forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 146  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 11:51 pm 
Аватар

Нашите лапат пишки :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 11:56 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Разбирам, че не е много здравословно когато си спортен директор на жалтити путки да кажеш "Левскар съм до мозъка на костите си", ама винаги можеш да ги отебеш с някое клише "Със синята фланелка съм имал страхотни спомени" и т.н.

Цитат:
...Левски ме доразви, така че и на него дължа много.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:02 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не знам за какво се ядете, при положение, че публиката НИ налапа кура с все ташаците на най-големия "чорбар" в историята ни - Педераст Сираков :wink: и то дълги години му смука топките, преди част от нея да се усети, кой за какво е в този клуб,да не говорим, че голяма част от нея продължава да му ги смуче :smt006 всички тези футболисти са част от този матр'ял, от който сме и ние :smt006
Не знам до сега някой друг да е извършил по-голямо предателство спрямо Левски и публиката от Насраков :!:

Сираков може да е всякакъв, но когато е в Левски има два закона

1) Левски е 10 от 16 - 70% сигурен шампион
2) чорбата е унижавана и мачкана на всички фронтове

Каквото и да си говорим, ние такава фигура друга нямаме, няма и да имаме!

Едновремено с това съм съгласен, че е доста алчен, аферист и се има за по-голям от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:08 am 
Аватар

STALKER написа:

1) Левски е 10 от 16 - 70% сигурен шампион
2) чорбата е унижавана и мачкана на всички фронтове

Каквото и да си говорим, ние такава фигура друга нямаме, няма и да имаме!

Едновремено с това съм съгласен, че е доста алчен, аферист и се има за по-голям от Левски.

Присъствието на Сираков на Герена ни докара до най-големите ни успехи, ако не изобщо в историята, то поне последните 30г.
Към днешна дата и моментното ни състояние, това което се случи преди 7г. изглежда нереално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:11 am 
Аватар

И после отиде на лов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:12 am 
Аватар

Лабрадор написа:
Змей,същата наша публика го псува повече от чорбарите на Герена,много ми е интересно за какво точно му се държи сметка.Винаги,когато беше със син екип играеше както сегашните путки (и тия при последната му визита) не играеха и няма да играят.Има право да коментира каквото си иска от жАлтата камбанария.

И той си имаше путкенските мигове когато се мереха кой е по-по-най и добре че Барбуков се спъна три пъти в наказателното ни поле :smt006
Айде бе със Сираков сме биели...само дето като играч имаше ебати и отбора зад него, като ръководител ебати и парите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:17 am 
Аватар

Интересно Гонзо като ни бие на Тича и после каже "Нашият отбор....." и него ли ще нахраним :roll: Оп, ама ние вече го псувахме и то доста здраво :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:24 am 

немлад написа:
И после отиде на лов. :strkstrk

Чакай, след малко ще дойде един селянин от северозапад(нала) България да ти обясни как стоят нещата :strkstrk :strkstrk
Mr. Smith написа:
Интересно Гонзо като ни бие на Тича и после каже "Нашият отбор....." и него ли ще нахраним :roll: Оп, ама ние вече го псувахме и то доста здраво :smt006

Това официално е най-голямата идиотия, на която аз лично съм ставала свидетел като фен на Левски. И на стадиона, и във форума, и по телевизията, и къде ли не. Жалки хорица.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:35 am 
Аватар

наказанието е справедливо :wink: Малшанс, че домакинството ни е с Литекс :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:38 am 
Аватар

Най-голямото щастие за Кюрда е това. Сигурно лъска от кеф тоя боклук. Пак ще ни чуе, обаче. Най-мъчно ми е за Пъпчив Сифилистичен. Развалиха празника на човека. Цял живот е чакал да бъде зад гърба на г-н К. Стоичков :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:05 am 

Гонзо, единствен не е казал и една дума срещу ЛЕВСКИ, въпреки, че постъпиха много грозно с него! И съм абсолютно убеден, че няма да го направи преди и след мача срещу еклерите, а по време на мача няма да изпадне в истерията, в каквато изпаднаха Вуцов, Мъри, Цанко, Кокала и Херо в мачовете срещу нас! Това показва, колко голям ЛЕВСКАР е и колко много обича ЛЕВСКИ, в което едва ли има някой да се съмнява де?! Псувните срещу Г. Иванов са недопустими и обиждат не само него, а и всички ЛЕВСКАРИ, защото е един от нас! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:20 am 
Аватар

По принцип не пиша сериозни неща във форума...но...НЕ плюйте за мача с Металик Сопот срещу мазния...вижте в колко часа започна мача...и се замислете защо...имаше и инфо...който чул и разбрал...разбрал.. !
КРИВИЯ-човека колко псувни изяде от феновете докато беше при еклерите не е истина...2..по скоро 3 пъти го прецакаха и от ръководството през годините...в момента човека си пази хляба и си живее при семейството...миналата година си говорих с него...не е истина този ЧОВЕК какъв Левскар е!Като при нас не му се даде шанс...какво да прави?Наред е ЦАРЯ...всъщност...той е свикнал... :? :( :twisted: :evil:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:38 am 

