forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 4:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:04 pm 
Аватар

Проданов, приемам баса за Костов. :bigok Готов съм да дам каса бира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:04 pm 
Аватар

Македония написа:
Гледам, че 21 човека сме дали "Няма да гласувам". Ясно е, че най-вероятно ще гласувам, не мога обаче да си представя за кого по-точно, ебати патовата ситуация :ohmygod2

Аз затова съм дал отговор "Друга", защото ще гласувам, но още нямам идея за коя партия, само знам,че няма да е от изброените в анкетата. :? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:10 pm 
Аватар

Много ли ви е трудно да разберете, че не всички, които гласуваме за ДСБ го правим, заради Костов? Аз лично го правя въпреки Костов, макар, че отчитам, че ако го нямаше него, няма да има автентично дясно в България. Харесвам ДСБ, заради това, че това е партия, която не "изважда" нови лица специално за изборите (както много други популистки настроени лъжци), а си има доказани такива - хора на по 35-40 години, които са в СДС (после в ДСБ) от 2001 г. и не са се изкушили да ходят някъде, където има аванта, а си отстояват позициите и опитват да спечелят хора за подкрепа на множество добри идеи. Проверете името Борис Станимиров, Радан Кънев или Деница Сачева. Или Петър Москов. Всичките са водачи на листи и са бъдещето на единственото възможно истинско дясно в България. Разбира се, никой не може да спре хората да си гласуват за консервативните (РЗС), етнически (ДПС) или националистически (Атака, вмро) сателити на БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:12 pm 
Аватар

На България вече и трябва партия, която да обедини всички демократично мислещи хора, от целия политически спектър, както (ужким) беше СДС 90-та. Има прекалено много базисни неща да се отстояват, без които страната ни ще отиде по дяволите. А вие продължавайте да обсъждате Костов, неговите 2-3-5 % и мястото му в политиката и историята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:13 pm 
Аватар

The Eraser написа:
имам предвид, че каквито и аргументи да се изкарат срещу Иван Костов, Костовите избиратели винаги оспорват.

Замислял ли си се, че в над 99% от случаите, въпросните аргументи са леко дебилни и лесно опровержими? Самия аз съм сочил пропуски на ОДС, но това е на база на реални данни. Аргументи в стил БГА няма как да бъдат приети, нито от рода - съсипа дясното, разпродаде държавата. Защото не са верни. Нямам нищо против някой да обвинява ОДС в грешките при управлението на заетоста или външните инвестиции, например.

Цитат:
Ама факта, че от 40% стигна до момент, в който не се знае дали ще влезе в парламента, показва, че не е този, за който го описвате.

Численоста на даден избор не може да е аргумент за качеството на самия избор. Не и на нивото на този форум.

Цитат:
Това, обаче не го прави некомунист или човек, който мисли как да подобри положението на цялата държава.

Ето тези аргументи не харесвам. Какво го прави комунист, и кое точно ни казва, че не мисли как да подобри положението? Защото мисля, че обратното е лесно доказуемо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:19 pm 
Аватар

Проданов почва да прилича на Адептата :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:21 pm 
Аватар

Честно да ти кажа сходствата между двамата не са малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:22 pm 
Аватар

Ти какво работеше? :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:29 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Много ли ви е трудно да разберете, че не всички, които гласуваме за ДСБ го правим, заради Костов? Аз лично го правя въпреки Костов, макар, че отчитам, че ако го нямаше него, няма да има автентично дясно в България. Харесвам ДСБ, заради това, че това е партия, която не "изважда" нови лица специално за изборите (както много други популистки настроени лъжци), а си има доказани такива - хора на по 35-40 години, които са в СДС (после в ДСБ) от 2001 г. и не са се изкушили да ходят някъде, където има аванта, а си отстояват позициите и опитват да спечелят хора за подкрепа на множество добри идеи. Проверете името Борис Станимиров, Радан Кънев или Деница Сачева. Или Петър Москов. Всичките са водачи на листи и са бъдещето на единственото възможно истинско дясно в България. Разбира се, никой не може да спре хората да си гласуват за консервативните (РЗС), етнически (ДПС) или националистически (Атака, вмро) сателити на БСП.

