forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:11 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Змея вече е доста по-близо до Станишев отколкото до зелените.

Да бе, баш. А най-близо съм до Йоло Денев :batkoff

За референдума казах, че няма да гласувам. Как тогава някой реши, че съм "ЗА" ? :smt017 Аргументите и на двете страни са кухи, защото не се базират на основните въпроси - 1. от колко електричество ще се нуждаем след Х години; 2. как ще си го набавим. А не са базирани на тези въпроси, защото никой от тея кухарници нема визия за развитието на България по-далечна от следващите избори и следващата далавера. Ако идеята е България да произвежда основно курви и келнери, то и електричество няма да ни трябва кой знае колко, защото и без друго намаляваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:15 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=i5o0c-H_kwI
http://www.youtube.com/watch?v=Vw4vLCaqu_U
http://www.youtube.com/watch?v=GpLhgJ-aGEQ
http://www.youtube.com/watch?v=lP-WIbFdOWs
http://www.youtube.com/watch?v=vMEfPlLUYgs
Това е експертната кампания за аец белене, там е и тоя клип дето през повечето време говори р.овч и го цитира Бранник тука като чиста капка вода :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:16 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ако идеята е България да произвежда основно курви и келнери

И тук пестим - правим 2 в 1. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:31 pm 
Аватар

Е ае поне да са сервитьорки даеба, че келнер-курва мен лично не ме урежда много :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:33 pm 
Аватар

Като говорим за курви и келнери... Стана ми зле, ама наистина ми се доповръща...

Изображение

http://umispublic.minfin.bg/srchProject ... t&id=68435

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е ае поне да са сервитьорки даеба, че келнер-курва мен лично не ме урежда много :bigok

Ок, имаме сделка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:36 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 клипчетата за референдума са чук и гек просто :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:36 pm 
Аватар

Тоя с мутрата е най-добрия.
Т'ва не е ли оня същия дето мрази майните? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:38 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Тоя с мутрата е най-добрия.
Т'ва не е ли оня същия дето мрази майните? :smt017

Същия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:40 pm 
Аватар

Както и чорбара на който брат му му трошал прозорците със сини камъни от Слийн :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:42 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Като говорим за курви и келнери... Стана ми зле, ама наистина ми се доповръща...

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Аз пък тук не виждам някакъв проблем всъщност..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:46 pm 
Аватар

tprodanov написа:
ДипломатО написа:

Аз пък тук не виждам някакъв проблем всъщност..

И аз. Доста повече ме дразни тия пари да отиват към криско, графа, ангел и мойсей и некви такива пумии. Сега разбрах, че миналата година, същата сума била отишла при графа :batkoff ама не помня да се е шумяло толкова... аре смърт и за чалгата и за тия курви другите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:46 pm 
Аватар

Ако имаш предвид тоя ред Общо изплатени средства: 0 BGN
Да. Няма истински проблем. Има обаче потресаващото нахалство такова нещо изобщо да се поиска и не ми се разглежда тоя сайт повече, че ме е страх кви неща ще намеря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:51 pm 
Аватар

Не - пари ще бъдат изплатени така или иначе, след като има одобрен бюджет. ако чета правилно, целия одобрен бюджет за този проект е 1.9млн, от които собственото участие на фирмата е 1.2млн, т.е., те ще получат 700 000.

От една страна, Пайнер е дива чалга, безумни кръчми и простотия до шия. От друга страна, с печалбата от тия пари съществува и втората им телевизия, Пайнер Фолк или ба ли го, която излъчва народна музика, която пък на мен ми допада. Към тази телевизия се издържат и още един куп таланти, ансамбли и какво ли не. Аз поне за момента не се сещам за много други организации, които финансират народната ни музика, която пък иначе е на изчезване. Затова Митьо Пайнера е на изчезване.

Единственото, което ме притеснява е това, че финансирането е по програма Конкурентноспособност, но признавам си, не знам идеята на тази програма е дали да осигури конкуренция вътре в икономиката ни, или да направи родната икономика конкурентноспособна на другите икономики.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 4:54 pm 
Аватар

Е второто много ясно. Аз се чудя защо не може по тази схема да си правим селекцията. 700к ще ни дойдат добре :smt023 Бащицата ще сложи още 2,5 лева на масата и вече ще сме конкурентни на Ойропейските клубове :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:00 pm 

Някой гледа ли БНТ1, предават заседание на временна комисия за проекта "АЕЦ Белене"?
Положението е : :ohmygod :ohmygod :ohmygod Невероятен цирк и срам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:27 pm 
Аватар

ДипломатО написа:

Изображение

Кандидатстват - взимат. Що се плескаш? Отговарят на критериите, документацията им е ОК и така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:36 pm 
Аватар

Щото точно заради тия курви, младото поколение отива на кино.И след 10, макс 15-20 години, няма да има читав млад човек в България. :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:47 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кандидатстват - взимат. Що се плескаш? Отговарят на критериите, документацията им е ОК и така.

