forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 853, 854, 855, 856, 857, 858, 859 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:52 pm 
Аватар

Croopev написа:
Което веднага задава въпроса - защо аджеба тия, които изброи не са в Левски?

Не, опитваме се да изясним що е 'млад талант' и има ли той почва у нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 11:05 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Alek написа:
Мнение на фен на Черноморец за Димов

Цитат:
Слаб е, честно. А на мен лично ми се струва, че е доста бавен и трудно поврътлив.

И още едно мнение от форума на Гларусите лошото е,че повечето мнения за Димов са от сорта "Супер" "Браво" "Добре,че се отървахме от това дърво" "Връзкар" и т.н
Цитат:
А , честито ... отървахме се и от Пламен Димов

Звучи обнадеждаващо. Сякаш говорят за Данчо Тополата. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 11:23 pm 
STALKER написа:
Croopev написа:
Което веднага задава въпроса - защо аджеба тия, които изброи не са в Левски?

Не, опитваме се да изясним що е 'млад талант' и има ли той почва у нас.

Не бях сериозен :) :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 11:37 pm 
Аватар

От тия всичките, има ли някой, който може да направи поне една контра? И що толкова години подред немаме такъв играч, мааму даеба, всичко на всичко в последните 5,7,10 години само Дани Младенов правеше нещо такова и Жо, ама Жо винаги ги осираше баш в края... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:15 am 
Аватар

tprodanov написа:
От тия всичките, има ли някой, който може да направи поне една контра? И що толкова години подред немаме такъв играч, мааму даеба, всичко на всичко в последните 5,7,10 години само Дани Младенов правеше нещо такова и Жо, ама Жо винаги ги осираше баш в края... :ohmygod

Ако не ме лъже паметта(че вече одъртях), преди години М. Василев, когато беше в СлиФЙен на мача с нас, както и на този с розовите беше точно такава бургия. След това му загубих дирите и все ми се струва, че е същата бургия и сега! А дано, ама.. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:22 am 
Аватар

Между другото, аз ли съм кьорав и одъртявам или инфото е като "Изгубени в превода."

Гледам М.Василев е най-нисичкия от всички нови попълнения, като Димов стърчи бая над него. В същото време инфото за М.Василев е, че е 181см. Следователно ако снимката не лъже, малката цаца, която между впрочем е син на Диян Петков(Локо СФ->Тонев->У..А..!) требе да е поне 185 - 190см.
:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:23 am 
Аватар

Няма страшно, лятото изтичат договорите на Рангел Абушев и Диего от Локо Пд, както и Росен Колев от Черно море, който бил резервен вариант на Димов. Все един може и да вземем. :strkstrk

Което ме подсеща, защо не използваме това, че на доста футболисти им изтичат договорите лятото. Толкова ли не можем да барнем някой класен чужденец отсега? :smt017 И на Жо-то му изтича договора с руснаците. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:43 am 

Милен Василев на една от снимките изглежда малко пи нисък от Илиан :smt005 вероятно е максимум 1,70 ама по ми изглежда към 1,67 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:48 am 
Аватар

DirtyDog написа:
И на Жо-то му изтича договора с руснаците. :strkstrk

Няма да е зле ,това някой да му го подшушне на Тонев.
Сигурен съм ,че Жо на драго сърце би се върнал при нас ,независимо от парите ,които ще взима.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:09 am 

Жо си има мениджър. Жо може и да иска да играе в Левски за 10К евро, но мениджъра му едва ли - комисионната няма да е достатъчно тлъста.

Тези 4-мата може и да имат място в Левски /като пълнеж/, поради простия факт, че сме пълни с некадърници. Но в никакъв случай не носят допълнителната класа, която ни е толкова нужна в момента. В България футболистите които носят такава класа са 5-6 и нито един от тях не играе в Левски, освен с малко уговорки Карвальо. След тази селекция умира и последният 0,001% шанс да вземем титлата тази година, а без сериозни инвестиции - и следващата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:09 am 

Не знам, защо побързахте да ги отпишете още с пристигането тези четири момчета :smt017 ! Ние, БЪЛГАРИТЕ сме големи чуждопоклонници! Никога не признаваме нашето, всичко на запад от Калотина е по-добро! Говорите за класни чужденци, а твърдите, че играчи от втора и трета Френска дивизия или свободни агенти са идеални за ЛЕВСКИ :ohmygod ! И с какво ще са по-класни от БЪЛГАРИТЕ в отбора ни? Ако са толкова класни, защо никой от първа дивизия не ги взима :smt017 и защо Бардон, не беше чувал за Ели до лятото на миналата година :smt017 ? Признавате си, че не сте гледали играта на Пл. Димов, но вече сте сигурни, че и за ботев ( Враца ) не става?! Още от сега ми е ясно, как ще го награбят някой хора при първата грешка :smt012 ! Защо, пък решихте, че този латка ли е ( патка ли е, все тая) е по-добър от него и изобщо, как преценихте, че и четиримата ни нови играчи ще са резерви! Аз пък си мисля, че М. Василев ще е титуляр, защото имам преки впечатления от неговата игра, гледал съм го и на живо и по тв! Във всички мачове с негово участие, които съм гледал, той изпъкваше над останалите, винаги се раздаваше, като за последно, не спираше да тича през всичките 90 мин., има прелична скоростна техника, центрира добре, има много силен удар и има сериозен стаж в " А " група! Това не е ли класа? Или предпочитате Марсиньо, Опоку, Рисп, Деамутен, Видович, Слори, Матондо и т. н., списъка вече е много дълъг и определено му изтървахме края! Някой да е чувал нещо за тях сега? Дори сред сегашните ни чужденци има играчи, които не са за ЛЕВСКИ! Нямам представа от играта на Пл. Димов, Велев и Иванов. Димов е налаган, като централен защитник от Херо, а кой в БЪЛГАРИЯ би го научил по-добре от Димитров, как се играе в зонова защита? Според мой колеги от Стара Загора, Велев е правил играта на берое досега, а вратарчето е пазело в Италия ( доказана школа за вратари )! За сега това ми стига! Сигурен съм, че ако се даде достатъчно време на тези момчета, те ще се докажат в ЛЕВСКИ и се надявам дълги години да ни радват! Тези момчета са играчи на ЛЕВСКИ и се нуждаят от нашата подкрепа! Аз съм доволен от селекцията, сигурен съм, че това е пътя, по който да тръгнем нагоре, с добри Български футболистти! Двата най-силни отбора на ЛЕВСКИ ( отборът на Шпайдела и отборът на Гочето ) бяха съставени само от БЪЛГАРСКИ играчи :smt023 ! Отборът на Мъри беше много успешен :smt023 , но в никакъв случай по силен от горепосочените два! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Чет Яну 10, 2013 1:59 am, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:14 am 

