|
Нещо не си разбрал, Маке, ако визираш моя пост. Аз визирам онези, които припяваха мантрите на ДС за Вината, която Костов ЕДНОЛИЧНО носи за злочестията на страната и късата памет на онези, които бяха съвременници и свидетели на Луканов, Беров, Мултигруп, Доган, Кънчо Трендафилов, Любомир Начев, Любен Гоцев, Христо Бисеров, Данчо Ментата, Бъки Бомбата, Стефан Софиянски (последните 4-ма в ДПС след като нашибаха Дясното и оставиха негативите на Виновния Костов), Надета, Данчо Соколовци, Царе, Милен Велчевци, Камен Влаховци и маргиналите на Черепа, после Станишев и неговата клика. Тази обширна група е добре забравена, половината политически-активни разбирачи (визирам и този Форум), които плюят Костов, повтаряйки мантрите на онези, които той настъпи най-здраво, нямат даже представа кои са половината от тези имена на истински виновници (и ако не бях изредил имената нямаше да знаят и в Уикипедия да ги проверят), но всяко българско дете знае кой е най-виновен. Гледам, че тази подмяна не е пропуснала никого и "десни", и "патриоти" пеят песен, с текст и аранжимент от Коминтерна. Навремето без да слушам мантри и припеви, самостоятелно стигнах до извода, че Костов трябва да отстъпи, след като видях, че от елементарна лоялност няма да разкара тези, които го компрометираха. Наскоро разбрах, че съм бил в грешка - ако беше се махнал (а той го направи, когато създаде своя партия и реши да не ангажира СДС с личността си) дясното щеше да остане в ръцете на Надето, Николай Младенов и прочие интересчии, а това ще е да е края на всичко дясно в България. Костов съхрани НЕЩО дясно, за което му благодаря. Сега вярвам, че има на кого да го остави без да се притесняваме, че ще бъде вкарано под шапката на партиите на ДС, които целят да подменят вота на скотовете, пардон, гордите български граждани със 128 МБ хард-диск, който може да помни точно 4 години. За грешките и глупостите на Костов може да говоря още толкова, но не това е темата, а и везната ще остане силно наклонена на една страна, където тежат гореизложените аргументи. Иначе няма как ние да сме виновни на Костов и не съжалявам, че напуска. Сега му е времето и мисля, че ще донесе добро.
_________________ Oh my Mind, if you want your Beloved, then bear all and do nothing, hear all and say nothing, give all and take nothing, serve all and be nothing.
|