Ами и за кривия се отнася, това, което написах по-горе! Не знам дали е от марица, но човека никога не е казал лоша дума за ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:38 am 

Трябва да си голям посерко за да псуваш КРИВИЯ! Ама тука на какви ли неща не се нагледахме.. ако бяхме стабилни Гаджев и Базил нямаше да са в Левски или щяха да са насирани абсолютно всеки мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 4:28 am 
Аватар

Ние сме Левски, Левски хулиганс. Сряда всички да разгромим кюрда !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 4:53 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не знам за какво се ядете, при положение, че публиката НИ налапа кура с все ташаците на най-големия "чорбар" в историята ни - Педераст Сираков :wink: и то дълги години му смука топките, преди част от нея да се усети, кой за какво е в този клуб,да не говорим, че голяма част от нея продължава да му ги смуче :smt006 всички тези футболисти са част от този матр'ял, от който сме и ние :smt006
Не знам до сега някой друг да е извършил по-голямо предателство спрямо Левски и публиката от Насраков :!:

Точното мнение. Поп кръстьо пред тоя е света вода ненапита. Травестит, подъл, безскрупулен, алчен, самовлюбен нарцис, егоист, предател, казах ли травестит. Ако тръгна да му описвам предателствата до момента срещу нас ще трябва да напиша роман в поне 3 тома. И продължава да работи против нас. Ако си мислите, че боби купона движи нещата в бфс жестоко се лъжете. Мъдите си залагам че тая отрепка е сивият кардинал сега. И как само се появи на мача в Пловдив след като 100 години не стъпа на наш мач. И как удобно предната седмица се прави на луд. И как накрая ни отрязаха главата с подлогата си паста ли е кифла. Като футболист беше голям талант, като човек и личност ми е може би най противния сред живите. Всичките злощастия последните години идват от тоя боклук не се заблуждавайте. А мърльо е една от куртизанките му. Спомнете си как ходиха заедно в слабия, и как като насрани се върнаха при нас и саботираха Жужо, как като футбалер, мърльо отиде при прасетата за да го продадат на 2 пъти. А нашият клуб получи кур от трансферите. Как педераско си показа рунтавият палав анус. Сафарита, тампере, 16 точки, правилен футбол и т.н. И още безброй предателства които ми е гнусно да описвам. Много бързо забравяме. Имаме си силните личности просто много от тях вече не са активни по една или друга причина. И моля ви не слагайте Кривия и Царя в едно изречение с отрепките. Кривия беше толкова злобно прецакан от педераско, че не знам как се сдържа толкова години да не плюе по нас, но затова и го уважавам защото е характер, а не боклук. На Царя единственият му кусур беше амбицията да се справи сам и подлият родопски шопар го завъртя. Ако той беше с Костов вместо мазната мутра сега вече щяхме да имаме лице и отбор набираш инерция. Щяхме да сме се изчистили от гаджевци, милиевци, пелета, йововци и изобщо ненужният товар който мъкнем вече 5 години. Ама акотата станаха много.
Хайде със здраве.

П.П. Накарайте кюрда да се чуства горд, че не е Българин. Мисля, че няма нужда да ви казвам как. КСПП до откат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:04 am 
Аватар

абе плюйте всички, мразете наред, кур за всички, смърт за всички, е така става по-лек живота :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 10:27 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Гонзо, единствен не е казал и една дума срещу ЛЕВСКИ, въпреки, че постъпиха много грозно с него! И съм абсолютно убеден, че няма да го направи преди и след мача срещу еклерите, а по време на мача няма да изпадне в истерията, в каквато изпаднаха Вуцов, Мъри, Цанко, Кокала и Херо в мачовете срещу нас! Това показва, колко голям ЛЕВСКАР е и колко много обича ЛЕВСКИ, в което едва ли има някой да се съмнява де?! Псувните срещу Г. Иванов са недопустими и обиждат не само него, а и всички ЛЕВСКАРИ, защото е един от нас! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Кокала непрекъснато повтаря какъв Левскар е, гаври се с чобата във всеки момент и тн. При вуцата не е много по-различно. Кривия го разбирам - няколко пъти му ебахме майката през годините. Но Мъри трябва да ни боготвори защото ако не беше Левски щеше да е никой като треньор - тук са му единствените успехи и то какви! Не че ме учудва държанието му - той игра и в чорбата навремето все пак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 10:32 am 
Аватар

Стоичков към БФС: Браво!
Христо Стоичков аплодира решенията на дисциплинарната комисия на БФС да накаже Ботев и Левски с по 1 мач без публика.

