forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 10:54 am 
Аватар

Момчета и момичета, Фонд Сектор Б е едно от най-хубавите неща, които се случиха през последните години на синята публика. Нещо чисто и неопетнено, и ние трябва да го развием, за съжаление ние левскарите нанесохме невероятни клевети към хората, които са движещата сила на фонда. Разберете, че Фонд Сектор Б няма нищо общо с клуба с фен-клубове, той се създаде от левскари за левскари и отново левскари се опитват да го унищожат. Искаме ли това да се случи? Искаме ли да изчезнат всички прекрасни неща сътворени за нас? През пролетта се направи най-добрата хореография правена някога у нас, пак бяха оплюти момчетата, че това не струвало десет хиляди, ами след това с Лудогорец, а със Славия? Сега имахме три хиляди, какво да очакваме да се направи? И Бойо не си прав, демокрация не е да ти дадат права да лаеш по хората, това е слободия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 11:21 am 

Гледам клипа от мача и тръпки ме побиват. Свито от болка сърце как крещи цяло полувреме, когато ти нанасят една от най-големите обиди в историята. Поклон пред тая публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 11:46 am 
Boyo, не виждаш клетвите и омразата, която се сипе, защото нямаш достъп до лс-та, които се получават, както и до мното от публикациите на стената :smt006
А какво общо имал фонда с разсъбличането се попита 2 пъти - ами човекът, който го направи и заради който се случват огрома част от нещата в тоя сектор беше сред най-активните там.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 11:48 am 
Аватар

Аз не знам дали нещо не съм прочел, или някой модератор се е развихрил, но не виждам да има някаква храна по фонда. Не е и логично да има, поне аз не мога да се сетя за някакво основание. Нещо повече - струва ми се, че именно фондът се превърна в обединителната брънка на хората с иначе толкова различни позиции, за това хората, дали ежедневието си на тази кауза заслужават нашите благодарности и подкрепа.
Колкото до профилът на ИРР - той стана като засадата на Легендата ебаси. Когато той си изтри профила не забелязах да има някакъв негативизъм към събличането на Петев.

ПП Пешо, направи си труда (аз съм си го правил) да преброиш най-общо колко са плювачите - според мен са единици, но просто са най-активни. Не виждам особен смисъл да им се дава каквото и да е внимание. Кур и толкова

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 11:50 am 

Проданов, помия по фонда се лее доста. След миналото есенно дерби също беше някакъв ужас, аз бях е така :shock:
Както каза Макето - обикновените потребители нямат достъп до ЛС-тата, както и до много от публикациите, за да видят за каква МАСА идиоти иде реч всъщност...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:07 pm 

Добре де, аз го написах и във FB.... Вие наистина ли сте очаквали всички да ви подкрепят през цялото време? Това е българският народ, когато времената са сложни ще се обърнат с лекота срещу Вас. Това, че делото ви е добро не ги спира - трябва ли да давам примери с патрона ни? Аз съм убеден, че вие не правите тези неща, заради удобрението на някой си, а за ЛЕВСКИ. Тогава какво се е променило?

Адски много хора ви подкрепяме, продължавайте напред!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:25 pm 

Предвид условията и мястото в които живеем защо се учудвате на реакциите? Хората зад фонда нито ще се впечатлят от "осанна", нито от "разпни го".
Друго ми е чудно - тия защо и как са минали през Попа. Много са си повярвали нещо господата от Празен Сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:30 pm 
Аватар

Може и да не са очаквали пълна подкрепа, но не и това което се случва ! Няма дерби, няма кампания в която да не им се търси сметка от интернет герои за парите, то не бяха почивки, за предното дерби не струвало 10 бона, сега пък що нямало хореография :smt006 Като се купиха камерите, що са купили камери :smt006 Въобще сбъркана работа и то от хора, които надали си вдигат задниците и на мачове да ходят :roll: Явно някои хора си мислят, че във фонда текат реки от пари и хората там се чудят какво да направят, а от милионите левскари надали повече от 200-300 са дарили някога. Всяка една кампания стига до половината, щото толкова са възможностите на тези 200-300, които всеки път дават и не мрънкат :smt006 Примерът с Дарин е показателен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:31 pm 

А, като спомена Дарин - днес или утре ще внеса 30-те лв., които ми дадохте и ще кача бележката в темата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 1:10 pm 

Аре, стегнете се :!: Всички срещу жълтата кочина :smt006
ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:08 pm 
Аватар

СелянинО написа:
Аре, стегнете се :!: Всички срещу жълтата кочина :smt006
ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ :levski

:levski Ами да, ако сега се разединим и ония жАлтите са повече на Грена от нас, ще стане по-лошо.
САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:42 pm 
Аватар

razbirashtia написа:

:levski Ами да, ако сега се разединим и ония жАлтите са повече на Грена от нас, ще стане по-лошо.
САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!

