forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 9:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 6:45 pm 

Левски ще влезне в Шампионската Лига, тогава, когато в отбора заиграят Тодор Чаворски, Вутов, братята Цоневи.
И попълнения от вън, които да вдигнат класата - Тодор Неделев от Ботев (Пд) и Георги Миланов от Литекс. По-добре да се дадат за тях 3 милиона евро, веднъж за 4-5 години напред, отколкото да се правят измислени селекции за по 300 хиляди на полусезон!

С Чернилни и измислени чужденци дето идват от 2-ра дивизия на Португалия, Холандия, Франнция или някоя дълбока и захвърлена резерва - Никога Левски не само, че няма да играе в Европа по-нататък от месец ЮЛИ, но и Шампион на България няма да стане!

Ако има нещо, за което да мразя Иво Тонев е точно тази Политика, която се води в клуба под негово ръководство, с цел само и само да се мазни и харесва на феновете с непрекеъснати селекции и строеж на нов стадион.

Единствено за стадиона мога да му бъда благодарен, защото това е нещо хубаво, ама за Мениджърските му умения и разбирания за футбол и по-точно как се гради отбор от средно-европейско ниво, този Иво Тонев е пълен некадърник, това не му е Локомотив-София, където си првеше селекциики всеки полусезон!

Левски иска 1 селекция за 4 - 5 години напред + налагане на най-добрите си Юноши!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 6:51 pm 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Левски ще влезне в Шампионската Лига, тогава, когато в отбора заиграят Тодор Чаворски, Вутов, братята Цоневи.
И попълнения от вън, които да вдигнат класата - Тодор Неделев от Ботев (Пд) и Георги Миланов от Литекс. По-добре да се дадат за тях 3 милиона евро, веднъж за 4-5 години напред, отколкото да се правят измислени селекции за по 300 хиляди на полусезон!

С Чернилни и измислени чужденци дето идват от 2-ра дивизия на Португалия, Холандия, Франнция или някоя дълбока и захвърлена резерва - Никога Левски не само, че няма да играе в Европа по-нататък от месец ЮЛИ, но и Шампион на България няма да стане!

Ако има нещо, за което да мразя Иво Тонев е точно тази Политика, която се води в клуба под негово ръководство, с цел само и само да се мазни и харесва на феновете с непрекеъснати селекции и строеж на нов стадион.

Единствено за стадиона мога да му бъда благодарен, защото това е нещо хубаво, ама за Мениджърските му умения и разбирания за футбол и по-точно как се гради отбор от средно-европейско ниво, този Иво Тонев е пълен некадърник, това не му е Локомотив-София, където си првеше селекциики всеки полусезон!

Левски иска 1 селекция за 4 - 5 години напред + налагане на най-добрите си Юноши!

фостата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 6:53 pm 
Сигурен ли си, че си в Щатите, а не в Германия? Пишеш почти всички Съществителни с Голяма Буква? Няма ли някой да ти дръпне Шалтера и да те изкара от тая Матрица, бе, да те еба в Главата проста :bigok Ако с Тодор Неделчев влизаме в Шампионската Лига, отивам Утре и го купувам :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 6:56 pm 
Аватар

Македония написа:
Сигурен ли си, че си в Щатите, а не в Германия? Пишеш почти всички Съществителни с Голяма Буква? Няма ли някой да ти дръпне Шалтера и да те изкара от тая Матрица, бе, да те еба в Главата проста :bigok Ако с Тодор Неделчев влизаме в Шампионската Лига, отивам Утре и го купувам :bigok

Само агент Смит, може да помогне :strkstrk Мистър Смит да се заема! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 7:04 pm 
Аватар

Като цяло не лош мач. Моментално трябва да се отървен от Старокин, Ели, Милиев и Йовов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 7:15 pm 
Аватар

Старокин направо ме разби при положението за дуспата - и това не е единствения случай, в който играчи на Левски в защитата спЪт, когато трябва да се отиграе ситуацията! Абе идва висока топка, която на всеки грамотен човек е ясно, ще ще отскочи от терена поне веднъж а може и два пъти. В този случай, кадърния(научен) футболист се стреми моментално да я отиграе, а нашего брата изчаква малоумно топката да тупне веднъж, след което я изчаква да види на къде ще поеме, евентуално се устремява към нея и я гардира!!!!!
:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Е нема по-малоумен начин да отиграеш тазаи ситуация. В 99 процента от случайте, особено когато нападателя на противниковия отбор е по-агресивен(както в случая) се гмурка и или отнема топката или ни свирят дуспа!

