forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 6:42 pm 

Wildkid написа:
Levskar67 написа:
Със свинете беше сгрешено всичко! Като се започне от тактиката, воденето на мача и се стигне до смените! Б. Цонев не беше най-слабия на терена! Но мачовете му срещу резакспор в Разград и срещу папагалите на ГЕРЕНА ( незаслужено беше изгонен ) си беше най-добрия на терена! Да, греши много пасове, много лъже и понякога взема погрешни решения на терена, но го приеми, като грешка на растежа, а есента беше по-добър от Вутов! Какво значи? " Вече е изтърван "! :smt017 Ще го изтървем, ако го пратим, като брат му във Враца! Защото Радослав беше по-добрия футболист преди да замине, а сега сигурно се е върнал години назад! Това, че нашите юноши са зле тактически и физически са глупости на търкалета! Бру, Пинто, Силва и Ели ли са по-подготвени тактически? А Боби Цонев не спира да тича по цял мач и пак има сили за още! Това ли му е слабата физическа подготовка? Какво значи, че нашите юноши не са готови за първия отбор? Тези печки, не играли по 6 месеца дето ги прибираме на хранилка и то доста богата да не са по-добри от тях? А това, че Макриев и Гаджев, като са на 28 и 26 години вече не могат да се наричат юноши на ЛЕВСКИ май си е някаква твоя сентенция! Цялата работа е в далаверата, приятелю! От юношите няма никаква, нито комисионна, нито лъжа в париците, нито ддс, нито друга старнична парица! Ей, тези далавери докараха ЛЕВСКИ дотук! :smt012

Заклевам се, за последен път ти отговарям, ти наистина си живееш в собствен свят:
Борислав Цонев не е бил "най-добрия на терена" в нито един мач. Най-добрия му мач беше в Разград. Боби Цонев не е готов да играе редовно титуляр при мъжете, защото не е подготвен правилно в школата. Липсва му физика да играе пълноценно футбол с мъже (не тичане, физика). Грешните решения сами по себе си не са проблем, проблем е че се разчита на неготов футболист.
Изтърван е, защото е пропуснато прекалено много време, в което е трябвало да се изгради като футболист. За Радослав Цонев не знаем, но вероятно е същото нещо.
Печките, неиграли по 6 месеца, са по-добре подготвени тактически (а за съжаление - и физически) от юношите ни. Някои такива печки са по-добре подготвени и от титулярите ни, но това се наваксва с един месец при нас, или с някоя подготовка - след нея спокойно се връщат на нивото на останалите. Макриев и Гаджев са юноши на Левски, но много добре знаеш какво имаме предвид като казваме "да играят юношите" - със сигурност не са тия, дето са ни били юноши, когато сме били в гимназията....
Далаверата е налице. Проблемът е, че тия, дето трябва да излизат отдолу, са по-зле от тия, дето идват не за футбол, а за далавера....

Е, аз не съм бил в гимназия! Бях в техникум, но това беше от 1982 до 1986 година, когато Генков и Макриев са гледали футбол от някоя детска количка! :bigok :loser2 Горните ти размисли без страсти се опитваш да ги наложиш на всички ни, но аз не ги споделям и никога няма да се съглася с тях! Според теб нашите юноши на 15 години трябва да са, като меси или поне да са завършени футболисти във всяко едно отношение! Едва ли някъде по света е така! А иначе Пинто, който, като тръгне напред и се връща в защита след 10 минути, Бру, който се върти, като пумпал около оста си за да си нагласи топката на десния крак, Силва, който никога не изпоти синята фланелка, да не ги изреждам всичките и техните косури, са по-добре тактически и на по 27, 28 години, тях трабва да ги чакаме да навлязат във форма и да развиват тепърва своите качества! :smt017 Желязна логика, няма що! И да, живея в собствен свят, в който голямо място заема ЛЕВСКИ! :levski Не искам да ми отговаряш! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 6:47 pm 
Аватар

Абе физика, физика, съгласен съм, че тия от школата са 90% комари, но и Ленън и Уолкот са по 60 кила, а не им пречи в Англия. Имаш ли мозък, не е нужно да си Хълк. Проблемът на младите играчи не е, че са хилави, а че не са грамотни тактически.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 6:49 pm 

Max^10 написа:
Абе физика, физика, съгласен съм, че тия от школата са 90% комари, но и Ленън и Уолкот са по 60 кила, а не им пречи в Англия. Имаш ли мозък, не е нужно да си Хълк. Проблемът на младите играчи не е, че са хилави, а че не са грамотни тактически.

