Blago написа:
Здравейте! Чета от много време форума, но за първи път намерих смисъл да коментирам нещо и аз. За да не съм голословен ще кажа за себе си, че от 7 сезона съм с абонаментна карта за Сектор Б, което смятам, че ми дава някакво право на мнение за нещата, случващи се в Сектора.
На мача с Черно Море ми се случи интересна случка. На "Але, але", както предполагам много от вас са усетили, стана брутално разминаване и хаос. Един по-възрастен от мен фен ме погледна и ми направи забележка, че не пея (случката беше около 2ра минута на мача), при което аз му казах, че чакам да запеем някаква песен, за да се включа. Та ето как виждам аз проблема - човекът, който беше на тъпана (не го познавам и нямам нищо против него) няма никаква идея как да върши тази работа - нито темпото му е темпо, нито ритъмът е правилният. За да не си кажете "тоя пък кво разбира" ще уточня, че съм музикант и свиря в група от години. А пък за да не кажете "тоя само мрънка" ви предлагам и конкретно решение на проблема - с мен в Сектора ходи от доста години един приятел, който е барабанист, добър музикант е и с него на тъпана Сектора би бил класи отгоре! Така че, ако сред вас има някой, който се занимава с организация в Сектора и е заинтересован от предложението ми, нека ми пише и няма да е никак трудно да го уредим.
Това момче на тъпана е тук,няма какво да го търсите

. Така,благодаря ти приятелю за възпитаната и цивилизована градивна критика. Ей така става. На всички е ясно,че не съм Lars Ulrich

Аз също съм барабанист(или поне бях едно време) и искам да ти кажа няколко неща. 1во: Това не е тъпан

. Това е един барабан,разкачен от сет барабани (нисък том за по запознатите). 2ро: Не се съмнявам в уменията на твоя приятел,но като барабанист ще ти кажа,че свиренето на сет барабани и свиренето в ултрас сектор нямат абсолютно нищо общо

. 3то: Този барабан,който използваме в момента,вероятно е по-стар и от мен, и от теб

. Иначе имаш право. Признавам си, на мачът с Черно Море си позволих някои своеволия и импровизации с единствената цел да се получи нещо различно и избухващо. Явно не ми се е получило ;/ Получих забележки и от други хора. За това ми е тази регистрация тук. Казвал съм го и по-рано. Ако на някой нещо не му харесва,да си каже. Ще се опитам да го поправя. Тук идва момента да обявя нещо. Тъй като така се стекоха обстоятелствата,че заминавам на 21ви септември и няма да мога да изпълнявам длъжността "Тъпанджия"

повече, каня твоят приятел-барабанист,а й всеки друг,който се смята за достатъчно отговорен да се заеме с тази отговорност, да се свърже с мен на Лично съобщение,за да обсъдим нещата.Вече има две момчета,които проявиха желание,но колкото повече,толкова повече.