forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 917, 918, 919, 920, 921, 922, 923 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:27 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=430119

Роналдо, Меси. Ей, богу, изкупихме света. :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:37 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Коментира ни, като чорбар, не като селекционер. мадянски ни мрази, колкото га, тройчо, майакъла и тем подобни чорбарски боклуци! От както е селекционер на младежите, не е повикал никой от ЛЕВСКИ! И това ако не е тенденция здраве му кажете! Този капут най-малко има право да говори, защото навремето беше уличен в корупция!

Ми тя само баба ми дето почина 1990 г. май не е още уличена в корупция, Бог да я прости жената! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 12:04 pm 
Аватар

Мадански първо да смени чорбарския си чип, после да говори за този на нашите играчи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:00 pm 
Аватар

Не е само Мадански:
ЕФЕКТЪТ "ДИАМУТЕН" МАЧКА ЛЕВСКИ
Автор: Стефан Дачев, "Меридиан мач" | 03.06.2013

Последна промяна Levskar73 на Пон Юни 03, 2013 2:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:09 pm 
Аватар

Днес явно е тръгнало чорбари да пишат за Левски неща, които на повечето не са им приятни:
ЛЕВСКИ АГОНИЗИРА ЗАРАДИ ДИРЕКТОРИ НА БЕЗОТГОВОРНОСТТА
Автор: Владимир Зарков, "7 дни спорт" 03.06.2013

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:14 pm 
Аватар

Не мога да разбера, защо продължавате да ги четете? Не разбирате ли, че така ги държите живи тия охлюви?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:15 pm 
Аватар

Зарков изобщо няма място в тоя форум, така че съжалявам за модераторския произвол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:19 pm 
Аватар

Аз съм на ръба на търпението, Levskar73 скоро ще приключи с форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:23 pm 
Аватар

Всички сме изнервени от ситуацията, но на него май му е дошло повечко. Левскар73, моля те учтиво да престанеш с тези неща дето пускаш, както и със помията по отбора. Ако беше влязло някое от положенията щеше ли да ги пишеш тея неща? А лайнометите щяха ли да ги пишат? Всички щяха да са герои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:23 pm 
Аватар

А Желю добре ли е? :roll:

Къде е Левски и какво очаква?

Автор: Желю Станков, "Тема спорт" 03.06.2013

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:24 pm 
Аватар

Как ще е добре? Ти само отбрани идиоти и дупедавци на заплата при домуса цитираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
Всички сме изнервени от ситуацията, но на него май му е дошло повечко. Левскар73, моля те учтиво да престанеш с тези неща дето пускаш, както и със помията по отбора. Ако беше влязло някое от положенията щеше ли да ги пишеш тея неща? А лайнометите щяха ли да ги пишат? Всички щяха да са герои.

Да, щях да коментирам по абсолютно същия начин нещата, както и го направих в края на април - началото на май. Тогава си личише, че всичко е на мускули и на пределна мотивация. Стана дума да оставим на мира играчите и треньорите да си изкарат сезона. Те за мен са абсолютни герои с всичко, което направиха след заминаването на Илиян Илиев. Поклон пред всички за мъжеството, себераздаването и за големия дух в мачовете които изиграха! Те нямат абсолютно никаква вина за проблемите в клуба, дори напротив - те често са гръмоотвод за грешната политика и управление на "шефовете" в Левски.
Та моята позиция е да се коментира ръководството и управлението на Левски, защото от там идват проблемите. Неадекватните решения на Батков и сие ни тровят живота и убиват вярата на хиляди левскари да видят отново нормален клуб и силен отбор. Не са ми приятни критиките към Левски, но в голямата си част са напълно основателни. Не може да живеем като щрауси с глави заровени в пясъка и утре да се чудим защо пак се борим с Дьеко, Генчев и 2,5 пигмея за някъкви титли, купи и т.н. :idea:

Последна промяна Levskar73 на Пон Юни 03, 2013 2:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:31 pm 
Аватар

