forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 4:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:
basma написа:
първата цел трябва да бъде да се смени изборната система и тя не е нереалистична. втората, което е адски нереалистична, магистратите в съдебната система и прокурорите също да се избират пряко от народа.

Ок, дай предложение за друга изборна система, която да е по-добра от сегашната.

А магистрати и прокурори да се избират от народа - не, благодаря....

Да се протестира е хубаво нещо, ама тярбва да се знае и следва целта на протеста. Ок, протестите тия дни бяха срещу управлението и тоталния батак, в който стигнахме. Тия протести очевидно постигнаха целта си - ББ си тръгва,. Изборите предстоят (дали ще са след 1 месец, 2 месеца или 3 месеца - няма значение).

Малко ми убягва обаче целта на призива "продължаваме, всички на улицата" - ок, продължаваме, ама срещу какво протестираме вече? :smt017

Ами аз не виждам нищо лошо главния прокурор и ВСС да се избират пряко от народа? Или поне шефовете на различните съдилища. Сега са абсолютно недосегаема каста, което няма нищо общо с идеята за независимост на системата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:50 pm 
Аватар

STALKER написа:
Цветанов пак изглеждаше най-доволен днес. :blass не мога да разбера, или е некъв супер подомолен и ловък играч, или е патологичен дебил

Both :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:51 pm 
Аватар

Boyo написа:
Morning Glory написа:
BraToC! написа:
Костов да се скрие някъде... До вчера искаше оставка сега било бягство и страх :ohmygod2 :strkstrk

Искането на Костов - програмен/експертен кабинет, знаеш ли какво е? Това може да се случи с мандата на ГЕРБ.

Я по-добре верно завършвай и емигрирай, че ми писна тъпаци да решават общото ни бъдеще. 10% от населението е годно да получи избирателен ценз, другите са mamma mia :strkstrk

И аз се чудих на стотиците подобни коментари, но тъжната истина е, че мнозинството от българите са толкова неграмотни, че дори не разбират значението на думите "програмно правителство" и по какво се различава от примерно "служебно правителство"....

И каква "програма" ше изпълняват за 3 месеца? Кой ще я напише за една нощ? Костов в момента знае, че в следващия парламент няма да влезе и тази оставка за него беше удар с мокър чорап!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:53 pm 

е уилдкид, тази нещо като смесена избирателна система с еди колко си на пропорционален и еди колко си на мажоритарен принцип теб кефи ли те? щото хората продължават да гласуват за партии, не за хора. там е проблема. то се видя и на референдума - аз не бях чувал да има партийно гласуване на референдум организиран от партия, ебати. и искам да гласуват само завършилите средно. а не хора, които не могат да прочетат бюлетината. отделно съм работил в държавна администрация - е брат, там работят все едно са 80те години. с такива методи и темпове. е там имам искания. освободиш ли народа от тая бюрократична идиотия немалко неща ще се отпушат.

и да кажа кур за дянков, заради чието неплащане на ония пари за бизнеса дръпна цялата икономика назад. май в началото на мандата им беше някъде, не помня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
Цветанов пак изглеждаше най-доволен днес. :blass не мога да разбера, или е некъв супер подомолен и ловък играч, или е патологичен дебил

Едното не изключва другото. За мен най-голямото клатене на кабинета идва от Цветанов и то е умишлено. А това, че е дебил е факт, но дебил с власт.

Стига бе, брат. Прекалено е Холивидско това, което си представяш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:57 pm 
Аватар

За мене сега трябва да се свика ВНС да се промени Конституцията, след което прокуратурата да се самосезира и да се повдигнат обвинения срещу Доган, Станишев, дори и Симеон и техните приближени, сключвали всички договори, които са неизгодни и в ущърб на България !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:57 pm 
Аватар

krivia написа:
Boyo написа:
Morning Glory написа:
Искането на Костов - програмен/експертен кабинет, знаеш ли какво е? Това може да се случи с мандата на ГЕРБ.

Я по-добре верно завършвай и емигрирай, че ми писна тъпаци да решават общото ни бъдеще. 10% от населението е годно да получи избирателен ценз, другите са mamma mia :strkstrk

И аз се чудих на стотиците подобни коментари, но тъжната истина е, че мнозинството от българите са толкова неграмотни, че дори не разбират значението на думите "програмно правителство" и по какво се различава от примерно "служебно правителство"....

И каква "програма" ше изпълняват за 3 месеца? Кой ще я напише за една нощ? Костов в момента знае, че в следващия парламент няма да влезе и тази оставка за него беше удар с мокър чорап!

Добре, за колко време се пише "програма" според теб, особено ако е с конкретни и ясни насочености? И дали тепърва трябва да се пише или вече я има? Костов по-готов за влизане в следващия парламент няма да стане. Освен това, нямаш шанса да не съм прочел предното ти мнение няколко страници по-назад в темата, от което ясно личи, че и ти разлика между "искане за програмно правителство" и "искане на оставка" не правиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:04 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:
STALKER написа:

Едното не изключва другото. За мен най-голямото клатене на кабинета идва от Цветанов и то е умишлено. А това, че е дебил е факт, но дебил с власт.

