forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:49 pm 
Аватар

[az], колко мача на Терзиев си гледал, защото и ии5 беше избран за защитник номер 1 на България :ohmygod ? И аз искам повече българи в Левски ама тоя не струва 600 000 евро ... Като Левски иска някоя селска звИзда и веднага му надуват цената и искат някакви ненормални суми. Затова се ориентираме към чужденци. За да има повече българи в състава, трябва ние да си ги създаваме, а затова ни трябва работеща школа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 4:11 pm 
Разкошно интервю на Гонзо и на един истински левскар и мъж. :levski Да напомним само, че не легна нито на Левски, нито на Враца последния кръг, за да ги спаси! Игра мъжки и с Лудогорец :levski

Цитат:
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо коментира случващото се в лит(*кс-етрополе и Левски и завръщането на Наско Сираков като ръководител на „сините”.

„Учудва ме това, което се случва в лит(*кс-етрополе, започна Гонзо. Знам само това, което се пише по медиите и не мога да кажа кое е вярно и кое не е, но неприятно е, че български отбор се отказва от евротурнирите и това е лит(*кс-етрополе, не е някакъв случаен отбор. лит(*кс-етрополе е застрашен да не започне първенството и това не е приятно за никого. За мен не е правилно да се сливат отбори и да се взима лиценз на друг тим. Не е почтено към хората, които имат да взимат пари от лит(*кс-етрополе и към държавните институции. Не е моя работа да давам оценки. Констатирам само фактите от това, което чувам.”

За загубената титла от Левски и за завръщането на Сираков в Левски Георги Иванов каза още по-силни думи.

„Изключително неприятно е да не спечелиш титлата по този начин, заяви Гонзо. Не е моя работа да коментирам, но все пак бях толкова години свързан с този отбор. При положение, че си бил толкова близко и не си могъл да спечелиш срещу отбор като Славия, Левски си помислиха, че са шампиони и подходиха лежерно към този мач. Не приемам обвинения към спортисти и треньори, че не са легнали. Ако си спортист, не трябва да ти минава през главата да даваш мач на някой. И в бъдеще няма да се случи дали да бъде даден някой мач. Така че няма защо да обвиняват Вили Вуцов, или когото и да е. Един отбор, когато е силен, не му трябва помощ отвън. Ще видим Спасителя докъде ще я докара. Аз за Наско Сираков съм си казал мнението, че изключително много го уважавам, уважавах, но когато Сираков е в Левски всичко е ОК, но когато е извън Левски работи против клуба. Казвал съм го това нещо. Не ме интересува дали Сираков се е върнал, или не. Имам си Черно море и на Левски мога да гледам само като зрител. В Левски много нелогични неща се случват и аз не искам да ги коментирам, но явно който плюе против клуба, после е добре дошъл. Не искам да влизам в детайли. Четири години плюеш против отбора и след това се връща като Спасител. С Боримиров също. Не искам да влизам в подробности.”

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 4:30 pm 

Какво го коментирате Терзиев, аз вече съм се навил и на Танко Дяков да дойде.
Може да е некадърен, но поне е централен защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 5:06 pm 
Аватар

Alek написа:
Марсиньо и Венков към Черно море.
Платини към Лудогорц.
Анисе в Ботев.

Чорбата разпродават, а на нас, уникално ни трябва играч като Саша. Взимаме го и махаме Гаджев кретена. Бру и Велев изнесени, зад тях Саша и халфовата линия е бетон.

Пич, хайде спри се с тоя Саша. На този всяко второ влизане му е за картон, като на тошку янчев и разбира се не ги получават само защото играе в цуца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 5:08 pm 
Аватар

Македония написа:
Разкошно интервю на Гонзо и на един истински левскар и мъж. :levski Да напомним само, че не легна нито на Левски, нито на Враца последния кръг, за да ги спаси! Игра мъжки и с Лудогорец :levski

Цитат:
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо коментира случващото се в лит(*кс-етрополе и Левски и завръщането на Наско Сираков като ръководител на „сините”.

„Учудва ме това, което се случва в лит(*кс-етрополе, започна Гонзо. Знам само това, което се пише по медиите и не мога да кажа кое е вярно и кое не е, но неприятно е, че български отбор се отказва от евротурнирите и това е лит(*кс-етрополе, не е някакъв случаен отбор. лит(*кс-етрополе е застрашен да не започне първенството и това не е приятно за никого. За мен не е правилно да се сливат отбори и да се взима лиценз на друг тим. Не е почтено към хората, които имат да взимат пари от лит(*кс-етрополе и към държавните институции. Не е моя работа да давам оценки. Констатирам само фактите от това, което чувам.”