И защо мислиш така? :smt017 Защото една лъжа повторена 100 пъти става истина ли? :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:04 pm 
Аватар

За кое - че са комари или тактически неграмотни? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:08 pm 

Max^10 написа:

И за двете! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:24 pm 
Аватар

Не е като да не съм им гледал мачове и мога да ти кажа, че фитнес е мръсна дума за тях, естествено има изключения, но и треньорите са виновни, че не им набиват каските.

За другото, доказателство са касапските влизания на Антонио Вутов при безобидни ситуации в центъра на игрището, но пък той компенсира с огромния си талант.
А близнаците Цоневи са напълно готови за мъжкия футбол и са готови за титуляри определено. Натрупат ли 10 мача поред, няма да излизат от състава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:26 pm 

Levskar67 написа:
Max^10 написа:

И за двете! :bigok

Мненията ти са смутителни! И двете неща, за които се съмняваш са ясно видими и за хора, които са играли футбол само в квартала (какъвто съм аз). В сегашния ни отбор, а също и при юношите твърдя, че се провеждат само тренировки за "ритане" на топката, без някакви задълбочени тактически упражнения. За доказателство мога да ти посоча поне 10 ситуации, при които нашите футболисти не знаят, че от тъч засада няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:27 pm 
Аватар

Близнаците почти за нищо не стават, но не искам да навлизам в тази тема. Ако не ни бяха юноши, нямаше в момента да говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:37 pm 

Боби Цонев играе много добре, просто най-добрата му позиция е опорен халф, а не зад нападателя, където, по всичко личи, ще бъде налаган и занапред. С мачът с Ботев със сигурност беше най-добрият на терена. За 18-годишен играч е перфектен, трябва да е твърд титуляр във всеки мач и ще станат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:42 pm 
Аватар

За опорен халф точно не става, защото е кинта и дваесе 50 кг :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 7:52 pm 

Височината със сигурност не е проблем за тази позиция, напротив може да погледнеш габаритите на някои от най-известните играчи на този пост - Пол Скоулс, Шави Ернандес, Шаби Алонсо. Аргументът с килограмите също важи и за двамата, въпреки че аз мисля, че Боби не е лошо сложен за годините си и стъпва здраво, много по-здраво от Вутов.

П.С. Може би има някакво вариране на термина опорен, може би и аз не го употребявам правилно. Имам преднид позиция на централен полузащитник, а не такъв, който играе непосредствено пред защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 8:20 pm 
Аватар

Хората са го казали най-добре! "Като няма риба и рака е риба"!!!

Та по-тази логика като нямаш пари, нямаш правилна скаутска система, нито качествена и модерна школа, правиш квото можеш и квото ти позволяват силите за без пари!

А то е или да налагаш хилавите ти тактическо неграмотни юноши плюс български играчи от слабаците или залагаш на не играли по 5 или 6 месеца чужденци без договори, както и провеждаш един тон проби на разни футболни олигофрени! И ако става нещо, става ако не го гониш! Лично аз предпочитам юношите щото колкото и да са некадърни поне са левскари и взимат в пъти по-малко пари!

Но квото и да си говорим и двете неща са несериозни, освен ако не се казваш Барса и Аякс от едната страна или Черноморец Бургас с треньор Херо от другата!!!

