forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 930, 931, 932, 933, 934, 935, 936 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:30 pm 
Аватар

Естетвено, че титлата ще е дело на Насо точно сега. Що тоя голям левскар не дойде преди година, или две, нали е големата ръководителка и ратничка, бе :strkstrk Що не дойде да подаде ръка на Гонзо, ами плюеше като селска клюкарка, бе :?: И да, ще е срамна, ти ако нямаш срам, аз имам, и съм възпитан по други норми.

Чуйек не може да се изкаже, бахти наплива :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:31 pm 
Аватар

Значи няма начин да има титла и да не е срамна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:32 pm 

Ем, то и тази година ако бяхме станали шампиони, титлата щеше да е срамна :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:32 pm 
Аватар

СелянинО написа:
Alek написа:
СелянинО написа:
Аз пък, които и левскари да попитам, масово се радват, че се връща.

Форумът като цяло е малко по-различен от масата и това му е хубавото. Тук 90% гласуваха за ДСБ, а те дори не бяха близо до 4%. Така че не е гаранция масовката за правилност. Като цяло всички като чуят Сираков и си представят купи, това е фена и не бива да му се сърдим. Тук сме малко по-задълбочили начина на взимане на титлата, съвсем с право разбира се. Ние искаме супер управленци, надъхани футболисти, тичащи по 90 минути, но искаме и красива, убедителна победа. А, ако може и да свирят някоя дузпа против нас, но ние да обърнем и да бъдем "сами срещу всички". Тогава тук ще има мир и спокойствие. Просто е малко трудно всичките фактори да ги има.

С тези директиви и всичките тия глупости, които се пишат постоянно, вече и самите ние, не вярваме, че ще вземем честно титлата :ohmygod

Точно за това се боря и най-наивно ми се иска да не е. Хората масово като заговоря за футбол с тях са убедени, че Левски бие следващия мач, срещу който и да е. Левски не бие следващия мач и все едно нищо не са казали, но като нацелят вой до небесата.
Толкова директиви се смениха, че много левскари повярваха. Но само ще им кажа, че нито Херо ни е пуснал мач, нито Тонев уреди които и да е мач с Локо СФ, нито Гонзо ни пусна мача, нито Мъри! Бихме директните противници и затова бяхме в играта, бихме ги в 90тата минута, така че никой да не може да говори за уреждане! Никой не може да ме убеди, че Левски беше подпиран умишлено от съдии, защото след някое отсъждане в наша полза, веднага следваше компенсиране. ( дузпата във Варна, червения картон на Михелич, цялото второ полувреме в Ловеч )
Това извън темата за Сираков. Аз продължавам да не разбирам, но и вече не очаквам отговор на въпроса, защо се смята, че титла със Сираков е 100% уредена. Просто в името на мирен форум не го искам тоя отговор. :) Назначението му със сигурност се прави, за да дойде титлата, но защо 100% е чрез уговорки не знам, не ми се иска да го вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:35 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Алек, махнах ти бана. Ще се радвам в понеделник да дойдеш на тренировката и да ми се обадиш, така ще покажеш, че знаеш кое е мъжкарско и кое не. И ще те помоля лично да ми обясниш каква е личността ми! Аз отсега ти казвам, че ти за мен си путка, с удоволствие ще ти го кажа и в очите.

Ама и ти пресилваш по някога. И мен ме дразни адвокатстването му, ама айде малко по-демократично да го караме. :wink: Аз отдавна наблюдавам срането на Педерастко и забелязвам, че адски много левскари се зомбират и му се кефят. С банове обаче не е начина май. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:38 pm 
Аватар

Кратуна наистина прекали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:38 pm 
Аватар

Мен ме притеснява повече, че нещата в отбора ни се решават от някой, който не знаем въобще кой е :wink: Аз наскоро чух едно твърдение от "сигурен източник", ама нали ги знаем тия сигурни източници. По-добре да не даваме храна на балоните. Дано скоро се разбере кой коли и беси в Левски. Според мен е на 100% ясно, че не е Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:39 pm 
Аватар

Kryten написа:
Значи няма начин да има титла и да не е срамна.

