The Eraser написа:
Май не ме разбра. Аз също го уважавам и го смятам за най-добрия възможен. Само, че не съм съгласен с образа на светия, който му се гради. Самият факт, че много хора го обвиняват за разцеплението на СДС е показателен, че надали е само и единствено в СДС проблема. Не разбирам от политика и за това не споря, а ти казвам, че приемам твоите аргументи, както и тези на останалите избиратели на ДСБ. Някъде в интернет беше написано, че за обединение с НН (да се чете Надежда Нейнски

) Костов е поискал 1 милиона лева. Не знам дали е вярно или грешката е моя, обаче ако е вярно нещо не говори добре за Иван Костов! Не съм на мнение, че е съсипал дясното или че е най-големият злодей в България, но и той има грешки.
Липсата на закон ограничаващ бившите ченгета от власт със сигурност не е бил антикомунистически ход. Не съм и съгласен с образа му на човек, разпродал държавата, защото съм чувал че тези банки и предприятия продадени за по 1 лев или долар са били с дългове от стотици милиони и вината за това не е неговва. Само, че този човек си гледа своите собствени интереси не по-малко отколкото всички останали. Със сигурност тези неща за Балкан са инсинуации и лъжи. Обаче и в най-голямата лъжа има 1 % истина.
Сега като се замисля го спечели този спор, защото току що успешно убеди още 1 човек да гласува за номер 27.

Обаче това не означава, че Костов е светец. Не е. И е правил и ще прави, неща, които всяка една друга партия прави. Просто той е доста по-умен от всички останали.
Пич, Костов е виновен в различна степен за много неща. Но разцеплението в СДС... сега от позицията на изтеклото време, помисли: къде са някогашните лидери на СДС, които се въртяха около Костов и станаха милионери? Виж кой остана вдясно, промени се чисто личностно, преглъща тонове злоба ежедневно (пр. интервюто при Дикоff от миналата седмица) и постоянно дава доста разумни решения за възникващите около нас проблеми т.е. прави политика? И къде са онези, които бяха големите седесари около него - Христо Бисеров и Данчо Ментата си отидоха директно в ДПС без даже да се опитват да го смекчат някак; Бъки изчезна от политиката и си живее живота; Софиянски уж направи дясна партия, но дъщеря му има обща фирма със сина на Доган и се сношават по линия на ВЕИ-проекти; Данчето Соколова и Пешо Стоянов се продадоха на ГЕРБ, но от педераст и неразкрит агент на ДС друго едва ли може да се очаква... А хората около Костов (изключая Веско Методиев, Иван Иванов и Екатерина Михайлова) са на по 35-40 и не са се бутнали в ДПС, въпреки че (мога да се закълна в това) ДПС са много щедри към българи от такъв калибър.
Можеш да си спокоен, че гласуваш за единственото вярно, не съвършено, но вярно решение за България. С тенденция към засилване за следващите 4 години.