forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 11:54 pm 
Аре стига сте коментирали някви орки подобни. Да пукнат... :idea:

Скоро тоя тъп, гаден филм ще мине и съм сигурен, че ще излезем по-силни отвсякога. Вижте колко хора имаше в Сектор Б вчера? Хората си обичат Левски и това е. Опитват се всячески да ни изгонят от стадионите и въпреки всичко сме там. Малко, много, колко да сме, бе, хора? Колко да пеем? Колко силно да скачаме? Колкото и да сме силни и верни и ние сме хора, изградени от човешки съставки. Имаме нерви, имаме предел на търпимост, изпитваме гняв и яд, и болка. Футболът е развлечение, нещо, което те кара събота и неделя да отидеш да се забавляваш и разтовариш. На нас Левски ни носи само бели коси, нерви, яд, кофти настроение, цяла седмица сговненост и строшени нерви. И въпреки всичко, и въпреки това сме там и подкрепяме доколкото можем и най-важното докрай. Няма абсолютно никаква логика и реализъм да сме на стадиона и да подкрепяме някакви уроди на терена и някакви уроди в ръководството, краен мазохизъм. Но го правим, защото обичаме Левски. И вместо да акцентирате върху всичко, което не е както трябва и го няма, акцентирайте върху тези хора, които са там, които вършат някаква работа, които са на стадиона, които са достойни за медал. И някой ден ще го получат. Когато някой ден Левски отново е голям и силен и те показват на внуците си снимките от мачове като снощния и кажат: "Аз бях там и подкрепях Левски докрай".
След всяка загуба/хикс влиза някой и почва да пише едни и същи тъпотии за Сектор Б.

П.С: И е време да измислим песен за Сектор Б. Възхваляваме и скандираме и пляскаме имена на всякакви незаслужили звезди и играчи, а нямаме песен за най-големия бранител на Левски - Сектор Б! Да живее Сектор Б!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 1:01 am 
Аватар

Една дума няма, която да не е на място!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 1:25 am 
Аватар

:!:
Айдеее :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 1:36 am 
Аватар

Предишните години мрънкахме, че отбора не играеше и това беше основното оправдание за ниската посещаемост. В момента сме адски зле и въпреки това, в Сектора сме една постоянна и добра бройка, на всичкото отгоре в летния сезон, когато много хора са насам-натам. Закопаваме се с гнусно негативно мислене, а всъщност нещата са много прилични. Трябва ни оптимизъм и себеотдаденост. :smt059

Последна промяна СиняИдея на Вто Авг 27, 2013 2:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 2:11 pm 
Аватар

:!: :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 2:44 pm 
Аватар

КВО викаше че тъпо било ЦИКЛЕНЕТО ..я погледайте и после говорете..отбор дето е по зле от нашия, а феновете им са класа въпреки всичко..Осъзнайте че каквото и да става на терена ние на трибуните трябва да сме ГОРЕ -ако искаме да се сравняваме с големите..
Пеенето е много важно проумейте го.......
http://www.youtube.com/watch?v=96xeltliQSI

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 3:36 pm 
Аватар

T.Stefanov написа:
Момчето което хвана шала беше пред мен :smt023
и пред мене беше.. :bigok
Вчера добра бройка, добро пеене.. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 11:17 am 

За пеенето се пее и не казвам, че сме кръгла 0, но мене лично ми се убива желанието след като не може да се изпее една песен отчетливо и бавно. Някак си трябва да се обясни на тези хора, че пеене е различно от крещене и рецитиране. Тоя тъпан закво е сложен там - именно да отмерва паузите, които се правят в песента и да задава ритъма, а момчето всеки мач се чуди как да замаже това, че половината само крещят нечленоразделно и то със скоростта на светлината. Конкретен пример "България е нашата родина..." - на припева "а Левски шампион але але" след всяко "Левски шампион але але" има една пауза от две тупания или песента трябва да се получава по следния начин - а Левски шампион але але (туп) (туп), а Левски шампион але але (туп) (туп), а Левски шампион(туп), а Левски шампион(туп), а Левски шампион але але(туп) (туп). Като на това (туп) си поемаш въздух, за да можеш да дишаш докато пееш. При нас по-скоро някой ше припадне от задушаване, отколкото да си поеме въздух докато пее.... от там идва и това, че на 10 секунда от песента половината са в колабс и не могат да продължат да пеят. Същото важи и за песента "Със синио знаме в нашите ръце", която е по същата мелодия. На "да запеем дружно песента" пък плясканията трябва да съвпадат с тупанията, но не и при нас :smt031 . Ето и едно нагледно уроче как се пее новото Але само Левски е шампион и после Ооооо... http://www.youtube.com/watch?v=kSSAyak6smA

