forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 10:58 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Човече, не е истина как за теб виновен е дори Гонзо, виновен е треньорът, опорният халф, централният защитник, лелката за водата, шофьорът на 120 дори, но не и основният виновник, който всъщност коли, беси и има последната дума. Този, който с идиотщини и дебилни решения ни докара дотук.
Сега пак ще блеснеш с култовата си мисъл за: "Все едно чета мнението на Инчето, че Батков е виновен", но фактите са си факти, даже ако беше следил темите тия дни щеше да видиш колко хора отново се сетиха откъде и благодарение на кого Левски тръгна надолу... Треньори и т.н. бяха просто следствие от грешно управление. Естествено, че и треньорите имат вина, тъй като се изредиха сума ти некадърници, но кой ги викна тях, кой сменя спортните директори, кой си прави каквото си иска, кой не удари веднъж по масата да им секне малко на тия балерини...

Вече направо си мисля, че си лудо влюбен в тоя Батков. Всеки друг е виновен, но не и той :shock:

Всички некадърници в тоя клуб се изредиха благодарение на този, който ги наемаше и който има последната дума.
Сега се надявам поне да сме улучили треньора и да стане чудо, което после борат ще си препише на сметката с успехите...

Да, Батков е виновник, защото даде шанс на Гонзо, Боримиров, Кокала, Вуцов и всички изброени от горното мнение. Всеки един от тях и аз бих го сложил, защото бих се радвал моят отбор да успява със собствени кадри. След като не става - чужденец! Дай ми примери с какво друго е виновен Батков, освен за назначаването на тези хора и ти не би ли ги назначила? Какъв е модела на отбора? Искаш да сме като Литекс, две години без Европа, но да се хвалим, че сме продали в ПСВ и лит(*кс-етрополе Москва супер играчи? Теб какво те грее Дембеле какво прави в Германия? Теб те интересуваше какво прави в Левски, както и мен. Дайте ми кажете двама човека няк'ва алтернатива, щом нещата са много над играчите. Кажете го тоя прословут модел, защото освен назначването на клубни легенди, друго не виждам, а това не смятам, че е лошо. А, вече ако почнем с комунистическата му история, напълно се съгласявам, но би било лицемерно, след като е 15 години в Левски, да се сещаме за това само когато резултатите в отбора са лоши. ( или поне булшинството, има си хора, които винаги го солят ) И за да ти кажа колко го "обичам" Батков, ще ти кажа, че съм лепил цяла нощ плакати срещу него в Овча купел.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:02 pm 
Аватар

Виновен е най-вече Батков щото е мръсен долен комунист и интригант! Но също и Гонзо, Тонев, Борето и сега Наско, че му се връзват на простотията!

Защото просто при него няма никакви наченки на стратегия, всичко се прави ден за ден, седмица за седмица най-много месец за месец! По-лесно е с некадърни чужденци, далавери и комисионни! Вместо стратегия за бъдещето, инвестиция в школа и база, налагане на млади и талантливи български момчета! Качествен треньор, качествени ръководни кадри в школата, добри треньори там дори и от чужбина, както и добри скаути! Една такава инвестиция в това нещо е в пъти по-важна, от това сменяш като носни кърпи чужденци от долните дивизии на Европа!

Но така е по-лесно за него и колкото, и да си го говорим или пишем за човек като Батков него си го боли кура, както за нас, така и за развитието на клубът! Важно е далавера да има!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:06 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Alek написа:
И тук всеки сам за себе си решава, дали проблемът е нагоре, т.е. всички са употребени от злия гении Батков, или просто дадените хора НЕ умеят по една или друга причина.

Ето ти го разковничето. Дадените хора може не могат, аз също не мисля, че Гонзо става за треньор на Левски. Но кой толкова време не може да намери кой става за тая работа, благодарение на кого се изредиха всички бездарни тъпанари, били те треньори, директори... Айде при директорите никой не беше тъпанар, но като се вижда, че не става...? Къде ти е шефът, когато фирмата не върви по всички нива надолу?