Какво, "ако сега се разединим"? Та левскарите никога не са били по-разединени от колкото са в момента! И да, нещата отиват на зле, както на ниво клуб така и на ниво публика и въобще няма да е странно с оглед на ситуацията към момента, ако папагалите са повече от нас на Герена. Нещо което е недопустимо и трябва бая да ни отрезви за някой неща. Левскарите са разделени на два "враждуващи" лагера, но любопитното е, че те имат една обща патология - фантазьорството, тоест липсата на реална и обективна преценка както за ситуацията в клуба така и за тази в публиката.

Само ще кажа, че единение е невъзможно да се постигне по ключовите въпроси които към момента за разединителни за левскарите, невъзможно поне към момента и в близко бъдеще. Предвид този факт, естествено, глупаво е да не се търси разрешение на този проблем с извинението, че е "неразрешимо"(?!)... още по-глупаво пък би било, да му се търси разрешение, посредством някакви опити за уеднаквяваве и нивелиране на мненията и позициите на левскарите по въпросите които ни разделят и противопоставят.

Начина да се преодолее разединението, е като се обединим около въпрос или въпроси свързани с Левски, които нямат нищо общо с темите които ни разединяват. Но за да се стигне до там, преди това и двата лагера трябва да изоставят фантазьорството и егоцентризма си, които пък водят до инфантилност и истеризъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:44 pm 
Аватар

Аз пък не мисля, че сега сме разединени. Напротив, мисля, че сме много по-заедно, отколкото преди 10 дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:50 pm 
Аватар

Дамн, и аз съм на същото мнение.Сега изгледах клипчето на сектора...да, общо не бяхме повече от свинюгите, но Б беше по-пълен и сме се представили отлично.Говоря за хората, които не са си намерили 1,2..5 от 1914(Бащицата,СЗ,коптора наречен футболен клуб и т.н.) оправдания да не са на стадиона..и не могат със свито сърце да гледат по телевизията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:52 pm 
Аватар

Просто отборът върви стремглаво надолу, затова всички са изнервени и търсят отдушник - в случая най-неподходящите - хората от Фонда. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:53 pm 
Аватар

А според мен търсят отдушник Батков. И е достатъчно подходящ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 2:57 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз пък не мисля, че сега сме разединени. Напротив, мисля, че сме много по-заедно, отколкото преди 10 дни.

За да си го мислиш това, трябва да си пропуснал да прочетеш внимателно предните две-три страници в тази тема. Другия вариант е и ти да страдаш от фантазьорството за което говоря. Едно негово проявление е, масовото доволство от представянето на публиката на Левски в изминалото дерби. Да, тази която беше на стадиона се представи добре, ама предвид бройката й, нещата са доста плачевни, нещо което се пренебрегва от доста хора точно с оправданието, че тези които били на стадиона се представили на ниво, което си е чисто фантазьорство, предвид факта, че подобна посещаемост на дербито е позорна за публиката на Левски, но на някой хора това май не им прави впечатление. Явно, както казах в предния си пост, само звучен шамар от типа на това папагалите да са домакини на Герена в навечерието на вековния ни юбилей, би могъл да отрезви някой хора и да им свали розовите очила. Ако и след подобно нещо не се стигне до отрезвяване, значи някой хора или са непоправими фантазьори по рождение, или са се превърнали в такива с течение на времето - хора живеещи в някакъв въображаем измислен свят.

Последна промяна Стоянов на Пон Окт 21, 2013 3:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:02 pm 
Аватар

Ами, търсех, търсех, и както вече написах - не видях някаква значителна драма. Нещата са доста по-добре от 2008ма например. И със сигурност са доста по-добре от преди 10 дни.
Аз не изразявам масово доволство, нито каквото и да е мнение от представянето ни. Имаме сериозни проблеми, но те не са изобщо в тая насока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:03 pm 
Аватар

Стоянов написа:
tprodanov написа:

За да си го мислиш това, трябва да си пропуснал да прочетеш внимателно предните две-три страници в тази тема. Другия вариант е и ти да страдаш от фантазьорството за което говоря. Едно негово проявление е, масовото доволство от представянето на публиката на Левски в изминалото дерби. Да, тази която беше на стадиона се представи добре, ама предвид бройката й, нещата са доста плачевни, нещо което се пренебрегва от доста хора точно с оправданието, че тези които били на стадиона се представили на ниво, което си е чисто фантазьорство, предвид факта, че подобна посещаемост на дербито е позорна за публиката на Левски, но на някой хора това май не им прави впечатление. Явно, както казах в предния си пост, само звучен шамар от типа на това папагалите да са домакини на Герена в навечерието на вековния ни юбилей, би могъл да отрезви някой хора и да им свали розовите очила. Ако и след подобно нещо не се стигне до отрезвяване, значи някой хора или са непоправими фантазьори по рождение, или са се превърнали в такива с течение на времето - хора живеещи в някакъв въображаем измислен свят.