За загубената титла от Левски и за завръщането на Сираков в Левски Георги Иванов каза още по-силни думи.

„Изключително неприятно е да не спечелиш титлата по този начин, заяви Гонзо. Не е моя работа да коментирам, но все пак бях толкова години свързан с този отбор. При положение, че си бил толкова близко и не си могъл да спечелиш срещу отбор като Славия, Левски си помислиха, че са шампиони и подходиха лежерно към този мач. Не приемам обвинения към спортисти и треньори, че не са легнали. Ако си спортист, не трябва да ти минава през главата да даваш мач на някой. И в бъдеще няма да се случи дали да бъде даден някой мач. Така че няма защо да обвиняват Вили Вуцов, или когото и да е. Един отбор, когато е силен, не му трябва помощ отвън. Ще видим Спасителя докъде ще я докара. Аз за Наско Сираков съм си казал мнението, че изключително много го уважавам, уважавах, но когато Сираков е в Левски всичко е ОК, но когато е извън Левски работи против клуба. Казвал съм го това нещо. Не ме интересува дали Сираков се е върнал, или не. Имам си Черно море и на Левски мога да гледам само като зрител. В Левски много нелогични неща се случват и аз не искам да ги коментирам, но явно който плюе против клуба, после е добре дошъл. Не искам да влизам в детайли. Четири години плюеш против отбора и след това се връща като Спасител. С Боримиров също. Не искам да влизам в подробности.”

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 6:13 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Тая работа с "български Левски" е чудесна, но неосъществима, колкото и да не ти се иска. А ако не беше "мангальо", не знам точно на кое място щяхме да завършим, ама едва ли щяхме да сме в Европа.....

Еее,верно ли е неосъществима :? ?Явно в толкова много държави балъците само се заблуждават,че правят нещо,а ние жънем успех след успех с прекрасните ни чужди звезди.А и ние самите до не толкова отдавна играехме предимно с българи,ама добре,че прогледнахме и в последните години вдигнахме неимоверно нивото :lol: .Сега малките деца ще бъдат запалени по Левски от Лопес,Родригез,Дембеле и т.н :smt005 .Ми то и аз на техно место сигурно бих станал я от Челси,я от Пърца или Педал.А тва за мангальо просто не знам как да го коментирам,ако не беше тоя,щях да отивам с доста по-гордо вдигната глава на стадиона.Да не говорим,че тва,че тоя бил добър е некаква безумна глупост и не знам как може толкова много хора да я повтаряте,тоя е смешен,адски слаб.
b0b000 написа:
[az], колко мача на Терзиев си гледал, защото и ии5 беше избран за защитник номер 1 на България :ohmygod ? И аз искам повече българи в Левски ама тоя не струва 600 000 евро ... Като Левски иска някоя селска звИзда и веднага му надуват цената и искат някакви ненормални суми. Затова се ориентираме към чужденци. За да има повече българи в състава, трябва ние да си ги създаваме, а затова ни трябва работеща школа.

За да говоря,значи съм го гледал :smt006 Стига вече с тоя ИИ5,аз се радвах като го взехме,но не го бях гледал,още след първите два мача ми беше ясен.За сметка на това бях гледал Тодор Христов и ми беше ясно,че е пълен смешко.А аз нито съм скаут,нито съм треньор,прави си сметката какви хора са гледали и избирали футболисти за Левски.Та тук става дума за същите,които всяко лято насират селекцията по един и същи наичин и 4 години не могат да намерят двама защитници.А за цените вече казвах-много ясно,че ще му я надуват,щото ние сме едни нещастници с големи претенции.Като има отбори от турция,които са готови да им ги дадат,що да не си ги искат?Нито имаме някакви трофеи,нито правим нещо сериозно в Европа,то дори вече самите селски играчи не искат много-много да идват при нас,щото знаят кви сме смешници.Преди години с един автогол в ШЛ продадохме едно леке на Ливърпул,сега е най-добрият ни вратар.Смехотворните прасета с един мач срещу Рапид продадоха един сополанко на Лех,сега е национал и в Астън Вила.За сметка на това пазруваме мангали като невидели и свинята батков се пъчи всяко лято и разправя как сме щели да ставаме шампиони.Освен това вместо да взимаме знайни и незнайни маймуни,можехме още преди 2-3 години да сме купили примерно Терзиев,Неделев,Велев,ретарда Карачанаков и още 4-5 такива за жълти стотинки,на фона на това,което струват сега.Ако печелехме титли даже можеше да вземем и от Селтекс,но там е по-трудно.В нашата школа е вярно,че има огромни проблеми,но не е вярно,че няма момчета,които биха могли да влязат в първия отбор,поне като разерви.Това обаче няма как да стане като не се пускат.Получава се така,че искаме готови юноши,но в същото време няма как да си готов за мъжки футбол без да си понатрупал опит в него.Накрая ще станат като Балтанов,даже тва е оптимистичен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 6:33 pm 
Аватар

