forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:04 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не пич, напълно наясно бях още тогава, че Неделчо няма да вземе нищо. Просто исках да покажа начина, по който гласуват хората, който е меко казано безотговорен, а точно този случай го описва прекрасно. Ако трябва да гледаме само в нашата си градинка - да, малоумие е, въпреки, че то беше без никакво значение.

Еми, това е начинът. Във всеки случай обаче номинацията на Беронов беше крайно неадекватна и свръхпредставителното ми сондиране сред "тъмносини" близки и роднини потвърждава това. :bigok Трябва и известна представителност да има кандидатът, все пак. При цялото ми уважение към Беронов, но пак можеха да намерят още по-стар и по-заслужил кандидат. :smt031 Все едно се възмущаваш, че избирателите не четат предизборната платформа. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:37 pm 
Аватар

Тоя педал ако ще станишко да направи федероска на доган публично, пак ще каже че е постъпил правилно... Не знам кой ебе, но със сигурност знам кой го ебе него :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:42 pm 
Аватар

Чш, СерГей има жена и дете, бе. Айде малко по-уважително :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:43 pm 

Къде беше тая картинка, че Слави Трифонов ще оправи държавата, че не мога да я намеря ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:54 pm 
Аватар

Ще се сетиш ти...:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:56 pm 

Изображение

Намерих я. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:14 pm 
Аватар

Дайте да напишем една конституция утре следобед :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:19 pm 
Аватар

На гордите софиянци :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:24 pm 

Значи аз няма да участвам. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:30 pm 
Аватар

Те 80% от всички не трябва да участват :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Като каза Смарт, вече знам номера на колата на Проданов и ако някой ме засече грубо по софийските улици и не е Кокала ще знам кого да търся :strkstrk

Откъде го виде бе? :shock: Аз отлетях като хилядолетния сокол..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:38 pm 
Аватар

Аз бях зад теб, ама ти продължи към центъра, а аз свих по Ситняково :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:44 pm 
Аватар

south написа:
tprodanov написа:
Не пич, напълно наясно бях още тогава, че Неделчо няма да вземе нищо. Просто исках да покажа начина, по който гласуват хората, който е меко казано безотговорен, а точно този случай го описва прекрасно. Ако трябва да гледаме само в нашата си градинка - да, малоумие е, въпреки, че то беше без никакво значение.

Еми, това е начинът. Във всеки случай обаче номинацията на Беронов беше крайно неадекватна и свръхпредставителното ми сондиране сред "тъмносини" близки и роднини потвърждава това. :bigok Трябва и известна представителност да има кандидатът, все пак. При цялото ми уважение към Беронов, но пак можеха да намерят още по-стар и по-заслужил кандидат. :smt031 Все едно се възмущаваш, че избирателите не четат предизборната платформа. :lol:

Прав си, това е и моето мнение, но да - дразня се, че избирателите не четат предизборните платформи даеба. Хората вероятно обръщат повече внимание като си избират хляб от магазина, отколкото като си избират партия.

Иначе, Татянчето Дончева с едно изказване, което адски силно подкрепя тезата за избираемоста на кандидата.

Цитат:
„Сергей Станишев да излезе и не да казва, че няма да стане премиер, а че разбира, че улицата отрича и него. Според мен той трябва да каже това, а не че уважава исканията на хората", хвана се за думите му Татяна Дончева.

Отричане на лицата от Прехода е пътят, опита се да събуди своите вечната вътрешна опозиционерка.

Да бъдат изчистени депутатските листи от старите муцуни,

а Станишев да остане в депутат, но да лансира други нови лица напред, е тезата на червената фурия. Според Татяна Дончева голяма част от водачите на червените листи не трябва да са в тях. Соцръководството и общинските ръководства да излъчат челата на листите, при това водачите да са такива, че да могат да дърпат гласове, препоръча тя.

Освен това, БСП трябва да покани няколко протестиращи от улицата и да ги включи в листите .

Татяна Дончева предупреди още социалистите да не лежат на успокоението, че идват на власт след изборите, защото, по думите й, пак ГЕРБ ще спечели, въпреки че сега има паритет. Тя напомни, че трябва да се бърза с листите, защото изборите чукат на вратата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 11:52 pm 
Аватар

От 2 дена си патриарх - и съвсем ЕСТЕСТВЕНО е да отидеш да се подмазваш на премиера в оставка в болницата :ohmygod2 Откога в задълженията на патриарха са включени и частни посещения в болници при относително здрави хора :shock:

Прикачени файлове:
image.php.jpg
image.php.jpg [ 25.32 KiB | Прегледано 3918 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 12:30 am 
Аватар

Абе ти заеби,това поп да те посети в болница,си е кофти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 12:35 am 
Аватар

http://www.extremecentrepoint.com/?p=10842 :bigok :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 1:07 am 
Аватар

В коментарите е сипано качествено на драскачите против Командира, дори се цитират извадки от досието на Костов в ДС. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 1:47 am 
Аватар

Ще взема да я порчета тази книга на Царя-жаба. :strkstrk Няма сляпо да следвам сектата на Командира, ами ще гледам да се запозная с алтернативните тълкувания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 1:59 am 
Аватар

Да се похваля с новия си подпис... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 9:36 am 
Аватар

Ivan63 написа:

А па ако си е взел и кандилото... :smt017 :smt059 :smt059 :smt059 :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 9:40 am 
Аватар

Ivan63 написа:

В конкретния случай хич не е кофти, ама не давай напразни надежди....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 10:24 am 
Аватар

Доста интересен коментар в новината за убийството на Яна и случващите се неща в нашата Държава.