П.С. малко смяс е обяснението, обаче вече се чудя как да го обяснявам. Сигурно ше ми е по-лесно да предам някой урок по квантова физика на деца от 1 клас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 11:20 am 
Аватар

Просто хората не чуват едновременно тъпана. И за да се получи добре НЕ трябва да го слушат него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 11:32 am 
Аватар

Проданов, при наличния брой хора, няма как да не се чува едновременно... На мачове като тези с Лудогорец и Славия, съм съгласен, че не се чува едновременно от всички, но на един рутинен мач с 1000 човека в Сектора, безпроблемно се чува от всички(стига да искат де). Друг вариант е повече от 1 тъпан, но тогава хората, които бият трябва да имат доста добър синхрон помежду си, или да се усъвършенстват на няколко мача, което всъщност трябва да стане и с пеенето и подобряването на синхрона ни :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 11:34 am 
Аватар

Не е въпрос на хора, а на разстояние. Не се чува едновременно в Б и В и това няма как да го променим. Затова, за тези песни, хората трябва да гледат пляскането, а не да слушат тъпана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 11:41 am 
Аватар

Аз пък съм забелязал, че пееме страхотно, когато има козирка над главите ни, отдавам го на факта, че така всеки чува какво пеят другите и синхрона и такта е по-добър (справка: на последния Ловеч Але але-то и голямото циклене на Само Левски обичаме те в надежда)! Да се надяваме, че скоро след завършването на сектор А, ще започнат и Б, за да имаме и на нашия стадион козирка, тогава съм сигурен, че пеенето ще ни се подобри коренно, разбира се всичко си зависи от самите нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 1:44 pm 
Аватар

Може би идеята за два, или повече тъпана на разстояние един от друг е много добра. Тук обаче е въпрос на умение и синхрон. Както и по гостуванията поне още 2 мегафона освен уредбата. Там не трябва кой знае какъв синхрон, просто на скандиранията като "Какво е небето" не трябва да се обаждат хората с мегафоните, иначе с песните не е никакъв проблем по време на песента да се подканва и надъхва, и естествено, да се слуша уредбата при започване на нова песен, там просто трябва разбирателство и нищо повече. Предполагам, че това би помогнало доста, а и съм на мнение, че е много важно да се слуша тъпана, а не всеки да си пее както знае и да трябва човека на микрофона да се обажда по време на песента, за да запеем пак в един тон(което пък се случва много трудно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 6:47 pm 

Как може да твърдите, че проблемът е в момчетата, които са на тъпаните? Това, че срещу отборите от долната половина на таблицата сме по 100 човека в сектора и не можем да пеем в един глас отчитате ли го? Момчето с тъпана ясно задава ритъм, по който трябва да се водят всички, а пък момчето с микрофона още по-ясно дава тон за песен. Всичко останало, а то не е много - пеенето, скачането, пляскането и пр. зависи от хората срещу тях, т.е. от всичките ултраси, хулигани, обикновени фенове или там в каквито групи поставяте хората в сектора. Нормалното е феновете да се нагаждат по ритъма на барабана, а не обратното. Не е редно, за да ни стане "але але-то" тъпанджията да вдига многократно темпото, за да е в унисон с бързината на пеене на феновете. Това дали е прав ритъм или има някакви украшения и т.н. няма абсолютно никакво значение. Просто трябва да се слуша. Всеки трябва да слуша. Елементарно е. На "тренировките", които сме правили преди дербита всичко се получава перфектно, бавно и отчетливо. Но това е като сме 4 барабаниста и 20 човека с желание да пеят, а не 5000 души, дошли заради "мача". Грешката е в манталитета, който кара хората да мислят "тия па ли ше ми казват да скачам, пляскам и пея", "тоя нема ли да спре да бие кючеци на тоя барабан" и т.н. Проблемът е комплексен и това чесане на езици няма да го реши. Чуваш, че този до теб не е в ритъма - правиш му забележка. Виждаш, че този до теб люпи семки и чупи стойки - правиш му забележка. Виждаш, че този до теб си хвърля шала и казва, че няма да дойде повече... взимаш шала и се надяваш наистина повече да не се появи такава персона на стадиона.