Стига бе, брат. Прекалено е Холивидско това, което си представяш.

В смисъл, учудваш се, че некое ченге може да играе курвенската заедно с ДС например?

Освен да отдадем на случайноста изказванията на Цветанов, че Плевнелиев е давал подкуп от половин милион, че Доган е вкарал Бойко във власта и още не знам си колко приятелски огъня по Герб от страна на Цветанов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
В смисъл, учудваш се, че некое ченге може да играе курвенската заедно с ДС например?

Освен да отдадем на случайноста изказванията на Цветанов, че Плевнелиев е давал подкуп от половин милион, че Доган е вкарал Бойко във власта и още не знам си колко приятелски огъня по Герб от страна на Цветанов?

Аз се учудвам на сложността на схемите, които си представяш. ГЕРБ взели властта с единствената цел да докарат БСП след четири години. Пък Цветанов тъпото играел роля и тайно подготвял нещата за БСП. Нещата сигурно не са по-прости, но не са толко филмови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:13 pm 
Герб даде задна, проблемите с енерготата останаха нерешени.Много удобно. Сега на изборите ще стане тотален ташак , ще се правят такива коалиции, които ще изгонят и малкото светни българи в чужбина. Иначе моШно ВМРО! :lsclapp

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:14 pm 

щото вмро пък ще ги върне, да :smt042
както някой беше написал - колкото повече се изнесат, толкова повече работа за добрите кадри тук :strkstrk

и аре вече, ама честно, стига сте писали за тва заминаване ДА МУ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА. робове на вещи в мисловни клещи, аз ви разбирам, като нямаш морални ценности не ти остава друго освен да искаш материалното

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:17 pm 
Аватар

Що да е сложно бе Говядов? Осрал съм се до шия, но не искам да пускам власта. Пък и има още за крадене. Кво правя - назначавам си мой хора - кви ще бъдат те - с комунистически и ДС произход разбира се - така хем са от моята страна, хем имаме обща далавера, а и хем са зависими от мен, и ако кривнат мога да ги управлявам. Те, по време на своя мандат довършват това, което аз съм искал да свърша, и го правят за моя сметка, но поемат те негативите, а аз със всеки ден ставам все по-бял. Към края на управлението започват съвсем демонтсративно да правят глупости - например предложения за 8 000лв премиерска заплата, увеличение на депутатските заплати с 500лв - неща, които дразнят хората и махат рейтинг. После уволнявам единствения си сравнително одобряван министър, през това време съм направил куп скандали с еколози, конституционен съд и какво ли не, за да им кипне на хората. В резултат хората премахват назначените и избират отново спасителя на бял кон.
Това го писах некъде 2009та година, без детайлите и не виждам до ден днешен нещо да ме опровергава. И аз така бих направил ако съм комунист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:17 pm 
Щяло да се прави контрапротест в подкрепа на ГЕРБ :ohmygod Прост народ, калпава държава!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:20 pm 
Аватар

basma написа:
е уилдкид, тази нещо като смесена избирателна система с еди колко си на пропорционален и еди колко си на мажоритарен принцип теб кефи ли те? щото хората продължават да гласуват за партии, не за хора. там е проблема. то се видя и на референдума - аз не бях чувал да има партийно гласуване на референдум организиран от партия, ебати. и искам да гласуват само завършилите средно. а не хора, които не могат да прочетат бюлетината. отделно съм работил в държавна администрация - е брат, там работят все едно са 80те години. с такива методи и темпове. е там имам искания. освободиш ли народа от тая бюрократична идиотия немалко неща ще се отпушат.

и да кажа кур за дянков, заради чието неплащане на ония пари за бизнеса дръпна цялата икономика назад. май в началото на мандата им беше някъде, не помня.

Нещо си се объркал, системата е единствено пропорционална, с възможност за преференциално гласуване (т.е. да "разместиш" листата), това с мажоритарните кандидати отпадна. Пропорционалната система е най-добрата и най-демократичната система за избор на Парламент от вида на нашия. Неслучайно е и най-разпространена. Винаги, абсолютно винаги ще се гласува за партии - за партии се гласува и на Президентски избори, които са чисто мажоритарни, и на кметски (пак мажоритарни), както сам каза - и на референдуми (защото там "въпросите" са издигнати от партии). Системата е партийна и няма как да се избяга от нея. Независимите кандидати (в момента също ги има) са почти обречени, а ако някой е достатъчно силна фигура, за да е фактор, то около него някак си "естествено" пак се образува партия. Така че бягане от "партиите" няма. Спасението е - читави хора в партиите, членство в партиите и действия още на партийно ниво (т.е. гражданите да участват в управлението, респективно състава на самите партии, още преди да се стигне до властта и управлението - да си контролираш и чистиш партията отвътре - за съжаление в нашата действителност е невъзможно, материала е изключително неподходящ), а оттам и като цяло - повишаване качеството във властта и управлението.