Що се правиш на утрепан? И аз искам шампионска лига, ама няма да я получа с мъжки феърплей, забравям за години напред, докато тези отрепки и далавераджии управляват футбола ни. Ок, моето мнение е, че за мен титлата или титли с Насо не ща и не са сладки. Спирам и се оттеглям в покоите си, че утре ми е важен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:40 pm 
Аватар

В тоя форум имам три бана, общо взето всички са ми по време на сесия. :DDD Трябва ми Бай Иван да ми даде точна препоръка, която acrimonoius никога не пропуска да ми я напомни. :smt003

Последна промяна Alek на Вто Юни 04, 2013 10:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:41 pm 
Аватар

Не се правя на утрепан. Последните титли с Насо за мен не са срамни, а и не обичам да се настройвам предварително за нещо. Ако е срамно, няма да се премълчи, знаеш. Ако не е срамно, ще се радваме.
И естествено, че Насо е викнат за титла, за какво друго да е викнат? Заради готиния перчем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:45 pm 
Аватар

Направо да вика и оня с правилния футбол и почвай с ножките :smt006 Късата памет е присъща на пенсиите, бе, Кохари :strkstrk Насо само 4 г. е бил в клуба :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:55 pm 
Аватар

Изобщо не разбирам какво искаш да ми кажеш :) Здраве да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:00 pm 
Аватар

Тая тема сте я направили като темата за пушачите и аре престанете верно с тия банове на Левскари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:02 pm 
Аватар

Значи ако съвсем случайно станем шампиони, да не се радваме, ако Сираков е в ЛЕВСКИ? :smt017
Смеем му се на ГА ама добре си върши работата :wink:
Другото чувство, което имам е, че някои им е по-добре да не ставаме шампиони, та да не би някоя болна свиня да излезе и да каже, че титлата е купена. Явно няма да можем да го преживеем. Наистина доста странни размишления отново кипят тук :smt023 И да, на някои хора им писна ЛЕВСКИ да е без "тенекиена купа" 5 години. Ако на вас ви харесва някакви потни селяни да играят мазни кючеци, докато получават същата "тенекиена купа", добре, ама явно сте мазохисти :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:04 pm 
Аватар

LSFC написа:
Значи ако съвсем случайно станем шампиони, да не се радваме, ако Сираков е в ЛЕВСКИ? :smt017
Смеем му се на ГА ама добре си върши работата :wink:
Другото чувство, което имам е, че някой им е по-добре да не ставаме шампиони, та да не би някоя болна свиня да излезе и да каже, че титлата е купена. Явно няма да можем да го преживеем. Наистина доста странни размишления отново кипят тук :smt023

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:07 pm 
Аватар

Наско още не се е върнал, а вече титлата сме уредили... същите малоумия се говореха 2004-та за 90 години Левски, а реално титла за Локо Пд и купа за Литекс :smt006 Толко ще уредим и тази - кур за ГА, СД и всички лайномети от тоя тип - явно постигат някви успехи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:11 pm 
Аватар

За мен един от виновниците за маханато на хората е СДП! Още си спомням в началото на хилядолетието как всеки мач на Левски без да го е гледал беше уреден. Всяка дузпа съмнителна и как асистентите му обясняват, че е ненормален. Анализираше по смехотворен начин поведението на защитниците, като според съжденията му всеки мач трябваше да е 0:0. На ГА дори чорбарите не се връзват, но тоя СДП много се гледаше и той насра много работи някога. Като цяло, не само при нас, но главно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:23 pm 
Аватар

Да, а титла на Левски има само при Сираков. Ако някой се напъне да прескочи посредствеността, винаги се намира някой чорбоец да си набие автогол. Това е като някакво проклятие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:36 pm 
Аватар

