Levskar67 написа:
Прав си! Глипостите ни докараха дотук!

Очаквай си лятото новите неизвестни негри и ще сме изпадащ отбор!

На ЛЕВСКИ не му трябват скаути за чужбина и маймуни на проби! Да ги пробва Херо! На нас ни трябват най-добрите играчи от " А " група за да вървим нагоре, включително и чужденците, които са се доказали тук!

Другото са глупости! Защото циганите от долните дивизии на Западна Европа ни докараха в това положение, вкараха ЛЕВСКИ в огромни дългове, напълниха сметките и тепърва здраво ще ги попълват на Батков, Тонев и всички на хранилката под тях!

Не вярвам да си толкова глупав за да не го разбираш това?

Спомни си, каква машина бяхме преди да се появят чужденците!

Стига вече, не се издържа! Срам ме е и съм бесен!
Пак говориш глупости. Не ни трябват скаути, но ни трябват доказани чужденци, който ще са скъпи, защото са доказани?! Не е ли по-лесно да имаме скаути, които да вземат чужденците от чужбина, преди да са се доказали, да ни струват по-малко и да ги продадем по-скъпо, след като се докажат, благодарение на скаутите?
Каква машина, като най-качествените ни играчи в последните 7-8 години са чужденци, кажи ми един българин в Левски, който се е доказал в Европа в последните години?![/quote]
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам![/quote]
Е прав си, ама футбола се развива. И да, никой не би дошъл тук, освен ако клуба като визия няма какво да предложи. И това е главния проблем. Нека клубът има треньор и мениджър, които разбират, да имат визия и да могат да предложат на играчите, които биха дошли нещо повече от пари.
"Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ?" - ти каза, че искаш доказани. Аз ти казвам, че трябват скаути да привлекат точните хора и те да се превърнат в доказани. Ти не искаш скаути в първото си мнение.
Бардон "прокопса" доста.
Ами сега чорбата е близо да ни бие седем пъти подред с Косоко
Заеби, не искам да споря с тебе, при положение, че реално говорим едни и същи неща.