forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 7:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1753 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 9:07 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
За черничкото ще се плаща... :bigok

А где йе оня?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 9:22 pm 
Аватар

Не съм дочел темата, ама режете ли си вените? Можете още по-качествено и интензивно, сигурен съм :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 9:31 pm 
Аватар

Тук много хора си позволяват да си правят ташак с прякора на Сухия, но ако нещата опрат ек на ек със сигурност ще се обръщат към него с госп. Здравков :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 9:34 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Не съм дочел темата, ама режете ли си вените? Можете още по-качествено и интензивно, сигурен съм :strkstrk

Глупости, дори и мрънкачите сме щастливи от добрата игра, най-вече в защита. На такива резултати и най-големият мрънкач ще се радва :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 9:40 pm 
Аватар

Значи се радвам заедно с вас, ако не бяхме играли добре в защита щеше да ни спадне средната посещаемост с 20-на хиляди :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 11:26 pm 
Аватар

Нема да им стъпим на тия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 11:32 pm 
Аватар

Гаджев що така не игра, не знам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 11:35 pm 
Аватар

контузия в коляното

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 8:11 am 
Аватар

targovishte написа:
контузия в коляното

Не е вярно! Просто му е дошло! Месечен цикъл, кво да правиш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 8:38 am 
Аватар

Македония, я пробвай върху Роската дали можеш да банваш :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 9:28 am 
Аватар

И да ме банирате пак нема да им припаря. Власт на мрънкачите :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 12:54 pm 
Аватар

Хаххахахахха Даниел Димов и Пламен Димов централна двойка защитници, СКАНДАЛНО!!! Единствената по-некадърна двойка от 5 и 55... Тази контрола изобщо няма какво да я коментираме, колкото по-скоро тия двамата напускат Левски, толкова е по-вероятно да спрат да ни вкарват 3+ гола на мач. Единственото хубаво което направи Пламен в мача беше един шпагат, но пък съдията все, че даде дузпа. :smt003 А, приказки за Дани, колко е щял да бъде добър като дефанзивен халф ги оставете настрани, вижте видеото в Спортал, той топката не може да си спре, а какво остава халф да бъде??? ПО-ДАЛЕЧ! Пичага е факт, хубави интервюта, скача в единоборства, но само с това за Левски НЕ става. И все пак да кажа две думи за самият мач, Божинката само с две отигравания на двойно показа класата която трябва да имат футболистите на Левски, Антон Огнянов ми хареса много, Деко също игра добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 1:13 pm 
Аватар

Аз мисля други път Дани Димов да го пуснем нападател, и като го видим че не става, да заключим че не става и за халф, дефанзивен хлаф, крило, вратар и треньор, и да бъде изгонен :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 1:15 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=471176
Ето го новият централен защитник. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 1:49 pm 
Аватар

Алек, освен ти да играеш центален защитник. За Йети съм съгласен, но Даниел Димов въпреки че е деф. халф ни е най-добрият защитник цял есен. Кой очакваш да играе вместо него? Белаид въпреки, че е ляв защитник всячески се опитват да ни убеждават, че е централен и става за там. За Чмовш имам надежда, че е добър, но меко казано от тия 2 контроли дето игра не съм много впечетлен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 2:10 pm 
Аватар

Ние сме имали защита ли този сезон? :DDDDD Убеден съм, че с една подготовка половината от форума не биха се справили много по-зле от тоя кретен. Какъвто и да е Белайд, шанса да се справи по-добре от този е огромен. А, дефанзивен халф включва и функцията ПАС, а тоя всеки 5 метров пас му е контра, 100 пъти му отнемат топката като последен. Това е моето мнение и няма как да го промените ( не претендирам за вярност разбира се ), абсолютен дървар и смешник на терена, страхотен пичага и надъхвалка след загубите по време на интервютата, но ако играеше малко футбол, можеше по-малко да дава от тези медийни изяви. Убеден съм, че няма да помирише терен този сезон, дори в пердето Старокин има повече футбол и ще играе дефанзивен в селските мачове. Аз от Чмовш съм доволен, влиза здраво, пази си линията, не като лицето на което е посветен поста, т.е. не се очаква по 3 покрити засади средно на мач, означаващи сам на вратаря ни, изнася горе-долу добре топката. Школуван футболист, ако трябва да използвам шаблон.

