Проданов, прокуратурата не е действала по сигнал на бюреков. Бюреков е уведимен от негов информатор за проверката на прокуратурата в печатницата. Следя "новината" от самото й начало.
Няма да се впускам в подробности, че съм през телефона и едвам пиша, но пак ще защитя печатницата, а и гледах шефа й в МОЛ-а на кафенце, по Нова тв, изобщо не беше притеснен, това ако беше негов или на герб гаф, той щеше да се е насрал и нямаше да има как да се защити. Обикновено бракът се опакова и подготвя за спедиция към пункт за хартии, или идват фирми и товарят на камиони отпадъците, а всяка себеуважаваща се печатница палетира бракът за по-удобен транспорт, още повече, че това са бюлетини и нека си не е редно да са в насипно състояние по камиони. Бареков е крайно нагъл тип, изкл. безкрупулен, готов на всичко, за да оправдае парите от господарите си /дпс+бсп/, неслучайно цв цв го нарича сребрелюбец, а и както знаем е искал и пари на ръка за интервюта в бтв-то. Всички медии бяха днес крайно толерантни, знаете, че те са под различно политическо опекунство, но запазиха добрия тон, кой от снишаване, кой от сметки за след изборите, кой за да спази законът за денят за размисъл. В тоя смисъл бюрековото плюнчене контрастира с добрия тон и етика, но този измекяр иска, и според мен постигна няколко неща:
1. Като мъничка телевизия, бореща се за внимание /и пари от реклами/, с безскрупулно поведение, агресиращи предавания и новини, се бута като селяндур с лакти, запотен и превъзбуден, че му е дадено поприще за изява, с арогантен тон, не търпящ възражения, крещи се в ефир и се повтаря едно нещо по двайсе пъти през десет секунди... замаскиран 25-ти кадър е тоя папагал и дудук.
2. Заявява някаво присъствие в ефир и започва с много пари да прибира кадри от други медии, да налага финансов терор и да купува и фабрикува на поразия долнопробни предавания /къртицата/, открадна гледаемия кярбовски по долен начин
3. Извърши грандиозна манипулация на общественото мнение, изпълнявайки открита политическа поръчка на своите господари от дпс и бсп.
Правеше се на страдалец в ефир, квалифицираше се като утрешен убит свободен журналист, всяка дума преиначи и уголеминот муха до слон, без да има начин някой да го обори, защото той даде дума само на удобни хора в ефир.
Цв цв няма как да знае за тези бюлетини, а и не е редно да знае каква е практиката при отпечатване и съхраннеие, затова и така се държа на пресконференцията. Не видях да е нито нервен, нито ядосан, но признавям, че ми изглеждаше решителен и АКО спечелят мнозинството, жална му майка на пловдивския дудук
Има още много да кажа, но ме мързи почва мач а и дълги постове не четете
Но днес това беше постановка и атакансрещу герб. Убеден съм. Утре мошно гласувайте, за да смажем комунистите