forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 8:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 3:41 pm 
Аватар

Аз лично изобщо не се съмнявам какво ни чака в следващите мачове - мизерия, страх, скованост, грешки, путкини работи и малоумщина. Смяна на треньора може още повече да задълбочи настоящите проблеми. Тонев каза, че каквото и да става до края на сезона остава Илиян. :smt006 Най-нормалното ще е да не се класираме дори за ЕКТ при така създалите се обстоятелства. Виновен ще е Илиян, а "ръководството" ще обяви нов курс на развитие след месец май 2013 г. :lol:
Трябва нещо изключително да се случи, катаклизъм, през клизма да се мине или чудо да стане...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 3:42 pm 
Аватар

Днес го видях в ст.град

Прикачени файлове:
20130411_090636_s.jpg
20130411_090636_s.jpg [ 147.02 KiB | Прегледано 4107 пъти ]

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 3:46 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Vincenzo написа:
...играчите са най-малко виновни. Всичко идва от терньора...

Абсолютно не съм съгласен! :ohmygod Ето защо:
1. Играчите на Левски и без треньор трябва да бият Монтана, Пирин, Локо Сф и подобни...
....

Да, ама както вече са казали имаме треньор, който не може да нареди играчите. Който за 10 месеца няма избистрен състав, който всеки мач пуска играчите на различен пост, който практикува страхливия футбол на Берое - глуха защита и напред каквото стане. И това при положение, че вече 2 подготовки и 2 селекции от по 6-7 играчи си докара. Как да бием Монтана, Пирин, когато двойката централни и Пламен Илиев разцъкват топката през 80% от времето. Ние на мач имаме поне по 30 връщания към вратаря, от които Пацо Илиев изритва безадресно топката напред и това е НАЧАЛО НА АТАКА. Синът ми 2ри клас тренира футбол и треньорчето (младо момче, по-малък от мен) им се кара за всяка върната топка и за всеки безадресно изритване напред. Каква преса може да ти прави Монтана, Берое, ЧМ, Пирин Гоце Делчев, че ти да връщаш само на вратаря. 5 мин са достатъчни, за да е ясно, че Ил. Илиев не става. В 5 мача 4 пъти като завъртиш един футболист на различен пост (особено защитник и халф) и той не се чувства не на място нито на новия пост, нито на стария. На заършен играч като Грийн му разказаха играта ту халф. ту централен защитник и накрая стигна нивото на Старокин.
Просто не става. Ръководстовто може да бъде обвинявано, че още държи Ил. Илиев. Не Батков трябва да учи играчите как да се подреждат при статично положение, според мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 3:55 pm 
Аватар

Декларацията е много точно написана! Няма излишна дума. Поздравления за автора :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 3:57 pm 
Аватар

Туморът в Левски е Батков и той определя как ще се ръководи клуба, а и всички решения се съгласуват с него.
Надолу по вертикалата и по хоризонталата се репрудуцира простотия, некомпетентност и неможене в изобилие.
Сега треньора и играчите са виновни, утре ще са само играчите, а след това е наш ред.
Ще ни обвинят, че пречим на отбора, че ги стресираме, че не знам си какво и т.н.
Като мине и нашия ред да сме виновни, вече почни няма да има смисъл...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:09 pm 
Аватар

Аз мисля, че Тонев е още в ЛЕВСКИ, защото той осигурява спонсорите и парите ...
Иначе нямаше смисъл да стои още .. :smt002 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:17 pm 
Аватар

Някaкъв написа:

бе ти нормален ли си бре ?
Тонев е в ЛЕВСКИ точно по обратната логика - тея дето дават парите са го спуснали с ОГРОМЕН парашут

кой е Иво Тонев да осигурява пари и спонсори бе
ебати хората....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:21 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Туморът в Левски е Батков и той определя как ще се ръководи клуба, а и всички решения се съгласуват с него.
Надолу по вертикалата и по хоризонталата се репрудуцира простотия, некомпетентност и неможене в изобилие.
Сега треньора и играчите са виновни, утре ще са само играчите, а след това е наш ред.
Ще ни обвинят, че пречим на отбора, че ги стресираме, че не знам си какво и т.н.
Като мине и нашия ред да сме виновни, вече почни няма да има смисъл...