Това е едно от нещата, което на нашите защитници трябва да им се набива всеки ден в краТуните
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Последна промяна tikvarova на Съб Фев 09, 2013 7:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 7:15 pm 
Аватар

Отново форумен джихад :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 8:12 pm 
просТак написа:
Македония написа:

Само агент Смит, може да помогне :strkstrk Мистър Смит да се заема! :bigok

Mr.Smith му е от друг филм :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 8:57 pm 

не гледах мача. някой може ли да ми каже чисто физически нашите как седят и как влизат в единборствата. с тези 12 дузпи на мач резултатите наистина няма как да са показателни. може ли един нормален коментар на мача да няма, само идиотии пишете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 8:58 pm 
Аватар

Каяно отново с ерата мнение :strkstrk

Тошко Неделев ще ни вкара в Шампионска лига Ей-Богу :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 12:40 am 
Аватар

Хубаво е че втори мач вкарваме от фаул,доста дълго време не ни се беше случвало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 2:03 am 
Аватар

Да хубаво е. Не е хубаво кой вкара от фаyла... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 2:14 am 
Аватар

Прохазка да е крило-престъпление!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 3:35 am 

Двустранни игри по-добре да си правят.. с тия тото-контроли се насраха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 6:51 am 

Няма значение дали се казва Тодор Неделев или Тодор Батков - младши. (Междудругото откакто съм в Америка, вече 3 години не съм гледал нито един мач от А група и единствено съм чувал добри отзиви за таланта на Неделев и доколкото разбрах струвал 1.5 милиона евро). След това гледах и едно видео в Ютуб за него http://www.youtube.com/watch?v=Ebgi5hN_y7g и останах с добри впечатление за неговия талант, а е само на 20 години все още, което значи че има голямо бъдеще в него. Таланта му много ми напомня за Краси Балъков, но пак казвам не съм гледал мач от А група от Сезон 2009 / 2010 и по това време Ботев дори не съществуваше!

Сега да се върна на темата, моето мнение, което изразих е, че Спортната Политика на ПФК Левски АД е тотално СБЪРКАНА.
С постоянни Селекции всеки един полу-сезон да се привличт по 5-6 чужденци и Българи на по 25 - 27 години от провинциални отбори, Левски никога няма да игради ОТБОР на средно-европейско ниво!

ОТБОР на Средно-Европейско ниво се гради по следната Стратегия -

1. Налагаш собствени Юноши 1 сезон, през който те трупат опит, но с голямо желание да се докажат, че МОГАТ, да те могат, и обичат Футбола но нямат опит все още! За разлика от Юношите, опитните Футболисти НИТО Обичат Футбола, НИТО имат желание да се доказват вече за къде, след като е ясно, че са постигнали тавана!

2. На 2-рия сезон добавяш към Юношите 3 нови СУПЕР-КЛАСНИ попълнения за 3 Милиона Евро (един Защитник, един Халф - ПЛЕЙМЕЙКЪР и един Нападател), но и те да са млади, с голям талант и перспектива.

Сега някой ще ревне какви 3 милиона евро.

Ами аз пък ще му кажа на който реве, че на всеки полусезон като се дават по 300 - 400 хиляди евро за по 5 - 6 чужденци, то след 3 години (6 полусезона) са се натрупали едни ИЗГУБЕНИ на боклука 3 милиона евро!

ИЗВОДА е: ПФК Левски АД има една от най-сбърканите Политики във Футбола и никога няма да игради отбор на средно-европейско ниво.

От къде знам това ли, ами по примера на Мъри и Наско от периода 2004 - 2007 - Никаква Селекция в продължение на 3 години, единствено се наложиха Юноши през лятото на 2004, а през Зимата на 2005 се направи единствената Селекция - Миро Иванов, Милан Коприваров, Христо Йовов, Игор Томашич и Седрик Бардон.

От там нататък никакви Селекции и разчитане само на Юношите.

Ефекта след 2 години е поразителен - Отбора играе като равен с равен срещу Оксер, Марсилия, Удинезе и Шалке и по безпроблемен начин нахлу в Шампионска Лига, а в същото това време си правеше пълна гавра с така наречената А-група, която служеше само за Контролни Срещи на резервите на ПФК Левски АД, докато титулярите мислеха предимно за Европейските Срещи, на година Левски играеше по 15 - 16 мача в Европа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 7:07 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
(Междудругото откакто съм в Америка, вече 3 години не съм гледал нито един мач от А група и единствено съм чувал добри отзиви за таланта на Неделев и доколкото разбрах струвал 1.5 милиона евро).

След това изречение ме загуби като читател :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 11:06 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:

ИЗВОДА е: ПФК Левски АД има една от най-сбърканите Политики във Футбола и никога няма да игради отбор на средно-европейско ниво.

От къде знам това ли, ами по примера на Мъри и Наско от периода 2004 - 2007 - Никаква Селекция в продължение на 3 години, единствено се наложиха Юноши през лятото на 2004, а през Зимата на 2005 се направи единствената Селекция - Миро Иванов, Милан Коприваров, Христо Йовов, Игор Томашич и Седрик Бардон.

Ефекта след 2 години е поразителен - Отбора играе като равен с равен срещу Оксер, Марсилия, Удинезе и Шалке и по безпроблемен начин нахлу в Шампионска Лига, а в същото това време си правеше пълна гавра с така наречената А-група, която служеше само за Контролни Срещи на резервите на ПФК Левски АД, докато титулярите мислеха предимно за Европейските Срещи, на година Левски играеше по 15 - 16 мача в Европа!

