tprodanov написа:
Всъщност, това за 130те години изплащане наистина не е вярно. Централата няма шанс да доживее толкова, което означава, че риска да не се изплати никога е по-сериозен.
Ама ти продължаваш да си държиш на тая глупост за 130-те години, така ли?

Централата има проектен живот 60 години, но след това със сигурност ще може да бъде удължен до 70 или 80, но 130 вече си е множко

tprodanov написа:
И съм съгласен с това - референдума така или иначе няма да събере необходимите 4млн, ако ще и папата да дойде да призовава. Но, ако се получи от него отговор НЕ ще е добре за нацията. Като самочувствие основно, друго едва ли.
Тоест ще е добре за нацията ако каже, че иска закриване на ядрената ни енергетика, така ли? Нали не искате да произвеждаме само сервитьори и курви, е как да стане това като си закрием ядрената енергетика и си обречем икономиката на скъп ток и разчитаме на външни доставки след 15-20 години? Енергетиката е основата на една икономика, но наистина не ни трябва ако ще произвеждаме сервитьори и курви, верно е.
Morning Glory написа:
ДСБ ползва икономически доводи, Бранникъ да си ги оборва тях.
Техните велики "икономически доводи" съм ги оборил много отдавна

Така наречените им икономически доводи се базират единствено и само на следното нещо: взимат силно завишената цена от 22 милиарда и делят на печалбата на Козлодуй

И после претендират да са сериозна пратия?

Ако някой ми каже, че е сериозно да вземеш силно завишена цена на един проект и да делиш на печалбата на съвсем отделна и различна централа (която на всичкото отгоре е и стара и с регулирана цена) го обявявам за лудницата. Очевидно са на доизживяване и Костов като се оттегли вече съвсем за нищо няма да стават, защото аз толкова малоумна "логика" не съм срещал, иначе са най-умните и най-подготвените, а всъщност се превърнаха като всички останали.
Morning Glory написа:
Е, щом сте го чели, значи е така. ДСБ има някакъв странен фетиш към сътрудничеството с разни зелени лайнари, така че не е учудващо.
Така е, твоят любимец Радан Кънев на една пресконференция разпалено обясняваше как било земетръсна зона там, нищо, че земетресенията при атомните централи мнооооого отдавна не са фактор (както и Джаро)
А освен със зеуени си сътрудничат и с розови и бембени като всяка година се обявяват твърдо за гей шествието и разправят, че им били нарушавани правата на милите

Значи те хем се борят да са консервативна партия, хем са заедно със зелени, бембени и всякаква такава паплач, които навсякъде по света са с червени, а не с тъмно сини, но при нас всичко е сбъркано явно.
Killmister написа:
Аре да не ми извърташ думите само, а? Прочети много внимателно какво съм написал за тоя клип и за р.овч