той ОТДАВНА не определя нищо - той е един статист в театрото наречено "как да използваме ЛЕВСКИ за политически цели"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:29 pm 
Аватар

Дълбоко съм разочарован, че вече не знам кой ден чета чорбарските конспирации за "трансфер на титлата" и т.н. Не можете ли да приемете, че това са възможностите на футболистите ни, които по принцип не са някаква особена класа, и най-вече на треньора ни, който показа защо толкова време се дърпаше от Левски, а именно, че просто не става?

Прасетата и те така, като се насерат. От девет кладенеца вода ще донесат, за да докажат, че марката и харизмата с футболни средства не може да загуби.

На всички ни е много криво, и аз от седмици ходя със срам по улиците, все едно аз лично съм играл в мачовете, но за не знам кой път ще напиша - бъдете мъже и приемайте трудностите достойно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:32 pm 
Аватар

Между другото аз не съм съвсем съгласен с декларацията - първо, че има и читави футболисти в първия отбор и второ, че юношите в голямата си част не стават за нищо, не им пука особено за Левски и са по-големи чалгари и от тия в първия отбор. Интересно при рекордна загуба от свинете, която ще ни тежи за цялата история, кой ще поеме вината за това? За мен решението е нов спортно-технически директор и нов треньор, примерно Сираков и Херо. Все повече се убеждавам, че Наско Сираков въпреки всичките му кусури трябва да бъде върнат в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:33 pm 
Аватар

LS4ever написа:
Някaкъв написа:

Тонев е в ЛЕВСКИ точно по обратната логика - тея дето дават парите са го спуснали с ОГРОМЕН парашут

ебати хората....

Добре, след твоя коментар искам да попитам кой доведе Газпром и ВТБ ??
Щом не е ТонеФ, кой ?? :smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:34 pm 
Аватар

Ако Тонев осигуряваше парите за Левски, то отдавна да е бил шута на Бащицата. Горко ни, ако са го пратили Хората да им управлява парите. Говори се за котараци, пещерняци и т.н. видни левскари, които не им се излиза на светло. Те явно предпочитат да работят, чрез подставени лица. Намерили са си подходящ човек и по накъкви договорки с Батков са го пратили в клуба. Малко хора се запитахме навремето кой, какъв и с каква цел е Иво Тонев в Левски. За мен беше достатъчно, че е тип с тъмно минало и неясни контакти. Около него безброй недомлъвки, слухове, съмнения и т.н. От друга страна образование=0 и история=0, т.е. парашутист уж с мисия. Всеки, който се е заблуждавал, че този може нещо да свърши за Левски жестоко бърка.
В нормални условия и среда, такива като Тонев навярно ще късат билетчета на паркинг или ще мете някоя канцелария :oops:

Става ми смешно като се сетя какво обяви, като дойде в клуба - нов маркетинг, нов мърчъндайзинг, нова промоционална политика, нов селекционер, нови помощници на регионален принцип на селекцията, новости в ДЮШ и т.н. Непрекъснато говореше как не бил спал, как много работел и какви славни резултати ни очакват при осигурените условия и средства. :lol:
Върнете му лентата на тоя с точно една година назад и ще се уверите за какво иде реч :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:38 pm 

И вчера го казах на задушевната ни сбирка по нощите. Цялата футболна култура в България е тотално сбъркана и няма нищо общо с професионализма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:39 pm 
Аватар

Brannik написа:
Все повече се убеждавам, че Наско Сираков въпреки всичките му кусури трябва да бъде върнат в Левски.

Бачи, и аз все по- често се хващам да го мисля същото и направо ме е срам от себе си... :oops: Докъде ни докараха тия...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:40 pm 
Аватар

Някой помни ли, кога за последно наш юноша игра в мач за първенството, а илиан на няколко пъти си спомням, че разправяше как щял да ги налага

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Сираков и Херо...това са хората, които ни трябват!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

То да беше само футболната култура :D щяхме да сме цъфнали и вързали отвсякъде

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:42 pm 
Аватар

Някaкъв написа:
LS4ever написа:
Някaкъв написа:

ебати хората....