А защо изхождаш от тезата,че е някой ТРЯБВА да тика милионите левскари към трибуните...а те милите да стоят и чакат тикане, коткане, молби и увещания.Как па никой от тези, които не ходят не отиде да поговори с другите...или трябва да се дирят по адресите?Всичко е до липсата на желание и манталитет.Справка:Левски-Черноморец Бургас-София-Ихтиман-Тутракан.Иначе явно съм фантазьор, не ми е чак такава болка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:32 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

А защо изхождаш от тезата,че е някой ТРЯБВА да тика милионите левскари към трибуните...а те милите да стоят и чакат тикане, коткане, молби и увещания.Как па никой от тези, които не ходят не отиде да поговори с другите...или трябва да се дирят по адресите?Всичко е до липсата на желание и манталитет.Справка:Левски-Черноморец Бургас-София-Ихтиман-Тутракан.Иначе явно съм фантазьор, не ми е чак такава болка.

Ха ха, ами всъщност с твоята публикация оборваш тезата на tprodanov, че няма дълбоко разделение и антагонизъм между левскарите. Целия ти пост е наситен с подобно съдържание и е породен от такива чувства. Не го казвам това като упрек, просто го отбелязвам. Разбира се, подобно нещо не ми харесва, но те разбирам напълно, хващам логиката ти, частично я споделям, но не съм съгласен, че въпреки някой факти на които почива, тя трябва да води до, една вече дори не и прикрита, "омраза" между левскарите. Вместо да се нападаме в някаква братоубийствена студена война, по-добре е, да се опитаме да решим проблемите по-между си. Споменах, че първата крачка е отказ от егоцентризъм, което в някаква степен е чувство за превъзходство пред другите и извинение за омраза към тях, което се вижда от публикацията ти.

В основни линии съм съгласен, че идеята да се ТИКАТ левскарите към стадиона е БЕЗУМНА. Напълно съм съгласен и стова, че е АБСУРДНО тези които посещават мачовете, трябва, едва ли не, да тръгнат да врънкат по домовете, другите които по различни причини вече не го правят. От друга страна държа на мнението си, че подобна посещаемост на мачовете ни е обидна за Левски особено пък предвид приближаващата годишнина. И твърдя, че апатичността ни към това, ще ни доведе до нещо подобно на Славия и Локо Сф. По тази причина считам, че все пак на този въпрос трябва да се търси решение. Тук няма противоречие и то е породено от едно друго вярно нещо което спомена - манталитета като основа на проблема. Само дето манталитета е променлива величина и е поддатлив на определени въздействия, на други разбира се е резистентен, ти вече ги изброи, а аз ги повторих - въздействията към които манталитета е резистентен имам предвид. Но да не задълбаваме. Само ще те попитам, нима не мислиш, че нивото на посещаемост не е ключов фактор за битието на един клуб? Естествено не е единствен това е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:34 pm 
Аватар

Не разбрах две неща:
Защо аз и Лабрадорчето трябва да сме винаги на едно и също мнение? На мен ми стига, че в основния въпрос сме на едно мнение, и тук не виждам някакви разлики.
И второ, как точно ако сме гости на Герена срещу папагалите, това ще помогне по какъвто и да било начин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:41 pm 
Аватар

Естествено, че е ключов фактор..ако бяхме всеки мач по 7-8 хиляди със сигурност мнението щеше да тежи в определени ситуации(като тази с Йоканович).Хора като Бащицата, Сираков и т.н. щяха да се съобразяват повече с публиката на Левски София.

Не съм съгласен само с тезата ти, че мразя, който и да било ЛЕВСКАР за това, че е избрал определен начин да покаже позицията си.Дори тук съм спорил с хора, стигало се е до епитети, но винаги сме заравяли томахавката с нормална комуникация.Нямам идея как и защо стигна до заключението, че се имам за елитарен...але пък, че имам чувство за превъзходство над когото и да било :shock: :smt005

Проданов :smt023

Последна промяна Лабрадор на Пон Окт 21, 2013 3:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не разбрах две неща:
Защо аз и Лабрадорчето трябва да сме винаги на едно и също мнение? На мен ми стига, че в основния въпрос сме на едно мнение, и тук не виждам някакви разлики.
И второ, как точно ако сме гости на Герена срещу папагалите, това ще помогне по какъвто и да било начин?

