forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 10, 2025 7:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:24 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Гледам мачовете, гледал съм и предишните във Варна. Спомни си "звездния" ни отбор какви постижения записа там.
На фона на това, на разораната нива и кьоравия съдия резултата е съвсем нормален. Да припомням ли, че паднахме там в мача за купата преди 3 месеца ?
Не виждам какво толкова ревете срещу Илиян. Нямаше го Влатко, нямаше го Милиев, какво пак не ви харесва ? Кого да хване и да пусне, че да реши мача ?

Голям рев и подсмърчане, ами кажете как да стане работата като сте такива разбирачи.

Ние сме губили във Варна, ама и ЧМ са имали отбор и са се борили за 5-6 място, а сега са ебати сбирщината, без отбелязан гол от 4 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:25 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
BluePower написа:
incheto_1914 написа:
Абе кво ви прихваща с тоя Ясен всички?!

Там играехме футбол!!! Сега ходим като чикчи със шкеНбета и нямаме никаква идея за игра... Караме го на индивидуални изригвания на Карвальо или Гари... СРАМ!!! :slap :smt006

На колко си години?

Не ми се прави на интересна с тези клиширани фрази за години и т.н. Както виждаш спрях да пиша, ти се опитваш да създадеш спор?! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Fozzy написа:
Важно е да изклатим Кюрда, ако ще с реми да е.

ще изклатим друг път.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

vazcho написа:
Не е лесно положението. С тая игра и победата на латекса в сряда мача ще е на кило кръв и метър кожа. За шампионата не всичко е изгубено. Лудоселец имат трудна програма, която започва утре, а Кокалчето е показал, че може да прави хиксове с такива отбори. На нас сега ни идват по-лесни мачове и се надявам, че може да оправиме проблемите в играта и да тръгнем нагоре. С тая игра 100% нямаше да направим хикс предния кръг, колкото и зле да изглеждаше, но подобен резултат не е някаква изненада сравнение с предни сезони. Просто там Левски не може да играе и да покаже някакъв футбол. И това си е истина. А, това че наистина ни трябваше победата, в която мислех, че е сигурна, но не се получи, и не я взехме прави нещата още по-трудни, но не и невъзможни.

Какъв по-лесен мач от Монтана (ПОСЛЕДНИЯ) на Герена, имаме че не ми е ясно ?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:27 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:9797d75f8b положението за дузпата в продължението :smt006

Последна промяна Ангелов на Съб Мар 30, 2013 6:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

какви титли говорите , какви трудни гостувания във Варна , какви 5 лева. Вие виждате ли какво играем? Това футбол ли е? Кога Левски е разчитал само на блъсканета на топката към наказателното поле след 60-тата минута.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Fozzy написа:
Гледам мачовете, гледал съм и предишните във Варна. Спомни си "звездния" ни отбор какви постижения записа там.
На фона на това, на разораната нива и кьоравия съдия резултата е съвсем нормален. Да припомням ли, че паднахме там в мача за купата преди 3 месеца ?
Не виждам какво толкова ревете срещу Илиян. Нямаше го Влатко, нямаше го Милиев, какво пак не ви харесва ? Кого да хване и да пусне, че да реши мача ?

Голям рев и подсмърчане, ами кажете как да стане работата като сте такива разбирачи.

Именно. Мършите ги махнаха и пак така си тъпчем на едно място. За мен този треньор се видя, че не става още с насирането срещу босненските помаци-аматьори. Няма извинения за такива неща. С срещу Слеско море мое и да не сме играели добре на картофената им нива, но никога не е било с такава насрана игра. Съжалявам, но само се удължава агонията. Шампиони няма как да сме, а лошото е че наближава дербито, което за мен е най-важно и някакъв шанс да покажем нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:28 pm 
Аватар

Гоциту, бИрой и хер Кокал .... ебем ти лесните мачове :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:28 pm 

Fozzy написа:
Абе цървуланковци, вместо да риете срещу треньора, погледнете в последните N години при кои треньори Левски е побеждавал във Варна .