Ква школа, бе, братче? :lol: Школа, която не може да изкара един защитник :lol: Бахти и школата! Не искаме Гунди, Соколето или Гибона, искаме да изкара един прост защитник :smt031
Лошото е, че и да го изкара, няма кой да го пусне. Сега цяла година ще гледаме малоумника гаджев, маймуната Бру и кой ли не, а близнаците и Вутов ще търкат мегагъзарските седалки на резервната скамейка.
Забравих, те са малки, с лабилна, все още, психика и не са готови. Трябва да внимаваме, за да не ги съсипем на тази крехка възраст :smt056

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:09 pm 
Аватар

Левски" изпусна Камачо
Халфът на Фламенго поискал много пари от "сините" :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:11 pm 
Аватар

@ники как да ти излезе от школата защитник като до 17 годишна възраст играят цяла година срещу конуси и защита не им трябва като бият с по 12 на 0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:20 pm 
Аватар

Аз съм сигурен, че тренировките с конуси в европейските школи са нещо абсолютно непознато в школата на ПФК Левски 1914 АД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
@ники как да ти излезе от школата защитник като до 17 годишна възраст играят цяла година срещу конуси и защита не им трябва като бият с по 12 на 0.

Прав си, но като видят нещо читаво, да го пратят някъде за 2-3г. да свикне с марката А група и като стане на 20, да си го вземем готов. Давам пример- Байерн пратиха Лам за 2 сезона в Щутгарт, щото нямаха място за него. Същото направиха и с Крос.
Знам, има голяма вероятност в някой селски отбор да иде на кино, ама тва ми се струва нормалния път. Пък и нищо не губим. Очевидно е, че директно от школата в първия ни отбор трудно ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:41 pm 
Аватар

Е как в началото на 80-те, десет човека директно станаха за първия отбор без да ходят никъде, единствено мегазвездата сираков ходи до Хасково, защото явно не ставаше за първия отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:47 pm 
Аватар

Извинявам се, че коментирам точно твоя пост, но вече не сме 80-те години и затова е време всички ние да спрем да живеем в миналото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 12:13 am 
Аватар

Не виждам разлика, ако им се даде шанс! В крайна сметка, къде в България можеш най-лесно да станеш голям футболист, като преминеш в първия отбори и тренираш с шампиони или отидеш да се обиграваш при средняци! Проблема при нас в момента е, че нито имаме шампиони, нито имаме школа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 12:22 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Извинявам се, че коментирам точно твоя пост, но вече не сме 80-те години и затова е време всички ние да спрем да живеем в миналото.

Човека се опитваше да ти направи съпоставка. Не те знам дали си живял в 60-70-80-90-те или си продукт на мутра-халтурата, което за мен няма никакво значение. Стига сте се правили на интересни и отричали миналото, защото се споменават "чумавите", комунистически 80, в които най вероятно и ти си заченат, а едва ли си толкова дефектен продукт. Гил се опитваше да каже, че с добра школа, и хора които да вярват в тези младежи, нищо друго не ни е нужно. Това е казано Илядо пъти в тоя форум. Хайде сега вместо да нападаш Гил и се правиш на политически „правилен“ вземи и се опитай да ни разясниш, защо „адже ба“ нямаме добра школа. Благодаря ти предварително.

П.П. Не те нападам лично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 11:41 am 
Аватар

Цитат:
Португалският Пасош де Ферейра, който изненадващо се класира за плейофите на Шампионската лига, съобщи, че проявява интерес към нападателя на Левски Жоао Силва.

23-годишният футболист бе играч на Евертън, откъдето пък дойде в Левски в началото на миналия сезон. Вицепрезидентът на Пасош де Ферейра Руи Сеабра призна, че тимът се интересува от снажния таран, но високата му заплата и контрактът с Левски са бариери.

Треньорът на Пасош де Ферейра Кощиня е направил Силва основната си трансферна цел за заместник на напусналия в посока Казахстан Сичеро. /БГНЕС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 1:43 pm 
Аватар

Отидете на по един мач от всяка възраст, после проследете по една тренировка пак на всеки от наборите и елате пак да искате юноши. За мен лично трябва да бъдат посрещани с огнехвъргачка поне в близките 6-7 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 1:50 pm 
Аватар

niki87 написа:
Давам пример- Байерн пратиха Лам за 2 сезона в Щутгарт, щото нямаха място за него. Същото направиха и с Крос.