Това към мене ли е? Защото, ако е, то аз подобни тези съвсем не застъпвам, точно обратното е, но явно не четеш внимателно. За това ще си повторя тезите, надявам се от втория път да ги схванеш, друг е въпроса дали ще се съгласиш с тях.

Проблема с разединението не се рашава, чрез налагане на общо мнение по въпроса който в крайна сметка е в основата на раздора. Обединение може да се получи, когато мислите, емоциите и действията се насочат към други въпроси, където единомислието е факт или поне е възможно.

Ти с Лабрадора си на едно мнение по този въпрос, но двамата заедно, наред с голама част от левскарите които мислите така, не сте на едно мнение с друга не малка част от левскарите. И пак казвам, идеята не е да се нивелират и уеднаквят позициите на двата лагера по тази или по други разделителни въпроси, а да се потърсят такива въпроси, които са обединителни.

Първо да кажа, че аз се надявам да не сме гости на папагалите на Герена в крайна сметка. Въпроса е, че се наблюдава една негативна тенденция и, ако все пак сме гости на Герена идния кръг, това само ще докаже тази тенденция. Въпросната тенденция пък, говори за сериозно заболяване, тоест конкретно на въпроса ти, отговора е следния. Ако се случи това нещо, то от известна гледна точка ще е полезно за Левски, защото ще даде ясна диагноза за ясно заболяване. Иначе ще си живуркаме, мислейки си, че сме здрави и така болестта бавно, но славно ще ни погубва по метода на "сварената жаба".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 3:59 pm 
Аватар

Човек, никой не мисли, че публиката на Левски е здрава..това няма как да е така с днешна дата..и главните виновници са всички работещи в този клуб.Това не ми променя мнението, че повечето присъствали онзи ден се представиха на добро ниво...нито величая тия хора, нито критикувам многото, които не ходят по стадионите.

Ми на онази среща преди 10-на дни се намери обща болка за всички присъстващи (а съм сигурен и за много други левскари) - ДЮШ(нали не мислиш, че всички присъстващи сме били на едно мнение за всичко..).И се надявам на следващата среща посветена на тази тема да има повече хора с идеи как да се променят порочните практики там.Обяви се, че ще има такава среща началото на Ноември и на каква тема ще бъде.Това лошо начало ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 4:03 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Естествено, че е ключов фактор..ако бяхме всеки мач по 7-8 хиляди със сигурност мнението щеше да тежи в определени ситуации(като тази с Йоканович).Хора като Бащицата, Сираков и т.н. щяха да се съобразяват повече с публиката на Левски София.

Не съм съгласен само с тезата ти, че мразя, който и да било ЛЕВСКАР за това, че е избрал определен начин да покаже позицията си.Дори тук съм спорил с хора, стигало се е до епитети, но винаги сме заравяли томахавката с нормална комуникация.Нямам идея как и защо стигна до заключението, че се имам за елитарен...але пък, че имам чувство за превъзходство над когото и да било :shock: :smt005

Проданов :smt023

Не става въпрос за елитарност и за чувство на превъзходство в най-прекия и буквален смисъл на тези думи, а по-скоро за позиция от типа, аз съм правия, а те са неправите, следователно, аз съм "добрия", а те са "лошите". Как достигнах до този извод ли? Мисля, че вече го казах, то е просто очевадно от поста който си написал и по-точно от начина по който си се изразил в него... говори за определени чувства и емоции. Само си прочети епитетите, към левскарите които не ходят на стадиона. Изобщо целия ти пост сам по себеси е антагонистичен спрямо тях, не знам защо го отричаш и се хващаш за буквалното значение на думата омраза, на която не случайно сложих кавички?! Не казвам, че чак ги мразиш, ама явно нещо не ти допадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 4:20 pm 
Аватар

Просто съм на мнение, че неходенето по мачове не е решение на нищо...максимум да се превърнем в Славия.Явно си е проличало, не си препрочитам писаниците преди да ги публикувам, а и не бих ги редактирал.Това не значи, че не уважавам Хидъна и всички, които така показват огорчението си..просто би било нелепо,ако го правя.Нито имам идея как НКП или някой друг могат да върнат тези хора по стадионите, твай.Но пък съм сигурен, че при по-читаво управление от Бататюрк и компания..въобще нямаше да водим тази дискусия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 4:47 pm 
Аватар