Напълно съгласен съм, резултатите са лоши и той е виновен. Но пак ти казвам, тези хора които наричаш некадърници до един са клубни легенди и нито един от тях не е бил заплашен с оръжие в глава, да се хване на хорото, да не кажа, че ДОСТА са се натискали за дадената позиция. Всеки е получил МНОГО, за да успее и не е! За миг се опитай да се поставиш на негово място при ситуацията с Боримиров и Кокала, всички в този форум пищяха как отборът нищо не играе, и не случайно ехтеше "Оставка" в първия мач, при 0-0 срещу тотални аматьори, идва Гонзо, предлага решение? Ти би ли го отхвърлила? Защото всичко тръгна надолу в този момент, да Батков остави Гонзо да си клати коня, да е треньор през два дни, да назначава паравани като Ясен. При Ратко и Ники Костов останаха МНОГО съмнения. Отново ще кажа, Батков е виновен, че остави МНОГО хора за които Хидън казваше, че не стават, аз му се смеех, но позна за всички, до един, за много по-важни неща от дали даден играч е добър или не. Кажи нещо друго за което е виновен, и аз искам двеста пъти повече Батков да е по-виновен от Сираков, Гонзо, Илиян и другите...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:08 pm 
Аватар

Alek написа:
"Намразихме" си най-големите любимци като футболисти, заради желанието им да са в Левски.

Кратко и ясно :!:
Същата работа се случва и в момента.Трябва да се намери някакъв пост в отбора за Йовов, а какъв му е умствения капацитет никой не го интересува важното е да е Левски.Щял да се учи от Сираков :lol: Вместо да отиде да завърши някакъв курс за СТД или школа (и аз не знам как се казва) той трябва да е непременно в Левски.

Гонзо беше много голям футболист, ебеше свинете под и над път ,НО до тук.Хал хабер си няма от треньорство и спортно-технически мениджмънт.Вместо да отиде някъде да се по научи той веднага след окачването на бутонките на някакъв пост в Левски.

В момента правим същото с Мариан Христов и Топузаков.Нито един от тях няма ПРО линецз за треньор ,ама ги държим при нас щото трябва са се учат :lol:
Да отидат някъде да се понаучат и да се върнат.

Левски не е училище :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:10 pm 

antonatan написа:
Инче, мързи да те чета. Кажи, моля те, в едно изречение какво искаш да кажеш.. За или против бойкота си?

Батков бистрим, не бойкота :bigok

Алек, проблемът е, че нещо изначално е сбъркано в тоя клуб. Разбирам да даваш шанс, всичко разбирам. Но в крайна сметка трябва и малко мисъл. Ти примерно мислил ли си, че Гонзо е подходящ вариант за треньор/директор веднага щом окачи обувките на пирона, защото аз - не. Ето, казвам ти, аз Гонзо не бих го назначила на такъв пост месеци след като е спрял с футбола. За треньор - също. Боримиров го гони, после го върна. А съм склонна да вярвам повече на Борето и всичко, което избълва срещу Батков, защото Борат се е доказал като лъжец. Неслучайно и Ники Илиев скочи на Батков, а и не само той. Клубни легенди - ок, но добре че беше Иво Тонев да се сети да викне хора като Топузаков, Мариян Христов, Ники Илиев и т.н.

Абе удари по масата, кажи, че си готов да дадеш пари за чуждестранен треньор, за доказано име. А не да се въртят едни и същи 5-10 имена от родната ни кочина.

Искам да се действа нормално в тоя клуб. Като видиш, че някой не става - вън. Като видиш, че балерините бойкотират треньора - ми вземи мерки бе. И понеже ме попита за какво е виновен Батков - освен за нещата, които бистрихме дотук, ще ти посоча и казанската афера, което за мен е най-голямото плюене и омаскаряване на Левски в историята му. Какво направи Батков след ШЛ, нещо имаше ли индикации за развитие в тоя клуб или искаше маймуни с трици да лови? Щото май е второто.

Отговарям и на последното, написано от теб - некадърници наричам хора като Ратко, Сухия и Вуцов (и сигурно поне 50 играча, изредили се през годините), които са много далеч от "клубни легенди". Другите просто се видя, че не могат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:13 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Виновен е най-вече Батков щото е мръсен долен комунист и интригант! Но също и Гонзо, Тонев, Борето и сега Наско, че му се връзват на простотията!

Защото просто при него няма никакви наченки на стратегия, всичко се прави ден за ден, седмица за седмица най-много месец за месец! По-лесно е с некадърни чужденци, далавери и комисионни! Вместо стратегия за бъдещето, инвестиция в школа и база, налагане на млади и талантливи български момчета! Качествен треньор, качествени ръководни кадри в школата, добри треньори там дори и от чужбина, както и добри скаути! Една такава инвестиция в това нещо е в пъти по-важна, от това сменяш като носни кърпи чужденци от долните дивизии на Европа!

