forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 5:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:18 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ц :lol: герб, са над 20% със сигурност, но по всяка вероятност няма да съставят правителство :wink:

Хванах бас за под 21%, после ще черпя бири :beerch :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Чувствам се засегнат :bigok Не претендирам, че съм гениЙ, но нивото ми е доста по-високо от тяхното :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tprodanov написа:
Ей тва е по-култово :bigok

http://e-burgas.com/archives/49511

Дневника копеле :bigok

Личи какви оценки са имали преди това и как е вкарвала 6-ци между другите оценки, преди да поправя. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:22 pm 
Аватар

Omraz написа:
На бюлетината освен имената на партиите, ще пише и първите трима от листата на всяка партия. Т.е. за 28-те района бюлетините са различни и партидите на печатане са различни.
Дори при една точка от машината, бюлетината е брак. :wink:

Лесно е да се разбере дали тия бройки са били приготвени за манипулация. Наистина никой не каза за кои райони на страната са, били ли са сортирани или са били в разбъркан вид. Ако са били разбъркани в последния ден преди изборите - ебем ти манипулацията. :bii_chorbata

Всички тия въпроси ще се изяснят, но Бюреков и неговите господари постигнаха целта си - хвърляне на съмнение в последния ден.

На мен най-вероятно ми се струва следното:
Слабостта на възлагането и потенциала за скандал е открита от някой, който в последния ден е дал сигнал за фалшиви бюлетини до когото трябва.
Прокуратурата е отишла, намерила е тия палета и е хвърлила бомбата, вероятно без да види какво възлага обществената поръчка и че реално тия хартии трябва да стоят точно там. :smt031

Според мен гафът тук най-вероятно е на прокоратурата и за този гаф трябва да хвърчат глави. Прокурор е...................Роман. :bigok, който често се е доказвал като пълен ретард.

Обаче я има и другата ситуация. Ако се окаже, че това е гаф и бюлетините са си брак и трябва да са там, то подменя сериозно вота. Изборите ще се касират, най-вероятно и т.н. Бареков цял ден се бие в гърдите, че той подал сигнала, той открил измамата и т.н. Ако се окаже,че няма измама, няма нио, то той спокойно може да бъде подведен под одговорсност, защото отгоре на всичко проваля изборите и ебава майката на този ден за размисъл. Не вярвам да е чак толкова тъп. :roll: От прокуратурата трябваше да излезнат с ясна позиция още днес. Ако не са брак бюлетините, то за кои райони са, били ли са разпределени... защото, мамка му, няма как да повярвам, че 350 000 бюлетини могат да бъдат разпределени по места за ден. Това е адска организация, която няма как да не излезе след изборите. :roll:

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ШИБАНИТЕ ПОЛИТИЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:24 pm 
Аватар

Днес на гости ми бяха дошли родителите ми и на жена ми родителите...хапка ..пийка..разходки..а..у...после пак в нас...гледах колоездене по евроспорт,после снукър...старите в другите стаи с децата...после седнахме на рИкиЙка,салатка..вечеря...и почти едновременно ми заявяват за днешното лайно на жАлатата ковра,че е ебати гнусната пропаганда...и как си е личало от километри че е целенасочено...аз нищо не съм гледал и интересувал...но полюбопитствах....обясниха ми...наистина доста гнусна лайнарщина е това...тука е мястото да отворя една голяма скоба...заради фороНа и отчасти агитациите за кара иван..преди месец се заех и четох доста задълбочено програмите на всички партии които са ми известни...и намерих една малка партийка...на която платформата и почти се припокрива с моите разбирания и визия за бъдещето на мен и на децата ми....бях споделил естествено със семейството ми и родителите...и се оказа че и те одобряват..тоест наистина приемат,че ако заложеното в програмата им се осъществи....това е най доброто за нас,децата ни и за страната ни...СЛЕД ДНЕШНИТЕ ЛАЙНА...КАЗАХА ЧЕ НАЙ ДОБРЕ Е ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ,И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ,ЗАЩОТО БКП+ДОГАН Е РАВНО НА СМЪРТ... и не мога да ги съдя...
пс.Аз още размишлявам..."малоумниците постигнаха своето" :evil:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:26 pm 
Аватар

Данес, пращам ти телеграмата - Не сте сами :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:26 pm 

