Така де и аз съм на мнение, че неходенето по мачове не решава нищо. Нещо повече, не само, че не рашева проблемите, но и ги задълбочава, а и само по себе си се превръща в голям проблем за отбор като Левски. В този смисъл, тук имаме проблем в проблема, говоря за неглижирането на проблема, което също е един въд проблем. Ето виж само как пренебрежително го каза "максимум да се превърнем в Славия". Ето това ме шокира и ме притеснява, защото ми звучи като например баща на дете което се е претрепало и той казва на майка й "максимум да му ампутират краката". Един вид - какво пък толкова?

Ако примерно крака е ожулен и няколко сантиметра от кожата висят "на косъм" и на фона на това да се каже "най-много да ти падне това парче кожа", така разбирам, това наистина не е толкова фатално, ама при нас ситуацията е по-аналогична с първия пример, отколкото с втория.
Казваш, че нямаш идея как НКП или друг да върне тия хора по стадионите. Ами ето това е един от примерите за които говорих, тоест това е едно от нещата, по които може левскарите да търсим допирни точки. Вместо да се караме на тема за и против Батков, за и против Петев, за и против НКП, качулки, хулигани и подобни, левскарите можем и в името на любимия отбор ще е добре да се обединим около такива смислени теми и въпроси, където имаме единомислине. Нали казваш, че нямаш идея, то от там трябва да се започне. Значи, ако няма идея, да се измисли такава или такива, пък после да се търсят варианти за прилагане.
Тук се връщам на примера който даде за предстоящата среща и съответната тема, която е също един такъв обединителин и ключов за любимия Левски въпрос - школата. Мисълта ми е, вместо тука всеки да пее смърт за Батков, от което нищо не произлиза, разбира се, нека си насочи енергията в ходене на подобни срещи в разработването и даването на идеи по темите които се обсъждат на тях и те така. Вместо Македонията да псува другите, щото пък те псували фонда, да прав е, ама нали по-умния отстъпва, какво като децата ли трябва да правим - ама той първи започна... та, вместо да псуваме тия дето псуват фонда, просто трябва да търсим контакт с тях, да се прокламират по-сериозно подобни срещи и инициативи и такива неща. Като ги псуваме няма да ги облагородим нито пък себе си ще въздигнем, но ако търсим контакт по-между си, ще е добре както за двете страни, така и за Левски. Пак ще кажа, за това някой ще трябва да си пренебрегне егото, то очевидно е налично и от двете страни на барикадата, ама все някой трябва да направи първата крачка. Със студена братоубийствена война само потъваме надолу и без това си имаме воденични камъни на врата, няма нужда сами да си поставяме още такива.