Стига с тия откровени боклуци бе. На кой му трябват анализи на журналисти? Вие добре ли сте бе? Платени идиоти, не стъпващи по стадионите, но драскащи ли драскащи. Тия ако разбираха играта, да са в някой отбор, мнението им е равно точно колкото на всеки от нас тук. Всеки си гледа мача и си има мнение за него. Зарков или Станков ли ще ви учат на футбол? Или как се управлява клуб? Те доста са управлявали и са показали, че знаят? Хайде стига. Предлагам моментален бан за пускания на идиоти. Само като им видиш заглавията и ти става ясно, че тук няма ГРАДИВНА КРИТИКА, а има псуване, личностни нападки и т.н. БОКЛУЦИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:36 pm 
Аватар

Левскар67, моите уважения, ама ние и нямаме кой знае колко играчи за викане :) Имаме едните братя Цоневи и Вутов. А те доколкото съм запознат си играят в отбора. Ти да си видял някой наш юноша да блести по някакъв начин? Макар че и Табаков блестеше, вкарваше по 150 гола на сезон и сега е 120 килограма и изобщо не знам може ли да тича :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:45 pm 
Аватар

Росен написа:
Левскар67, моите уважения, ама ние и нямаме кой знае колко играчи за викане :) Имаме едните братя Цоневи и Вутов. А те доколкото съм запознат си играят в отбора. Ти да си видял някой наш юноша да блести по някакъв начин? Макар че и Табаков блестеше, вкарваше по 150 гола на сезон и сега е 120 килограма и изобщо не знам може ли да тича :wink:

Предполагам към мен 73-ти се обръщаш? :roll: Преди бях UGLYBLUE, но така и не ми изпратиха нова парола и се наложи да си сменям заглавието. Братята Цоневи се прочуха с напускането си на клуба и желанието си да играят в Полша. Как да блестят при положение, че един от шефовете на ДЮШ /от там идват все пак!/ е нон-стоп в ТВ формати и в събота по обед облечен като Мечо Пух забавляваше децата пред НДК???!!! :roll: Руси Гочев беше изгонен от ДЮШ, а след него само Вутов е "излязъл" от ДЮШ. За толкова години се смениха какви ли не и колко ли директори, а само един 17 г. играч реално е получил минимален шанс и време за изява. На фона на 90 играчи за 6 г. преминали през клуба това е престъпление. Дори може да се каже КРАЖБА, защото хората които работят със средствата /10-12 млн.лв. годишно!/ нямат интерес от Вутов. Те имат интерес от Киш, Опоку, Слори и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:47 pm 
Аватар

Levskar73, поклона пред футболистите и за Везелов ли се отнася, защото останах с други впечатления в неговата тема.
Там ти казах, казвам ти го и тук - прекаляваш с негативизма, с цитиране на мненията на всякакви боклуци, пишещи в прочорбарски платени издания. Спри се малко бе човек, твоето звучи като истерия. Вземи мерки, не е полезно за здравето - съвсем приятелски съвет. Успокой се. Лично на мен, мненията ти ми действат подтискащо, за другите не знам. Не е хубаво така, все пак всички тук сме привърженици на Левски, всички ни боли и искаме в клуба всичко да е на висота. Вземи излез на чист въздух, отиди на риба или някъде сред природата, мисли за жени( и не само мисъл), за пиене. Не се тормози чак толкова, моля те!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:53 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Росен написа:

Предполагам към мен 73-ти се обръщаш? :roll: Преди бях UGLYBLUE, но така и не ми изпратиха нова парола и се наложи да си сменям заглавието. Братята Цоневи се прочуха с напускането си на клуба и желанието си да играят в Полша. Как да блестят при положение, че един от шефовете на ДЮШ /от там идват все пак!/ е нон-стоп в ТВ формати и в събота по обед облечен като Мечо Пух забавляваше децата пред НДК???!!! :roll: Руси Гочев беше изгонен от ДЮШ, а след него само Вутов е "излязъл" от ДЮШ. За толкова години се смениха какви ли не и колко ли директори, а само един 17 г. играч реално е получил минимален шанс и време за изява. На фона на 90 играчи за 6 г. преминали през клуба това е престъпление. Дори може да се каже КРАЖБА, защото хората които работят със средствата /10-12 млн.лв. годишно!/ нямат интерес от Вутов. Те имат интерес от Киш, Опоку, Слори и т.н.