Не ти се получава иронията баце :smt017
Казаха го - аре бащицата да пуска едназаявка за бюджет да сме конкурентно способни на Ман Юнайтед.
И за развитие на младежтта нещо а,у.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:48 pm 

Сега разбирате ли що Ойропа фалира :smt006 ... социалната държава като концепция си е ебала капаците :duner

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:52 pm 
Аватар

Ми да кандидатстват и Светльо Витков, Уикеда и т.н., или който там музикант сметате, че не кара младото поколение към киното. Е, Солетата ви написа, че миналата година и Графчето е бил одобрен. Нема го Комитета за култура да решава кое става и кое не. Конкурентоспособността е към МИЕТ, в нормативните документи не пише и нема как да пише "за чалга не става". Въобще, дайте да си говорим нещо сериозно, щото тая тема е на по-ниско ниво и от разговора за АЕЦ Белене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:56 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Morning Glory написа:

Не ти се получава иронията баце :smt017
Казаха го - аре бащицата да пуска едназаявка за бюджет да сме конкурентно способни на Ман Юнайтед.
И за развитие на младежтта нещо а,у.

Е, къде пък видя ирония от моя страна :lol: . Въобще, целата ви омраза към чалгата и Азис ви пречи да разсъждавате като големи хора, а не като пубери - "Пайнер" е търговско дружество, което спокойно може да кандидатства за средства по ОП. Обикновено това е модернизация на техниката през ОП "Конкурентоспособност".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 5:59 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Всъщност, това за 130те години изплащане наистина не е вярно. Централата няма шанс да доживее толкова, което означава, че риска да не се изплати никога е по-сериозен.

Ама ти продължаваш да си държиш на тая глупост за 130-те години, така ли? :loser2 :ohmygod Централата има проектен живот 60 години, но след това със сигурност ще може да бъде удължен до 70 или 80, но 130 вече си е множко :strkstrk

tprodanov написа:
И съм съгласен с това - референдума така или иначе няма да събере необходимите 4млн, ако ще и папата да дойде да призовава. Но, ако се получи от него отговор НЕ ще е добре за нацията. Като самочувствие основно, друго едва ли.

Тоест ще е добре за нацията ако каже, че иска закриване на ядрената ни енергетика, така ли? Нали не искате да произвеждаме само сервитьори и курви, е как да стане това като си закрием ядрената енергетика и си обречем икономиката на скъп ток и разчитаме на външни доставки след 15-20 години? Енергетиката е основата на една икономика, но наистина не ни трябва ако ще произвеждаме сервитьори и курви, верно е.

Morning Glory написа:
ДСБ ползва икономически доводи, Бранникъ да си ги оборва тях.

Техните велики "икономически доводи" съм ги оборил много отдавна :lol: Така наречените им икономически доводи се базират единствено и само на следното нещо: взимат силно завишената цена от 22 милиарда и делят на печалбата на Козлодуй :ohmygod И после претендират да са сериозна пратия? :ohmygod Ако някой ми каже, че е сериозно да вземеш силно завишена цена на един проект и да делиш на печалбата на съвсем отделна и различна централа (която на всичкото отгоре е и стара и с регулирана цена) го обявявам за лудницата. Очевидно са на доизживяване и Костов като се оттегли вече съвсем за нищо няма да стават, защото аз толкова малоумна "логика" не съм срещал, иначе са най-умните и най-подготвените, а всъщност се превърнаха като всички останали.

Morning Glory написа:
Е, щом сте го чели, значи е така. ДСБ има някакъв странен фетиш към сътрудничеството с разни зелени лайнари, така че не е учудващо.

Така е, твоят любимец Радан Кънев на една пресконференция разпалено обясняваше как било земетръсна зона там, нищо, че земетресенията при атомните централи мнооооого отдавна не са фактор (както и Джаро) :strkstrk

А освен със зеуени си сътрудничат и с розови и бембени като всяка година се обявяват твърдо за гей шествието и разправят, че им били нарушавани правата на милите :loser2 Значи те хем се борят да са консервативна партия, хем са заедно със зелени, бембени и всякаква такава паплач, които навсякъде по света са с червени, а не с тъмно сини, но при нас всичко е сбъркано явно.

