Brannik написа:
Между другото аз не съм съвсем съгласен с декларацията - първо, че има и читави футболисти в първия отбор и второ, че юношите в голямата си част не стават за нищо, не им пука особено за Левски и са по-големи чалгари и от тия в първия отбор. Интересно при рекордна загуба от свинете, която ще ни тежи за цялата история, кой ще поеме вината за това? За мен решението е нов спортно-технически директор и нов треньор, примерно Сираков и Херо. Все повече се убеждавам, че Наско Сираков въпреки всичките му кусури трябва да бъде върнат в Левски.
С това, последното, съм съгласен, макар аз пък да не искам Наско в Левски, защото имаме лош опит (не откъм резултати, откъм други неща). Но определено смятам, че в тоя отбор има достатъчно прилични футболисти, най-малкото като за нивото на божествената ни група. Трябва обаче генерална промяна в спортно-техническото ръководство и тотална промяна в манталитета, който ще се насажда в ритнитопковците. Те трябва да бъдат накарани да се раздават на макс, независимо с кого играят и колко са им възможностите. Щото ако изораваха терена всеки мач и личеше, че им пука, никой нямаше да ги спира по пътя и да ги псува, нито щеше да ги посещава на тренировки.... Просто трябват хора, които са читави специалисти, и които най-накрая ще почнат да работят професионално в тоя клуб. Да не се допускат мишки, нежни душички и всякакви подобни. Да не се допускат своеволия в съблекалнята - който не е съгласен - бай-бай, ако ще да е Меси! Да се работи смислено и професионално по селекцията - да е ясно колко пари има, какви играчи ни трябват и да се взимат ТЕ, а не някакви Василевци и Йордановци, просто щото са разтрогнали с някого си... Ясно е, че не може винаги да удряш 10-ката със селекцията, ама не може и да имаш толкова много провали. ДА СЕ ОПРАВИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА НА ТОЯ ОТБОР! Всички, отговарящи за това, МОМЕНТАЛНО ВЪН! Ебаси, преди 3-4 години може и да сме имали всякакви проблеми, ама поне беше 100% сигурно, че отборът ни е физически по-добре от цялата А-група! Всички селски отборчета падаха от нас по дифолт, защото още първото полувреме свършваха бензина (дори при защитна игра), и ако дотогава не бяхме решили мача, второто беше просто въпрос на време да вкараме. А и немалко мачове с "грандове" взимахме в кра, когато ония вече не можеха да ходят....
И, естествено, ясна стратегия за развитие, много внимание на школата, изчистване на връзкарчетата, моментално модернизиране на методите, терньори от чужбина, вън всички алкохолици и дъртаци, които стоят поради някакви стари "заслуги".