forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 9:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 886, 887, 888, 889, 890, 891, 892 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 10:48 am 
Аватар

https://twitter.com/fcdordrechtnl/statu ... 0143920129 :bigok

Не знам колко е вярно ама ...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 10:51 am 
Аватар

Еми да ни е честит, селекцията приключи :levski нека форумното мрънкане почне сега :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:01 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Еми да ни е честит, селекцията приключи :levski нека форумното мрънкане почне сега :bii_chorbata

Т.е "БразилеЙро" няма да видим!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:03 am 
Аватар

Вариантите бях тоя или бразилчето, като този го искаха повече :loser2 Да им е честит :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:13 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Вариантите бях тоя или бразилчето, като този го искаха повече :loser2 Да им е честит :levski

Щом това е схемата - да ни е честит и да ни радва (в положителния смисъл на думата)!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:32 am 
Аватар

Гига странен трансфер. :smt003 По Ринг казаха, че цената му е 50 000 евро, което според мен е истината. Аз съм се отказал да коментирам клипчета на холандски футболисти, защото втората им дивизия всеки мач е от 3-3 нагоре, така че е безсмислено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:34 am 
Аватар

Цитат:
Холандското крило Гари Мендес Родригес подписа за две години с Левски София, обяви техническият директор на ФК Дордрехт Марко Боогерс. (...) "Получих обаждане и ми казаха, че Левски ме иска. След това говорих с много хора около себе си и те ме посъветваха да използвам този шанс.

Такава възможност не идва често, така че трябваше да я грабна с двете си ръце. Много съм благодарен на ФК Дордрехт. Жалко, че загубих в последния си мач за клуба", заяви щастливият 22-годишен флангови играч, който се събира на „Герена" с друг холандец - Дъстли Мулдер.

http://www.novsport.com/news474501_1003.html

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:37 am 
Аватар

Alek написа:
Гига странен трансфер. :smt003 По Ринг казаха, че цената му е 50 000 евро, което според мен е истината. Аз съм се отказал да коментирам клипчета на холандски футболисти, защото втората им дивизия всеки мач е от 3-3 нагоре, така че е безсмислено.

50000 пише в трансфермаркта ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 11:47 am 
Аватар

То там Пелето е 600к евро а Милийката милия е 500к :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:03 pm 
Аватар

gamencerista написа:
То там Пелето е 600к евро а Милийката милия е 500к :strkstrk

Тополата е БЪЛГАРИН и знае какво е ЛЕВСКИ!!! 600к ЙУРО са прекалено малко за тази квалификация! :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:21 pm 
Аватар

Kryten написа:
Alek написа:

Все едно няма как да е 300 000. :) Всъщност е логично да се вземе подобен футболист. Още след контролата с Аарау Илиан насоли Василев и явно са го видяли по тренировките, че не е точно това което са си мислили. Защото някъде там се заговори и за втори трансфер, а не само за дълго търсеният халф. Така че няк'в евтин трансфер звучи окей. Очакванията към този са под нулата, но е хубаво, че са решили да вземат. Играе с десен крак, т.е. може да бъде алтернатива и по десният фланг, имаме вече 4 футболиста по фланговете, което като бройка е добре. Ако един от трите леви крила излезе в добра форма през пролетния полусезон ще е прекрасно. :)
Аз съм доволен, дори много доволен от селекцията. Пламен Димов ми е единствената енигма, защото там не трябваше да се взима "бройка", а класа и титуляр. Ако оставим спорната дузпа която направи срещу Локо Москва и факта, че Павлюченко му взе всички високи топки, което е най-нормалното нещо на света, изигра добър мач. Везалов направи страхотен такъв и според мен е кадърен играч. Надявам се, че ще му се намери партньор измежду Пламен Димов и Ели.
Велев е мнооооого добър трансфер, след Гаджев е в най-добра форма и според мен ще изиграе доста мачове. Милен е поредната муха без глава, но е зверски бърз, все някъде ще помогне това. Мишо Василев определено идва за да е титуляр и там конкуренцията ще е невероятна. Ще се опитам да ги наредя титулярите според мен, надявам се, че този път няма да са 12. :D