Но така е по-лесно за него и колкото, и да си го говорим или пишем за човек като Батков него си го боли кура, както за нас, така и за развитието на клубът! Важно е далавера да има!

Добре де, НИКОГА НЕ е имало толкова чужденци в Левски, колкото по времето на Гонзо? Сега той комисионаджия ли е? Батков има ли кяр да ги плаща тия работи? Отиват при него - искат и той ги дава.
Кой спря всичко това което ти искаш? Батков прави игрища и терени, но казва "няма да налагате нищо от това, в което инвестирам"?! Силно се съмнявам да има човек, които да иска повече юноши от него, най-малкото набива пари там и имаме най-добрата база. А в юношеските първенства сме смях, в доста от тях. Всеки които ги следи, казва, че там са само лигльовци, но те са избрани от шефовете - Кирил Ивков, Ясен, Хаздай и т.н. И докато последния е отявлен боклук, хайде оплюйте първите двама?

Чакам с нетърпение милионера с чисти доходи, сдс-ар от малък, неговорещ глупости преди и след мачове, даващ милиони за селекция, чакам.... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:15 pm 
Аватар

Аз съм с две ръце "За" бойкота! Надявам се само стюардите да подходят максимално хуманно и приятелски към теза, които по една или друга причина не са успяли да се информират за бойкота. Нека им се обясни НОРМАЛНО как стоят нещата и защо се случва всичко, за да се ограничат до минимум инцидентите между ЛЕВСКАРИ!

ПП: Току що един от сценаристите на "Шоуто на Слави" каза много добри неща (очудващо) за Левски и съобщи в ефир за бойкота, за което евала. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:16 pm 
Аватар

flo написа:
Alek написа:
"Намразихме" си най-големите любимци като футболисти, заради желанието им да са в Левски.

Кратко и ясно :!:
Същата работа се случва и в момента.Трябва да се намери някакъв пост в отбора за Йовов, а какъв му е умствения капацитет никой не го интересува важното е да е Левски.Щял да се учи от Сираков :lol: Вместо да отиде да завърши някакъв курс за СТД или школа (и аз не знам как се казва) той трябва да е непременно в Левски.

Гонзо беше много голям футболист, ебеше свинете под и над път ,НО до тук.Хал хабер си няма от треньорство и спортно-технически мениджмънт.Вместо да отиде някъде да се по научи той веднага след окачването на бутонките на някакъв пост в Левски.

В момента правим същото с Мариан Христов и Топузаков.Нито един от тях няма ПРО линецз за треньор ,ама ги държим при нас щото трябва са се учат :lol:
Да отидат някъде да се понаучат и да се върнат.

Левски не е училище :!: :!: :!: :!:

Това е нещо с което съм напълно съгласен! Но, се съмнявам да идат феновете при Батков и да кажат "не назначавай Мариан и Топчо в Левски, защото не сме училище". Някой от вас представя ли си го това? Защо никой от нас, дървените философи, не написа трансперант - "Мъри това не е училище", "Кокал...", "Гонзо...", "Ясене..." и т.н. просто при първият върза и си мислехме, че изчаквайки всеки, може да стане...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:16 pm 
Аватар

Aма те се слагат именно поради две причини, ние ги обичаме и му служат за параван между него и нас и защото са безумно евтини варианти! Освен това и при тях поради липсата на голям опит той може да им се бърка адски много (казанската простотия)!!!

Я си представете в клубът да има сравнително известен треньор със самочувствие, особено ако е от Западна Европа! Дали ше е така лесно на Батков с него, а ако и на школата шефът е от подобно ниво?

Тогава ни далавера, ни казанска афера, ни нищо! Много по-лесно е с Борето, Гонзо, Йовов и т.н.

Батков не го интересува, че те са зелени в занаята или пък, че не стават за тая работа! Него го интересува да са му буфер, да са му евтини и да има контрол над тях! За него това е истински важното, не друго!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:19 pm 
Аватар

Не знам дали идеята е правилна или не, но я подкрепям напълно по друга причина - вече десет и повече години много хора мрънкаме как първо чорни, после и батков, с помощта и на други фигури, направиха част от феновете зависими от тях, подчиниха ги, което пък изгони почти всички от останалите от стадиона. Напоследък се вижда някаква светлина, че това може да се прекъсне, като например фонда, сега това ми се струва добър момент за всички да се осъзнаят, че феновете трябва да са винаги готови да бъдат опозиция!

