forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 4:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:33 pm 

thegboy написа:
incheto_1914 написа:
thegboy написа:
Партизаните в Сърбия ще жи убият, това е ясно, Лудогорец нямат никакъв шанс реално

Изоооообщо не бъди толкова сигурен.

Лудогорец, каквото и да е, си остават малък отбор - нямат и претенциите за повече. Ще играят добре там, но ще ги излъжат Партизан с 1-0 - по-голямото име са, по-класни са, за публиката им е ясно. Но това си остава подвиг за тия от Разград, дето ще си го разправят и на децата и на внуците, а и си е доста престижна победа като цяло за българския футбол, айде да несе правим чак толкова на големи. Партизан са един от сериозните отбори на Балканите, дори в това им състояние.

Иначе а дано да бият Лудогорец де, ама надали. Колкото и д е предпочитам те да продължат вместо сръбския отбор.

По-назад обяснявах защо никога няма да искам Лудоселец да продължат. Което далеч не означава, че подкрепям Партизан (бомби за тях).
Другото, което си написал са големи алабализми, ще ме извиняваш. Каква класа, какви 5 лв., те Партизан бяха умрели коне (от това, което видях, не гледах целия мач). И в случая изобщо не мисля, че "малък отбор" има значение за Лудоселец. Не е като да са изплували с голобради футболисти на ниво В група, които да налеят гипса. Имат си съвсем реални шансове да продължат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Играше му се с куровете на негрите от Лудогорец на този педераст.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

E ,голЕма работа като влязат.На "Васил Левски" ще дойдат - Челси ,Ювентус и Байер Леверкузен. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:36 pm 

Радо прашката (Петев) е виновника тия да имат такъв отбор. Направи подготовка, селекция и ето ги резултатите. Стоев е слаб треньор за мен и евентуално отпадане ще го покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:36 pm 
Аватар

Този път не тръгнаха да пазят резултат още от средата на второто полувреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:38 pm 

Тия селяни ако влязат в каквито и да е групи ще е страшна картинката. Примерно играят на 40 -хилядния стадион Васил Левски на който ще има 1000 човека макс :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:39 pm 

Глупости. Ако играят с големи европейски отбори, сума ти народ ще се изсипе, за да гледа барЦилоната и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:41 pm 
Аватар

Много слаби сърбежи днес, Лудоселец могат и да се класират напред :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:42 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
По-назад обяснявах защо никога няма да искам Лудоселец да продължат. Което далеч не означава, че подкрепям Партизан (бомби за тях).
Другото, което си написал са големи алабализми, ще ме извиняваш. Каква класа, какви 5 лв., те Партизан бяха умрели коне (от това, което видях, не гледах целия мач). И в случая изобщо не мисля, че "малък отбор" има значение за Лудоселец. Не е като да са изплували с голобради футболисти на ниво В група, които да налеят гипса. Имат си съвсем реални шансове да продължат.

Може и да не са с някакви футболисти от В група, но си остава факта, че са малко тимче от малко градче и това си оказва влияние. Да, Партизан играха като умрели коне, ама с половин удал вкараха гола. Малко им остана накрая и да изравнят с още един удар. Ако втория мач беше в България, можеше и да продължат Лудогорец, но в момента не мисля, че ще се справят в Сърбия. Като пак казвам, аз бих предпочел те да продължат напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:42 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Глупости. Ако играят с големи европейски отбори, сума ти народ ще се изсипе, за да гледа барЦилоната и т.н.

Както се изсипаха да гледат мурьету преди години... те до барцилоната няма да стигнат, а в ЛЕ ще ги гледат домуса и стюардите им.

А Партизан беше ясно, че е супер спрял отбор още от това, че не можаха два мача да бият Ширак. Тоя гол на чужд терен трябва да им помогне доста и ще са пълни олигофрени ако се осерат. Гурътъ са слаб гост, а и не са нищо особено както се видя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:44 pm 
Аватар

kruc написа:
Радо прашката (Петев) е виновника тия да имат такъв отбор. Направи подготовка, селекция и ето ги резултатите. Стоев е слаб треньор за мен и евентуално отпадане ще го покаже.

Да бе ! Точно пък Радо Петев е виновника за тези 2 мача точно.С Петев отпадаха още със Слован. :smt006 Иначе за игровия им стил изграден от същия... няма спор !

