forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 11:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:34 am 
Аватар

БСП и Герб могат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:36 am 

ДСБ остават без субсидия, като примерно Ковачки ще има. :smt006 Погромът е тотален !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:37 am 
Аватар

БСП, ДПС и "Атака" могат. Защо неглижирате тая възможност, ДПС и "Атака" вече почнаха да се галят, очаквам брутална любов в следващите дни. "Националният интерес го изисква".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:39 am 

http://offnews.bg/index.php/195015/kostov-podava-ostavka
Цитат:
Костов подава оставка
Председателят на Демократи за силна България (ДСБ) Иван Костов подаде оставка след “силно разочароващите” резултати от парламентарните избори.

Новината съобщи самият той на брифинг в централата на партията.

“Всички ние, нашите неуспели кандидати, ще го направим. Насрочваме национално събрание на ДСБ на 23 юни, когато цялото ръководство ще избере нов лидер”, каза Костов.
Нов лидер означава нов лидер, отговори на въпрос на журналисти Иван Костов за възможността дали той би останал на поста си след събранието.

В малките часове на деня Радан Кънев също обяви, че подава оставка. Тази сутрин същото намерение обяви и Петър Москов.

Очаквайте подробности.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:40 am 
Аватар

Мая Манолова заяви, че било изключено БСП да влизат изобщо в коалиция, един друг от техните по БНТ пък говореше, че е възможно да бъде съставено правителство, в което "БСП да играе ролята балансьор между два крайни национализма". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:43 am 
Аватар

Имам силното усещане, че Мая Манолова има истерична и живостоспасяваща нужда от кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:44 am 

Точно като лидера си :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:44 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Точно като лидера си :bigok

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всъщност да :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:48 am 
Аватар

Ситуацията е такава, че ПП в новото НС нямат полезен ход в следващите 4-5 месеца. Каквото и да уйдурдисат след това идва зимата, а хората от сега са наясно, че ще излязат на улицата. 23 г. след промените ченгета, комунисти и турци отново ще бъдат изметени. Трябва краен екстремизъм спрямо тези мърши и ако трябва кръв /тяхна!/ да се лее.
БКП/ДПС се единствените ПП, които са били на власт през всичките тези години от 1989 г. до днес! Ще ми говорят за промяна курвите :oops: и за повече държава в икономиката :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Подаде я! Иван Костов подаде оставка! Но е виновен и виновен ще си остане - за внучетата на червените бабички, Костов ще е Торбалан, докато и последната пенсионерка е жива.
Ходът му е верен и дано доведе до прилив към дясното.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

И какво стана сега, Костов се оттегля, разбираемо е, ами Радан Кънев. Ще останат ли млади да поемат щафетата?
Иначе абсурдно да има правителство на герб и бкп, тогава бунтовете са немислими, на Болен, курвата не му вярвайте, ще се изметне в името на "националния интерес"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:49 am 
Аватар

Имам един съсед, работи като главен механик на кораб. В събота, когато е забранена каквато и да е агитация, е получил за втори път кафяв плик без подател или адрес за обратна връзка. В него е имало писмо, в което изключително вежливо и спокойно е обяснено защо той и семейството му трябва да гласуват за ББ, че те ще им запазят всичките облекчения, от които се възползват моряците и капитаните, как ще направят и построят еди-какво си и т.н.
Това по повод на изнедващо високите резултати на герб във Варна например. Такива писма според мен не са пращани само на тях (моряците), естествено нищо не мога да докажа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:50 am 

Айде сега си намерете нов виновник...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:51 am 
Аватар

kosjo написа:
ДСБ остават без субсидия, като примерно Ковачки ще има. :smt006 Погромът е тотален !

Защо да остават без субсидия?

Не знам защо никой не брои в сметките една коалиция между БСП, Атака и ДПС, която "да е в името на стабилността и баланса"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:52 am 
Айде стига глупости :lol: Да се чувствам виновен за Костов? Колко време! Довиждане и благодарим за това, че съживи България през 97-а.

Върнете се в началото

Аватар

Тоя Костов колко е зомбирал хората, та чак и в тоя форум, та някои му се изненадват на резултата. А пък други го обянсняват с тва, че само Ентелигенцията гласувала за него :loser2 :loser2 :loser2

Аре, Кости, марш и ван, нека видим силна десница! Нека! :smt035 Ще! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Nakuro Bradata написа:
kosjo написа:

Защо да остават без субсидия?

Не знам защо никой не брои в сметките една коалиция между БСП, Атака и ДПС, която "да е в името на стабилността и баланса"?

Защото са в коалиция.

Аз броя. На предната страница съм го написал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:53 am 
Аватар

Костов ще остане в ДСБ, просто няма да показва лицето си пред хората, защото то очевидно дразни мнозина. Дано повярват в новото ръководство, в което не се съмнявам ще попаднат качествени хора. Радан, Светльо Малинов, Борис Станимиров, Пешо Москов - ще ги бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 11:59 am 
Аватар

Не че нещо ама от 2001 насам вървим само и единствено назад :smt089
Вие ше ми хулите Костов. С кои очи, питам аз :loser2
НИ ВА ЛИ Й СРАМ УЕ ЕЙ :slap

Последна промяна Temelko на Пон Май 13, 2013 12:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:00 pm 
Аватар