Последна промяна Alek на Пет Фев 07, 2014 2:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 2:21 pm 
Аватар

Изморили са се момичетата....онзи ден море, днеска разходка...а резултатите ги виждаме в мачовете.... :smt005

Цитат:
Отборът на Левски прекарва най-лекия си ден от началото на зимната пауза. Тази сутрин момчетата на Тони Здравков заминаха за Ларнака, където ще направят разходка. Следобед „сините“ отново няма да тренират, но ще имат ангажимент. Той е свързан с видео анализ, който ще стартира в 17 часа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 2:24 pm 
Аватар

Не всеки може да спазва спортен режим като твоя с попарата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 2:27 pm 
Аватар

шайбу...шайбу.... :strkstrk
Аз не пия вече, но довечера ще се направя на руснак по случай Олимпиадата... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 2:54 pm 
Аватар

Alek написа:
Ние сме имали защита ли този сезон? :DDDDD Убеден съм, че с една подготовка половината от форума не биха се справили много по-зле от тоя кретен. Какъвто и да е Белайд, шанса да се справи по-добре от този е огромен. А, дефанзивен халф включва и функцията ПАС, а тоя всеки 5 метров пас му е контра, 100 пъти му отнемат топката като последен. Това е моето мнение и няма как да го промените ( не претендирам за вярност разбира се ), абсолютен дървар и смешник на терена, страхотен пичага и надъхвалка след загубите по време на интервютата, но ако играеше малко футбол, можеше по-малко да дава от тези медийни изяви. Убеден съм, че няма да помирише терен този сезон, дори в пердето Старокин има повече футбол и ще играе дефанзивен в селските мачове. Аз от Чмовш съм доволен, влиза здраво, пази си линията, не като лицето на което е посветен поста, т.е. не се очаква по 3 покрити засади средно на мач, означаващи сам на вратаря ни, изнася горе-долу добре топката. Школуван футболист, ако трябва да използвам шаблон.

Имаш някакво много извратено и неблагодарно виждане за него. Много бързо се забрави какво представляваше защитата ни в мача със свинете за шампионата с ония дървета Перес и Милиев и как масово се пишеше колко гола ще отнесем след това от жълтите мастии. Знаем как завърши този мач. Пишеше се, че и от Разград ще се върнем с пълна кошница, но и там знаем как завърши мача. Срещу Микре вкара гол още в 3та мин и след това направихме може би най- добрият си мач тази есен. За финал свинете 210 мин не ни вкараха за купата. Нека като е играл да сме били без защита. Ако все така ще сме без защита и не допускаме голове, аз ще съм доволен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:05 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Alek написа:

Имаш някакво много извратено и неблагодарно виждане за него. Много бързо се забрави какво представляваше защитата ни в мача със свинете за шампионата с ония дървета Перес и Милиев и как масово се пишеше колко гола ще отнесем след това от жълтите мастии. Знаем как завърши този мач. Пишеше се, че и от Разград ще се върнем с пълна кошница, но и там знаем как завърши мача. Срещу Микре вкара гол още в 3та мин и след това направихме може би най- добрият си мач тази есен. За финал свинете 210 мин не ни вкараха за купата. Нека като е играл да сме били без защита. Ако все така ще сме без защита и не допускаме голове, аз ще съм доволен.

Стига бе човек, това са уникални празни приказки. Тоя направи за мен чиста дузпа в Разград и просто късмет, че не му я свириха, в мача с прасетата всеки корнер ми се струваше като дузпа заради него и Пламен. Гледай му играта, изключително смотан, този е най-слабият централен защитник който съм виждал в Левски, а, сме се нагледали на колосални идиоти като Рисп и Милиев. Единственото което го "спасява" все още е репликата, че той не е централен защитник, но тактическата му некадърност на терена е покъртителна, пак ще се повторя всеки един мач, тоя ( не заслужава този ) покрива поне 3 засади, 5 пъти бърка къс пас и му вземат 2-3 топки от краката му, като халф има НУЛА асистенции, НУЛА опити за далечен удар, НУЛА опити за дълъг и точен пас. А, всичките тези минути които ти споменаваш, се дължат на всичко друго, но не и на него, просто Сухия си реди 3-4 вътрешни халфа и трудно правим положения, но и трудно играят срещу нас. Дори може да хванем бас, че тоя ще има максимално периферна функция през сезона, ако няма контузени други играчи. Просто ме е яд, че останаха двама доказани идиоти в състава, въпреки яката чистка, махнала поне другите петима. Със сигурност не беше най-слабият в отбора преди чистката, но сега заедно с ПД се открояват. Не мога да отлича нито един друг от отбора ни, който да се доближава до тези двамцата герои. Иначе извън терена е пичага от това което виждам и чета, но не ме интересува особено. :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:09 pm 
Аватар

