forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 12:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 6:06 pm 
Аватар

Може ли да пуснат Хъл - Фулъм бе :lol: :lol: :lol: :ohmygod2
Ама то на цялото нямане и това пак е нещо, въпреки, че е потресаващ избор. По празниците изгледах няколко мача от Англия, иначе този сезон дали имах 2-3 изгледани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 6:32 pm 
Аватар

FLAME написа:
Може ли да пуснат Хъл - Фулъм бе :lol: :lol: :lol: :ohmygod2
Ама то на цялото нямане и това пак е нещо, въпреки, че е потресаващ избор. По празниците изгледах няколко мача от Англия, иначе този сезон дали имах 2-3 изгледани.

Къде го дават?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 6:47 pm 
Аватар

Nova Sport HD, по някаква причина пускали напоследък мачовете от 17ч. само по HD канала. Имаше статия тия дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 6:55 pm 
Аватар

Аз много искам да видя реитинга на арсенал- уест хам и фулам- норич от боксинг дей :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 7:24 pm 
Аватар

Тия пък направиха второ полувреме. На Хъл всеки удар гол. Даже Хъдълстоун вкара и ще се подстриже :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 7:47 pm 
Аватар

Да изпадат заедно с барбуков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 8:34 pm 
Аватар

Хъл Сити и Фулъм подплатиха бюджета за януарския трансферен прозорец с това 6:0 второто полувреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 9:11 pm 
Аватар

Боби борисов ми е любимият коментатор, сега е написал и много вярна статия за 7 дни спирт. Прочетете я!

Цитат:
Съвършенството в спорта
27 декември 2013 13:36
Автор: Борислав Борисов Фотограф: Десислава Комарова

Да бъдеш слаб не е лошо. Проблемът е, ако не опитваш да станеш по-добър

След като онзи човек с бялата брада не ми изпълни желанията от миналата Коледа, сега се чудя има ли изобщо смисъл да си пожелавам отново нещо. Писмо няма да му пиша със сигурност, защото си е хабене на хартия. Децата ми вече му пратиха, а по всичко изглежда, че май и на тях няма да им изпълни всичките 10 желания тази година, а само половината. Така че мое писмо едва ли ще е на място. Но това няма да ми попречи да си пожелая по нещо.

Любимият отбор
Любимият ми отбор да спечели всичко. Това винаги е първото и основно желание на всеки футболен фен. Аз не правя изключение. Знам, че много мъже не си го признават, но това обичайно е около върха на техните мечти, когато вдигат наздравици около дванайсетия час. Е, и аз не правя изключение. От друга страна, не е много реалистично да очакваме да се спечели всичко, така че въпросът е какво е успех и как се постига. Да си призная, с годините мнението ми се промени. Първоначално всичко беше купи, титли, победи. Нетърпението на младостта е нещо нормално и е съвсем естествено да се пренесе и върху футбола. С времето обаче човек осъзнава, че има и още нещо много сладко – да изживееш усещането за достигането на върха.
Имаше момент, когато любимият ми отбор изглеждаше, а и в известна степен бе непобедим. Някъде по това време осъзнах, че ми се иска отново да изживея пътя на възхода. Беше ми се случвало два пъти – един път в края на 80-те години, когато се запалих по моя клуб и той не бе ставал шампион 18 години. А после през 90-те, когато бе следващият приличащ на ренесанс момент. И сега съставът е призван да измине дългия път към върха. Все някога ще стигне до това място отново. И аз си признавам, че не съм от онези, които искат той да се задържи там завинаги. Защото е скучно и монотонно. Това е едната страна на спорта. Аз вече обичам този път към върха повече, отколкото самия триумф. Защото един привърженик показва истинското си отношение към отбора точно когато е трудно и дори непоносимо. Тогава не обръщаш гръб, а те боли заедно с този състав, но това не те спира, защото ти си до своя отбор. Заедно сте, когато всички други не вярват, ти го правиш. И в един момент нещата се оправят, идват успехи. Тогава вече всички са щастливи. Но това не е моментът на един истински привърженик. Това са миговете на масите.
Така че аз не мога да избера какво точно искам – да видя триумфа или да направя поредната крачка към върха. Може би все пак купите са от значение, но нищо не може да се сравни с онова усещане, когато вътрешно в себе си започваш да вярваш, че отборът ти е вече добър. Другите не го забелязват още, но ти пускаш тънка усмивка, защото знаеш за любимия си отбор нещо, което още другите не виждат. Е, моето пожелание за Дядо Коледа би било да имам този миг още поне веднъж. А ми се струва, че всеки привърженик на играта и на който и да е футболен отбор, би искал същото.