Последна промяна Justice на Сря Юли 31, 2013 10:47 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:44 pm 

Мен ми е тъжно,като гледам каква завист и страх лъха от постовете на повечето малки левскарчета тук,че разград могло някъде да влезат.Както някой беше написал за "голямото куче",това са нашите левскарски ценности...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:45 pm 
Аватар

Факт е, че толерантност нямаме. Не че са я заслужили де..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:46 pm 

incheto_1914 написа:

И това го има ама пак не могат да напълнят и половината стадион. Сега се сещам как едни чорбари ходиха срещу Челси и за по - евтино се намърдаха в Б сектор :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:46 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/Poboynik-ot-TSSKA-v ... A%29-95936

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:47 pm 

Бе каква завист, какви 5 лв., мен ме дразни факта, че един мутренско-мафиотски измислен отбор като Литекс изобщо съществува. Тва ако бяха Локо (Сф) примерно, с кеф да ги подкрепи човек, ама такива гнусни отбори само да пукнат.
Ако левскарските ценности са в това да подкрепяш мутри и производните им......

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:48 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Лудогорец са преди всичко БЪЛГАРСКИ отбор.
Треба да си ебаси жалкото човече за да подкрепиш някакви сърби.
А сърби,а турци,а гърци...до само преди година тези сърби се ругаха с Васил Левски.

Тези отбори като Лудогорец на вън за нещастие или щастие са образа на България.

Последна промяна SkopjeLEVSKISkopje на Сря Юли 31, 2013 10:50 pm, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:49 pm 
Аватар

Кой ти подкрепя сърбите :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:50 pm 

SkopjeLEVSKISkopje написа:
incheto_1914 написа:

Лудогорец са преди всичко БЪЛГАРСКИ ОТБОР.
А треба да си ебаси жалкото човече за да подкрепиш някакви сърби.
А сърби а турци,а гърци...до само преди година тези сърби се ругаха с Васил Левски.

Тези отбори като Лудогорец на вън за нещастие или щастие са образа на България.

Я се успокой малко бе, ти на кой ще викаш жалко човече?? Ако си просиш бан - имаш го. Цитирам ти предния път какво ти отговорих, не е зле и на антонатан мнението да прочетеш. На мен седнал за национализъм да говори, кой ти подкрепя сърбите бе?!

incheto_1914 написа:
antonatan написа:
По какъв начин е в БГ?
Да даваш подкрепа за чужденци,особено на сръбски цигани,срещу български отбор?
Това е идиотщина.

Брат, ще си позволя да отговоря вместо Инчето. Тук не става въпрос за българи и сърби. Ако ще да е отбор от Танганайка, Инчето както и повечето тук, пак щяхме да искаме Лудогорец да паднат. И не защото не сме родолюбци, а защото Лудогорец е поредният пример за това как мафията е навсякъде у нас и си прави каквото иска. Предполагам знаеш, че у нас всеки ден излизат хиляди хора пред Народното Събрание, търсейки промяната на това статукво, искайки в България да започне да се живее по нормален начин, да скъсаме с мафиотите, които на практика са кукловоди на нашите политици. Така че, за мен лично, подкрепяйки Лудогорец, човек не подкрепя български отбор, а подкрепя това, заради което хората над 40 дена са навън.

Абсолютно. Лудоселец имат поредния мафиот за собственик (който на всичкото отгоре е и чорбар). Уреждат мачове, купуват си съдии, смеят да плюят по Левски, изпълнителният им директор е лилав циганин, който до вчера е продавал царевица на плажа. Те са измислен мафиотски отбор, също като Литекс. Останалото антонатан го е обяснил.

И моля те, точно на мен не ми давай уроци по родолюбие. Същото важи и за другите наскачали, които се опитват да се изкарат по-българи от българите и се правят на интересни. В случая изобщо не ми дреме за Партизан, интересува ме поредното олицетворение на корумпирания футбол в България да отпадне, за да не слушаме после измислени тиради за "величието" им и тем подобни глупости.

П.П. И да допълня - мутрите и т.нар. "бизнесмени" са създадени благодарение на комунягите. Нещо за тях да кажеш, българи, а-у??