Цитат:
От известно време имам чувството, че живея в някакъв магически нереалиам (да ме прости Маркес за новоизмисления стил).
В съда осъждат за убийство за това, че си чел книга със сюжет подобен на престъплението за което те съдят, няколко хиляди демонстранти и 1-2 ранени при демонстрации свалят правителство, парламента приема решение свързано със сваляне на цената на тока като в началните години на Лениновото управление, защото премиера бил обещал тока да поевтинее, уж независимата прокуратура, която никога не е проверявала нито едно енерго-разпределитерно... още дружество, влиза за проверка във всички такива, банкер се скарва с премиер и финансира протестите, които след два дни свалят уж едно от най-стабилните правителства в Европа, банкер обръща за 1 седмица политиката на медийни групи, на които е давал кредити, уж независим добър журналист-шеф на телевизия, уволнява една от топ-рейтинговите си журналистки, защото не ще да обърне лопатата, както е искал банкера, опозиция дето реве за оставка от 3 години, определя оставката като демагогия и тесно-партийни интереси, премиер дава на фермери 800 милиона, въпреки, че ги няма и кара финансовото министерство да емитира същия дълг за сметка на държавата за 4 дена, без да прави сметка за ликвидността в паричната система на страната си, да не говорим, че за изплащането на лихвите от емитирането на подобен дълг, всеки български гражданин, включително новородените бебета, ще трябва да плати допълнително 1 лев само заради по - високите лихви от нормалните, почти уволнен финансов министър се връща и е готов да довърши някои работи, шеф на почти разпаднала се партия и преди година, явно управляван от човек, обвиняван, че е топ мафиота на държавата става изведнъж шеф на парламентарна комисия срещу корупцията,изперкал шеф на националистическа партия, разцепена от бившата му жена заради любовница, изведнъж утроява рейтинга си. граждани, които преди 7-8 години са гласували бивш цар да стане премиер, сега искат да забранят партиите и улицата да е представена 50% в управлението, същите граждани, които мислят, че Рейкявик е вероятно вид псувня на полинезийски, искат да въвеждат Исландски модел на управление в България, влоговете в банките се увеличават с 10% след наложен данък върху доходите от лихвите по депозитите и още много други невероятности, ама ми омръзна да пиша.

Извод от невероятния магически нереализъм в България - да внимавате много тия дето се возите... още на влак, че ще ви осъдят за убийство, въз основа на това, че съседа ви в купето ще свидетелства, че докато пътувате сте чели Убийство в Ориент Експрес

П.П. Итова ще го направи съдебна система в която 3 месеца не могат да намерят, некрал и немамил съдя или прокурар за член на конституционния съд.
П.П. Според мен тоя Чеци е убил момичето, но не могат да го осъдят за това, че е чел книга. Просто да потърсят нормално доказателство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 10:30 am 
Аватар

Какъв е случая с тая книга?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 10:33 am 
Аватар

targovishte написа:
Да се похваля с новия си подпис... :strkstrk

http://templar.blog.bg/politika/2008/03 ... tov.176113

Цитат:
В справка на Държавна сигурност с гриф “строго секретно” от 4 април 1984:

“При обсъждане на научни материали е проявявал немарксистки възгледи. Партийната група е разглеждала неговото положение и е взела решение да бъде освободен и да не се допуска до педагогическа идеологическа работа“.

Затова е принуден да напусне ВИИ “Карл Маркс“. И постъпва във ВМЕИ “Ленин“ като математик – асистент.

Но и на новото място “в изказванията му също се забелязват немарксически позиции“, пише в справката на ДС. И апартаментът му е бил подслушван. Проучвани са били хората, с които е говорил. Тайно са претърсвали дома му.

“В библиотеката в кабинета му почти няма идеологическа литература.” Стените украсявал с разни математически формули, дори поставил някаква маймуна с английски текстове по нея :smt005 . Едва след категорична намеса на Довереното лице маймуната била свалена и били поставени портретите на Маркс и Енгелс. Това съобщава довереното лице “Стоян“.

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 10:55 am 
Аватар

Което за пореден път доказва, че в Техническия са от дисидент нагоре :bigok за разлика от комунистическото ВИИ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 10:58 am 
Аватар

Освен ректора :bigok ама той поне е пич, за разлика от предишния :boisw
но останалите 88% от асистенти и доценти наистина са десни :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 11:03 am 
Аватар

Много внимавай какво говориш за Ректора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 11:05 am 
Аватар

В МЕИ са учили много партийно и идеологически неподковани и неприемливи младежи и девойки. Дори на баща ми, като син на "невъзвращенец", след няколко години спънки са му позволили да следва. Съответно той мен ме храни на "комунистче" :smt005 и че това, което съм завършил аз във ВИИ, вместо да си остана в Германия, през комунизма са имали свещеното право да завършват само децата на активните борци и други партийни апаратчици :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 11:08 am 
Аватар

Ми нормално, в меи са учили хората, които после са се скъсвали от работа, за да нахранят, тия дето са учили във вии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 11:10 am 
Аватар

Отново инженерите направиха промяната в България :strkstrk Докато икономистите всеки път връщат бкп на власт :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]