Zlostar_1111 написа:
Alek написа:
Ние сме имали защита ли този сезон?

DDDD Убеден съм, че с една подготовка половината от форума не биха се справили много по-зле от тоя кретен. Какъвто и да е Белайд, шанса да се справи по-добре от този е огромен. А, дефанзивен халф включва и функцията ПАС, а тоя всеки 5 метров пас му е контра, 100 пъти му отнемат топката като последен. Това е моето мнение и няма как да го промените ( не претендирам за вярност разбира се ), абсолютен дървар и смешник на терена, страхотен пичага и надъхвалка след загубите по време на интервютата, но ако играеше малко футбол, можеше по-малко да дава от тези медийни изяви. Убеден съм, че няма да помирише терен този сезон, дори в пердето Старокин има повече футбол и ще играе дефанзивен в селските мачове. Аз от Чмовш съм доволен, влиза здраво, пази си линията, не като лицето на което е посветен поста, т.е. не се очаква по 3 покрити засади средно на мач, означаващи сам на вратаря ни, изнася горе-долу добре топката. Школуван футболист, ако трябва да използвам шаблон.
Имаш някакво много извратено и неблагодарно виждане за него. Много бързо се забрави какво представляваше защитата ни в мача със свинете за шампионата с ония дървета Перес и Милиев и как масово се пишеше колко гола ще отнесем след това от жълтите мастии. Знаем как завърши този мач. Пишеше се, че и от Разград ще се върнем с пълна кошница, но и там знаем как завърши мача. Срещу Микре вкара гол още в 3та мин и след това направихме може би най- добрият си мач тази есен. За финал свинете 210 мин не ни вкараха за купата. Нека като е играл да сме били без защита. Ако все така ще сме без защита и не допускаме голове, аз ще съм доволен.
Стига бе човек, това са уникални празни приказки. Тоя направи за мен чиста дузпа в Разград и просто късмет, че не му я свириха, в мача с прасетата всеки корнер ми се струваше като дузпа заради него и Пламен. Гледай му играта, изключително смотан, този е най-слабият централен защитник който съм виждал в Левски, а, сме се нагледали на колосални идиоти като Рисп и Милиев. Единственото което го "спасява" все още е репликата, че той не е централен защитник, но тактическата му некадърност на терена е покъртителна, пак ще се повторя всеки един мач, тоя ( не заслужава този ) покрива поне 3 засади, 5 пъти бърка къс пас и му вземат 2-3 топки от краката му, като халф има НУЛА асистенции, НУЛА опити за далечен удар, НУЛА опити за дълъг и точен пас. А, всичките тези минути които ти споменаваш, се дължат на всичко друго, но не и на него, просто Сухия си реди 3-4 вътрешни халфа и трудно правим положения, но и трудно играят срещу нас. Дори може да хванем бас, че тоя ще има максимално периферна функция през сезона, ако няма контузени други играчи. Просто ме е яд, че останаха двама доказани идиоти в състава, въпреки яката чистка, махнала поне другите петима. Със сигурност не беше най-слабият в отбора преди чистката, но сега заедно с ПД се открояват. Не мога да отлича нито един друг от отбора ни, който да се доближава до тези двамцата герои. Иначе извън терена е пичага от това което виждам и чета, но не ме интересува особено.

))