Мама ти деба кюрдска! След мача всички да се пренесем пред Сектор В и да го чакаме! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 10:39 am 
Аватар

КСПП!!! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:05 pm 

Някой с кола с мегафон разполага ли :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:15 pm 

Levskar67 написа:

Гонзо си е наше момче и истински левскар, колко пъти игра с контузии, със счупена глава, цепната вежда и дори с контузия която му причини края на кариерата за което мене ме е яд много защото може да поиграе още поне сезон и да се засече заедно с Гара Дембеле в игра и щеше да сме шампиони 100% през онзи сезон! За това и Наско го намрази и го плюеше защото усети че Гонзо е по-голям левскар от него и никога няма да направи такива номера като него и да плюе по отбора си. и между др. виждате ли какво става когато Наско похвали Левски - падаме, това става .... пак съм сигурен че е размътил главата на някой футболист и хвали нарочно отбора за да не се усъмни никой че точно в тоя момент ще подкопае отбора и тоя човек докато не се върне в Левски няма да миряса........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:16 pm 
Цитат:
Някой с кола с мегафон разполага ли :lsfc4

диетична кола или обикновена :bigok
Иначе имаме мегафони, да, понякога като ходим по мачове ги използваме :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:18 pm 
Аватар

a аз съм чувал, че се ползват и магнетофони :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:19 pm 
Аватар

Майната му на кюрда, кажете ми, не може ли да се гледа мача буквално зад мрежата или не се допускат хора там? Ш' ги убием !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:22 pm 
Лабрадор написа:
:lol: КривиЕ в един мач с рЯците отнесе всичката хранилка на света,защото както винаги си остави душата на терена.7-8 месеца по-късно пак на Герена му се скандира името,когато влезе и се раздаде повече от всички,но със син екип.Ама кой да ти помни,че го е псувал до девето коляно...

п.с. Нямам идея какво е казал в това "уникално" предаване,но си го хранете спокойно,няма да е за сефте.

Когато беше в Черно Море първия мач му опънахме транспарант и скандирахме името, а в следващите му скандирахме само името. Дори го аплодирахме, когато направи доста стойностен мач срещу нас (тогава май ТанкО Дяков получи червен картон). Говорите си наизуст :smt006 За А сектор и някакви индивидуални изблици не говоря, защото бях в Б и двата мача и го помня на 10000% и дори няма смисъл от спор.

Друг е въпросът, че сега не виждам какво лошо е казал. Говори неадекватни лъжи, но нищо кой знае какво. А ние, ако искаме да имаме някакво морално право в случая, трябва мигновено да изгоним черния и гаджевица. Но не... на втория трябва задължително да му скандираме името, когато ни облее.

Последна промяна El Hacendado на Вто Мар 12, 2013 12:30 pm, променена общо 5 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 12:24 pm 
Аватар

на бас, че не говори наизуст :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:22 pm 
Аватар

чудех се къде да го публикувам това
Цитат:
- На проведената среща на ръководството на БФС с делегатите на БФС и изп. директори на ФК проведена на 22.02 и 23.02.2013 г. и на срещата организирана от МВР с отговорниците по сигурността и координаторите за връзка с привържениците, бе прокламирано желанието на БФС футболните срещи да станат място където всеки може да отиде със семейството си без да ги е страх за живота им. Ясно бе разяснено на всички, че за целта е необходимо стриктно да се спазва Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, нормативните актове на БФС, както и директивите на ФИФА и УЕФА за неизползване на пиротехнически изделия на футболни срещи.

Предвид горното и случилото се на срещата от 17-ти кръг на „А” ФГ ПФК”Ботев” Пд – ПФК”Левски”, СТК призовава всички футболни клубове, фен клубовете към тях, както и всички верни привърженици на футбола, футболните срещи от вътрешното първенство да не се превръщат в бойно поле, а посещението на футболна среща да е празник и възможност да се подкрепи любимия отбор.

Секретар СТК:

/Н.Михайлов/

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:38 pm 
Нали само лумпени, хулигани и наркомани останахме да ходим, бе, все тва се повтаря, откъде се появяват тогава при всеки инцидент тези десетки хиляди майки с колички :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 1:44 pm 
Аватар

С риск да отнеса критиките от някои в този форум, що за "човек" трябва да си за да вкарваш сигнални ракети на стадиона? Бомби-момби, факли, сигнални ракети - това къде по света е разрешено да се вкарва на трибуната? Ама някой си искал така да му бъде ок, ами като иска - да ходи по баирите и да си гърми квото иска и да си пускат факли там да се трови. Това на един стадион няма място. Но очевидно и така наречения "ушев" няма желание това да не се случва, защото тия неща няма как да бъдат пропуснати да отидат на трибуните.

Другите неща, заради които ни наказват не мога да ги коментирам, защото изобщо не знам какво се е случило, но с тия неща масовия зрител само се отблъсква от стадиона. И после се правят на интересни що няма хора по стадионите. Ами щото като дойдат, се случва това, което стана онзи ден. Крайно време е тези дето ги дробят тия неща, да си сърбат попарата и да не бъдат по трибуните, а където им е мястото...

А че бфс-то се свали гащите пред кюрда и направи извънредно заседание само и само да ни накажат точно за този мач е другата простотия, която не знам защо никой от ръководството не я оспорва.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 146  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]