Добре, след твоя коментар искам да попитам кой доведе Газпром и ВТБ ??
Щом не е ТонеФ, кой ?? :smt017 :smt017 :smt017

ти малоумен ли си или се правиш ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:42 pm 
Аватар

Brannik написа:
Между другото аз не съм съвсем съгласен с декларацията - първо, че има и читави футболисти в първия отбор и второ, че юношите в голямата си част не стават за нищо, не им пука особено за Левски и са по-големи чалгари и от тия в първия отбор. Интересно при рекордна загуба от свинете, която ще ни тежи за цялата история, кой ще поеме вината за това? За мен решението е нов спортно-технически директор и нов треньор, примерно Сираков и Херо. Все повече се убеждавам, че Наско Сираков въпреки всичките му кусури трябва да бъде върнат в Левски.

С това, последното, съм съгласен, макар аз пък да не искам Наско в Левски, защото имаме лош опит (не откъм резултати, откъм други неща). Но определено смятам, че в тоя отбор има достатъчно прилични футболисти, най-малкото като за нивото на божествената ни група. Трябва обаче генерална промяна в спортно-техническото ръководство и тотална промяна в манталитета, който ще се насажда в ритнитопковците. Те трябва да бъдат накарани да се раздават на макс, независимо с кого играят и колко са им възможностите. Щото ако изораваха терена всеки мач и личеше, че им пука, никой нямаше да ги спира по пътя и да ги псува, нито щеше да ги посещава на тренировки.... Просто трябват хора, които са читави специалисти, и които най-накрая ще почнат да работят професионално в тоя клуб. Да не се допускат мишки, нежни душички и всякакви подобни. Да не се допускат своеволия в съблекалнята - който не е съгласен - бай-бай, ако ще да е Меси! Да се работи смислено и професионално по селекцията - да е ясно колко пари има, какви играчи ни трябват и да се взимат ТЕ, а не някакви Василевци и Йордановци, просто щото са разтрогнали с някого си... Ясно е, че не може винаги да удряш 10-ката със селекцията, ама не може и да имаш толкова много провали. ДА СЕ ОПРАВИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА НА ТОЯ ОТБОР! Всички, отговарящи за това, МОМЕНТАЛНО ВЪН! Ебаси, преди 3-4 години може и да сме имали всякакви проблеми, ама поне беше 100% сигурно, че отборът ни е физически по-добре от цялата А-група! Всички селски отборчета падаха от нас по дифолт, защото още първото полувреме свършваха бензина (дори при защитна игра), и ако дотогава не бяхме решили мача, второто беше просто въпрос на време да вкараме. А и немалко мачове с "грандове" взимахме в кра, когато ония вече не можеха да ходят....

И, естествено, ясна стратегия за развитие, много внимание на школата, изчистване на връзкарчетата, моментално модернизиране на методите, терньори от чужбина, вън всички алкохолици и дъртаци, които стоят поради някакви стари "заслуги".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:43 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Brannik написа:
Все повече се убеждавам, че Наско Сираков въпреки всичките му кусури трябва да бъде върнат в Левски.

Бачи, и аз все по- често се хващам да го мисля същото и направо ме е срам от себе си... :oops: Докъде ни докараха тия...

+1
Сметай. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:44 pm 
Аватар

Soul написа:

Аре да не ни трябват...хора, още малко и Кюрда ще поискате щото "има успехи" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:46 pm 
Аватар

Adepta написа:
Soul написа:

Аре да не ни трябват...хора, още малко и Кюрда ще поискате щото "има успехи" :roll:

Не ми прави такива малоумни сравнения, първо...... и второ не става въпрос само от към успехи...а дисциплина и респект....които липсват в тоя отбор!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:49 pm 
Аватар

madball написа:
acrimonious написа:
Brannik написа:

+1
Сметай. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Сираков е единствения, който може да вдъхне респект и който като каже нещо, путчиците("футболистите") само ще слушат, ще гледат като насрани и ще изпълняват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:51 pm 
Аватар