Последна промяна We_Are_Levski! на Сря Яну 08, 2014 8:24 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 8:24 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
И защо мислиш така? :smt017 Защото една лъжа повторена 100 пъти става истина ли? :smt012

Бях се зарекъл да не влизам в диалог с теб, но все пак искам да ти задам два, колкото и да изглеждат тъпи въпроса:
Би ли обяснил публично какво разбираш под тактика?
Какво разбираш под - тактически грамотен?
Ти си живееш в някакъв измислен свят, гледаш някакъв твой си футбол, с някакви разбирания, които май само ти си възприемаш.
Ако не бяха тактически грамотни, всичките чужденци които бяха и са в Левски, никой никъде нямаше да ги вземе, дори и ние. Единственото което имат, е точно насадената тактическа грамотност, без грам талант и без никакви футболни възможности. Това е разликата. И понякога точно тази грамотност ги прави много по добри от нашите юноши, на които години наред им хвърлят една топка и те я гонят като ахмаци. Пазенето на зоните, начина на заставане във всеки един момент от играта, пласирането и погледа върху нея се учат и се правят до откат в добрите школи. Хиляди пъти отново и отново, едно и също с топка и без топка, докато не стане механичен навик. След това идва мисленето, погледа върху играта и стриктното изпълнение на треньорските изисквания. Чудим се защо им пада формата на чужденците, а някои така и не се аклиматизират - ами как да стане, като няма треньорски указания, освен излизаме и бием - давайте момчета.
Не ми отговаряй, няма нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 9:23 pm 
Аватар

Blago написа:
Височината със сигурност не е проблем за тази позиция, напротив може да погледнеш габаритите на някои от най-известните играчи на този пост - Пол Скоулс, Шави Ернандес, Шаби Алонсо. Аргументът с килограмите също важи и за двамата, въпреки че аз мисля, че Боби не е лошо сложен за годините си и стъпва здраво, много по-здраво от Вутов.

П.С. Може би има някакво вариране на термина опорен, може би и аз не го употребявам правилно. Имам преднид позиция на централен полузащитник, а не такъв, който играе непосредствено пред защитата.

Обожавам тези аргументи. Разбира се, че нашите юноши трябва да се сравняват МИНИМУМ със Скоулс, Шаби, Меси, Роналдо. Същото е като почнем да си сравняваме заплатите с Европа - винаги се споменава Швейцария, Люксембург, Германия. Абсурдно е да се приравняваме към някой от нашата черга, защото ние сме най-умните, работливите, ебливите, ама всички ни мразят и искат да ни преебат. Школата ни е като на Барселона, ама техните джуджета играят, а нашите не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 9:27 pm 

hixxtam написа:
Levskar67 написа:

Бях се зарекъл да не влизам в диалог с теб, но все пак искам да ти задам два, колкото и да изглеждат тъпи въпроса:
Би ли обяснил публично какво разбираш под тактика?
Какво разбираш под - тактически грамотен?
Ти си живееш в някакъв измислен свят, гледаш някакъв твой си футбол, с някакви разбирания, които май само ти си възприемаш.
Ако не бяха тактически грамотни, всичките чужденци които бяха и са в Левски, никой никъде нямаше да ги вземе, дори и ние. Единственото което имат, е точно насадената тактическа грамотност, без грам талант и без никакви футболни възможности. Това е разликата. И понякога точно тази грамотност ги прави много по добри от нашите юноши, на които години наред им хвърлят една топка и те я гонят като ахмаци. Пазенето на зоните, начина на заставане във всеки един момент от играта, пласирането и погледа върху нея се учат и се правят до откат в добрите школи. Хиляди пъти отново и отново, едно и също с топка и без топка, докато не стане механичен навик. След това идва мисленето, погледа върху играта и стриктното изпълнение на треньорските изисквания. Чудим се защо им пада формата на чужденците, а някои така и не се аклиматизират - ами как да стане, като няма треньорски указания, освен излизаме и бием - давайте момчета.
Не ми отговаряй, няма нужда.