------- Карвальо ----------

Йорданов --- Гаджев --- Рамос

----- Михелич ---- Пелето -------

Пинто ---- Ели ---- Везалов ---- Мюлдер

------- Пламен Илиев -----------

1. Михаил Иванов
2. Прохазка
3. Пламен Димов

4. Старокин
5. Даниел Димов
6. Велев
7. Милен Василев
8. Холандеца
9. Жоао Силва

Нямам никаква представа кои двама ще изпадат от групата при нормални обстоятелства. Да не говорим, че имаме хора като Вутов и Цоневи, за които също ще се търсят минути в мачовете и съответно място в групата. Въобще със задоволствие ще напиша, че най-после в Левски има равностоен състав. Не знам колко класа има в повечето хора, но със сигурност на имена и постове го докарваме, което със сигурност е нещо.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:24 pm 
Аватар

Господин Иво Танев да взима Джак Пота и да купува тая машина :bigok :bigok :bigok
http://www.transfermarkt.de/de/yaya-san ... 27194.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:26 pm 
Аватар

Alek написа:
Kryten написа:
Alek написа:

Все едно няма как да е 300 000. :) Всъщност е логично да се вземе подобен футболист. Още след контролата с Аарау Илиан насоли Василев и явно са го видяли по тренировките, че не е точно това което са си мислили. Защото някъде там се заговори и за втори трансфер, а не само за дълго търсеният халф. Така че няк'в евтин трансфер звучи окей. Очакванията към този са под нулата, но е хубаво, че са решили да вземат. Играе с десен крак, т.е. може да бъде алтернатива и по десният фланг, имаме вече 4 футболиста по фланговете, което като бройка е добре. Ако един от трите леви крила излезе в добра форма през пролетния полусезон ще е прекрасно. :)
Аз съм доволен, дори много доволен от селекцията. Пламен Димов ми е единствената енигма, защото там не трябваше да се взима "бройка", а класа и титуляр. Ако оставим спорната дузпа която направи срещу Локо Москва и факта, че Павлюченко му взе всички високи топки, което е най-нормалното нещо на света, изигра добър мач. Везалов направи страхотен такъв и според мен е кадърен играч. Надявам се, че ще му се намери партньор измежду Пламен Димов и Ели.
Велев е мнооооого добър трансфер, след Гаджев е в най-добра форма и според мен ще изиграе доста мачове. Милен е поредната муха без глава, но е зверски бърз, все някъде ще помогне това. Мишо Василев определено идва за да е титуляр и там конкуренцията ще е невероятна. Ще се опитам да ги наредя титулярите според мен, надявам се, че този път няма да са 12. :D

------- Карвальо ----------

Йорданов --- Гаджев --- Рамос

----- Михелич ---- Пелето -------

Пинто ---- Ели ---- Везалов ---- Мюлдер

------- Пламен Илиев -----------

1. Михаил Иванов
2. Прохазка
3. Пламен Димов

4. Старокин
5. Даниел Димов
6. Велев
7. Милен Василев
8. Холандеца
9. Жоао Силва

Нямам никаква представа кои двама ще изпадат от групата при нормални обстоятелства. Да не говорим, че имаме хора като Вутов и Цоневи, за които също ще се търсят минути в мачовете и съответно място в групата. Въобще със задоволствие ще напиша, че най-после в Левски има равностоен състав. Не знам колко класа има в повечето хора, но със сигурност на имена и постове го докарваме, което със сигурност е нещо.

:levski

A къде забравяш Данчо Милиев a.k.a. Тополата!!!! :slap :slap :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:29 pm 
Аватар

Гледам, че по сайтовете наистина спрягат 300 000 евро, 200к за Адо и 100 за Додрехт. Това ако е истина, този и Марадона да е, сме пълни идиоти. За 300 000к си купихме резерва на Евертън, което е някакси КЛАСИ над резерва на Адо Ден Хааг, но пак казвам, че силно се съмнявам и няма да влизам в тАпи анализи.

Едит: Не знам аз къде го забравян, но силно се надявам Илиан да го направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:31 pm 
Аватар

Alek написа:
Гледам, че по сайтовете наистина спрягат 300 000 евро, 200к за Адо и 100 за Додрехт. Това ако е истина, този и Марадона да е, сме пълни идиоти. За 300 000к си купихме резерва на Евертън, което е някакси КЛАСИ над резерва на Адо Ден Хааг, но пак казвам, че силно се съмнявам и няма да влизам в тАпи анализи.