Тази Сачева ходила като част от кампанията си да дарява пари за реставрацията на църква и за посторяването на поредната джамия. Доста показателно. Реално погледнато дори и равнопоставени не са двете религии, защото ремонта на стар храм не е като изграждането на нов. Да не говорим, че изграждането на джамии в България е повече от добре финансирано от чужбина и такива политически жестове са напълно излишни. Едва ли не илиза, че държавата трябва да се ангажира за изграждането на нови джамии, като за поддръжката на стари църкви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:33 pm 

Май не ме разбра. Аз също го уважавам и го смятам за най-добрия възможен. Само, че не съм съгласен с образа на светия, който му се гради. Самият факт, че много хора го обвиняват за разцеплението на СДС е показателен, че надали е само и единствено в СДС проблема. Не разбирам от политика и за това не споря, а ти казвам, че приемам твоите аргументи, както и тези на останалите избиратели на ДСБ. Някъде в интернет беше написано, че за обединение с НН (да се чете Надежда Нейнски :hitl1) Костов е поискал 1 милиона лева. Не знам дали е вярно или грешката е моя, обаче ако е вярно нещо не говори добре за Иван Костов! Не съм на мнение, че е съсипал дясното или че е най-големият злодей в България, но и той има грешки.
Липсата на закон ограничаващ бившите ченгета от власт със сигурност не е бил антикомунистически ход. Не съм и съгласен с образа му на човек, разпродал държавата, защото съм чувал че тези банки и предприятия продадени за по 1 лев или долар са били с дългове от стотици милиони и вината за това не е неговва. Само, че този човек си гледа своите собствени интереси не по-малко отколкото всички останали. Със сигурност тези неща за Балкан са инсинуации и лъжи. Обаче и в най-голямата лъжа има 1 % истина. :wink:

Сега като се замисля го спечели този спор, защото току що успешно убеди още 1 човек да гласува за номер 27. :bigok Обаче това не означава, че Костов е светец. Не е. И е правил и ще прави, неща, които всяка една друга партия прави. Просто той е доста по-умен от всички останали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:34 pm 

Кока-Кольо написа:
kozarets1914 написа:

Тази Сачева ходила като част от кампанията си да дарява пари за реставрацията на църква и за посторяването на поредната джамия. Доста показателно. Реално погледнато дори и равнопоставени не са двете религии, защото ремонта на стар храм не е като изграждането на нов. Да не говорим, че изграждането на джамии в България е повече от добре финансирано от чужбина и такива политически жестове са напълно излишни. Едва ли не илиза, че държавата трябва да се ангажира за изграждането на нови джамии, като за поддръжката на стари църкви

Въпросната дори не знам коя е и как изглежда, но от друга страна твърдението ти е много точно, конкретно и не на последно място доказано :bii_chorbata.
Иначе вчера недоволстваше и правеше иронични коментари, свързани с твърденията в подобен дух за Светльо Витков. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:35 pm 
Аватар

Змей, не знам как реши, че така излиза... Дала е, защото е искала - личен избор. Борис Станимиров това няма да го направи, даже мозъка му няма да приеме идеята дори за обмисляне. Различни хора, различни възгледи, всеки е ценен по собствен начин и с различните си приоритети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Кока-Кольо написа:
kozarets1914 написа:

Въпросната дори не знам коя е и как изглежда, но от друга страна твърдението ти е много точно, конкретно и не на последно място доказано :bii_chorbata.
Иначе вчера недоволстваше и правеше иронични коментари, свързани с твърденията в подобен дух за Светльо Витков. :strkstrk

Не разбирам какво искаш да кажеш?
http://www.haskovo.net/news/127170/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8_%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0_%D0%B8_%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%8F

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:46 pm 
Аватар

The Eraser написа:
Май не ме разбра. Аз също го уважавам и го смятам за най-добрия възможен. Само, че не съм съгласен с образа на светия, който му се гради. Самият факт, че много хора го обвиняват за разцеплението на СДС е показателен, че надали е само и единствено в СДС проблема. Не разбирам от политика и за това не споря, а ти казвам, че приемам твоите аргументи, както и тези на останалите избиратели на ДСБ. Някъде в интернет беше написано, че за обединение с НН (да се чете Надежда Нейнски :hitl1) Костов е поискал 1 милиона лева. Не знам дали е вярно или грешката е моя, обаче ако е вярно нещо не говори добре за Иван Костов! Не съм на мнение, че е съсипал дясното или че е най-големият злодей в България, но и той има грешки.
Липсата на закон ограничаващ бившите ченгета от власт със сигурност не е бил антикомунистически ход. Не съм и съгласен с образа му на човек, разпродал държавата, защото съм чувал че тези банки и предприятия продадени за по 1 лев или долар са били с дългове от стотици милиони и вината за това не е неговва. Само, че този човек си гледа своите собствени интереси не по-малко отколкото всички останали. Със сигурност тези неща за Балкан са инсинуации и лъжи. Обаче и в най-голямата лъжа има 1 % истина. :wink:

Сега като се замисля го спечели този спор, защото току що успешно убеди още 1 човек да гласува за номер 27. :bigok Обаче това не означава, че Костов е светец. Не е. И е правил и ще прави, неща, които всяка една друга партия прави. Просто той е доста по-умен от всички останали.

Пич, Костов е виновен в различна степен за много неща. Но разцеплението в СДС... сега от позицията на изтеклото време, помисли: къде са някогашните лидери на СДС, които се въртяха около Костов и станаха милионери? Виж кой остана вдясно, промени се чисто личностно, преглъща тонове злоба ежедневно (пр. интервюто при Дикоff от миналата седмица) и постоянно дава доста разумни решения за възникващите около нас проблеми т.е. прави политика? И къде са онези, които бяха големите седесари около него - Христо Бисеров и Данчо Ментата си отидоха директно в ДПС без даже да се опитват да го смекчат някак; Бъки изчезна от политиката и си живее живота; Софиянски уж направи дясна партия, но дъщеря му има обща фирма със сина на Доган и се сношават по линия на ВЕИ-проекти; Данчето Соколова и Пешо Стоянов се продадоха на ГЕРБ, но от педераст и неразкрит агент на ДС друго едва ли може да се очаква... А хората около Костов (изключая Веско Методиев, Иван Иванов и Екатерина Михайлова) са на по 35-40 и не са се бутнали в ДПС, въпреки че (мога да се закълна в това) ДПС са много щедри към българи от такъв калибър.
Можеш да си спокоен, че гласуваш за единственото вярно, не съвършено, но вярно решение за България. С тенденция към засилване за следващите 4 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:47 pm 

Не следя haskovo.net и не бях чел този очерк, извинявам се за прибързаното си изказване. :strkstrk Не знаех и коя е въпросната.
Признавам, че се изказах прибързано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:50 pm 
Аватар

Змей, по-неясното е ти какво искаш да кажеш :bii_chorbata

Цитат:
Липсата на закон ограничаващ бившите ченгета от власт със сигурност не е бил антикомунистически ход.

Тук аз лично нямам достатъчно юридическа компетентност, но за сметка на това се доверявам напълно на бачи Омраз, той ако иска да отговори - ще му е за десети път поне. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:50 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Змей, не знам как реши, че така излиза... Дала е, защото е искала - личен избор. Борис Станимиров това няма да го направи, даже мозъка му няма да приеме идеята дори за обмисляне. Различни хора, различни възгледи, всеки е ценен по собствен начин и с различните си приоритети.

Само че това се прави като част от кампанията и за депутат, а не в лично качество. Т.е. жестът Е политически.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:56 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
kozarets1914 написа:

Само че това се прави като част от кампанията и за депутат, а не в лично качество. Т.е. жестът Е политически.

Точно така. И посланието му е свързано с интегрирането на различните, а не със материалната база на вероизповеданията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:58 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Но разцеплението в СДС... сега от позицията на изтеклото време, помисли: къде са някогашните лидери на СДС, които се въртяха около Костов и станаха милионери?

Хич не ми се намесва в дискусията, защото няма смисъл. Просто искам да вметна, че надали другите са станали милионери, а той си е останал със старата виличка в Драгалевци и не се е облажил. Което го прави един от всичките крадливи български политици. И това че е претърпял положително развитие по никакъв начин не го оправдава. Поне в моите очи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:00 pm 
Аватар

antonatan написа:
Проданов, приемам баса за Костов. :bigok Готов съм да дам каса бира :bigok

+1
Още с първото си мнение тук написах как ми идва в повече тая кампания за човек, който се опитва да вкара 10 приятели в Парламента и да си мисли, че по този начин е лице на всички дясно мислещи хора в тази държава. След по-малко от месец суверена ще го пенсионира, защото той сам не пожела, а колкото и да се изненадва ще има кой да представлява интересите на тези хора.
Скоро попаднах на някакво сайтче, в което се задават въпроси, където зависимост от отговорите ти се вижда до колко идеите ти съответстват на дадена партия. При мен резултата беше с най-висок процент ДСБ, а даже отрицателен бях за АТАКА. Въпреки това по никакъв начин не мисля да давам гласа си за човек с болна амбиция да стой в Парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:01 pm 