Гербаджия съм бил :smt005 :smt005 :smt005

Незнам защо с тая предубеденост, че щом Наско Сираков е в Левски сме шампиони задължително с нефутболни средства. Сигурно той е виновен, че Левски имаше само един полусезон футбол за тия години откакто се махна. И имаше и едно мнение, че едва ли не Тонев си тръгвал и какво ще става с Левски.Явно по-добре с хора като ИТ, отколкото Наско Сираков. Може би не постъпи най-правилно, когато се изказваше по Гонзо, но пък, цяло чудо е, че хора работили някога заедно, после да не могат да се разберат. Понеже се изказваше и без покритие, а само колкото да напише нещо във фейсубк. Да не забравяме, че той и Мъри върнаха Йовов на "Герена", че горкия риташе в онова пробито село. Незнам защо и задължително трябва да махне Митов и незнам си кой още, за да покаже, че той има цялата власт, защото е Наско Сираков и той така прави. Още не сме чули какво ще прави и вече да се маха. А, човека е показал, че когато е в Левски нещата се получават и за мен това е най-важното, защото не съм от тези, които ако някой не е в Левски не съм на стадиона. И не съм плюл и няма да го направя по футболисти, които са ме радвали, защото се опитвам да помня само хубавите неща. И така е по-добре. А, не, че като Наско Сираков е бил на "Герена" сме имали най-лошият маркетинг и сме продавали и купували мачове с Рилецо. По-скоро ихраехме в Европа и имах карта, защото се събирахме повече хора да ходим на мачове, а не като сега като на стадиона има 2000 човека и някой да излезне и да каже, че пеенето било силно, разбираш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:49 pm 
Аватар

чуек...само ти ли не разбираш, че Тонев е заменен от Сираков....и тука не е интереса на Левски...а на хората, които са го яхнали в момента..и това не е Батков.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:03 am 

Момчета, само не се карайте помежду си!

Гледам Левски вече доста време, но такава поголовна мобилизация срещу нас, каквато има в момента, никога не е била. Води се война - някой некадърен съдия сбърка нещо в наша полза и веднага го изваждат от футбола, червените драскачи начело с онзи лунатик ГА вдигат врява до небесата, някакво долно парвеню източи Здравната каса и сега хвърля милиони, само и само да осъществи налудничавата си мечта да покаже на говедата колко е велика селската му трупа, а на всичкото отгоре на Герена е гнездо на оси, окупирано от всякакви мениджъри, "съветници" и пишман-специалисти, подхранвани от неадекватността на Батков. Пробвахме да отговорим на това положение с ината на Боримиров, с мъжеството на Гонзо, с опита на Николай Костов, с връзките на Тонев, с интелекта на Илиан Илиев, със сърцето на Ники Митов. И единственото, до което стигнахме, беше омаскаряването на тези легенди, а клубът затъва с всеки изминал ден. Виждате, вече никой не иска и да дойде в тая кал, в която затънахме - разните спрягани чужденци замлъкнаха, дори фигура като Херо изведнъж си намери някакви "семейни проблеми". Значи ни трябва някой, на когото не му пука в какви лайна ще влезе... а аз се сещам само за един такъв и това е Сираков. Да, Насо е гадно копеле, Насо е мръсник... добре дошли в българския футбол - който смята, че ще излезе от него чист, да заповяда до всичките тези хора, които изредих по-горе и които се провалиха, защото се уплашиха да не се оцапат. А дали Сираков е Левскар по душа, само той си знае. Аз знам единствено, че истинският Левски беше онзи, дето направи 1-1 на Шалке в името на честта си, а не този, дето става за посмешище във всевъзможни села и паланки.

Дали Сираков ще ни извади от тази каша, никой не може да каже. Може би е прекалено късно... може би ни чака съдбата на Славия - след години да се радваме, че сме отнели титлата от Литекс и сме я връчили на Лудогорец и да се заблуждаваме, че това е то голямата чест. Но ако има някакъв шанс да избегнем тази съдба, то той се крие в нас, феновете - трябва да се обединим и да го поискаме. Стига с тия детински караници и разсъждения от рода "искам Левски да пада, за да ходя сам на стадиона и да покажа на всички какъв голям Левскар съм" - пълна заблуда е, че такъв тип извратено-стоическо мислене импонира на синята идея. Повече от всякога трябва да натискаме за идването на Насо, да застанем зад клуба и отбора и да покажем на България, че Левски ще го бъде. За пръв път ръководството май е една крачка пред нас - Сираков и Батков явно са преглътнали всичко, защото виждат накъде отиват нещата. Време е и ние да заровим тая анти-Сираков истерия и да дадем пълен кредит и подкрепа, защото ако не го направим сега, скоро няма да има нито Батков, нито Сираков, нито Левски.