Много хора ме нападнаха примерно в темата за абонаментните карти, че критикувах, но както и тогава казах, че това, че фенове са свършили част от работата и че батков се е навил на тези промени, не значи, че не трябва да го псуваме за всички останали глупости, които прави. Някъде при Черепа чорбарите така забравиха, че трябва да бъдат независими и да са коректив и резултатът при тях сега го виждаме - за нас още не е късно да тръгнем по друг , нормален, път.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:35 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
antonatan написа:
Инче, мързи да те чета. Кажи, моля те, в едно изречение какво искаш да кажеш.. За или против бойкота си?

Батков бистрим, не бойкота :bigok

Алек, проблемът е, че нещо изначално е сбъркано в тоя клуб. Разбирам да даваш шанс, всичко разбирам. Но в крайна сметка трябва и малко мисъл. Ти примерно мислил ли си, че Гонзо е подходящ вариант за треньор/директор веднага щом окачи обувките на пирона, защото аз - не. Ето, казвам ти, аз Гонзо не бих го назначила на такъв пост месеци след като е спрял с футбола. За треньор - също. Боримиров го гони, после го върна. А съм склонна да вярвам повече на Борето и всичко, което избълва срещу Батков, защото Борат се е доказал като лъжец. Неслучайно и Ники Илиев скочи на Батков, а и не само той. Клубни легенди - ок, но добре че беше Иво Тонев да се сети да викне хора като Топузаков, Мариян Христов, Ники Илиев и т.н.

Абе удари по масата, кажи, че си готов да дадеш пари за чуждестранен треньор, за доказано име. А не да се въртят едни и същи 5-10 имена от родната ни кочина.

Искам да се действа нормално в тоя клуб. Като видиш, че някой не става - вън. Като видиш, че балерините бойкотират треньора - ми вземи мерки бе. И понеже ме попита за какво е виновен Батков - освен за нещата, които бистрихме дотук, ще ти посоча и казанската афера, което за мен е най-голямото плюене и омаскаряване на Левски в историята му. Какво направи Батков след ШЛ, нещо имаше ли индикации за развитие в тоя клуб или искаше маймуни с трици да лови? Щото май е второто.

Отговарям и на последното, написано от теб - некадърници наричам хора като Ратко, Сухия и Вуцов (и сигурно поне 50 играча, изредили се през годините), които са много далеч от "клубни легенди". Другите просто се видя, че не могат.

Много хубав пост написа, но си противоречиш с някой неща в него. Веднъж казваш, че вярваш на Борето, но пропускаш факта, че като се върна той каза, че двамата работят за благото на Левски? Щом вярваш на него, значи Батков работи за благото на Левски. А и едва ли е бил вързан за кола и влачен до Герена, за да се върне. Ники Илиев скочи на Батков, но сега работи в Левски и Батков му плаща заплата? Кой е лицемерният тук? Сърдиш се на Батков, че е назначил Гонзо, недоказан с нищо, но хвалиш Тонев, че е назначил също с нищо недоказалите се Топузаков и Мариан Христов? ( едвали 3 месеца в юношите стига за пом. треньор, огромни мои любимци и двамата ) Аз бих назначил всяка клубна легенда за спортен директор и НИТО един за треньор на клуба! А, съм убеден, че идеята за Гонзо треньор, не е дошла от Батков... не е казал на Гонзо "абе виждам, че си умно момче, защо не станеш треньор". Грешка е, че повярвал на Гонзо. Бих ли повярвал и аз на него? ДА! Бих ли му дал шанс като спортен директор? ДА! А, за спортен директор трябва да се види дали можеш с времето. А, там е много противоречиво, по времето на Гонзо нямаше нито един наложен юноша, минаха редица слаби чужденци, но пък дойдоха и един от най-добрите играли в Левски, имаш гръмки европейски провали, но имаш и супер есен в ЛЕ. Кой назначи Ясен Петров и Достанич? Батков ли? Първият провал ли е? Според мен играехме добър футбол, но после стана посмешище, кой го направи такъв? Батков ли? Боримиров добър спортен директор ли е, или не? Аз не мога да определя. Казах ти, не искам да я почвам тая тема, защото няма да доведе до нищо градивно.
Огромният проблем на Батков е, че назначава клубни легенди, а те се провалят, няма да давам квалификация защо. Но пак казвам, това са хората, тия 10-15 човека, тези са за шефове. Кой да сложиш? Сърбин ли да ни е спортен директор?
Най-доброто решение за мен ВИНАГИ е било клубна легенда за спортен директор и СКЪП треньор, чужденец. Повече пари за треньор, отколкото за играчи. СЕГА го имаме, а ние правим бойкота в юбилейната година, пак казвам, щом смятате, че това ще даде резултат, аз го приемам, няма да пътувам за Пловдив и ще гледам отборът по телевизията. Не разбирам как ще помогне в чисто футболен аспект, а не разбирам за какво се борим нагоре по етажите на "властта". И да Батков е мазен комунистически агент и не ме кефи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:38 pm 
Аватар