Идеално, значи очаквам след дербито да се успокояваме - абе пичове, кво ви е виновен илиян, все пак в последните 4 мача ни биха 3 пъти, дори и на Герена - сега показахме мъжка игра бла бла бла бла

Това ли е треньор за Левски бе?? Ще почнем ли да се радваме, че сме направили три атаки срещу монтана и пирин горна диканя??? само за да оправдаем треньора??? НИКОЙ не е над ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:29 pm 

BluePower написа:
Не ми се прави на интересна с тези клиширани фрази за години и т.н. Както виждаш спрях да пиша, ти се опитваш да създадеш спор?! :smt006

Първо не ми дръж тон, защото съм напълно убедена, че си по-малък от мен, ясно ли ти е?
И второ те попитах, защото пишеш като тинейджър. Какъв Ясен Петров и какъв футбол по-точно, след като Гонзо беше силният там, а в същия този сезон пак останахме без трофей. Че и дербито с 3:1 загубихме. НА ГЕРЕНА! И от Черноморец паднахме. Равен със Сливен. Едвам бихме Академик и Видима. Още?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:30 pm 
Аватар

не знам какви атаки сте очаквали при условие, че при всяко наше докосване на топката и имаше резачка през кръста от тия паляци еклерите :smt006 Страшна гавра беше това днес с футбола и с Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:34 pm 
Аватар

Мен ме интересува дали на Инчето и харесва отбора както е в момента, и мисли че нямаме нужда от смяна на треньора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:35 pm 
Аватар

АКО БЯХМЕ ПИСАЛИ С ГЛАВНИ БУКВИ, ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:35 pm 

kickera написа:
Fozzy написа:
Абе цървуланковци, вместо да риете срещу треньора, погледнете в последните N години при кои треньори Левски е побеждавал във Варна .

Идеално, значи очаквам след дербито да се успокояваме - абе пичове, кво ви е виновен илиян, все пак в последните 4 мача ни биха 3 пъти, дори и на Герена - сега показахме мъжка игра бла бла бла бла

Това ли е треньор за Левски бе?? Ще почнем ли да се радваме, че сме направили три атаки срещу монтана и пирин горна диканя??? само за да оправдаем треньора??? НИКОЙ не е над ЛЕВСКИ!

Е кой рева като вдовица за х. миналата година да дойдел Илиян ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:36 pm 
Аватар

Fozzy написа:
kickera написа:
Fozzy написа:

Е кой рева като вдовица за х. миналата година да дойдел Илиян ?

Аз, не ревах за него и нямах идея защо всички точат лиги по него, но от това не ми става по-хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:38 pm 
Аватар

Айде стига сте срали вече, бе. Как не ви писна? Омръзна ми да чета едно и също. Достатъчно е един ретард да го каже за да го разберем, не ви ли е ясно? Няма нужда да повтаряте. Като вкараме гол пак 200 души ще напишат Гооол, все едно другите са слепи. А на стадиона сме винаги едни и същи, шепа хора. Обожавам като се върна от слаб мач да ви чета дришните, винаги абсолютно еднакви. Ми елате на стадиона и там си кажете думата, има по-голям шанс да се чуе. Май верно трябва да спираме форума след слаб мач. Ако продължавате да дрискате едно и също ще заключа темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:39 pm 
Аватар

antonatan написа:
не знам какви атаки сте очаквали при условие, че при всяко наше докосване на топката и имаше резачка през кръста от тия паляци еклерите :smt006 Страшна гавра беше това днес с футбола и с Левски

:smt005 :smt005 :smt005 :beerch :chalga :tmbk :dens1 :bashta

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Nakuro Bradata написа:
Аз, не ревах за него и нямах идея защо всички точат лиги по него, но от това не ми става по-хубаво.