ПП: Не гледайте, че ми е първо мнение, чета често и си взимам поуките, които рядко могат да се извлекат от дъвкането на едни и същи неща, просто този път реших да споделя моето виждане. Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 6:59 pm 
Аватар

georgilsfc написа:
Аз пък съм забелязал, че пееме страхотно, когато има козирка над главите ни, отдавам го на факта, че така всеки чува какво пеят другите и синхрона и такта е по-добър (справка: на последния Ловеч Але але-то и голямото циклене на Само Левски обичаме те в надежда)! Да се надяваме, че скоро след завършването на сектор А, ще започнат и Б, за да имаме и на нашия стадион козирка, тогава съм сигурен, че пеенето ще ни се подобри коренно, разбира се всичко си зависи от самите нас!

:smt023 :smt023 Последните 2-3 пъти в Ловеч много добре си личеше,че има синхрон и се пее по-бавно (пропуснах само финала с Чорбое,та за него нямам идея) под козирка.Онзи ден се заслушах на Герена,хората от долните редове бързат,момчето с тъпана се опитва да им смогне на темпото,а тези,които се включват от горните части въобще не чуват до къде са стигнали другите...тъпана се губи и почти не се чува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 7:08 pm 
Аватар

Малките винаги бързат, а последния път в Ловеч в средата бяха всякакви други, но не и малки :grin:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 8:47 pm 

Здравейте! Чета от много време форума, но за първи път намерих смисъл да коментирам нещо и аз. За да не съм голословен ще кажа за себе си, че от 7 сезона съм с абонаментна карта за Сектор Б, което смятам, че ми дава някакво право на мнение за нещата, случващи се в Сектора.

На мача с Черно Море ми се случи интересна случка. На "Але, але", както предполагам много от вас са усетили, стана брутално разминаване и хаос. Един по-възрастен от мен фен ме погледна и ми направи забележка, че не пея (случката беше около 2ра минута на мача), при което аз му казах, че чакам да запеем някаква песен, за да се включа. Та ето как виждам аз проблема - човекът, който беше на тъпана (не го познавам и нямам нищо против него) няма никаква идея как да върши тази работа - нито темпото му е темпо, нито ритъмът е правилният. За да не си кажете "тоя пък кво разбира" ще уточня, че съм музикант и свиря в група от години. А пък за да не кажете "тоя само мрънка" ви предлагам и конкретно решение на проблема - с мен в Сектора ходи от доста години един приятел, който е барабанист, добър музикант е и с него на тъпана Сектора би бил класи отгоре! Така че, ако сред вас има някой, който се занимава с организация в Сектора и е заинтересован от предложението ми, нека ми пише и няма да е никак трудно да го уредим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 8:50 pm 

Отивате и говорите с това момче, което е на тъпана, никой няма да ви върне :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 8:56 pm 
Аватар

Здравей,за сефте от 3 години виждам предложение в тоя форум,момчето,което е с тъпана май пишеше тук (ама дали повечето мачове е той на тъпана..нямам идея),но щом има желание..дано успеем да се пробва

С ряците наистина тъпана ми се губеше,нямам идея дали бяхме много далеч,ама не се чуваше до горните редове(даже нямам идея как се падаше нашето местоположение спрямо него).И все пак проблема беше,че момчетата долу си циклеха и раздаваха,а горе почти нищо не се чуваше,та да има синхрон..за разлика от ловеч.

Н.,дори да е критерии какви хора са били в средата на сектора....не е за сефте да се пее бавно и мелодично в Ловеч,получава се последно време,явно козирката наистина има огромно значение.