Едит: Не знам аз къде го забравян, но силно се надявам Илиан да го направи.

От твоята уста в божиите уши!!! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:34 pm 
Аватар

Добре де,колко играчи на поста ляво крило ще взимаме? Станаха трима-Йорданов,Василев и сега тоя черния. На Рамос конкурент отдясно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:38 pm 
Аватар

И тримата са с десен крак. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:44 pm 
Аватар

Защитата пак ще се сменя на 2 мача. Освен Везалов, не виждам кой друг може да се вземе за стабилен титуляр. Според мен, Илиян от началото ще налага Пл. Димов.
Хубаво е, че поне има материал, както каза Алек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:46 pm 
Аватар

И тримата са с по два леви, ама карай. Поне са тънкана, а мотото на Бащицата е: Цената е без значение, важното е да е евтино :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 12:54 pm 
Аватар

Опа, сега виждам, че съм сгрешил за холандчето и верно сме го взели :bigok
Нищо, хаирлия да е и да пори в студентски, както и Тройчо не са го порили :ls-cup

ПС Гледам, че и Миши е избухнал с инфо в темата за Герена, неква синоптична прогноза, нямало да вали :bigok
Някой разбра ли за какво иде реч, да не би да потекоха, братя :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 1:12 pm 
Аватар

За този холандец съм леко скептичен, но дано стане титуляр. Иначе някои питат защо три леви крила, според мен Милен Василев ще бъде опция като резервно дясно крило. Този Родригез и Йорданов ще се конкурират за ляво крило.

П.С. Абе кво стана с тоя айляк Нуно Пинто баси, тоя да не излезе в майчинство? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 1:22 pm 
Аватар

В лагера е вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 1:55 pm 

Холандчето не изглежда никак зле като качества, поне от това, което се вижда на тия клипчета. А това,че сме го взели от втородивизионен холандски отбор, мен хич не ме притеснява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 1:58 pm 
Аватар

Някой може ли да даде клипче как новият играе крикет, поне да знаем добър ли е бил. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 1:59 pm 
Аватар

Kiko написа:
Холандчето не изглежда никак зле като качества, поне от това, което се вижда на тия клипчета. А това,че сме го взели от втородивизионен холандски отбор, мен хич не ме притеснява.

Бил е само под наем във втора дивизия, собстевност е на Адо ден Хааг. Като качества не мога да кажа, защото не съм го гледал. Може и да е добър, може и да не е... :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 2:09 pm 
Аватар

Kiko написа:

У ниската земЯ не играт крикет бре :slap :slap :slap играт Бейзбол!

p.s.
Майтапа на страна ама верно бая играят бейзбол там! :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 2:25 pm 
Аватар

Поне за първи път от известно време ще имаме дълга скамейка,като се сетя миналата година каква мъка беше :ohmygod2 По-добре да има отколкото да няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 2:32 pm 
Аватар

Пийте Бира написа:
Някой може ли да даде клипче как новият играе крикет, поне да знаем добър ли е бил. :strkstrk

На предната страница :wink:
Изглежда добре на клипчетата, което значи точно... нищо :strkstrk :strkstrk
То на клипче и тополата може :loser2

Последна промяна blurrrr на Съб Фев 09, 2013 11:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 2:35 pm 
Най-важното нещо за играч на Левски е да играе с голямо желание. Ако наистина е вярно това, което пишат че е казал, то аз съм оптимист, защото искам точно такива играчи при Левски. ФОСТАТА на ДОБРИТЕ ВИЗИТКИТЕ! :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2013 2:40 pm 
Аватар

Повечето крила във футбола могат да играят и по двата фланга. Зависи от тактиката най-вече, ако си ляво крило с десен крак, се очаква да влизаш навътре и да биеш повече. И обратното, ако си дясно с десен например, ще центрираш повече. Варианти всякакви, важното е че ще има още един играч готов да се доказва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 886, 887, 888, 889, 890, 891, 892 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]