Точно Сираков е нужен на Левски в момента :lol: да ебе майката на пейзажа за още 10 години след себе си!
Нужна е сопа, дебела сопа за Бащицата, Тонев, Хората, треньора и играчите. Може и кур - в същия ред :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:52 pm 
Аватар

Бачи, и аз все по- често се хващам да го мисля същото и направо ме е срам от себе си... :oops: Докъде ни докараха тия...[/quote]
+1
Сметай. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2[/quote]
Сираков е единствения, който може да вдъхне респект и който като каже нещо, путчиците("футболистите") само ще слушат, ще гледат като насрани и ще изпълняват.[/quote]

Наско го тресе критическата и е в менопауза. Съмнявам се да може да вдъхне каквото и да е в момента. Надали е добър вариант в момента.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:52 pm 
Аватар

Wildkid написа:
......
И, естествено, ясна стратегия за развитие, много внимание на школата, изчистване на връзкарчетата, моментално модернизиране на методите, терньори от чужбина, вън всички алкохолици и дъртаци, които стоят поради някакви стари "заслуги".

абе пич каква стратегия при положение, че в деня в който канят дебилното леке Курдов, отказват да подпишат първи професионален договор с навършващия 18 години централен нападател на младежите - преминал през всички формации, живеещ на герена, здраво можещо момче...

с рев си е събрал багажа от общежитието и си е тръгнал....
кой ще поеме отговорност, кой от всичките цървули дето ги изпозначиха в клуба - Я. Петров, Д. Донев, Боримиров, Н. Илиев, Тонев
КОЙ ПИТАМ, ще отговаря за това, че в истински левскар, в който клуба е вкложил сума пари толкова години е пуснат да си ходи, а има некво недоразумение ка Ж. Силва и се говори за такива като Курдов ?

Я вън и на стадиона само с билет !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:53 pm 
Аватар

Не всички юноши са утайки като Курдов - защо за Бога го върнаха тоя :roll: Съмнявам се в Литекс близнаците да слушат опера, но си играят и особено Георги Миланов има предпоставки за солидно бъдеще.

За мен е реалистично да извоюваме представителство на феновете в управителния съвет на отбора - изцяло на доброволни начала, без заплата, смяна на представителя на няколко месеца.

Като приоритети да се заложат до 2-3 години поне половината титуляри да са юноши, а още от следващия сезон Вутов и близнаците (примерно). Не може да се отрече, че един Дъстли няма алтернатива.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:56 pm 
Аватар

LS4ever написа:
ти малоумен ли си или се правиш ?

Моля без обиди :smt003
Просто се базиках :bigok :bigok
Много на сериозно го взе моето мнение :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:59 pm 
Аватар

Soul написа:
Adepta написа:
Soul написа:

Не ми прави такива малоумни сравнения, първо...... и второ не става въпрос само от към успехи...а дисциплина и респект....които липсват в тоя отбор!

Нищо малоумно няма, Херо продъни света какъв левскар е "от дете" (на тия най им вервам), ама акаше върху нас при всеки мач. Като стана треньор на националния, Кюрда му се качи на главата. После, като дойде се видя колко респект може да налага - уволниха го след 6 месеца а взехме и двете купи, за което частично му "помогна" Сираков. Та в тоя смисъл, егати и тандема предлагате.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 5:01 pm 
Аватар

LS4ever написа:
Wildkid написа:
......

абе пич каква стратегия при положение, че в деня в който канят дебилното леке Курдов, отказват да подпишат първи професионален договор с навършващия 18 години централен нападател на младежите - преминал през всички формации, живеещ на герена, здраво можещо момче...

с рев си е събрал багажа от общежитието и си е тръгнал....
кой ще поеме отговорност, кой от всичките цървули дето ги изпозначиха в клуба - Я. Петров, Д. Донев, Боримиров, Н. Илиев, Тонев
КОЙ ПИТАМ, ще отговаря за това, че в истински левскар, в който клуба е вкложил сума пари толкова години е пуснат да си ходи, а има некво недоразумение ка Ж. Силва и се говори за такива като Курдов ?

Я вън и на стадиона само с билет !

Ми нали тва казвам, че трябва да има стратегия, а в момента няма....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]