Това, което казваш за Гиби за мен е абсолютната истина. Трябват ни явно холандец в школата. Така и не разбрах защо изгониха Ян Деркс...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:54 pm 
Аватар

hixxtam,

Има функция в панела да не четеш мненията на избрани потребители - използвай я :idea: .
Да, отнася се за всеки играч, включително и за Везалов, защото той не е виновен, че е в Левски. Навярно е разчитал на късмет, на шанс или рязко да си вдигне нивото. Не е само той, а много други са така. Все пак всички заслужават признание за усилията!
Като някъкви примадони се оплаквате от "мненията на всякакви боклуци, пишещи в прочорбарски платени издания". Значи ли това, че в тези мнения няма голяма доза истина? Нима не е вярно това, че по-добре да изслушаш мнението на врага си, околкото да живееш само с похвалите и комплиментите на приятелите си? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:01 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
hixxtam,

Има функция в панела да не четеш мненията на избрани потребители - използвай я :idea: .
Да, отнася се за всеки играч, включително и за Везалов, защото той не е виновен, че е в Левски. Навярно е разчитал на късмет, на шанс или рязко да си вдигне нивото. Не е само той, а много други са така. Все пак всички заслужават признание за усилията!
Като някъкви примадони се оплаквате от "мненията на всякакви боклуци, пишещи в прочорбарски платени издания". Значи ли това, че в тези мнения няма голяма доза истина? Нима не е вярно това, че по-добре да изслушаш мнението на врага си, околкото да живееш само с похвалите и комплиментите на приятелите си? :roll:

Къде видя истината в писанията на Зарков или Станков? Единият е ортодоксален болшевик и всепризнат слагач първо на дришата, а после на домуса. А за другият футбола в Левски е започнал и свършил със СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:08 pm 
Аватар

New Order написа:
...Къде видя истината в писанията на Зарков или Станков? Единият е ортодоксален болшевик и всепризнат слагач първо на дришата, а после на домуса. А за другият футбола в Левски е започнал и свършил със СС...

В много от нещата засегнати в написаното от тях, но не ми се преразказва. Не смятам, че тези автори са препоръчителни и класици за четене от децата левскарчета през лятната ваканция. Хубаво е човек да гледа повече от педя пред носа си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:12 pm 
Аватар

Levskar73, знам за тази функция. Тя не стои на дневен ред. Аз чета всичко. И тези мнения които цитираш, също съм ги чел и те предизвикват в мен само усмивка. Каквото исках да ти кажа, аз ти го казах. Помисли за здравето си. Много си изнервен и никак не е полезно да си под непрекъснат стрес. Това е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:16 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
...Значи ли това, че в тези мнения няма голяма доза истина?....

Има значение как се поднася истината. Малко да я изкривиш и става лъжа. А това е нормалното в текстовете на тези отявлени платени драскачи, които лапат на всеки, който им плаща. Факт е, че имаме проблеми със селекцията ама тия боклуци дето дават акъл по-добре да не се цитират.
Примерно ако не беше автогола на Главътъ кой знае за какви футболни гении щяха да са обявени всичките в отбора тогава. Както беше 2005-та. Разликата между успеха и провала е малка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:22 pm 
Аватар

Adepta написа:
Levskar73 написа:
...Значи ли това, че в тези мнения няма голяма доза истина?....

Има значение как се поднася истината. Малко да я изкривиш и става лъжа. А това е нормалното в текстовете на тези отявлени платени драскачи, които лапат на всеки, който им плаща. Факт е, че имаме проблеми със селекцията ама тия боклуци дето дават акъл по-добре да не се цитират.
Примерно ако не беше автогола на Главътъ кой знае за какви футболни гении щяха да са обявени всичките в отбора тогава. Както беше 2005-та. Разликата между успеха и провала е малка.

Нямаме проблеми със селекцията, а със собственика и ръководството - които са неадекватни и ни водят надолу години наред.
Селекционера някой го доведе за хубав, даде му власт, екип и средства да върши работа. Батков и Иво Тонев са проблема...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:32 pm 
Аватар

Хубаво, но не цитирай хора, които поднасят така нещата, че ги изкривяват с цел да служат на определени интереси. Професионализма в нашият футбол си е проблем на 100% и другите не са цъфнали и вързали, нито пък нещата при нас са чак толкова трагични.
94-та кой ни беше виновен - Батков го нямаше :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:36 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/Genkov-prizna-pred- ... ski!-91539

Цитат:
Нормално е да продължиш да играеш там, където си най-желан, отсече нападателят на Висла

Нападателят на Висла Краков - Цветан Генков, даде интервю пред лъжеспорт.bg, в което призна, че се надява да облече "синия" екип през лятото.