Последна промяна Smirnoff на Сря Юни 05, 2013 12:16 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:13 am 
Аватар

Цитат:
Митов се огледа в поляк
Бивш съотборник на Живко Миланов е един от вариантите за подсилване на защитата на "Левски". "Сините" са хвърлили око на Пьотър Целебан, който разтрогна договора си с "Васлуй". Той играе в центъра на отбраната. 27-годишният футболист е записал 29 мача с екипа на тима от северната ни съседка, в които е вкарал 7 гола. Има зад гърба си и 6 срещи за националния отбор на Полша. На "Герена" искат да подсилят обраната на всяка цена, след като стана ясно, че столичани ще се разделят с Димитър Везалов, а Йордан Милиев ще направи нов опит за трансфер в чужбина. От "Левски" водят поредни преговори с "Искър" за Кевин Бру, който на два пъти се размина с трансфер при "сините".

http://www.transfermarkt.de/de/piotr-ce ... 29509.html

181 висок, но с много голове. Явно е добър в играта с глава, което дано компенсира ниския му ръст. Звучи добре като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:15 am 
Аватар

Нашата дума очевидно няма да се взима под внимание, а и ние самите нямаме ясна позиция. Или по-точно единна. Можем само да си пожелаем успех, успех на любимия ни отбор и да се надяваме да можем да бъдем коректив, когато е необходимо.
На стадиона не би трябвало да се пренасят тия настроения от темата. Излизаме, подкрепяме, гледаме си в нашата чинийка и се надяваме новото ръководство да не се изсере в нея.

Smirnoff написа:
181 висок, но с много голове. Явно е добър в играта с глава, което дано компенсира ниския му ръст. Звучи добре като цяло.

Дано головете му са в правилната врата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:16 am 
Аватар

Не като цитата ти. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:20 am 
Аватар

Добро мнение на смирнофф. Подкрепям :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:26 am 

Alek написа:
Цитат:
Митов се огледа в поляк
Бивш съотборник на Живко Миланов е един от вариантите за подсилване на защитата на "Левски". "Сините" са хвърлили око на Пьотър Целебан, който разтрогна договора си с "Васлуй". Той играе в центъра на отбраната. 27-годишният футболист е записал 29 мача с екипа на тима от северната ни съседка, в които е вкарал 7 гола. Има зад гърба си и 6 срещи за националния отбор на Полша. На "Герена" искат да подсилят обраната на всяка цена, след като стана ясно, че столичани ще се разделят с Димитър Везалов, а Йордан Милиев ще направи нов опит за трансфер в чужбина. От "Левски" водят поредни преговори с "Искър" за Кевин Бру, който на два пъти се размина с трансфер при "сините".

Вкарвал е и на Динамо Букурещ и на Стяуа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:28 am 
Аватар

Дано наистина се върне на работа, за да има повод да отиде отново на мач на Левски. Все пак 5 години не го е правил :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:42 am 
Аватар

Alek написа:
Цитат:
Митов се огледа в поляк

Колкото Латка взехме, толкова и този.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 4:12 am 

Сираков ще съчетава длъжностите на изпълнителен и спортен директор, Митов остава

Даниел Боримиров няма да бъде повече спортен директор на Левски, при положение, че Наско Сираков се върне на "Герена", разбра лъжеспорт.bg. За този ход намекна лично собственикът на клуба - Тодор Батков, който по-рано през деня даде дълго интервю за нашата медия в кантората си на улица "Алабин".

"Даниел Боримиров е легенда на клуба, добро момче е, но в крайна сметка аз преценявам кой може да свърши работа и кой - не", отсече адвокатът. От доста време насам Тодор Батков не долюбва бившия полузащитник, а не е тайна, че адвокатът бе против завръщането му преди няколко месеца, когато човекът с последната дума бе Иво Тонев.

След оставката на последния обаче, Тодор Батков отново влиза в ролята на "машиниста, който кара влака" и точно той е инициаторът за връщането на Наско Сираков на "Герена", който ще съчетава двете длъжности - изпълнителен и спортен директор.

На треньорския пост рокада не се предвижда, тъй като няма и кой знае колко време за такава. В понеделник Левски започва подготовка, а след месец предстои и първият мач в евротурнирите. Поради тази причина до зимата треньор на "сините" ще бъде Николай Митов, а помощниците му Елин Топузаков и Мариян Христов също ще останат в щаба му. Това се отнася и за Христо Йовов.

http://www.лъжеспорт.bg/SAMO-V-LIVESPOR ... t!!!-91632

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 7:00 am 
Аватар

И Гугъл бот даже чете тази тема. Чети, урод такъв :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 930, 931, 932, 933, 934, 935, 936 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]