DirtyDog написа:
Обаче я има и другата ситуация. Ако се окаже, че това е гаф и бюлетините са си брак и трябва да са там, то подменя сериозно вота. Изборите ще се касират, най-вероятно и т.н. Бареков цял ден се бие в гърдите, че той подал сигнала, той открил измамата и т.н. Ако се окаже,че няма измама, няма нио, то той спокойно може да бъде подведен под одговорсност, защото отгоре на всичко проваля изборите и ебава майката на този ден за размисъл. Не вярвам да е чак толкова тъп. :roll: От прокуратурата трябваше да излезнат с ясна позиция още днес. Ако не са брак бюлетините, то за кои райони са, били ли са разпределени... защото, мамка му, няма как да повярвам, че 350 000 бюлетини могат да бъдат разпределени по места за ден. Това е адска организация, която няма как да не излезе след изборите. :roll:

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ШИБАНИТЕ ПОЛИТИЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

Напълно прав си.
А може би Бареков още играе за Герб? :smt031 Не го изключвам. Човек с огромно неодобрение в обществото ги плюеше по най-примитивен начин, сега и това, което би им дало козът, за който казваш.

Ебам ти и сценариите, тази държава няма нищо общо с нормалното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:28 pm 
Аватар

То от кадрите по телевизиите си пише на палетата за кои райони са. Аз мернах примерно Монтана...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:32 pm 
Аватар

Да има как утре "моята" партия да спечели 10-12% и да им ебе майката и на схеми, и на сценарии и на всичко :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:34 pm 
Аватар

Не може да е игра за Герб. Това е много краткотраен компромат, но със сериозен ефект. След два дни настроенията от него ще бъдат про-Герб, но днес ще са анти-герб. Ако Бареков беше про-Герб щеше да го направи преди два, три дни. Варианти дал господ.

Бареков според мен не може да бъде обвинен в нищо - той отрази съобщение на прокуратурата. Как точно го е отразил е една друга тема. Не мисля и че могат да бъдат касирани изборите.

Между другото, това е и провал на Райков до някаква степен, колкото и да ми изглежда симпатичен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:34 pm 

Не мен не ми се вярва прокуратурата да излезе с прессъобщение за "над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване" и да се окаже, че са проверявали помещение с ограничен достъп за бракувани бюлетини. Отделно, че всички така се омазаха с тея проценти, които не излизат по никакъв начин, че няма накъде повече. За мен цялата работа е постановка с цел злепоставяне на герб, но си е напълно реална ситуация, която просто не е трябвало да се разкрива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:35 pm 
Аватар

От прокуратурата едва ли са чак толкова тъпи, за да си набият такъв автогол. Според мен има реална възможност всичко това да е направено заради съответен сигнал. Все пак виждаме, че в служебното правителство май има някакви хора, които искат да свършат работа.

https://www.bivol.bg/multiprint.html

И аз също като Омраз допускам Бареков нарочно да го играе толкова нагъл, за да вдига процента на ГЕРБ. Каквото и да е, със сигурност в политиката ни се въртят толкова гнусни игри, че направо не е истина. Ние няма как да се считаме за европейци и няма как да си мислим, че живеем в 21 век. Тотални орки и подчовеци сме си, колкото и да не ни се иска да го признаем :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:38 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Данес, пращам ти телеграмата - Не сте сами :lol:

:bigok
За частта до рИкиЙката или фул 100 про за целия ден? :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:40 pm 
Аватар

За гласуването бе :lol:

Добре, като са технологичен брак, защо са опаковани в палети и сортирани да доставка :?:

:arrow: Някакви искат оставка на служебното правителство :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:46 pm 
Аватар

18 18 18 18 18 18 18 18 18

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:47 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Бареков дали цяла вечер няма да се моли на турския Господ? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:52 pm 
Аватар

lsfc 1914 написа:
18 18 18 18 18 18 18 18 18

:smt023 :smt085
Аз имам едно тяхно знаме в мазето, което баща ми пази сигурно 16-17 години и мисля демонстративно да го запаля :smt006 Да си мислят друго име на партията тия, защото доста велики българи в момента се обръщат в гроба заради тях.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:56 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
За гласуването бе :lol:

Добре, като са технологичен брак, защо са опаковани в палети и сортирани да доставка :?:

:arrow: Някакви искат оставка на служебното правителство :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:56 pm 

Ние сме пълни идиоти ако си мислим, че като гласуваме променяме нещо.
От нас не зависи нищо. Ни-щич-ко. Ако искат утре еднолично и ДПС ще сложат. Повръща ми се.