Алек, ако в стаята ти лампата премигва, сменяш я, ама и новата премигва, сменяш за всеки случай и ключа, ама пак премигва, кво ще си помислиш, че лампата ли е виновна? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:41 pm 

Ох, мързи ме да пиша вече и да ти отговарям. Лека :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tprodanov написа:
Алек, ако в стаята ти лампата премигва, сменяш я, ама и новата премигва, сменяш за всеки случай и ключа, ама пак премигва, кво ще си помислиш, че лампата ли е виновна? :strkstrk

Не просто ще трябва най-после да спреш да щракаш нагоре и надолу с ключа!!! :strkstrk :strkstrk

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Юли 15, 2013 11:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Братята Бекали и Мамич са 1 към 1 с Батков.Всички нямат никакви познания за управление на футболен отбор ,но първите са намерили точните хора ,които да им свършат работата.Назначили са добри изпълни директори на отборите си и на долу по веригата.Единствената им задача е да дават парата.А Батков си мисли ,че освен от право разбира и от футбол.Виждаме го колко разбира.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:43 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Aма те се слагат именно поради две причини, ние ги обичаме и му служат за параван между него и нас и защото са безумно евтини варианти! Освен това и при тях поради липсата на голям опит той може да им се бърка адски много (казанската простотия)!!!

Я си представете в клубът да има сравнително известен треньор със самочувствие, особено ако е от Западна Европа! Дали ше е така лесно на Батков с него, а ако и на школата шефът е от подобно ниво?

Тогава ни далавера, ни казанска афера, ни нищо! Много по-лесно е с Борето, Гонзо, Йовов и т.н.

Батков не го интересува, че те са зелени в занаята или пък, че не стават за тая работа! Него го интересува да са му буфер, да са му евтини и да има контрол над тях! За него това е истински важното, не друго!

Батков го интересува преди всичко Левски да има успех, за да има кинти, които да прибере. В този разграден двор, взимат пари от него, а не той. Не ме интересуват на хората парите и няма да им гледам сметките. Може да са буфер, но така написано мнението ти, Батков е на далавера Левски да се проваля, знае, че клубните легенди ще го направят, но понеже всички ги обичат, никой няма да кажеш нищо. Няма "меринджейска" логика или там както беше лафа. Защо един път спортните ни директори, не назначиха известен треньор и кой е единсвеният правил го? Боримиров, Гонзо и Тонев да кажат, защо нямаме известен треньор, но последният бих казал, че правеше кадърни на книга, треньорски решения. Но именно Тонев каза, че е предпочел Митов пред известни немски специалисти и той е виновен, за случилото се в Павлодар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:47 pm 
Аватар

Alek написа:
We_Are_Levski! написа:

Батков го интересува преди всичко Левски да има успех, за да има кинти, които да прибере. В този разграден двор, взимат пари от него, а не той. Не ме интересуват на хората парите и няма да им гледам сметките. Може да са буфер, но така написано мнението ти, Батков е на далавера Левски да се проваля, знае, че клубните легенди ще го направят, но понеже всички ги обичат, никой няма да кажеш нищо. Няма "меринджейска" логика или там както беше лафа. Защо един път спортните ни директори, не назначиха известен треньор и кой е единсвеният правил го? Боримиров, Гонзо и Тонев да кажат, защо нямаме известен треньор, но последният бих казал, че правеше кадърни на книга, треньорски решения. Но именно Тонев каза, че е предпочел Митов пред известни немски специалисти и той е виновен, за случилото се в Павлодар.

Няма смисъл да спорим, щом за теб други са главните виновници в последните 5 години да сме на тоя хал ОК, но за мен и много други този хал си има точно име и то се казва ТодАр Батков!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 11:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Няма как да смениш себе си. ;))) За това сменяш нещо по веригата. Било то крушка, ключ, фасонка, кабел и т.н.

Съгласем съм отново с flo, просто трябва да ги намерим тия точни хора. Вече знаем кои не са.