Killmister написа:
http://www.youtube.com/watch?v=i5o0c-H_kwI
http://www.youtube.com/watch?v=Vw4vLCaqu_U
http://www.youtube.com/watch?v=GpLhgJ-aGEQ
http://www.youtube.com/watch?v=lP-WIbFdOWs
http://www.youtube.com/watch?v=vMEfPlLUYgs
Това е експертната кампания за аец белене, там е и тоя клип дето през повечето време говори р.овч и го цитира Бранник тука като чиста капка вода :smt031

Аре да не ми извърташ думите само, а? Прочети много внимателно какво съм написал за тоя клип и за р.овч :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:14 pm 
Аватар

Аз мисля, че тук говорим за конкретен проект и то единствено при известните данни за него. За това не може да се слага на кантара - или келнери или ядрени физици. Нема как просто. Виж, това със 130те години живот, май точно аз го написах, в общи линии си ми повторил цитираното, радвам се за което.

Карето е напълно прав тук - аз наистина не виждам проблем в този проект на Пайнер, освен това сумата далеч не е толкова висока. И като си спомням, че имаше една сълзлива тема за народната музика, по която уж въздишахме, не е зле да помислим и че тя има нужда от финансиране, а към момента Пайнер точно това прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:28 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз мисля, че тук говорим за конкретен проект и то единствено при известните данни за него. За това не може да се слага на кантара - или келнери или ядрени физици. Нема как просто. Виж, това със 130те години живот, май точно аз го написах, в общи линии си ми повторил цитираното, радвам се за което.

Добре, ти малоумен ли си или просто се правиш на такъв? Тия 115 или 130 години с Костов ги получавате като вземете някакви 22 милиарда и ги разделите на печалбата на напълно различна, стара и с регулирана цена централа? Да разбирам ли, че това ти се струва нормално и си държиш на него? И въобще прочете ли всичко, което написах? Освен това ако не е този проект то няма друг и това означава, че след по-малко от 20 години закриваме ядрената енергетика - просто и ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:32 pm 
Аватар

Цитат:
Ама ти продължаваш да си държиш на тая глупост за 130-те години, така ли? Централата има проектен живот 60 години, но след това със сигурност ще може да бъде удължен до 70 или 80, но 130 вече си е множко

Е то тогава тая централа вече ще е технология трабант... Как така става че аец-а може да се удължи за 70-80 години, пък тец-а не може :lol: Клипа е тотален ташак изцяло, не знам как интелигентен човек може да седне и да го дава за довод, без значение овчаров, козаров и т.н. :ohmygod
Идеята ми е че цялостно идеята на тец-а като производство е много по-лесно реализируема отколкото аец-а, плюс че имаме достатъчен ресурс лигнитни въглища, т.е. независимост.
Как можем да бъдем енергийно независими, като в този аец, едно специалистите ще бъдат руснаци, второ горивото ще се внася, трето отработеното гориво ще се изнася.
Как така ще цъфнеме като създадем 10000 хиляди работни места за бачкатори с кирки за 3-4 години, въпреки че тая бройка ми е много силно съмнителна...
Казвам ти го за втори път, ТЕЦ-Варна ще спре, планирано от много отдавна, Бобов дол НЕ РАБОТИ!!!, ТЕЦ РУСЕ има мощност 800 MW, което е нищо...
ТЕЦ Марица изток 1, 2, 3 могат да работят още много време, тия 20 години някои си ги е изсрал, ей така сутрин след кафето.

Последна промяна Killmister на Вто Яну 15, 2013 6:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:33 pm 
Аватар

Копеле, неам идея що вкарваш тая агресия, ебимумайката, в тоя форум се познаваме къде лично, къде виртуално от достатъчно време, за да се караме за някакъв проект, на някакви шибаняци.

Данните, които казвам аз са единствените известни данни. Междувременно, днес парламентарната комисия по въпроса обяви цена от 10млрд евро за строителството на централата. Ти имаш някакви други данни, както за самата централа, така и за инвеститор, но отказваш да ги съобщиш. Може би, с твоите данни сметката е друга - с публичните обаче сметката е точно тази и както и да се въртят цифрите си остава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:42 pm 
Аватар

Некаква на стената на Радан Кънев ми написа, да не се вълнувам толкова за след 25 г. защото както било тръгнало, до тогава можело и да няма българи. Един вид, костунгерите си признават, че въобще позицията им не е съобразена с идея за бъдещето. За симпатизантите говоря, но според мен и политиците са същите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:46 pm 
Аватар

МитЮ Пайнера като вземе парите да инвестира качествено, че като гледам тая Емилия има нужда от качествен тунинг :strkstrk и въпреки всичко бих я напълнил като яребица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2013 6:47 pm 

STALKER написа:
Некаква на стената на Радан Кънев ми написа, да не се вълнувам толкова за след 25 г. защото както било тръгнало, до тогава можело и да няма българи...............

You'd better believe it!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]