Да не говорим и за безумните му дузпи срещу търнава и тия от казахстан. Симпатяга, надъхвач, играе с желание, но като цяло е абсолютен некадърник.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:12 pm 
Аватар

Тези неща даже не искам да ги споменавам, този няма евромач, да не ни е разбил или с дузпа или червен картон, а понякога и сборно, за по-сигурно. :DDD Не става срещу Любимец и Етър миналата година ( още ми е пред очите този мач, бихме 7-1, а тия изпуснаха 5 пъти срещу Пламен, греди ни биха и какво ли не, винаги наш Дани покриваше засадите с метри зад другия защитник, беше нещо като клипчето на Перез :D ), та какво остава за мачове от Европа?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:16 pm 
Аватар

Като гледам настоенията са да играем с Белаид - Чмовш централни тази пролет. Хващам се на бас, че такава двойка централни би издържала точно 3 мача преди пак да върнат Димов като ЦЗ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:20 pm 
Аватар

Това времето ще покаже, по тази логика, може на шестия мач, отново Димов да изпадне от играта. :lol: Този няма да хвана ръка нито като дефанзивен халф, нито като централен защитник при нормално развитие на сезона. ( чети без контузии ) Старокин се представя 10 пъти по-добре като този тип халф за който се претендира, че Димов е. А, за по-напред на терена, дори ми става смешно като си помисля. Някога се шегувахме, че Ричи няма пас напред, но още си спомням какви пасове хвърляше към крилата, които сега биха изглеждали като виртуозни изпълнения, а не нещо нормално изискващо се за тази позиция... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:28 pm 
Аватар

В отбора по-големи некадърници от глупака Йети и малоумния циганин Бру няма. Не знам как ДД при положение, че сигурно е най-стабилно представящия се играч, след Орльо от трупата, преди паузата, стана некадърник и дори НАЙ-големия некадърник. Ама нали е демокрация - всеки има право на мнение :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:31 pm 
Аватар

Във всички времена някой трябва да бъде некадърник и да е следващият за гонене! Това е специално признание, нещо като капитан, но противоположно по съдържание! Така е най-интересно! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:34 pm 
Аватар

Alek написа:
Това времето ще покаже, по тази логика, може на шестия мач, отново Димов да изпадне от играта. :lol: Този няма да хвана ръка нито като дефанзивен халф, нито като централен защитник при нормално развитие на сезона. ( чети без контузии ) Старокин се представя 10 пъти по-добре като този тип халф за който се претендира, че Димов е. А, за по-напред на терена, дори ми става смешно като си помисля. Някога се шегувахме, че Ричи няма пас напред, но още си спомням какви пасове хвърляше към крилата, които сега биха изглеждали като виртуозни изпълнения, а не нещо нормално изискващо се за тази позиция... :smt003

Тц. Не са. Позицията на Димов е пред 2мата ЦЗ, а Старокин играе в момента по- напред. Както и да е...
Не отричам, че Димов не прави грешки, но за момента просто нямаме по-добра опция и за това написах, че едва ли ще са повече от 3 мовете, в които ще играем без него като ЦЗ. Димов ако беше всичко това, което искате да бъде сигурно в момента щеше да играе в Реал, Манчестър, Ювентус...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:36 pm 
Аватар

Даниел Димов има силни или слаби мачове, но не там е проблемът. Идиотията е, че нашите гениални треньори от Рабех, Топчо и Томашич насам не могат да намерят читав централен защитник, както и да научат отбора да играе стабилно в защита без всеки мач самоволно да създаваме по 2-3 положения на съперника, без значение дали е Сливнишки Герой или Лайногорец. Единствените проблясъци идват като се надъхат и спечелим мач на мускули, ама като играе целия отбор в защита е лесно. Аз ако съм треньор, спирам изобщо да се занимавам с нападението и ги мъча докато се научат. Също така ако съм треньор на място ще настоявам да вземем защитник отнякъде за пари, вместо някое крило, например, а не да ми отбиват номера с неиграли от 6 месеца или пенсионери.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:44 pm 
Аватар

Щом Даниел Димов ни е най-големият проблем, значи се сбъдват мечтите ни и до 2 години ще играем на минимум 3 европейски финала. :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1753 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]