И понеже всичко от мен, четейки се може да излезе като лизане на ганьовия мустак, му пиша един мощен чеп, профилактичен, просто защото е агент, а на Инчето пожелавам лека нощ и да спи сладко, сладко. :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:00 am 
Аватар

flo написа:
Братята Бекали и Мамич са 1 към 1 с Батков.Всички нямат никакви познания за управление на футболен отбор ,но първите са намерили точните хора ,които да им свършат работата.Назначили са добри изпълни директори на отборите си и на долу по веригата.Единствената им задача е да дават парата.А Батков си мисли ,че освен от право разбира и от футбол.Виждаме го колко разбира.

Бекали не е ли осъден, егати и примера за президент, дай да споменем и Берлускони :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:07 am 
Аватар

И кво от това :lol:
Това не му пречи да е собственик на Стяуа и да играят 1/8 финал в ЛЕ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:09 am 
Аватар

Всъщност, основното различие в тезите ни идва от:
Цитат:
Батков го интересува преди всичко Левски да има успех, за да има кинти, които да прибере.

Не мисля, че на мустака му дреме особено за успеха на Левски или за евентуалните кинти от това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:12 am 
Аватар

Подкрепям бойкота и с нетърпение чакам да видя и какви ще са точките по "левскарската конституция".
Иначе само да кажа, колко нещастно същество е онова подобие на човек халександров, на повечето сайтове новината за бойкота е водеща, в бонг се появи за около 30 мин и то не в акцентите ами долу под тях и после изчезна, все едно е нищо! Мама ти боклук долен! Дано всички, които смятаха да пътуват, да научат, че няма да има фенове!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:14 am 

tprodanov написа:
Не мисля, че на мустака му дреме особено за успеха на Левски или за евентуалните кинти от това.

И защо мислиш така?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:15 am 
Аватар

Проблемът е един и той се казва Батков !!! Време е да се съберете и да решите проблема кардинално. Този бойкот е една добра първа стъпка, но докога така, не е ясно. На следващият мач на Герена отново ще сме 500 човека, за жалост.
Не знам, ако трябва няма да се взимат пари за стюарди няколко мача, но да се направи нещо. Бомби, факли, Сиони и смърта за ДС и Батков!

*транспаранта да се пази, че жълтИте ще го дръпнат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:22 am 
Аватар

ЧЕСТвСИНЬО написа:
tprodanov написа:

И защо мислиш така?

Щото Батков още от 85та година е прикрепен към отбора, "за да го води на кино", по собствените му думи. Освен това е адски неясно как точно се е сдобил с клуба, защото собствените му обяснения са силно нефелни. Доста повече ми прилича на партийна повеля клубът да е в негови ръце, отколкото да е средство за изкарване на кинти. Най-малкото сме на загуба 5 години, щеше да се е пръждосал отдавна. Или щеше да се е опитал да сложи клуба да работи на пазарен принцип, а това го няма. Значи парите като печалба от основната му дейност не формират по никакъв начин желанието на мустака да бъде във или извън клуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:23 am 

Alek написа:
toofunky написа:
Ултра написа:
Хубаво давате за пример Звезда, обаче защо не кажете как преди няколко години феновете им влезнаха в съблекалнята и ги помляха? И сега малко или много футболистите им имат едно на ум.

Не само на Звезда,примери колкото искаш...

Какъв пример са Звезда, какво постигнаха? 7 поредни титли на Партизан...

Пич, постигнаха това, че може би са най-добрият ултрас сектор в Европа , а защо не и в цял свят :!: Постигнаха това, че загубиха титлата в предпоследният кръг срещу Партизан и на следващият мач бяха над 15 000, ето това постигнаха. Когато и ние го постигнем, вече мога да умра спокоен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:29 am 
Аватар

tprodanov написа:

Аре стига. Мислиш ли, че ще му е зле да влезем в ШЛ и да лапне едни 10 млн. евра?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:33 am 

А кога свършва бойкота ? Едва ли отбора ще има изцяло нов облик до декември дори.. И няма ли да е малко жалко да се появим на мач, след 6-7 поредни победи да речем ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:35 am 

Много готино, че заради решението на някои хора няма да ходят всички :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:35 am 
Аватар

niki87 написа:
tprodanov написа:

Аре стига. Мислиш ли, че ще му е зле да влезем в ШЛ и да лапне едни 10 млн. евра?

Мисля, че ще му е през кура. В противен случай щяхме да сме повторили.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]