hixxtam написа:
67, казах ти да не отговаряш, но то когато езикът е по бърз от съзнанието е така. Запомни едно нещо от мен, наречи го, ако искаш закон на Хипо - меракът е обратно пропорционален на възможностите. До този извод съм стигнал в течение на много години. Замисли се защо не не споря с някой друг, а именно с теб. Твоята логика е прекалено елементарна, но само в случаите когато я има, а те са много голяма рядкост. Това което виждаш, е това което искаш, а в действителност реалността няма нищо общо с това. Нямам нищо против теб и твоята личност, но да ми кажеш, че съм смешен при положение, че почти всяко твое мнение(особено анализите след мачовете) предизвикват не само усмивки... Когато и най добрата система е оставена без управление, тя става неефективна. Това е отговора ми за всичко което си написал. А относно юношите, ще те помоля - посочи ми кой от нашите юноши се е реализирал в който и да е отбор в Европа. Леко, не бързай да отговаряш. Мисли, колкото и да ти е трудно. Това е отговорът ми. Без игралите в Европа Бардон и Боримиров, никога нямаше да я има приказката. Колкото до футбола, гледал съм много повече от теб, гледал съм играчи, които играеха за честта си, а ти само си чувал за тях и не са били като сегашните които боготвориш само защото са в школата на любимия клуб. Класата се доказва на терена, а не в субективните мисли на който и да е от нас.
Абе ти какъв човек си бе? Не искаш да ти отговарям, а искаш да ти дам примери за наши юноши!?

Е, не съм факир! Не знам, как да ти дам пример без да ти отговоря! Тези лафове, които си написал отгоре отново не са твои и сигурно половината форум ги е чувал, но се съмнявам, че са на място! Останалото, което си написал са небивалици, с които не можеш да ме обидиш, а по скоро обиждаш себе си! Майната ми на мене, но ти май обичаш да говориш от името на другите, твърдейки, че анализите ми предизвиквали усмивки! Макар, че не ми е много ясно, с какво право!?

Моята логика може да елементарна за теб, но е вярна! За разлика от твоята, която въобще не съществува! Защото ти обичаш да преписваш наготово чужди мнения! Анализите след мачовете ще си ги правя, въпреки тебе, защото така ми харесва! А това колко футбол си гледал не знам, с каква цел си го написал, но ти сигурно си го разбираш!? И в заключение и аз ще ти дам един закон наричай го както искаш! Не използвай чужди аргументи срещу човек, когото не познаваш и не използвай чужди сентенции, а свои! Мисли " колкото и да ти е трудно "! След последния ми пост ти трябваше доста време затова! Не искам нашите юноши да се реализират на запад, а в ЛЕВСКИ! А ти щом искаш обратното, си за един друг отбор! Досега те уважавах заради възрастта и затова че си ЛЕВСКАР, но сега аз, човека с елементарната логика, вече не съм сигурен, ще трябва да помисля, защото ми е " трудно "!