Wildkid написа:
Тая работа с "български Левски" е чудесна, но неосъществима, колкото и да не ти се иска. А ако не беше "мангальо", не знам точно на кое място щяхме да завършим, ама едва ли щяхме да сме в Европа.....
Еее,верно ли е неосъществима

?Явно в толкова много държави балъците само се заблуждават,че правят нещо,а ние жънем успех след успех с прекрасните ни чужди звезди.А и ние самите до не толкова отдавна играехме предимно с българи,ама добре,че прогледнахме и в последните години вдигнахме неимоверно нивото

.Сега малките деца ще бъдат запалени по Левски от Лопес,Родригез,Дембеле и т.н

.Ми то и аз на техно место сигурно бих станал я от Челси,я от Пърца или Педал.А тва за мангальо просто не знам как да го коментирам,ако не беше тоя,щях да отивам с доста по-гордо вдигната глава на стадиона.Да не говорим,че тва,че тоя бил добър е некаква безумна глупост и не знам как може толкова много хора да я повтаряте,тоя е смешен,адски слаб.
b0b000 написа:
[az], колко мача на Терзиев си гледал, защото и ии5 беше избран за защитник номер 1 на България

? И аз искам повече българи в Левски ама тоя не струва 600 000 евро ... Като Левски иска някоя селска звИзда и веднага му надуват цената и искат някакви ненормални суми. Затова се ориентираме към чужденци. За да има повече българи в състава, трябва ние да си ги създаваме, а затова ни трябва работеща школа.
За да говоря,значи съм го гледал

Стига вече с тоя ИИ5,аз се радвах като го взехме,но не го бях гледал,още след първите два мача ми беше ясен.За сметка на това бях гледал Тодор Христов и ми беше ясно,че е пълен смешко.А аз нито съм скаут,нито съм треньор,прави си сметката какви хора са гледали и избирали футболисти за Левски.Та тук става дума за същите,които всяко лято насират селекцията по един и същи наичин и 4 години не могат да намерят двама защитници.А за цените вече казвах-много ясно,че ще му я надуват,щото ние сме едни нещастници с големи претенции.Като има отбори от турция,които са готови да им ги дадат,що да не си ги искат?Нито имаме някакви трофеи,нито правим нещо сериозно в Европа,то дори вече самите селски играчи не искат много-много да идват при нас,щото знаят кви сме смешници.Преди години с един
автогол в ШЛ продадохме едно леке на Ливърпул,сега е най-добрият ни вратар.Смехотворните прасета с един мач срещу Рапид продадоха един сополанко на Лех,сега е национал и в Астън Вила.За сметка на това пазруваме мангали като невидели и свинята батков се пъчи всяко лято и разправя как сме щели да ставаме шампиони.Освен това вместо да взимаме знайни и незнайни маймуни,можехме още преди 2-3 години да сме купили примерно Терзиев,Неделев,Велев,ретарда Карачанаков и още 4-5 такива за жълти стотинки,на фона на това,което струват сега.Ако печелехме титли даже можеше да вземем и от Селтекс,но там е по-трудно.В нашата школа е вярно,че има огромни проблеми,но не е вярно,че няма момчета,които биха могли да влязат в първия отбор,поне като разерви.Това обаче няма как да стане като не се пускат.Получава се така,че искаме готови юноши,но в същото време няма как да си готов за мъжки футбол без да си понатрупал опит в него.Накрая ще станат като Балтанов,даже тва е оптимистичен вариант.