Смятах да ти пиша сериозен отговор от типа 'след 2 сезона в А група на 16 години приключват с футбола', ама гледам че си направил ЕРАТА аналогия :lol:

Освен това да отбележа, че футболист се учи между 10 и 14 години някъде, интересно как ще ги обиграеш в А група в този период :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 1:51 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:
Португалският Пасош де Ферейра, който изненадващо се класира за плейофите на Шампионската лига, съобщи, че проявява интерес към нападателя на Левски Жоао Силва.

23-годишният футболист бе играч на Евертън, откъдето пък дойде в Левски в началото на миналия сезон. Вицепрезидентът на Пасош де Ферейра Руи Сеабра призна, че тимът се интересува от снажния таран, но високата му заплата и контрактът с Левски са бариери.

Треньорът на Пасош де Ферейра Кощиня е направил Силва основната си трансферна цел за заместник на напусналия в посока Казахстан Сичеро. /БГНЕС

Да дават 1 милион евро и да си го взимат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 2:25 pm 
Аватар

niki92 написа:
FLAME написа:
Цитат:

Да дават 1 милион евро и да си го взимат :bigok

Да дават шестима центални защитници и да го вземат. Не ме разбирайте погрешно, Жоао ми е много симпатичен, ама искам да си вземеме повечко ЦЗ, щото е ясно, че в следващите 10 години няма да купим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 6:25 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Отидете на по един мач от всяка възраст, после проследете по една тренировка пак на всеки от наборите и елате пак да искате юноши. За мен лично трябва да бъдат посрещани с огнехвъргачка поне в близките 6-7 години.

Абсолютно ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 12:18 pm 
Аватар

Цитат:
Централният защитник Оливейра подписа с Черноморец

Централният защитник от Бразилия - Оливейра, подписа договор с Черноморец вчера. 23-годишният снажен бранител бе одобрен по време на едноседмичните проби от треньора Димитър Димитров-Херо.

Почти съм сигурен,че ще се окаже читав,както 90% от трансферите на Херо.Как той без пари ги намира,а ние с някакви пари не можем :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 12:46 pm 
Аватар

Прекалиха в чакането на тоя човек. Разбирам, че е сложно да убедиш добрите играчите да дойдат при нас, защото който е кадърен му се дават парите от Кипър, Украйна и т.н. Но колкото и да е... трябваше да се направят по-сериозни опити.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:02 pm 
Аватар

Аааа, НЕ!

На нас защитници ни не трЕбват! Ние ще газим мощно, както в онДЗи мач на националния отбор, по времето на кспп! Май беше пуснал само двама защитници - новатор в ерата на модерния/лЕв/ футбол!
:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:16 pm 
Аватар

Да продават Силва и с парите да взимат ЦЗ. Ако може да пробутаме и триото Пл. Димов - Старокин - Йорданов, цена нема да имаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:17 pm 
Аватар

Тва трио освен за органи, не виждам за кво друго можем да ги продадем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:18 pm 
Аватар

Да ги подарим на някой бе. Примерно на цура, и без тва при тях никой не остана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:23 pm 
Аватар

RIOT написа:
Да ги подарим на някой бе. Примерно на цура, и без тва при тях никой не остана.

Това ще са нашите няколко цента, за спасениЙето на Ярмейския клуб!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:27 pm 
Аватар

Е, кво бре? Старокин си е чорбар, Ил. Йорданов ще приеме корана без проблем, а тоя ретард Пл. Димов с тая олигофренска физиономия, ако му кажеш и зелен ще стане. Идеално биха паснали на тактическата схема на доц. д-р Кюрд.

P.S. Наско: Лекото в Левски свърши, видях кои футболисти не показват ниво за отбора

Аре, Насьо...ти си! :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 30, 2013 2:32 pm 
Аватар

добре де, не им ли писна да повтарят едни и същи празни приказки....като вземете защитника...тогава говорете бе... :ohmygod

Цитат:
Спортно техническият директор на Левски Наско Сираков даде обширно интервю в последния ден от лятната подготовка на „сините“. Силният човек на „Герена“ е категоричен, че ще бъде взет нов защитник, но потвърди мнението си, че няма да се бърза, за да не се допусна грешка.

„Не съм си променил мисленето по този въпрос. Не искам да вземем футболист, който да се чудя как да махна след 6 месеца. За всеки момент може да привлечем играч и на друга позиция. Говоря за всеки един поста на терена, без централен нападател, защото такива имаме много, които тежат и на бюджета“, сподели Сираков.

Очаквайте подробности!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]