Аз така и не разбрах защо беше тази чутовна коалиция с БДФ, която е добавила точно 150 гласа към общия резултат и заради която, сега ще трябва да разчитат на спестяванията на Костов от банички. А другите толупи от СДС, кога ще освободят сградата на Раковска?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:00 pm 
Аватар

Костов и Кабата трябва да се оттеглят на самотен остров. Няма основа за дясна политика в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:03 pm 

acrimonious написа:
Тоя Костов колко е зомбирал хората, та чак и в тоя форум, та някои му се изненадват на резултата. А пък други го обянсняват с тва, че само Ентелигенцията гласувала за него :loser2 :loser2 :loser2

Аре, Кости, марш и ван, нека видим силна десница! Нека! :smt035 Ще! :smt035

Твай! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:05 pm 
Аватар

Македония написа:
Айде стига глупости :lol: Да се чувствам виновен за Костов? Колко време! Довиждане и благодарим за това, че съживи България през 97-а.

Кой вменява някаква вина? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:06 pm 
Аватар

Костов да не е решил да се оттегля като Бащицата: bigok Кога падаме го няма никакъв, а като почнем да бием, лъчезарното му лице грейва по медийте :lol: и ни забавлява с непринудения си помашки хумор :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 12:14 pm 
Еми повечето мнения са така, ето ви, дано сте доволни, злия Костов се маха, отпуснете се, починете си, няма го вече, сега кой ще посочвате за винвоен, все едно аз съм виновен за нещо :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:10 pm 
Аватар

Нещо не си разбрал, Маке, ако визираш моя пост. Аз визирам онези, които припяваха мантрите на ДС за Вината, която Костов ЕДНОЛИЧНО носи за злочестията на страната и късата памет на онези, които бяха съвременници и свидетели на Луканов, Беров, Мултигруп, Доган, Кънчо Трендафилов, Любомир Начев, Любен Гоцев, Христо Бисеров, Данчо Ментата, Бъки Бомбата, Стефан Софиянски (последните 4-ма в ДПС след като нашибаха Дясното и оставиха негативите на Виновния Костов), Надета, Данчо Соколовци, Царе, Милен Велчевци, Камен Влаховци и маргиналите на Черепа, после Станишев и неговата клика. Тази обширна група е добре забравена, половината политически-активни разбирачи (визирам и този Форум), които плюят Костов, повтаряйки мантрите на онези, които той настъпи най-здраво, нямат даже представа кои са половината от тези имена на истински виновници (и ако не бях изредил имената нямаше да знаят и в Уикипедия да ги проверят), но всяко българско дете знае кой е най-виновен. Гледам, че тази подмяна не е пропуснала никого и "десни", и "патриоти" пеят песен, с текст и аранжимент от Коминтерна. Навремето без да слушам мантри и припеви, самостоятелно стигнах до извода, че Костов трябва да отстъпи, след като видях, че от елементарна лоялност няма да разкара тези, които го компрометираха. Наскоро разбрах, че съм бил в грешка - ако беше се махнал (а той го направи, когато създаде своя партия и реши да не ангажира СДС с личността си) дясното щеше да остане в ръцете на Надето, Николай Младенов и прочие интересчии, а това ще е да е края на всичко дясно в България. Костов съхрани НЕЩО дясно, за което му благодаря. Сега вярвам, че има на кого да го остави без да се притесняваме, че ще бъде вкарано под шапката на партиите на ДС, които целят да подменят вота на скотовете, пардон, гордите български граждани със 128 МБ хард-диск, който може да помни точно 4 години.
За грешките и глупостите на Костов може да говоря още толкова, но не това е темата, а и везната ще остане силно наклонена на една страна, където тежат гореизложените аргументи.
Иначе няма как ние да сме виновни на Костов и не съжалявам, че напуска. Сега му е времето и мисля, че ще донесе добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:13 pm 
Аватар

Ако Костов беше малко по-далновиден, все още щеше да е на власт и щеше да е е*ал майката на комунизма во веки в БГ. Нямаше да има Царе, Пожарникари и тн. Имаше златен шанс и огромна подкрепа, която високомерно пропиля. Да заминава в забвение!
P.S. Това го пиша като човек с десни разбирания и пряк участник от събитията около (но не вътре :bii_chorbata ) Парламента през януари 1997 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:15 pm 
Сигурен съм, че на всички ни е кофти в момента, дори на тези, дето не се кефят на Костунгера, но са сини по убеждения, дори на тези, дето са вотнали тук за атака :ohmygod и герб, щото фактически сме в патова ситуация и не се вижда и лека светлинка в тунела :smt006 Чака ни политическа нестабилност, растеж и оправия в икономиката хуй, чуждите инвеститори ще си бият камшика, а нови няма как да дойдат при такова положение, на зима нови протести, някакви нови малоумни избори и няма да се очудя тая агония да продължи доооста дълго. Както казва един познат: "Такъв кур от казармата не бях ял"

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:19 pm 
Аватар

Ще ни бъде, докато ни има нас. Не помните народа колко по-зле беше през 90-те... Много по-унтер, ама много. Лошото е, че голям % от качествените хора са в чужбина, а унтерите останаха тук макар и малко еволюирали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:22 pm 
Аватар

Аз пък определено съм доволен, ама много доволен от избопите! Сега единствената алтернатива е обединението на десните! Комунистите се видя, че вече са достигнали възможния пик на съществуването си и никой освен техните овчи кратуни не ги понася, а това е 12-13 процента от населението! герповете няма какво да ги коментирам, след дясно обединение, ще го духат яко!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]