Все ми се струва,че ако се съберат градивните идеи и критика и се обсъдят очи в очи,а не пишем в тая тема и толкова..ще се получи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 9:30 pm 
Аватар

Специално за мача с ЧМ, момчето на тъпана беше ок и хората около него пяха в неговия ритъм, особено на але але, в който единствено първите три реда пееха, а не просто изговаряха але але във възможно най-бързото темпо. Малко се чешете пръстите и търсите проблема в другите, а всъщност е във всеки един от нас. Докато от вишката не се обяснява нормялно кое как се пее и докато хората не се научат да слушат както тъпана, така и човека до тях, НИЩО няма да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 9:39 pm 
Аватар

И що само при нас все от вишката трябва да се обяснява,рисува и т.н...всичко е до желаниеето да изпееш нещо мелодично,бавно и както трябва.Ама малко хора го имат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 10:22 pm 
Аватар

Хората не знаят как. Това е проблемът, не желанието. За това трябва да се обяснява. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 28, 2013 10:55 pm 
Аватар

ultrasofia написа:
Как може да твърдите, че проблемът е в момчетата, които са на тъпаните? Това, че срещу отборите от долната половина на таблицата сме по 100 човека в сектора и не можем да пеем в един глас отчитате ли го? Момчето с тъпана ясно задава ритъм, по който трябва да се водят всички, а пък момчето с микрофона още по-ясно дава тон за песен. Всичко останало, а то не е много - пеенето, скачането, пляскането и пр. зависи от хората срещу тях, т.е. от всичките ултраси, хулигани, обикновени фенове или там в каквито групи поставяте хората в сектора. Нормалното е феновете да се нагаждат по ритъма на барабана, а не обратното. Не е редно, за да ни стане "але але-то" тъпанджията да вдига многократно темпото, за да е в унисон с бързината на пеене на феновете. Това дали е прав ритъм или има някакви украшения и т.н. няма абсолютно никакво значение. Просто трябва да се слуша. Всеки трябва да слуша. Елементарно е. На "тренировките", които сме правили преди дербита всичко се получава перфектно, бавно и отчетливо. Но това е като сме 4 барабаниста и 20 човека с желание да пеят, а не 5000 души, дошли заради "мача". Грешката е в манталитета, който кара хората да мислят "тия па ли ше ми казват да скачам, пляскам и пея", "тоя нема ли да спре да бие кючеци на тоя барабан" и т.н. Проблемът е комплексен и това чесане на езици няма да го реши. Чуваш, че този до теб не е в ритъма - правиш му забележка. Виждаш, че този до теб люпи семки и чупи стойки - правиш му забележка. Виждаш, че този до теб си хвърля шала и казва, че няма да дойде повече... взимаш шала и се надяваш наистина повече да не се появи такава персона на стадиона.

ПП: Не гледайте, че ми е първо мнение, чета често и си взимам поуките, които рядко могат да се извлекат от дъвкането на едни и същи неща, просто този път реших да споделя моето виждане. Поздрави!

Извинявай, ако визираш мен - по никакъв начин не твърдя, че момчето с тъпана е виновно. Напротив, смятам го за чудесен и съм му го казвал лично. Просто тъпана се чува по различно време в Б и В и това няма как да бъде променено. Затова различните сектори трябва да си гледат ръцете, а не тъпана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 3:01 am 
СиняИдея написа:
Хората не знаят как. Това е проблемът, не желанието. За това трябва да се обяснява. :)

Хората не искат да знаят как. На мача със слабия да си припоняме ли пияните лайнари по средата? В България сме номер 1, но това е много ниска летва. :wink: Хората трябва да разберат, че ако ще 3-годишен човек застане на вишката трябва да го слушат нон-стоп.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 11:43 am 
Аватар

Куца ни пеенето, откакто се напълни с малки секторът ни. Не мога да разбера защо са толкова не мелодични и въобще, според мен не го разбират това, че развалят песните. По големите пеят много по- добре. /сигурно е от чалга културата, която е при малките :strkstrk , разваля им слуха/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 12:20 pm 

Говори за себе си. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 2:31 pm 
Аватар

srahmevinaputkite написа:
Куца ни пеенето, откакто се напълни с малки секторът ни. Не мога да разбера защо са толкова не мелодични и въобще, според мен не го разбират това, че развалят песните. По големите пеят много по- добре. /сигурно е от чалга културата, която е при малките :strkstrk , разваля им слуха/

Проблема е точно в малките, да знаеш. :ohmygod Сигурно не куца заради разни дървени философи дето си отварят устата само, за да нахранят някой от футболистите, или заради тия дето вместо "Синьо", "Сини" викат "умри ушев" (и най-тъпото е, че не са само "малки", добре, че им се прави забележка поне), или пък заради хората, дето ходят на 3 мача на сезон и стоят твърдо зад думите "няма да им стъпя на тия докато не почнат да бият", въпреки че проблема не им е в тва, че не бием, а в тва че като цяло им е през кура за тоя отбор и са Левскари 3 пъти в годината като е важен мач и имаме шанс за нещо.. за да има пеене се иска постоянство. Щото е най-лесно за всичко да сме виновни ние "малките", ама и "големите" от които да се взима добър пример в тоя сектор не останаха много. Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 3:30 pm 
Аватар

Blago написа:
Здравейте! Чета от много време форума, но за първи път намерих смисъл да коментирам нещо и аз. За да не съм голословен ще кажа за себе си, че от 7 сезона съм с абонаментна карта за Сектор Б, което смятам, че ми дава някакво право на мнение за нещата, случващи се в Сектора.

