incheto_1914 написа:
antonatan написа:
Инче, мързи да те чета. Кажи, моля те, в едно изречение какво искаш да кажеш.. За или против бойкота си?
Батков бистрим, не бойкота
Алек, проблемът е, че нещо изначално е сбъркано в тоя клуб. Разбирам да даваш шанс, всичко разбирам. Но в крайна сметка трябва и малко мисъл. Ти примерно мислил ли си, че Гонзо е подходящ вариант за треньор/директор веднага щом окачи обувките на пирона, защото аз - не. Ето, казвам ти, аз Гонзо не бих го назначила на такъв пост месеци след като е спрял с футбола. За треньор - също. Боримиров го гони, после го върна. А съм склонна да вярвам повече на Борето и всичко, което избълва срещу Батков, защото Борат се е доказал като лъжец. Неслучайно и Ники Илиев скочи на Батков, а и не само той. Клубни легенди - ок, но добре че беше Иво Тонев да се сети да викне хора като Топузаков, Мариян Христов, Ники Илиев и т.н.
Абе удари по масата, кажи, че си готов да дадеш пари за чуждестранен треньор, за доказано име. А не да се въртят едни и същи 5-10 имена от родната ни кочина.
Искам да се действа нормално в тоя клуб. Като видиш, че някой не става - вън. Като видиш, че балерините бойкотират треньора - ми вземи мерки бе. И понеже ме попита за какво е виновен Батков - освен за нещата, които бистрихме дотук, ще ти посоча и казанската афера, което за мен е най-голямото плюене и омаскаряване на Левски в историята му. Какво направи Батков след ШЛ, нещо имаше ли индикации за развитие в тоя клуб или искаше маймуни с трици да лови? Щото май е второто.
Отговарям и на последното, написано от теб - некадърници наричам хора като Ратко, Сухия и Вуцов (и сигурно поне 50 играча, изредили се през годините), които са много далеч от "клубни легенди". Другите просто се видя, че не могат.
Много хубав пост написа, но си противоречиш с някой неща в него. Веднъж казваш, че вярваш на Борето, но пропускаш факта, че като се върна той каза, че двамата работят за благото на Левски? Щом вярваш на него, значи Батков работи за благото на Левски. А и едва ли е бил вързан за кола и влачен до Герена, за да се върне. Ники Илиев скочи на Батков, но сега работи в Левски и Батков му плаща заплата? Кой е лицемерният тук? Сърдиш се на Батков, че е назначил Гонзо, недоказан с нищо, но хвалиш Тонев, че е назначил също с нищо недоказалите се Топузаков и Мариан Христов? ( едвали 3 месеца в юношите стига за пом. треньор, огромни мои любимци и двамата ) Аз бих назначил всяка клубна легенда за спортен директор и НИТО един за треньор на клуба! А, съм убеден, че идеята за Гонзо треньор, не е дошла от Батков... не е казал на Гонзо "абе виждам, че си умно момче, защо не станеш треньор". Грешка е, че повярвал на Гонзо. Бих ли повярвал и аз на него? ДА! Бих ли му дал шанс като спортен директор? ДА! А, за спортен директор трябва да се види дали можеш с времето. А, там е много противоречиво, по времето на Гонзо нямаше нито един наложен юноша, минаха редица слаби чужденци, но пък дойдоха и един от най-добрите играли в Левски, имаш гръмки европейски провали, но имаш и супер есен в ЛЕ. Кой назначи Ясен Петров и Достанич? Батков ли? Първият провал ли е? Според мен играехме добър футбол, но после стана посмешище, кой го направи такъв? Батков ли? Боримиров добър спортен директор ли е, или не? Аз не мога да определя. Казах ти, не искам да я почвам тая тема, защото няма да доведе до нищо градивно.
Огромният проблем на Батков е, че назначава клубни легенди, а те се провалят, няма да давам квалификация защо. Но пак казвам, това са хората, тия 10-15 човека, тези са за шефове. Кой да сложиш? Сърбин ли да ни е спортен директор?
Най-доброто решение за мен ВИНАГИ е било клубна легенда за спортен директор и СКЪП треньор, чужденец. Повече пари за треньор, отколкото за играчи. СЕГА го имаме, а ние правим бойкота в юбилейната година, пак казвам, щом смятате, че това ще даде резултат, аз го приемам, няма да пътувам за Пловдив и ще гледам отборът по телевизията. Не разбирам как ще помогне в чисто футболен аспект, а не разбирам за какво се борим нагоре по етажите на "властта". И да Батков е мазен комунистически агент и не ме кефи.