Левски и лит(*кс-етрополе
Когато годината завършва с вечното дерби на България, няма начин то да не е център на внимание. В България почти всички хора са от лит(*кс-етрополе или Левски. През годините съм слушал феновете да казват, че са от друг тим, но задължително имаха мнение кой от тези двата тима харесват повече. Сега обаче те изиграха ужасни два мача в турнира за Купата на България, в които за 210 минути не си вкараха гол. Да, не беше много приятно за гледане, положения не липсваха, макар да бяха по-малко от очакваното от мен.
Но за първи път, гледайки известна част от втория мач, се сетих за описаното по-горе фенско изживяване. Има едно нещо, на което привържениците на Левски и лит(*кс-етрополе трябва да се отдадат напълно – на предизвикателството да не са на върха. Защото това е нещо истинско. Години наред те са възприемали второто място като провал за сезона. Сега вече е различно. Лудогорец е пред тях, като потенциал и условия за работа Ботев Пловдив и вероятно Литекс също са много по-добре организирани. Да си слаб към момента, има и своето предизвикателство. Като малко дете и аз бях яростен привърженик на един от двата клуба. Помня добре 1985 година и началото на следващия сезон със Средец и Витоша. Мачът между двата отбора на „Народна армия” беше пред пълен стадион и завърши с победа на сините. Но истината е, че тогава започна нещо ново. И беше страшно вълнуващо. Сега червени и сини имат възможност да изживеят това усещане отново. И да го запазят, защото в един момент ще стигнат до върха. И тогава ценното ще е пътят да е изживян от крайно ниска точка до върха. Това ще е истината и тогава триумфът ще е огромен. Просто няма нищо лошо да имаш проблеми.

Футболист на годината
И в логиката на този текст идеално се вписва Иван Иванов – избран сега за футболист номер 1 на страната. Помня момчето от лит(*кс-етрополе. Позволявал съм си да пиша доста критики към него, дори да използвам името му като нарицателно в дадени моменти. Но момчето мина през Локомотив Пловдив, после пак се върна в лит(*кс-етрополе, беше в Русия, в Сърбия, а сега е в Швейцария. Но играейки в националния отбор, ми обърна представите за защитниците в България. Той умее да изнася топката с лекотата на полузащитниците. Изглежда на моменти бавен. Капитанът на Челси Джон Тери е пример за добър философ, но той каза нещо, което винаги ще остане в съзнанието ми – „защитникът бяга последните 10 метра към вратата си главно с главата”. Като се замислиш, голяма глупост. Но всъщност е страшно вярно, защото бранителят не просто трябва да се върне през вратата си, но и да заеме правилната позиция. В световния футбол има доста хора, които го правят, и смея да твърдя, че Иван е един от тях.
Но и неговата съдба е минала през онази ниска точка, в която е изглеждала разрушена само за да се възроди и сега да стигне една от върховите си точки. Момчето посвети наградата на майка си, която го е напуснала. В един момент осъзнаваш, че мъжът е надделял над онова момче, което вършеше глупости преди години. Сякаш наградата дойде в най-правилния момент. И виждаш, че пътят си е заслужавал. Е, аз мога само да съжалявам, че не съм бил сред вярващите в неговия прогрес. Сега бих ги поздравил, защото те са изживели един триумф, който не е никак лесен, но много, много сладък.

Същността на спорта
Завършвайки годината, човек се обръща назад. А аз винаги ще обичам спорта, защото го смятам за нещо изключително. Но неговата същност е да осъзнаваш, че има няколко важни елемента. Един от тях е да бъдеш слаб. Камерите, прожекторите и публиката обръщат внимание на победителите. Да, те го заслужават. Но хубавото на спорта е, че за да се получи нещо велико, трябва да има и победени. И ако те са способни да търсят прогреса и да го постигнат, това прави игрите съвършени. Да бъдеш слаб, не е лошо. Напротив! Проблемът е, ако не опитваш да станеш по-добър.
» Източник: в. "7 дни спорт"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 9:36 pm 
Аватар

A кой е любимия отбор на тоя дебел ретард? Фулъм ли? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 9:43 pm 
Аватар

Фарсенал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 9:44 pm 
Аватар

Фулъм са по-смешни дори и от Тотенхам...признавам го :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 11:11 pm 
Аватар

Хъл сити им вкараха всички голове само в 1 ъгъл :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 28, 2013 11:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
A кой е любимия отбор на тоя дебел ретард? Фулъм ли? :lol:

Арсенал и чорбаспор! :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 1:47 am 

Май въобще не е чорбар, а точно обратното. Помня, че преди време беше срал доста мощно върху прасета пак в "7 дни спорт".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 3:54 am 
Аватар

Баш чорбар си е, защото има доста други статии, свързани с тях и техните проблеми, но не го знам по каква причина май наистина вече не го ебе за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:05 am 

Е как защо? Бори Бобисов, както всяко уважаващо себе си свинче, не се интересува от родното първенство щом държавен първенец не е цпк.

