Ами, то второто полувреме почти няма, какво да се коментира, разви се, като първото и като всичките ни последни мачове с тази разлика, че имахме две ситуации, които бяха плод на индивидуалните качества на Родригес и че може би имаше дузпа накрая! В по-голямата част от срещата мача се игра в нашата половина

, това нормално ли е!? Отново разигравахме топката в защита с много пасове, изчакваме ( какво толкова изчакваме, не ми е ясно, може би идеята е че противника ще тръгне да пресира с много хора и ще се отворят пространства за голови атаки ), след което Димов и Прохазка се опитват да изнесат топката по крилата ( в повечето случаи неуспешно ) или пък с дълги пасове директно към Михелич и Мангала и до там! еклерите вземат топката и тръгват веднага в атака! Питам ви: Не трябва ли да е обратното? Ние да атакуваме, а те да дебнат на контри!? С такава прозрачна тактика не можем да бием никого вече! Вече трети мач в " А " група, в два поредни срещу слабаци

! Този отбор падна на " Тича " от смешната турска формация на етър и не беше вкарвал гол от ноември, но на нас ни вкара и пропусна още два, а пък ние му изравнихме от категорична засада

! След всеки наш мач се коментира съдийството и сега ще е така! Илиан дрънка неземни глупостти след мача, че сме надборили, борбенната игра на домакините, защото на този терен друг футбол не можело да се играе, че сме имали много ситуации

, с които сме щели да поведем и мача ставал друг ( това не е много сигурно. Ами, ако това повече мотивира еклерите ), вече в отбора се забелязвал духа, оставало да оставим това напрежение и да започнем да вкараваме голове

! Не ми се слушат едни и същи оправдания след всеки мач! Апропо, този път пропусна " .. да вкараме малко агресия! " ( може би я заменихме с духа )! Дори не можах да се ядосам достатъчно след този мач, сякаш бях готов за новата издънка!

Не може в два поредни мача срещу два слабака да играеш предимно в защита и в последните 5 минути да тръгнеш в система юруш и да говориш, че в играта ти е имало нещо добро! Казах ви и преди, че не вярвам в глупосттите за тартори и че някой от играчите заповядва на свой колега в съблекалнята, там има един много слаб треньор! По този начин се опитаха да измият дупето на Илиан, но не очакваха толкова скоро пак да го изцапа! Нищо лично към него, аз го харесвам, като човек и ми беше любим футболист, но и за него и за ЛЕВСКИ ще е по-добре да си остане във Варна! Боли ме, но САМО ЛЕВСКИ!