Mr. Smith написа:
Не знам за какво се ядете, при положение, че публиката НИ налапа кура с все ташаците на най-големия "чорбар" в историята ни - Педераст Сираков

и то дълги години му смука топките, преди част от нея да се усети, кой за какво е в този клуб,да не говорим, че голяма част от нея продължава да му ги смуче

всички тези футболисти са част от този матр'ял, от който сме и ние
Не знам до сега някой друг да е извършил по-голямо предателство спрямо Левски и публиката от Насраков

Точното мнение. Поп кръстьо пред тоя е света вода ненапита. Травестит, подъл, безскрупулен, алчен, самовлюбен нарцис, егоист, предател, казах ли травестит. Ако тръгна да му описвам предателствата до момента срещу нас ще трябва да напиша роман в поне 3 тома. И продължава да работи против нас. Ако си мислите, че боби купона движи нещата в бфс жестоко се лъжете. Мъдите си залагам че тая отрепка е сивият кардинал сега. И как само се появи на мача в Пловдив след като 100 години не стъпа на наш мач. И как удобно предната седмица се прави на луд. И как накрая ни отрязаха главата с подлогата си паста ли е кифла. Като футболист беше голям талант, като човек и личност ми е може би най противния сред живите. Всичките злощастия последните години идват от тоя боклук не се заблуждавайте. А мърльо е една от куртизанките му. Спомнете си как ходиха заедно в слабия, и как като насрани се върнаха при нас и саботираха Жужо, как като футбалер, мърльо отиде при прасетата за да го продадат на 2 пъти. А нашият клуб получи кур от трансферите. Как педераско си показа рунтавият палав анус. Сафарита, тампере, 16 точки, правилен футбол и т.н. И още безброй предателства които ми е гнусно да описвам. Много бързо забравяме. Имаме си силните личности просто много от тях вече не са активни по една или друга причина. И моля ви не слагайте Кривия и Царя в едно изречение с отрепките. Кривия беше толкова злобно прецакан от педераско, че не знам как се сдържа толкова години да не плюе по нас, но затова и го уважавам защото е характер, а не боклук. На Царя единственият му кусур беше амбицията да се справи сам и подлият родопски шопар го завъртя. Ако той беше с Костов вместо мазната мутра сега вече щяхме да имаме лице и отбор набираш инерция. Щяхме да сме се изчистили от гаджевци, милиевци, пелета, йововци и изобщо ненужният товар който мъкнем вече 5 години. Ама акотата станаха много.
Хайде със здраве.
П.П. Накарайте кюрда да се чуства горд, че не е Българин. Мисля, че няма нужда да ви казвам как. КСПП до откат.