На мача с Черно Море ми се случи интересна случка. На "Але, але", както предполагам много от вас са усетили, стана брутално разминаване и хаос. Един по-възрастен от мен фен ме погледна и ми направи забележка, че не пея (случката беше около 2ра минута на мача), при което аз му казах, че чакам да запеем някаква песен, за да се включа. Та ето как виждам аз проблема - човекът, който беше на тъпана (не го познавам и нямам нищо против него) няма никаква идея как да върши тази работа - нито темпото му е темпо, нито ритъмът е правилният. За да не си кажете "тоя пък кво разбира" ще уточня, че съм музикант и свиря в група от години. А пък за да не кажете "тоя само мрънка" ви предлагам и конкретно решение на проблема - с мен в Сектора ходи от доста години един приятел, който е барабанист, добър музикант е и с него на тъпана Сектора би бил класи отгоре! Така че, ако сред вас има някой, който се занимава с организация в Сектора и е заинтересован от предложението ми, нека ми пише и няма да е никак трудно да го уредим.

Това момче на тъпана е тук,няма какво да го търсите :D . Така,благодаря ти приятелю за възпитаната и цивилизована градивна критика. Ей така става. На всички е ясно,че не съм Lars Ulrich :D Аз също съм барабанист(или поне бях едно време) и искам да ти кажа няколко неща. 1во: Това не е тъпан :D. Това е един барабан,разкачен от сет барабани (нисък том за по запознатите). 2ро: Не се съмнявам в уменията на твоя приятел,но като барабанист ще ти кажа,че свиренето на сет барабани и свиренето в ултрас сектор нямат абсолютно нищо общо :D . 3то: Този барабан,който използваме в момента,вероятно е по-стар и от мен, и от теб :D . Иначе имаш право. Признавам си, на мачът с Черно Море си позволих някои своеволия и импровизации с единствената цел да се получи нещо различно и избухващо. Явно не ми се е получило ;/ Получих забележки и от други хора. За това ми е тази регистрация тук. Казвал съм го и по-рано. Ако на някой нещо не му харесва,да си каже. Ще се опитам да го поправя. Тук идва момента да обявя нещо. Тъй като така се стекоха обстоятелствата,че заминавам на 21ви септември и няма да мога да изпълнявам длъжността "Тъпанджия" :D повече, каня твоят приятел-барабанист,а й всеки друг,който се смята за достатъчно отговорен да се заеме с тази отговорност, да се свърже с мен на Лично съобщение,за да обсъдим нещата.Вече има две момчета,които проявиха желание,но колкото повече,толкова повече. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 4:14 pm 

Според мен просто не трябва да се усложнява излишно свиренето - трябва да е по-маршово, отколкото да се опитваш да го направиш музикално. Повечето хора нямат идея от ритъм и им е много трудно да хванат какъвто и да е по-сложен, затова трябва да е съвсем опростено и стегнато. Моят приятел ще се свърже с теб, благодаря ти все пак за труда, който си полагал за Сектора, надявам се да не съм оставил лоши чувства :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 4:30 pm 
Аватар

Blago написа:
Според мен просто не трябва да се усложнява излишно свиренето - трябва да е по-маршово, отколкото да се опитваш да го направиш музикално. Повечето хора нямат идея от ритъм и им е много трудно да хванат какъвто и да е по-сложен, затова трябва да е съвсем опростено и стегнато. Моят приятел ще се свърже с теб, благодаря ти все пак за труда, който си полагал за Сектора, надявам се да не съм оставил лоши чувства :)

Никакви лоши чувства,напротив така трябва! Забравих да спомена в предния пост,за мача с крейзифорест на 14ти очаквайте изненади от моя страна :smt006

Hint: Е тогава,ако не чувате тъпана просто ходете да ви промият ушите,честно :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]