тук също - гениален футболист, но още от престоя му в бирои си личеше, че си е достигнал тавана в професията. просто му липсват редица ключови личностни качества, за да води Левски. това е.

Последна промяна kickera на Съб Мар 30, 2013 6:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tikvarova написа:
Аз лично се чудя, нашите "скаУтЕ" колко години пропуснаха да пробват да вземат Г.Илиев. Да игра при прасетата, но и Бандата е Левскар в червата, ма сега е капитан при розовите!?

Да му го набия до червата на Бандата :smt006 Левскар до червата пее ли КЗЛ!?
А Гонзо не знам защо реве от съдията, като им спести поне 2 червени картона и чиста дузпа не ни даде.

Няма ли някой да се появи да нахрани "мрънкалниците" и да каже "е какво бе, взехме точка" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:40 pm 

BluePrideBg написа:
Мен ме интересува дали на Инчето и харесва отбора както е в момента, и мисли че нямаме нужда от смяна на треньора :smt006

Инчето така ли е написала или те сърбят пръстите просто?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:42 pm 

Ами, то второто полувреме почти няма, какво да се коментира, разви се, като първото и като всичките ни последни мачове с тази разлика, че имахме две ситуации, които бяха плод на индивидуалните качества на Родригес и че може би имаше дузпа накрая! В по-голямата част от срещата мача се игра в нашата половина :ohmygod , това нормално ли е!? Отново разигравахме топката в защита с много пасове, изчакваме ( какво толкова изчакваме, не ми е ясно, може би идеята е че противника ще тръгне да пресира с много хора и ще се отворят пространства за голови атаки ), след което Димов и Прохазка се опитват да изнесат топката по крилата ( в повечето случаи неуспешно ) или пък с дълги пасове директно към Михелич и Мангала и до там! еклерите вземат топката и тръгват веднага в атака! Питам ви: Не трябва ли да е обратното? Ние да атакуваме, а те да дебнат на контри!? С такава прозрачна тактика не можем да бием никого вече! Вече трети мач в " А " група, в два поредни срещу слабаци :ohmygod ! Този отбор падна на " Тича " от смешната турска формация на етър и не беше вкарвал гол от ноември, но на нас ни вкара и пропусна още два, а пък ние му изравнихме от категорична засада :ohmygod ! След всеки наш мач се коментира съдийството и сега ще е така! Илиан дрънка неземни глупостти след мача, че сме надборили, борбенната игра на домакините, защото на този терен друг футбол не можело да се играе, че сме имали много ситуации :ohmygod , с които сме щели да поведем и мача ставал друг ( това не е много сигурно. Ами, ако това повече мотивира еклерите ), вече в отбора се забелязвал духа, оставало да оставим това напрежение и да започнем да вкараваме голове :oops: ! Не ми се слушат едни и същи оправдания след всеки мач! Апропо, този път пропусна " .. да вкараме малко агресия! " ( може би я заменихме с духа )! Дори не можах да се ядосам достатъчно след този мач, сякаш бях готов за новата издънка! :oops: Не може в два поредни мача срещу два слабака да играеш предимно в защита и в последните 5 минути да тръгнеш в система юруш и да говориш, че в играта ти е имало нещо добро! Казах ви и преди, че не вярвам в глупосттите за тартори и че някой от играчите заповядва на свой колега в съблекалнята, там има един много слаб треньор! По този начин се опитаха да измият дупето на Илиан, но не очакваха толкова скоро пак да го изцапа! Нищо лично към него, аз го харесвам, като човек и ми беше любим футболист, но и за него и за ЛЕВСКИ ще е по-добре да си остане във Варна! Боли ме, но САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:45 pm 
Levskar67 написа:
Ами, то второто полувреме почти няма, какво да се коментира, разви се, като първото и като всичките ни последни мачове с тази разлика, че имахме две ситуации, които бяха плод на индивидуалните качества на Родригес и че може би имаше дузпа накрая! В по-голямата част от срещата мача се игра в нашата половина :ohmygod , това нормално ли е!? Отново разигравахме топката в защита с много пасове, изчакваме ( какво толкова изчакваме, не ми е ясно, може би идеята е че противника ще тръгне да пресира с много хора и ще се отворят пространства за голови атаки ), след което Димов и Прохазка се опитват да изнесат топката по крилата ( в повечето случаи неуспешно ) или пък с дълги пасове директно към Михелич и Мангала и до там! еклерите вземат топката и тръгват веднага в атака! Питам ви: Не трябва ли да е обратното? Ние да атакуваме, а те да дебнат на контри!? С такава прозрачна тактика не можем да бием никого вече! Вече трети мач в " А " група, в два поредни срещу слабаци :ohmygod ! Този отбор падна на " Тича " от смешната турска формация на етър и не беше вкарвал гол от ноември, но на нас ни вкара и пропусна още два, а пък ние му изравнихме от категорична засада :ohmygod ! След всеки наш мач се коментира съдийството и сега ще е така! Илиан дрънка неземни глупостти след мача, че сме надборили, борбенната игра на домакините, защото на този терен друг футбол не можело да се играе, че сме имали много ситуации :ohmygod , с които сме щели да поведем и мача ставал друг ( това не е много сигурно. Ами, ако това повече мотивира еклерите ), вече в отбора се забелязвал духа, оставало да оставим това напрежение и да започнем да вкараваме голове :oops: ! Не ми се слушат едни и същи оправдания след всеки мач! Апропо, този път пропусна " .. да вкараме малко агресия! " ( може би я заменихме с духа )! Дори не можах да се ядосам достатъчно след този мач, сякаш бях готов за новата издънка! :oops: Не може в два поредни мача срещу два слабака да играеш предимно в защита и в последните 5 минути да тръгнеш в система юруш и да говориш, че в играта ти е имало нещо добро! Казах ви и преди, че не вярвам в глупосттите за тартори и че някой от играчите заповядва на свой колега в съблекалнята, там има един много слаб треньор! По този начин се опитаха да измият дупето на Илиан, но не очакваха толкова скоро пак да го изцапа! Нищо лично към него, аз го харесвам, като човек и ми беше любим футболист, но и за него и за ЛЕВСКИ ще е по-добре да си остане във Варна! Боли ме, но САМО ЛЕВСКИ! :levski

:smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:48 pm 
Ако дойдат 4-5 деца, 11-12-годишни максимум, от школата на Аякс и покажат на тия боклуци как се изнася и центрира топка, тия наще ще станат за смях... Бахти смешните футболисти, да пукнат... :rip Аз ако съм толкова смешен, ще си сменя професията. :ohmygod

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:57 pm 
Аватар

От година на година се превръщаме в домакински отбор за да бием. Когато сме гости може да паднем и от последният.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 6:58 pm 

Ами то за малко да стане това на ГЕРЕНА в предния кръг! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 7:00 pm 

Толкова са ми безразлични вече тия тъпанари.Едно и също близо година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 7:05 pm 
Аватар

Кой е Сречко Катанец бе?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 7:15 pm 
Аватар

Превърнахме се в един наистина посредствен отбор... и ме боли от това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 7:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
BluePower написа:

Първо не ми дръж тон, защото съм напълно убедена, че си по-малък от мен, ясно ли ти е?

И какво като е по-малък от теб ?!?Човека просто си изказва мнението
И аз съм по-малък от теб...за това ,че сме по малки от теб аре всички да спрем да пишем тук...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2013 7:17 pm 
Аватар

Квото щат да правят, все тая вече, сезона е ясно че замина, само да не му позволяват на Илиан да дава повече интервюта, че и малкото, дето останахме да го уважаваме ще изгуби......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]