С този измислен свят и с това заричане подражаваш на един друг потребител! И понеже откровенно се заяждаш, ще ти кажа, че с това подражаване определено не си интересен, а смешен! С тези твои обяснения по-горе още-повече! Ели ли застава правилно? Той така правилно застана, че блъсна Везалов и той си отбеляза автогол! Пинто ли добре си изпълнява тактическите задачи? Така добре ги изпълнява, че като тръгне напред му трябва една седмица да се върне в защита! Перес ли застава добре? Той го направи толкова добре в Сливен, че си вкара смешен автогол без никой да го атакува ( а от един клип се вижда, че не му е за първи път )! Бру ли е " тактически грамотен ", след като не може да си намери място на терен голям 120/ 80 метра? Или пък, защото се върти, като пумпал около оста си, само и само да си намести топката на десния крак, но в повечето случаи, докато направи това му отнемат топката! Да ти изреждам ли още? Ей такива лауреати очакват от Западна Европа такива, като теб! Това, че нашите юноши са тактически неграмотни и със слаба кондиция са пълни глупости! На нашите
юноши им трябват мачове и игрово време! В Сараево Тонев влезе за 5 минути и направи Босненските комбайнери на кашмер по крилото, а ние от благодарност го затирихме във Враца, където свърши с футбола! Сигурно и с Радослав положението ще е подобно! Това за хвърлената топка и него си го прекопирал от въпросния потребител! На години си, уважавам възрастта ти, но имай собственно мнение, не подражавай на другите! Ако не започнем да се уважаваме, като народ и нация и не започним да тачим Българското, никога няма да се оправим! Специално в последните години чужденците в ЛЕВСКИ са по-слаби от Българските играчи, може би с изключение на Родригес и Мюлдер! И такива трансфери ни загробват все повече и повече! Не знам, в какъв свят живея, аз, но си го харесвам, защото в него съществува ЛЕВСКИ, но не ми харесват управниците на ЛЕВСКИ, както и измислените чужденци на хранилка в ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 10:32 pm 

Седем:Едно написа:
Обожавам тези аргументи. Разбира се, че нашите юноши трябва да се сравняват МИНИМУМ със Скоулс, Шаби, Меси, Роналдо. Същото е като почнем да си сравняваме заплатите с Европа - винаги се споменава Швейцария, Люксембург, Германия. Абсурдно е да се приравняваме към някой от нашата черга, защото ние сме най-умните, работливите, ебливите, ама всички ни мразят и искат да ни преебат. Школата ни е като на Барселона, ама техните джуджета играят, а нашите не.

Ок, приемам. Да сравняваме тогава с националния на България - на този пост титуляр и най-добър играч е Дяков, играч със сходни физически качества. На позицията на централен полузащитник не е нужно да играе висок играч, по-скоро борбен и с добър поглед над играта. Този аргумент и това сравнение по-добро ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 10:53 pm 

Blago написа:
Седем:Едно написа:

Ок, приемам. Да сравняваме тогава с националния на България - на този пост титуляр и най-добър играч е Дяков, играч със сходни физически качества. На позицията на централен полузащитник не е нужно да играе висок играч, по-скоро борбен и с добър поглед над играта. Този аргумент и това сравнение по-добро ли е?
Засега си имаме чудесен опорен халф в лицето на Гаджев, дано да си остане при нас! Имаме си и Велев, който може да играе на всички позиции от полузащитата! Борко си се представя добре, като десен външен халф, справи се добре и зад нападателя в Разград, където играхме 4-4-1-1! Но не мисля, че ще се справи добре, като опорен полузащитник, защото много дриблира, което ще е много опасно при изнасянето на топката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:13 pm 
Аватар

67, казах ти да не отговаряш, но то когато езикът е по бърз от съзнанието е така. Запомни едно нещо от мен, наречи го, ако искаш закон на Хипо - меракът е обратно пропорционален на възможностите. До този извод съм стигнал в течение на много години. Замисли се защо не не споря с някой друг, а именно с теб. Твоята логика е прекалено елементарна, но само в случаите когато я има, а те са много голяма рядкост. Това което виждаш, е това което искаш, а в действителност реалността няма нищо общо с това. Нямам нищо против теб и твоята личност, но да ми кажеш, че съм смешен при положение, че почти всяко твое мнение(особено анализите след мачовете) предизвикват не само усмивки... Когато и най добрата система е оставена без управление, тя става неефективна. Това е отговора ми за всичко което си написал. А относно юношите, ще те помоля - посочи ми кой от нашите юноши се е реализирал в който и да е отбор в Европа. Леко, не бързай да отговаряш. Мисли, колкото и да ти е трудно. Това е отговорът ми. Без игралите в Европа Бардон и Боримиров, никога нямаше да я има приказката. Колкото до футбола, гледал съм много повече от теб, гледал съм играчи, които играеха за честта си, а ти само си чувал за тях и не са били като сегашните които боготвориш само защото са в школата на любимия клуб. Класата се доказва на терена, а не в субективните мисли на който и да е от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:46 pm 

