Момчета, само не се карайте помежду си!
Гледам Левски вече доста време, но такава поголовна мобилизация срещу нас, каквато има в момента, никога не е била. Води се война - някой некадърен съдия сбърка нещо в наша полза и веднага го изваждат от футбола, червените драскачи начело с онзи лунатик ГА вдигат врява до небесата, някакво долно парвеню източи Здравната каса и сега хвърля милиони, само и само да осъществи налудничавата си мечта да покаже на говедата колко е велика селската му трупа, а на всичкото отгоре на Герена е гнездо на оси, окупирано от всякакви мениджъри, "съветници" и пишман-специалисти, подхранвани от неадекватността на Батков. Пробвахме да отговорим на това положение с ината на Боримиров, с мъжеството на Гонзо, с опита на Николай Костов, с връзките на Тонев, с интелекта на Илиан Илиев, със сърцето на Ники Митов. И единственото, до което стигнахме, беше омаскаряването на тези легенди, а клубът затъва с всеки изминал ден. Виждате, вече никой не иска и да дойде в тая кал, в която затънахме - разните спрягани чужденци замлъкнаха, дори фигура като Херо изведнъж си намери някакви "семейни проблеми". Значи ни трябва някой, на когото не му пука в какви лайна ще влезе... а аз се сещам само за един такъв и това е Сираков. Да, Насо е гадно копеле, Насо е мръсник... добре дошли в българския футбол - който смята, че ще излезе от него чист, да заповяда до всичките тези хора, които изредих по-горе и които се провалиха, защото се уплашиха да не се оцапат. А дали Сираков е Левскар по душа, само той си знае. Аз знам единствено, че истинският Левски беше онзи, дето направи 1-1 на Шалке в името на честта си, а не този, дето става за посмешище във всевъзможни села и паланки.
Дали Сираков ще ни извади от тази каша, никой не може да каже. Може би е прекалено късно... може би ни чака съдбата на Славия - след години да се радваме, че сме отнели титлата от Литекс и сме я връчили на Лудогорец и да се заблуждаваме, че това е то голямата чест. Но ако има някакъв шанс да избегнем тази съдба, то той се крие в нас, феновете - трябва да се обединим и да го поискаме. Стига с тия детински караници и разсъждения от рода "искам Левски да пада, за да ходя сам на стадиона и да покажа на всички какъв голям Левскар съм" - пълна заблуда е, че такъв тип извратено-стоическо мислене импонира на синята идея. Повече от всякога трябва да натискаме за идването на Насо, да застанем зад клуба и отбора и да покажем на България, че Левски ще го бъде. За пръв път ръководството май е една крачка пред нас - Сираков и Батков явно са преглътнали всичко, защото виждат накъде отиват нещата. Време е и ние да заровим тая анти-Сираков истерия и да дадем пълен кредит и подкрепа, защото ако не го направим сега, скоро няма да има нито Батков, нито Сираков, нито Левски.
Последна промяна Smirnoff на Сря Юни 05, 2013 12:16 am, променена общо 1 път
|