ИЗВОДА Е: Ти живееш извън реалността и освен фантазии примесени със спомени от близкото минало друго няма. Това, че един път нещо се е получило, не значи, че винаги може да се получи по този начин, защото има едни много важни обстоятелства - случайност, късмет и не на последно място, напасване на отделни личности и изграждане на колектив.
Аз, за разлика от теб съм гледал много повече мачове на Левски и мога да ти кажа, че сме имали много по силни състави от този на Мъри и Наско, но липсата на късмет, на щастливи случайности са проваляли пътя им в Европа. В днешно време младите таланти се броят на пръсти в цялата страна. Борбата за вземането им започва от най ранна детска възраст. Познай какво самочувствие се изгражда в тези лайнца още на този етап. Искаш след това да играят и да се учат на футбол? Как да стане? Та те щом им се скараш, са готови веднага да сменят клуба. За каква идея, за какъв клубен патриотизъм иде реч? Той съществува единствено във феновете.
Според мен е хубаво да си приземиш малко бляновете и фантазиите. Ще настинат в облаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 12:37 pm 

За тази цел да се изградят от талант наистина добри фурболисти се иска едно нещо и то за разлика от продажните журналисти, които говорят за терени и добри условия е точно обратното!

Иска се ДЮШ да се превърнат в КАЗАРМИ и да се наложи Военна Подготовка. Юношите трябва да бъдат подложени на Военна Подготовка, каквато се провежда в базите на Американските Войници или на ЦРУ преди да ги пратят на война в Афганистан!

Само по този начин ще им се промие мозъка и като станат на 19 - 20 години ще са готови за Футбола!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 12:44 pm 

Киану, батка, тука дълги мнения не четем :mrgreen:

Илиан: Полският шампион влизаше доста остро в единоборсвата, а на мен не ми хареса, че на моменти отстъпвахме в тези сблъсъци...Роман Прохазка игра десен защитник второто полувреме и се справи добре. Има въздух да тича. Много доволен съм от това, което показа на този пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 12:58 pm 

Keanu^Reeves написа:
Няма значение дали се казва Тодор Неделев или Тодор Батков - младши. (Междудругото откакто съм в Америка, вече 3 години не съм гледал нито един мач от А група и единствено съм чувал добри отзиви за таланта на Неделев и доколкото разбрах струвал 1.5 милиона евро). След това гледах и едно видео в Ютуб за него http://www.youtube.com/watch?v=Ebgi5hN_y7g и останах с добри впечатление за неговия талант, а е само на 20 години все още, което значи че има голямо бъдеще в него. Таланта му много ми напомня за Краси Балъков, но пак казвам не съм гледал мач от А група от Сезон 2009 / 2010 и по това време Ботев дори не съществуваше!

Сега да се върна на темата, моето мнение, което изразих е, че Спортната Политика на ПФК Левски АД е тотално СБЪРКАНА.
С постоянни Селекции всеки един полу-сезон да се привличт по 5-6 чужденци и Българи на по 25 - 27 години от провинциални отбори, Левски никога няма да игради ОТБОР на средно-европейско ниво!

ОТБОР на Средно-Европейско ниво се гради по следната Стратегия -

1. Налагаш собствени Юноши 1 сезон, през който те трупат опит, но с голямо желание да се докажат, че МОГАТ, да те могат, и обичат Футбола но нямат опит все още! За разлика от Юношите, опитните Футболисти НИТО Обичат Футбола, НИТО имат желание да се доказват вече за къде, след като е ясно, че са постигнали тавана!

2. На 2-рия сезон добавяш към Юношите 3 нови СУПЕР-КЛАСНИ попълнения за 3 Милиона Евро (един Защитник, един Халф - ПЛЕЙМЕЙКЪР и един Нападател), но и те да са млади, с голям талант и перспектива.

Сега някой ще ревне какви 3 милиона евро.

Ами аз пък ще му кажа на който реве, че на всеки полусезон като се дават по 300 - 400 хиляди евро за по 5 - 6 чужденци, то след 3 години (6 полусезона) са се натрупали едни ИЗГУБЕНИ на боклука 3 милиона евро!

:sm_cigar :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 5:34 pm 
Аватар

Чудна голова разлика имаме - 7:7 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 8:04 pm 

Тоя е фатален :blass :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 8:09 pm 
Аватар

Кога е следващата контрола и с кой ще е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 8:12 pm 
Аватар

24051914 написа:
Кога е следващата контрола и с кой ще е?

В първия пост ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 8:16 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 2:05 pm 
Аватар

Цитат:
Левски ще изиграе поредната си контролна среща от зимната подготовка срещу чешкия Дукла Прага в сряда, 13-и февруари от 14,30 часа. Двубоят ще се състои на стадиона на Етникос Ахна - „Дасаки”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 2:06 pm 
Аватар

3:3 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 2:50 pm 
Аватар

С по една дузпа и за двата отбора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:01 pm 
Аватар

И Везалов се е контузил.Страшна подготовка водим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 3:05 pm 
Аватар

Кой друг се е контузил, че И Везалов :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]