hixxtam написа:
67, казах ти да не отговаряш, но то когато езикът е по бърз от съзнанието е така. Запомни едно нещо от мен, наречи го, ако искаш закон на Хипо - меракът е обратно пропорционален на възможностите. До този извод съм стигнал в течение на много години. Замисли се защо не не споря с някой друг, а именно с теб. Твоята логика е прекалено елементарна, но само в случаите когато я има, а те са много голяма рядкост. Това което виждаш, е това което искаш, а в действителност реалността няма нищо общо с това. Нямам нищо против теб и твоята личност, но да ми кажеш, че съм смешен при положение, че почти всяко твое мнение(особено анализите след мачовете) предизвикват не само усмивки... Когато и най добрата система е оставена без управление, тя става неефективна. Това е отговора ми за всичко което си написал. А относно юношите, ще те помоля - посочи ми кой от нашите юноши се е реализирал в който и да е отбор в Европа. Леко, не бързай да отговаряш. Мисли, колкото и да ти е трудно. Това е отговорът ми. Без игралите в Европа Бардон и Боримиров, никога нямаше да я има приказката. Колкото до футбола, гледал съм много повече от теб, гледал съм играчи, които играеха за честта си, а ти само си чувал за тях и не са били като сегашните които боготвориш само защото са в школата на любимия клуб. Класата се доказва на терена, а не в субективните мисли на който и да е от нас.

Абе ти какъв човек си бе? Не искаш да ти отговарям, а искаш да ти дам примери за наши юноши!? :smt017 Е, не съм факир! Не знам, как да ти дам пример без да ти отговоря! Тези лафове, които си написал отгоре отново не са твои и сигурно половината форум ги е чувал, но се съмнявам, че са на място! Останалото, което си написал са небивалици, с които не можеш да ме обидиш, а по скоро обиждаш себе си! Майната ми на мене, но ти май обичаш да говориш от името на другите, твърдейки, че анализите ми предизвиквали усмивки! Макар, че не ми е много ясно, с какво право!? :smt017 Моята логика може да елементарна за теб, но е вярна! За разлика от твоята, която въобще не съществува! Защото ти обичаш да преписваш наготово чужди мнения! Анализите след мачовете ще си ги правя, въпреки тебе, защото така ми харесва! А това колко футбол си гледал не знам, с каква цел си го написал, но ти сигурно си го разбираш!? И в заключение и аз ще ти дам един закон наричай го както искаш! Не използвай чужди аргументи срещу човек, когото не познаваш и не използвай чужди сентенции, а свои! Мисли " колкото и да ти е трудно "! След последния ми пост ти трябваше доста време затова! Не искам нашите юноши да се реализират на запад, а в ЛЕВСКИ! А ти щом искаш обратното, си за един друг отбор! Досега те уважавах заради възрастта и затова че си ЛЕВСКАР, но сега аз, човека с елементарната логика, вече не съм сигурен, ще трябва да помисля, защото ми е " трудно "!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 12:12 am 
Аватар

По-сърдити старчета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 12:14 am 
Аватар

:smt042 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 12:20 am 

Левскар 67 не се обиждай ама дедо Хипо е прав. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 12:30 am 

Това е някаква суперепична страница, но за съжаление в момента нямам време да я чета :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 12:48 am 
Аватар

Твърде дълги са постовете :loser2 Утре ще я изчета и ще я разкажа в две изречения :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 1:05 am 
Аватар

