SkopjeLEVSKISkopje написа:
incheto_1914 написа:
По-назад обяснявах защо никога няма да искам Лудоселец да продължат. Което далеч не означава, че подкрепям Партизан (бомби за тях).
Другото, което си написал са големи алабализми, ще ме извиняваш. Каква класа, какви 5 лв., те Партизан бяха умрели коне (от това, което видях, не гледах целия мач). И в случая изобщо не мисля, че "малък отбор" има значение за Лудоселец. Не е като да са изплували с голобради футболисти на ниво В група, които да налеят гипса. Имат си съвсем реални шансове да продължат.
Лудогорец са преди всичко БЪЛГАРСКИ ОТБОР.
А треба да си ебаси жалкото човече за да подкрепиш някакви сърби.
А сърби а турци,а гърци...до само преди година тези сърби се ругаха с Васил Левски.
Тези отбори като Лудогорец на вън за нещастие или щастие са образа на България.
Я се успокой малко бе, ти на кой ще викаш жалко човече?? Ако си просиш бан - имаш го. Цитирам ти предния път какво ти отговорих, не е зле и на антонатан мнението да прочетеш. На мен седнал за национализъм да говори, кой ти подкрепя сърбите бе?!
incheto_1914 написа:
antonatan написа:
SkopjeLEVSKISkopje написа:
По какъв начин е в БГ?
Да даваш подкрепа за чужденци,особено на сръбски цигани,срещу български отбор?
Това е идиотщина.
Брат, ще си позволя да отговоря вместо Инчето. Тук не става въпрос за българи и сърби. Ако ще да е отбор от Танганайка, Инчето както и повечето тук, пак щяхме да искаме Лудогорец да паднат. И не защото не сме родолюбци, а защото Лудогорец е поредният пример за това как мафията е навсякъде у нас и си прави каквото иска. Предполагам знаеш, че у нас всеки ден излизат хиляди хора пред Народното Събрание, търсейки промяната на това статукво, искайки в България да започне да се живее по нормален начин, да скъсаме с мафиотите, които на практика са кукловоди на нашите политици. Така че, за мен лично, подкрепяйки Лудогорец, човек не подкрепя български отбор, а подкрепя това, заради което хората над 40 дена са навън.
Абсолютно. Лудоселец имат поредния мафиот за собственик (който на всичкото отгоре е и чорбар). Уреждат мачове, купуват си съдии, смеят да плюят по Левски, изпълнителният им директор е лилав циганин, който до вчера е продавал царевица на плажа. Те са измислен мафиотски отбор, също като Литекс. Останалото антонатан го е обяснил.
И моля те, точно на мен не ми давай уроци по родолюбие. Същото важи и за другите наскачали, които се опитват да се изкарат по-българи от българите и се правят на интересни. В случая изобщо не ми дреме за Партизан, интересува ме поредното олицетворение на корумпирания футбол в България да отпадне, за да не слушаме после измислени тиради за "величието" им и тем подобни глупости.
П.П. И да допълня - мутрите и т.нар. "бизнесмени" са създадени благодарение на комунягите. Нещо за тях да кажеш, българи, а-у??