанието ни направи Кокала като го уволни Ганьо :strkstrk

Последна промяна Лабрадор на Пон Апр 21, 2014 8:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:47 pm 
Аватар

antonatan написа:
BluePrideBg написа:

Нашата катерица Беатрис
Изображение

хахахахах.... На нея прилича с таз физиономия :D

Добре, да предположим, че сме казали майната му на Батков и си направим юбилея, окей. После какво правим? Чакаме Гонзо да ни "оправи" ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]