Манипулиране на вот, купуване на гласове, контейнери с бюлетини още в деня на изборите, изгубени протоколи, часове затъмнение, денонощен хаос, скандали, работи...

А вие от месеци сте седнали да спорите за какво е виновен Костов и от другата страна да го защитавате, за АЕЦ Белене, за кво ли не...

Всичко е фарс, цирк, пародия, театър! И е така от много, много години, за съжаление. Идиотите сме само ние, наистина. Моята бюлетина утре няма да има никаква тежест. Важно е кой брои гласовете в тази държава, а те ще ги преброят както искат да бъдат.

Да ни дърпат шалтера...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:58 pm 
Джамбазки с номер 18 налапа до хранопровода кура на Барека, мангал продажен :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:00 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ние сме пълни идиоти ако си мислим, че като гласуваме променяме нещо.
От нас не зависи нищо. Ни-щич-ко. Ако искат утре еднолично и ДПС ще сложат. Повръща ми се.

Манипулиране на вот, купуване на гласове, контейнери с бюлетини още в деня на изборите, изгубени протоколи, часове затъмнение, денонощен хаос, скандали, работи...

А вие от месеци сте седнали да спорите за какво е виновен Костов и от другата страна да го защитавате, за АЕЦ Белене, за кво ли не...

Всичко е фарс, цирк, пародия, театър! И е така от много, много години, за съжаление. Идиотите сме само ние, наистина. Моята бюлетина утре няма да има никаква тежест. Важно е кой брои гласовете в тази държава, а те ще ги преброят както искат да бъдат.

Да ни дърпат шалтера...

Ти стана по-голем песимист от мен бе?
Дай по-весело, не е чак толкова шибано положението. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:01 pm 

Ми то като ги видиш някои от тия неща с очите си, как да не си песимист.
Мамата си джаса и ми е мъчно бе, гадно ми е, майка ми и баща ми не заслужаваха всичко това, когато скачаха по площадите. Никой от тези на площадите не го заслужава бе, мамка му...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:02 pm 
Аватар

Абе пак изкарвате , че било схеми на бсп да спечелеят изборите. Разберете, че мнозинството в тази държава вече има гигантска нетърпимост и недоверие към герб. Ако герб го докарат до там да направят правителство пак ще има гражданска война, убеден съм, хората ще излязат и ще ги свалят за седмица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:03 pm 
Аватар

Проданов, прокуратурата не е действала по сигнал на бюреков. Бюреков е уведимен от негов информатор за проверката на прокуратурата в печатницата. Следя "новината" от самото й начало.
Няма да се впускам в подробности, че съм през телефона и едвам пиша, но пак ще защитя печатницата, а и гледах шефа й в МОЛ-а на кафенце, по Нова тв, изобщо не беше притеснен, това ако беше негов или на герб гаф, той щеше да се е насрал и нямаше да има как да се защити. Обикновено бракът се опакова и подготвя за спедиция към пункт за хартии, или идват фирми и товарят на камиони отпадъците, а всяка себеуважаваща се печатница палетира бракът за по-удобен транспорт, още повече, че това са бюлетини и нека си не е редно да са в насипно състояние по камиони. Бареков е крайно нагъл тип, изкл. безкрупулен, готов на всичко, за да оправдае парите от господарите си /дпс+бсп/, неслучайно цв цв го нарича сребрелюбец, а и както знаем е искал и пари на ръка за интервюта в бтв-то. Всички медии бяха днес крайно толерантни, знаете, че те са под различно политическо опекунство, но запазиха добрия тон, кой от снишаване, кой от сметки за след изборите, кой за да спази законът за денят за размисъл. В тоя смисъл бюрековото плюнчене контрастира с добрия тон и етика, но този измекяр иска, и според мен постигна няколко неща:
1. Като мъничка телевизия, бореща се за внимание /и пари от реклами/, с безскрупулно поведение, агресиращи предавания и новини, се бута като селяндур с лакти, запотен и превъзбуден, че му е дадено поприще за изява, с арогантен тон, не търпящ възражения, крещи се в ефир и се повтаря едно нещо по двайсе пъти през десет секунди... замаскиран 25-ти кадър е тоя папагал и дудук.
2. Заявява някаво присъствие в ефир и започва с много пари да прибира кадри от други медии, да налага финансов терор и да купува и фабрикува на поразия долнопробни предавания /къртицата/, открадна гледаемия кярбовски по долен начин
3. Извърши грандиозна манипулация на общественото мнение, изпълнявайки открита политическа поръчка на своите господари от дпс и бсп.
Правеше се на страдалец в ефир, квалифицираше се като утрешен убит свободен журналист, всяка дума преиначи и уголеминот муха до слон, без да има начин някой да го обори, защото той даде дума само на удобни хора в ефир.
Цв цв няма как да знае за тези бюлетини, а и не е редно да знае каква е практиката при отпечатване и съхраннеие, затова и така се държа на пресконференцията. Не видях да е нито нервен, нито ядосан, но признавям, че ми изглеждаше решителен и АКО спечелят мнозинството, жална му майка на пловдивския дудук :smt007