До минути очаквайте целия текст!

® лъжеспорт.bg / Иван Тепавичаров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:47 pm 
Аватар

Добре бе докога ще поствате глупостите на Лижеспорт и ДонГалфон .... не може ли да се направи така че да не излизат техни линкове във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:52 pm 
Аватар

За сега спряганите имена са:
Цветан Генков
Тиаго Пинто
Рафаел Лопес Гомес
Галин Иванов
Георги Терзиев
Даниел Златков
Радослав Димитров
Елиас и Лоузейро от Берое
холандец централен защитник

Да видим дали някой от тия ще дойде :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:55 pm 
Аватар

Нападателят на Висла Краков - Цветан Генков, даде интервю пред лъжеспорт.bg, в което призна, че се надява да облече "синия" екип през лятото. Вижте какво каза нападателят на Висла относно евентуалното си преминаване на "Герена".

Цветане, кога ще стане ясно къде ще играеш?

- Вчера беше последният мач в полското първенство, вече съм в почивка, надявам се в следващите дни да има раздвижване. Имам договор за още една година с Висла, така че, за да се стигне до трансфер някой трябва да плати сумата, която ръководството иска за мен. Възможно е да има и сделка за наем. Ако това не стане, съществува възможност да си остана във Висла.

А искаш ли да останеш?

- Искам да играя, а това не се случва често през този сезон. Минах през много контузии и трудности, които малко или много оказаха влияние. И въпреки това гарантирам, че във всяка една тренировка и всеки момент, в който съм бил на терена, не съм се пестял и съм се изразходвал докрай. Независимо дали съм бил готов за игра на 100 % или обратното.

Медиите в Полша обаче твърдят, че най-демонстративно отказваш да играеш, не се влагаш в тренировките, симулираш контузии. Доколко е вярна тази информация?

- Добре е, че ме попита този въпрос, защото никой не ми се обади, за да чуе моята страна. Истината е, че всичко тръгна от това, че отказах да дам интервю за един местен журналист, който на няколко пъти искаше да проведем разговор. Аз обаче не го харесвам, просто защото е арогантен, гледаше по-скоро да прави интриги. Затова и не пожелах да говоря с него. След това той започна да пише във изданието, където работи срещу мен и си съчиняваше всякакви глупости, които не отговарят на истината. Използваше всеки момент, за да петни името ми и си измисли "информацията", че се скатавам по време на тренировките. А само ще ви кажа, че няма човек, служител във Висла, с когото да не съм в добри отношения.

В такъв случай защо искаш да напускаш?

- Защото искам да играя. Чувам освен това, че Висла ще има нов треньор, който аз не познавам, който може да не иска да разчита на мен. И какво ще стане в такъв случай?! Ще седя още една година без да играя...

С Левски докъде стигнаха нещата?

- Левски е най-големият клуб в България. За всеки български футболист е добре да мине оттам в един момент от развитието си, а и е нормално да искаш да играеш там, където си желан, нали така?

На "Герена" обаче едва ли могат да си позволят да ти плащат парите, които получаваш във Висла...

- Това не ме притеснява, парите не са най-важното, а и вече казах, че за мен най-важното е да играя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 3:57 pm 
Аватар

Deco написа:
За сега спряганите имена са:
Цветан Генков
Тиаго Пинто
Рафаел Лопес Гомес
Галин Иванов
Георги Терзиев
Даниел Златков
Радослав Димитров
Елиас и Лоузейро от Берое
холандец централен защитник

Да видим дали някой от тия ще дойде :strkstrk

Прибави и Гай Асулин :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 4:03 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Добре бе докога ще поствате глупостите на Лижеспорт и ДонГалфон .... не може ли да се направи така че да не излизат техни линкове във форума.

Още един радетел на цензурата. Като не ти е интересно, не го чети и толкова. За такива като теб има цитат, който е самата статия. Като се правиш на интересен, на теб да не би ганьо да ти съобщава новините за отбора лично по телефона? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 917, 918, 919, 920, 921, 922, 923 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]