Kryten написа:
Alek написа:
Гига странен трансфер.

По Ринг казаха, че цената му е 50 000 евро, което според мен е истината. Аз съм се отказал да коментирам клипчета на холандски футболисти, защото втората им дивизия всеки мач е от 3-3 нагоре, така че е безсмислено.
50000 пише в трансфермаркта

Все едно няма как да е 300 000.

Всъщност е логично да се вземе подобен футболист. Още след контролата с Аарау Илиан насоли Василев и явно са го видяли по тренировките, че не е точно това което са си мислили. Защото някъде там се заговори и за втори трансфер, а не само за дълго търсеният халф. Така че няк'в евтин трансфер звучи окей. Очакванията към този са под нулата, но е хубаво, че са решили да вземат. Играе с десен крак, т.е. може да бъде алтернатива и по десният фланг, имаме вече 4 футболиста по фланговете, което като бройка е добре. Ако един от трите леви крила излезе в добра форма през пролетния полусезон ще е прекрасно.

Аз съм доволен, дори много доволен от селекцията. Пламен Димов ми е единствената енигма, защото там не трябваше да се взима "бройка", а класа и титуляр. Ако оставим спорната дузпа която направи срещу Локо Москва и факта, че Павлюченко му взе всички високи топки, което е най-нормалното нещо на света, изигра добър мач. Везалов направи страхотен такъв и според мен е кадърен играч. Надявам се, че ще му се намери партньор измежду Пламен Димов и Ели.
Велев е мнооооого добър трансфер, след Гаджев е в най-добра форма и според мен ще изиграе доста мачове. Милен е поредната муха без глава, но е зверски бърз, все някъде ще помогне това. Мишо Василев определено идва за да е титуляр и там конкуренцията ще е невероятна. Ще се опитам да ги наредя титулярите според мен, надявам се, че този път няма да са 12.

------- Карвальо ----------
Йорданов --- Гаджев --- Рамос
----- Михелич ---- Пелето -------
Пинто ---- Ели ---- Везалов ---- Мюлдер
------- Пламен Илиев -----------
1. Михаил Иванов2. Прохазка
3. Пламен Димов4. Старокин5. Даниел Димов
6. Велев7. Милен Василев
8. Холандеца
9. Жоао СилваНямам никаква представа кои двама ще изпадат от групата при нормални обстоятелства. Да не говорим, че имаме хора като Вутов и Цоневи, за които също ще се търсят минути в мачовете и съответно място в групата. Въобще със задоволствие ще напиша, че най-после в Левски има равностоен състав. Не знам колко класа има в повечето хора, но със сигурност на имена и постове го докарваме, което със сигурност е нещо.