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:50 pm 

Не опира въпроса до толерантност.Аз съм всичко друго,но не и толерантен към БГ отбори различни от Левски.Полудявал съм като чета тук хвалби та за жълти,мълти и незнам какви си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:52 pm 

Prisoner написа:
http://лъжеспорт.bg/Poboynik-ot-TSSKA-v-agitkata-na-Ludogorets-%28SNIMKA%29-95936

Хяхахахахахяхахахая :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Цибмика бе :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:52 pm 
Аватар

Според мен мача в Сърбия е Х, даже Крейзито може и да бият. На плейофите ако се паднат със Стяуа или подобен по сила отбор влизат в ШЛ със сигурност :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:53 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Бе каква завист, какви 5 лв., мен ме дразни факта, че един мутренско-мафиотски измислен отбор като Литекс изобщо съществува. Тва ако бяха Локо (Сф) примерно, с кеф да ги подкрепи човек, ама такива гнусни отбори само да пукнат.
Ако левскарските ценности са в това да подкрепяш мутри и производните им......

Локо-Сф са не по-малко гнусен отбор.Особено последните 4-5 г.Гнусен чалга тим. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:54 pm 

Бе на фона на Литекс, Лудоселец, жАлтите и циганите от Локо (Пд) (чорбата дори няма да ги споменавам), Локо (Сф) са си направо Ален Делон :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:55 pm 
Аватар

Deco написа:
Според мен мача в Сърбия е Х, даже Крейзито може и да бият. На плейофите ако се паднат със Стяуа или подобен по сила отбор влизат в ШЛ със сигурност :wink:

Ако се класират на плейофа ,имат по-голям шанс да отстранят Базел и Селтик...отколкото Стяуа. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:55 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Я се успокой малко бе, ти на кой ще викаш жалко човече?? Ако си просиш бан - имаш го. Цитирам ти предния път какво ти отговорих, не е зле и на антонатан мнението да прочетеш. На мен седнал за национализъм да говори, кой ти подкрепя сърбите бе?!

Сръбите са причина за много трагедии на българският народ,особено на този в Македония.
И ти ми даваш подкрепа на сърби.
Извини пич но аз имам фамилиярно-исторически жертви срещу сръбския терор.
Просто ви се учудвам на вас там,по много други коментари съм гледал че давате подкрепа за сърби...

Поздрав до теб

http://www.youtube.com/watch?v=_1PUkDJG5NQ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:58 pm 
Аватар

За толерантност говорим и е ясно, че понякога няма как да кажеш на черното - бяло, освен, ако не си чорбар разбира се. Обаче мен ме изнервя факта, че когато става дума за Левски - всички се превръщат в чорбари и реално сме сами срещу всички. Когато става дума за Левски, няма хвалебствия, няма признателност, няма подкрепа, че е български отбора - а точно обратното. Отвсякъде се изливат лайна, помия, завист и пяна на устата от нерви да не би този Левски да не бие Шалке и да играе 1/2 финал или да вземе да влезе в ШЛ.. Кур за зИленитИ от помашкия Разград и два за жълтурите - новото барцилона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:59 pm 

incheto_1914 написа:

Сръбите са причина за много трагедии на българският народ,особено на този в Македония.
Извини пич но аз имам фамилиярно-исторически имам жертви срещу сръбския терор.
Просто ви се учудвам на вас там,по много други коментари съм гледал че давате подкрепа за сърби...

Поздрав до теб

Искаш ли да спреш да даваш определения кой каква подкрепа и на кого дава? Къде подкрепям сърби ми обясни? Специално уточних и за бомби за Партизан. Това, че съм СРЕЩУ Лудоселец НЕ ЗНАЧИ, че съм ЗА Партизан. На колко още езика искаш да ти го напиша, за да вденеш??
Точно на мен за история не ми говори, особено за българската такава, защото ми е слабост и без да я бях учила в университета. Спри да даваш определения без да знаеш кой седи срещу теб.

Кажи ми кой в тоя форум дава подкрепа за сърби, че чак и коментари във форума бил виждал. Извади ми ЕДИН такъв коментар от тоя форум. ЕДИН.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:59 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Извини пич но аз имам фамилиярно-исторически жертви срещу сръбския терор.

Поздрав до теб

Абе човек, тук няма да срещнеш човек, който да подкрепя сърбите бе. Изумяваш ме просто. :shock: Инчето просто се опитва да обясни, че тия лудогорец са мутренско отборче, също като оранджавите селяни, които с какви ли не средства се опитаха да пробият в Европа. Ти ако това нещо го приемаш като подкрепа към гадните сърбежи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:00 pm 
Аватар

Това, че ненавиждаме единия отбор не значи, че не мразим и другия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]