Има още много да кажа, но ме мързи почва мач а и дълги постове не четете :smt042

Но днес това беше постановка и атакансрещу герб. Убеден съм. Утре мошно гласувайте, за да смажем комунистите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:04 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ми то като ги видиш някои от тия неща с очите си, как да не си песимист.
Мамата си джаса и ми е мъчно бе, гадно ми е, майка ми и баща ми не заслужаваха всичко това, когато скачаха по площадите. Никой от тези на площадите не го заслужава бе, мамка му...

Напротив, заслужаваме си абсолютно всичко. Основният виновник за всичко лошо в държавата сме НИЕ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:05 pm 
Аватар

И защо ДАНС е активирана с тоя случай? Това случай за ДАНС ли е?
Полицията къде е ? Защо служ. премиер мълчи? А ЦИК къде е ?
Защото това е ПРОПАГАНДА в деня за размисъл.
Нали Цецо и Бойко са подслушвали всички. А то досега само СРС та за Бойко излязоха.
А за Станишев защо нямаше? А за Доган? А Местан? А Волен? Защо?
Мислете......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:05 pm 
Аватар

Знаеш ли Инче, не е точно така. Има голяма промяна от онези времена на площадите. А от онези времена на бай Иван, промяната е драстична. Трябва да бъдем благодарни, че се промениха нещата. Защото сега може и да ни шибат, може да има компромати, милиционерщина, но малко или много има свобода. Аз обиколих достатъчно страни, ходих на концертите на любимите си групи, имам си две мои фирми, мога да напиша мнението си без никой да ме арестува, мога да гласувам за който искам, без никой да ме арестува. Мога на сайта си да напиша кур за комунизма без никой да ме арестува. Това никак не е малко, особено за хора, които са виждали другия вариант. Не казвам, че е достатъчно, всички ние трябва да се борим за много повече, но истината е, че трябва и да помним откъде тръгваме, за да знаем посоката вярна ли е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:06 pm 
Аватар

В полиграфията по принцип, правилото е за 10% макулатура (така наречения технологичен брак).Друг е въпроса,че това го правят само големите и сериозни печатници,който не правят компромис с материалите за сметка на качеството (останалите пишат на клиента 10%,а дават на печатарите не повече от 5 :loser2 ) Все пак макулатурата като цяло е брак и то всичките 10 или колкото там дойдат, според случая процента.Няма как тези бюлетини да бъдат действителни, пък камоли опаковани и на палета :smt005 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:06 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Проданов, прокуратурата не е действала понсигнал на бюреков. Бюреков е уведимен от негов информаторнза проверката на прокуратурата в печатницата. Следя "новината" от самото й начало.
Но днес това беше постановка и атакансрещу герб. Убеден съм. Утре мошно гласувайте, за да смажем комунистите :smt006

Е и аз това казах? :smt017
Бах мааму, явно съм загубил способноста си да си изказвам разбираемо мислите. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:07 pm 
Аватар

А този "протест" , изобщо не е манипулиран и организиран предварително. Ама изобщо. :ohmygod Ок, политическа повърня, съгласен съм. Но може ли и разни хора така да се продават. Мат'риала ни е зле, факт.

П.П. Независимо от всичко тези избори са опорочени и има всички основания да се касират. :smt006

Последна промяна DirtyDog на Съб Май 11, 2013 11:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]