И ква е врътката другите да си харчат паричките а Ваньо да кибичи в парламента на 60 и кусур години и да тича по предавания. Кога ще си харчи десетките крадени милиони ? Костов има много грхове, ма айде да не е виновен за разцеплението на СДС :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:03 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Кока-Кольо написа:
kozarets1914 написа:

Точно така. И посланието му е свързано с интегрирането на различните, а не със материалната база на вероизповеданията.

Да, строежът на джамии е баш интеграция. Само не знам в каква поска. Може би в близко бъдеще на нас българите ще се налга да се интегрираме в собствената си страна

Последна промяна Кока-Кольо на Вто Апр 16, 2013 5:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:04 pm 
Аватар

Че е облажил, вероятно е факт, валиден за всички високопоставени политици у нас. Знам само, че внуците му зимата ходят да се пързалят на Витоша, а лятото са на Златните. Дъщеря му има строителна фирма, от която не беше много доволна като дойде кризата, а бившия му зет беше много недоволен от него, поради факта, че Костов не се сещал да го уреди някъде. Затова му е и бивш зет де...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:05 pm 
Аватар

Моята подкрепа е за политическа сила, а не за човек. Много е болно някой да си мисли, че ДСБ е Костов и нищо повече. Факт е, че Костов е лицето, може би и гаранта за съществуването на тази партия, но в нея има много кадърни и качествени хора, генерирали до този момент може би най-смислените решения за страната ни. И да, Костов е част от тях. Идеята - искам решенията на Костов и партията му, ама не и самия Костов ми е твърде шизофренична. Искал да стои в парламента :losers :ohmygod2 :bigok

Змей, какво е посланието ти по тая тема, че не стана ясно? Сачева подкрепя исляма ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:06 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Да, строжът на джамии е баш интеграция. Само не знам в каква поска. Може би в близко бъдеще на нас българите ще се налга да се интегрираме в собствената си страна

Това е, щото постоянно седим пред компютрите да философстваме, докато другите етноси се ебат и плодят. Правете арийци, а не война!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:07 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Че е облажил, вероятно е факт, валиден за всички високопоставени политици у нас. Знам само, че внуците му зимата ходят да се пързалят на Витоша, а лятото са на Златните. Дъщеря му има строителна фирма, от която не беше много доволна като дойде кризата, а бившия му зет беше много недоволен от него, поради факта, че Костов не се сещал да го уреди някъде. Затова му е и бивш зет де...

Не му знам родата, както и на другите бг политици, просто не ме вълнува.

ПП: Предполагам е ясно, защо внуците му са на Златните лятото... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:09 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Кока-Кольо написа:
Да, строжът на джамии е баш интеграция. Само не знам в каква поска. Може би в близко бъдеще на нас българите ще се налга да се интегрираме в собствената си страна

Това е, щото постоянно седим пред компютрите да философстваме, докато другите етноси се ебат и плодят. Правете арийци, а не война!

Нека да се върнем на младата дясна надежда и водач на листата на ДСБ в Хасково.

Деница Сачева сред узунджовските роми
Изображение

Тази освен да ходи по цигани и джамии, нещо друго дали ще направи през кампанията си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:10 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Кока-Кольо написа:

Тва го приемам като хвърлена ръкавица :bigok Пък и скоро ще ми е време пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:13 pm 

Кока-Кольо написа:
kozarets1914 написа:
Кока-Кольо написа:

Нека да се върнем на младата дясна надежда и водач на листата на ДСБ в Хасково.

Деница Сачева сред узунджовските роми
Изображение

Тази освен да ходи по цигани и джамии, нещо друго дали ще направи през кампанията си :lol:

Не, защото по хасковско освен роми и турци вече други почти не са останали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:14 pm 
kozarets1914 написа:

Доста мило мнение, окъсали са го яко :bigok Достойно съперничи на Шевролета на лизинг за 13 000 лева.
Поправете ме ако греша, но дъщерята на Костов си е по чужбина, завърши си страшния университет и си живее там. Поне доста ясно си спомням няколко снимки от вестниците на летище София и с надпис "Костов изпраща дъщеря си Хикс за Швейцария след празниците"

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]