Не дай си Боже до 5087 години да спечелят поне един международен финал а ла Плейстейшън Бенгази Къп на Мъчениците от 17 февруари и веднага ще се врече във вярност пускайки езичета на тройчо и лууп през сълзлива статия-откровение в дон бидон...

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:17 am 
Аватар

Не, сини братко! Той явно просто е от онези 1 000 000 чорбари (само в София!!!), от които 500 000 са били на работа на дербито,а другите 250 000 на училище, от тях други 75 000 са в чужбина, а другите 35 000 са педераси и не знам още какво.. Не че не го ебе.. Просто и той като тях е част от каймака на обществото, елитна раута чуек! Няма време за такива работи като цдна..Иначе е горд армеец :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 2:57 pm 
Аватар

:bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 3:07 pm 
Аватар

Да, от Франсенал е, но статията е добра, което ме кара да мисля, че не е прасе :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 3:30 pm 
Аватар

Баш прасе си е тоя, дори им е бил юноша! А и преди години след БНТ и преди Диемата ако не се лъжа и го бъркам с друг, поработи малко и за свинете нещо си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 3:34 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Баш прасе си е тоя, дори им е бил юноша! А и преди години след БНТ и преди Диемата ако не се лъжа и го бъркам с друг, поработи малко и за свинете нещо си!

Не знам, мен много ме кефи като коментатор. Светлинни години пред всички останали :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 4:02 pm 
Аватар

Бобито си е от Челси, бе ...
Неговия любим футболист е Джон Тери, поне аз така знам.. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 4:08 pm 
Аватар

А бе от челси. Прочети статията и виж кво пише. Фен е на Арсенал, даже преди време пишеше в техния форум :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 4:14 pm 
Аватар

Нали форума не чете дълги мнения и статии ?! ... :loser2
Значи аз не съм разбрал !! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 4:36 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Да, от Франсенал е, но статията е добра, което ме кара да мисля, че не е прасе :smt023

Прасе е 100%. Но май не го ебе много за тях в момента.
Иначе може да разбира от играта, но говори много глупости и се опитва да се прави на английските коментатори. За мен не е професионално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 4:55 pm 
Аватар

За мен пък не е професионално френското дерби на Англия да е толко тАпо :bigok Кор, пускам Евертън - Лаланахемптън :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:13 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:

Прасе е 100%. Но май не го ебе много за тях в момента.
Иначе може да разбира от играта, но говори много глупости и се опитва да се прави на английските коментатори. За мен не е професионално.

Ми те английските коментатори са яки, що да не им ползва лафовете? А и не говори глупости като суха статистика и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:19 pm 
Аватар

На мен Боби Борисов ми се издигна в очите, когато някой беше постнал тука некъв въпрос в сайта на Диемата (пиша по памет)
" В неделя вечер кое да избера жената или мач на Арсенал ?" и тоя му беше казал "Арсенал си заслужава повече" ... или нещо подобно ... :loser2

Иначе най-готино ми е да си пусна Нова Спорт в понеделник и да слушам 30 минутен анализ на мача Саутхямтън - Хъл сити и за отношението на добри:лоши трансфери в долната половина на таблицата от Премиершип-а ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:26 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Ми те английските коментатори са яки, що да не им ползва лафовете? А и не говори глупости като суха статистика и т.н.

Щото превежда някои от изразите, които нямат нищо общо с българския език. Като 'тих мач' :ohmygod2 'късен фитнес тест' :ohmygod2 и подобни безумия. За мен коментаторът-професионалист ще се стреми да говори смислени неща, а не да слуша с едното ухо британския коментар и да превежда. Много си личи че правият това в Диема. Така всъщност не знаеш дали футболната му компетентност е истинска или просто много слуша англичаните. Дори и статиите може да са му с идеи назаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 29, 2013 5:33 pm 
Аватар

Дори и така да е, пак е по- добре от Пепи Василев и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]