Седем:Едно написа:

Ами аз не виждам нищо лошо главния прокурор и ВСС да се избират пряко от народа? Или поне шефовете на различните съдилища. Сега са абсолютно недосегаема каста, което няма нищо общо с идеята за независимост на системата.

Аз, обаче, виждам - смяташ ли, че тия същите хора, които гласуваха на последните избори, на референдума, на кметските, на президентските - могат да изберат главен прокурор? Че то 90% от народа изобщо не знае какво е то "главен прокурор" и си мислят, че той бил "баш-прокурора", който вкарва престъпници в пандиза (даже се чудят що процесите срещу разни мафиоти не ги водел той.... :ohmygod ) Още по-малко пък могат да избират председатели на съдилища, ако ще и селския съд в Сусурлево да е - просто хората нямат абсолютно никаква представа какво трябва да прави един председател на съд, да не говорим пък да имат капацитет и дори нужната информация, за да преценят дали за тая позиция става един или друг човек (съдия). Просто няма как да се получи нещо читаво, даже напротив - тогава би се стигнало до това на такива постове да се намърдват хора "издигнати" от един или друг кръг заинтересовани (както всички избори, и на подобни ще зависи кой те лансира и с колко кинти те бута....). По тая причина за мен е неудачно.

Виж, за ВСС е по-различно, там в момента нещата са адски осрани. Не съм убеден, обаче, че избор пряко от народа е решението, донякъде по горните причини. Но промяна там трябва, трябва по-голяма възможност за контрол и на тия конкретно да им се търси зверска отговорност при установени осирания от типа на последните им такива. И трябва състава да е по-широк, и да влизат в него и неюристи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:20 pm 
Аватар

Пак се разделя цялата държава... малоумници прости. Протеста ще се превърне в ГЕРБ срещу БСП/ДСП...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:23 pm 
Аватар

Ами ще се превърне, защото десните сме пълни путки, затова! сега е моментът за млади хора от сдс/дсб/ндсв/вмро и така, ама стари черни и червени ченгета не пускат кокала!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:24 pm 
Аватар

Аз лично искам да се въведе негативен интегрален вот. Всички партии в една бюлетина с квадратчета, всеки си ги номерира, като 1. е най-нежеланата. Партията с най-нисък негативен вот е първа, после следващата и така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:25 pm 
Аватар

В момента е време за обединение и за забравяне на личните вражди!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:28 pm 

аз вчера ли оня ден го написах - станишев до дупка за тоя народ, щото е по-тъп и от Гошо Тъпото.
и почвам да си мисля, че това е провокация и манипулация от боко точно казвайки - еми или аз, или ония.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:29 pm 
Аватар

Естествено, че е провокация, ходът е възможно най-добрия за него в момента.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:30 pm 
Аватар

гил галад написа:
В момента е време за обединение и за забравяне на личните вражди!

Значи ще предложиш на Джамбазки да отмени коалицията с Атака и да отправи подобно послание към десните? Напълно съгласен съм с това ти мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:30 pm 
Аватар

ООООБРАТ :bigok

Цитат:
Борисов: Дянков няма да е част от следващо правителство на ГЕРБ

Тоя тъкмо се върна и са - вземиииии :bigok
Не бе, Герб не се самосвалят в момента, никак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:33 pm 

е тоя срути икономиката бе братле и не направи никви реформи. никой не го топли че сме стабилни били финансово. и резерва одумка. заеби. хората се самозапалват по улиците, това кога е било?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:38 pm 
Аватар

Костов защо не оглави един програмен кабинет. Бойко връща мандата, Костов го взима и се почва синият терор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:42 pm 

Предлагам кабинетът да бъде форумен, а не програмен

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:43 pm 
Аватар

Казва се форонен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:44 pm 
Аватар

Комунистите колко им е на зор да има предсрочни избори. Мислят си, че хората ще гласуват за тях. Съд и присъда за всички правителства в последните 20 години. видя се до къде я докараха държавата. Нещастници!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:44 pm 
Аватар

Аз предлагам нов политически елит.Смърт чрез разстрел за всички евреи, които са ни управлявали досега... царе, куневи, тикви, сергота, турци, костовци.. всичко смърт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:48 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 1:50 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
BraToC! написа:
Костов да се скрие някъде... До вчера искаше оставка сега било бягство и страх :ohmygod2 :strkstrk

Това от вчера... :strkstrk

Костов: Борисов скоро ще разбере, че оставка е единственият избор

Цитат:
Нашето решение е партиите да спрат да използват народното недоволство, обаче Борисов да си подаде оставката. Той скоро ще разбере, че това е единственото, което може да направи.
Дянков си отиде, Бойко е на ред, си мислят протестиращите, тълкува нагласите им лидерът на ДСБ. За Костов е абсолютно невъзможно коалирането с ГЕРБ, Бойко Борисов го е направило невъзможно, завърши той.

http://frognews.bg/news_51753/Kostov_Bo ... iat_izbor/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]