Форума дълги мнения НЕ чете !! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 4:57 pm 
Аватар

Така де и аз съм на мнение, че неходенето по мачове не решава нищо. Нещо повече, не само, че не рашева проблемите, но и ги задълбочава, а и само по себе си се превръща в голям проблем за отбор като Левски. В този смисъл, тук имаме проблем в проблема, говоря за неглижирането на проблема, което също е един въд проблем. Ето виж само как пренебрежително го каза "максимум да се превърнем в Славия". Ето това ме шокира и ме притеснява, защото ми звучи като например баща на дете което се е претрепало и той казва на майка й "максимум да му ампутират краката". Един вид - какво пък толкова? :smt005 :strkstrk Ако примерно крака е ожулен и няколко сантиметра от кожата висят "на косъм" и на фона на това да се каже "най-много да ти падне това парче кожа", така разбирам, това наистина не е толкова фатално, ама при нас ситуацията е по-аналогична с първия пример, отколкото с втория.

Казваш, че нямаш идея как НКП или друг да върне тия хора по стадионите. Ами ето това е един от примерите за които говорих, тоест това е едно от нещата, по които може левскарите да търсим допирни точки. Вместо да се караме на тема за и против Батков, за и против Петев, за и против НКП, качулки, хулигани и подобни, левскарите можем и в името на любимия отбор ще е добре да се обединим около такива смислени теми и въпроси, където имаме единомислине. Нали казваш, че нямаш идея, то от там трябва да се започне. Значи, ако няма идея, да се измисли такава или такива, пък после да се търсят варианти за прилагане.

Тук се връщам на примера който даде за предстоящата среща и съответната тема, която е също един такъв обединителин и ключов за любимия Левски въпрос - школата. Мисълта ми е, вместо тука всеки да пее смърт за Батков, от което нищо не произлиза, разбира се, нека си насочи енергията в ходене на подобни срещи в разработването и даването на идеи по темите които се обсъждат на тях и те така. Вместо Македонията да псува другите, щото пък те псували фонда, да прав е, ама нали по-умния отстъпва, какво като децата ли трябва да правим - ама той първи започна... та, вместо да псуваме тия дето псуват фонда, просто трябва да търсим контакт с тях, да се прокламират по-сериозно подобни срещи и инициативи и такива неща. Като ги псуваме няма да ги облагородим нито пък себе си ще въздигнем, но ако търсим контакт по-между си, ще е добре както за двете страни, така и за Левски. Пак ще кажа, за това някой ще трябва да си пренебрегне егото, то очевидно е налично и от двете страни на барикадата, ама все някой трябва да направи първата крачка. Със студена братоубийствена война само потъваме надолу и без това си имаме воденични камъни на врата, няма нужда сами да си поставяме още такива.

Последна промяна Стоянов на Пон Окт 21, 2013 5:04 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 4:59 pm 
Аватар

Някaкъв написа:
Форума дълги мнения НЕ чете !! :strkstrk

Явно поне двама души от форума четат дълги мнения, щом им отговарят и заформихме някакъв разговор. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 5:08 pm 
Аватар

Пак допираме до това, че хора като Македонията,антифутбол фена, едно момче, което си изтри профила и още шепа хора...няколко години сами правят така, че този сектор да е недостижим за нашите стандарти...въпреки всичко.Та кой трябва да потърси диалог и предложи помощ?Надали са те..напълно го разбирам след всичката помия, която се лее по тоя Фонд след всеки НЕУСПЕХ (защото след мача с Лизокурец никой не рИва, само чете Respect from... из клиповете и се чуства горд).Сега само се плюе + търсене на СМЕТКА от тия момчета в интернет.Кое описва прословутия левскарски манталитет според теб? Ако ти жертваше време, нерви и енергия заради идеята Левски София..кажи ми как би се почусвал след толкова хранене, кълнежи и т.н.?

Иначе обединението ще започне от това, ако всеки вместо да мрънка..и има възможност се занесе на тая среща за ДЮШ и изкаже мнение, даде идея и т.н. . Та пак...какво повече трябва да направят тия хора, та да спечелят душите на тези измъчени левскари и се размърдат?

Това за ситуацията Славия си беше просто..ирония, вродена ми е :smt042

п.с. След изявлението снощи в страницата на Фонда..до едно време четох коментарите..просто изпълзяха индивиди, които искат да дават оценки,оценки,оценки в нета..и да не правят нищо друго.Съжалявам, но това не го разбирам.

Последна промяна Лабрадор на Пон Окт 21, 2013 5:32 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]