67, играл ли си някога карти?
Ако ще да е най-каруцарския белот. Не ти ли е правило впечатление, че преди да седнете да играете, най-много се натиска да започнете този, който най-малко ги разбира. Ако не ти е направило впечатление, значи ти си този натискащ се - хехехехе. Ето ти в приложение моята теза, че меракът е обратно пропорционален на възможностите. Мога да ти го кажа и с по-прости думи - колкото по-малко можеш нещо, толкова повече се натискаш да го правиш. Не съм използвал никакво клише и не съм копирал никакви мнения, а това за непознаването на отсрещната страна важи с всичка сила за теб. Аз съм прочел достатъчно твои мнения тук в този форум, за да мога да си изградя мнение, а ти освен намесите ми след няколко твои, нищо друго. Дали мога да анализирам или не, както виждаш аз не го правя, но ти непрекъснато даваш мнения като последна инстанция и си самовнушаваш, че си най-прав в разсъжденията си.
Самия факт, че според теб юношите ни трябва да играят само тук, само в Левски, говори достатъчно. Няма смисъл. Не говоря за ниво. Говоря за елементарна еволюция, за елементарно развитие и неговия двигател. Стремеж за реализация. Без перспектива се ражда само и единствено посредственост. Схващаш ли за какво говоря? Ако за теб Левски е всичко, точно за тези юноши които ти размахваш наляво и на дясно Левски е един трамплин за реализация в Европа. Най-лошото обаче е, че досега няма реализиран такъв и затова наплива на подрастващи в школата е малък и некачествен като възможности, да не говорим пък като обучение как е, най вероятно с методи от средата на миналия век. Това са юношите с които трябва да се гради отбор. Ако на 100 излезе един що годе добър, не е ясно дали няма да се пропие или ще започне да мисли с пишката си, а може и да случи на някоя клефта, която да го командори и нерви така, че всичко да отиде по дяволите. Разбираш ли, че вероятността кадърен юноша да се реализира при нас е по-малка от 25%. Не случайно те попитах в предния пост. Ти го изби пак на желания. Реалността е, че нямаме такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 1:16 am 

incheto_1914 написа:
Това е някаква суперепична страница, но за съжаление в момента нямам време да я чета :bigok
Прочети я, прочети и следващата, няма да скучаеш! :bigok :loser2 Прочети и мнението на човека над мен! Пак е използвал чужди съждения и мисли, но иначе си втълпява сам на себе си колко е умен, надчетен и се опитва да го втълпява на всички ни! За съжаление трябва да ставам рано за работа и не ми се пада повече на неговото ниво! По умния отстъпвал, ама друг път! Живота ме е научил, че е точно обратното! Иначе Инче прочети наистина последните две страници и сама ще разбереш, кой е започна пръв и защо!? И въпреки всичко Хипо, аз съм по-млад и се извинявам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 1:43 am 
Аватар

Няма за какво да ми се извиняваш, 67. Просто ти мислиш по един начин, аз по съвсем различен. Нито искам да променя начина ти на мислене, нито който и да е тук може. Същото се отнася и за мен. Лягай и спи спокойно. Работа те чака, а мен дълъг и скучен пенсионерски ден :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 2:44 am 
Аватар

Разбира се,колегата горе е слаб белотаджия и бихте му взели парите,но аз искам да споделя друго.

Чаршаф.

Изключително ме радва тоя модел на управление на Левски.Жо преди 2 години струва 1 милион евро,сега струва 10.Може би и за Вутов след време така да се тюхкаме,а и за Гари.Сержиньо Грийн в кофата,вуйчо Ваньо в кофата,Сьорд Арс в кофата,Симеон Райков в кофата.Мисля си,че трябва да напиша нещо,за да опонирам чаршафа горе, длъжината му,но всъщност ще кажа - наща трансферна политика е тотално сбъркана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 9:09 am 
Аватар

За да е сбъркано нещо, първо трябва да го има, а ние нямаме такава политика. Цялостното управление на клуба е объркано и стихийно. Няма поглед към бъдещето, няма реални цели, няма имидж... Нищо. Едно вековно име и милиони псуващи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 09, 2014 11:43 am 

Искам само да отбележа нещо:

http://www.webcafe.bg/id_1520167647
Контузи се вундеркиндът на Славия

И в текста: "Велков, както и останалите футболисти на Славия, имат пълна забрана да практикуват футбол на малки вратички, но момчето не я е спазило."

Ебем ти великия играч, щом не знае какво е дисциплина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]