Само Капитанов остана да вземем. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:15 am 
Аватар

И Галин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 9:38 am 
Аватар

Самият Илиан Илиев е набор '68 и идва в Левски през '91. И той като тия сега няма никакви успехи преди идването си, освен че очевидно е впечатлил с качества. Не искам да сравнявам Илиан, който е футболен титан, с тия момчета, но механизмът е същият. Самата личност, която не се интересуваше вече от Левски и футбол, но гледам е изпълзяла от дупката си, в тоя форум многократно е врещял как съперниците ни - обикновено прасетата, взимат най-изявените футболисти от останалите отбори, докато ние сме се чешели. Нямам време да се занимавам с простотии и да вадя мнения. Който не помни, значи е тъп гъз.

Миланов си го избийте от главите. Тоя е скъп футболист. Неделев е набеден футболист, така и не знам какво се шуми около него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 9:55 am 
Аватар

STALKER написа:
Зависи какво се има предвид под "млади' и какво под "таланти". В България е традиция да ги броим млади поне до 24 г. Ако някой френски, немски или холандски треньор го осветлим за тази специфика на българския футболен живот, ще пометне от смях и гъдел. Колкото до талантите, на мене ми се струва, че в тази категория биха могли да попаднат Миланов и Неделев. Аз не виждам в България други футболисти, които да са показали достатъчно категорично, че израстват и имат потенциал за футбол на високо ниво, за да ги наричаме таланти. Какъв талант е тоя Милен Василев? Един гол има на Герена, в онзи толкова странен мач, когато отборът ни неясно защо не игра. По същата причина преди години взехме и оная бразилска пръжка Вава от Беласица. Единствено трансферът на Мишо Иванов е на 100% защитим, според мен

И в холандия, и в българия , и в англия най-силните години на един футболист са 25-28. Тогава е оптималният баланс между опит, физика и бързина. Естествено има играчи, които играят в топ отбори на по 20 години, но не всеки е така. Бербатов беше резерва в началото в Леверкузен , мартин петров първо игра в сервет преди да стигне ниво за по-добри отбори. При нас точно защото очакваме всеки 19-годишен да е като гибона и на 21 вече ги гоним щото не ставали за Левски, а то просто може би им е рано... Или с други думи млад талант не значи добър футоблист, а значи , че има качества да стане добър футболист

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 9:59 am 
Аватар

Е да де, ама ние ги взимаме за да ги 'развием', а не защото са готови футболисти, това е случаят. Те може да са най-силни между 25 и 28, ама поне да са доказали, че имат качества да играят в най-добрия отбор у нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:15 am 

Morning Glory написа:
Самият Илиан Илиев е набор '68 и идва в Левски през '91. И той като тия сега няма никакви успехи преди идването си, освен че очевидно е впечатлил с качества. Не искам да сравнявам Илиан, който е футболен титан, с тия момчета, но механизмът е същият. Самата личност, която не се интересуваше вече от Левски и футбол, но гледам е изпълзяла от дупката си, в тоя форум многократно е врещял как съперниците ни - обикновено прасетата, взимат най-изявените футболисти от останалите отбори, докато ние сме се чешели. Нямам време да се занимавам с простотии и да вадя мнения. Който не помни, значи е тъп гъз.

Миланов си го избийте от главите. Тоя е скъп футболист. Неделев е набеден футболист, така и не знам какво се шуми около него.

Не от кои да е отбори, а от първите 4, което за нас откакто се помня е кауза пердута ...
Специално розовите тази година, на всичките си проблеми, имат по-силни еденици от нас. Който не го е видял в мача между двата отбора, значи е "тъп като гъз" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:24 am 
Аватар

Аз видях един безумно слаб и тъп мач с 1,5 положения, при това 1,0 беше в наша полза. Радвам се, че пак се нагъзваш на прасетата, селекцията и единиците им, за да онагледиш какво имах предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:35 am 

От сектор Б добре ли се следи играта? Да хинтнем Илиян да се премести там, белким прозре някоя скрита тактическа схема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:40 am 
Аватар

По телевизията 100% е най-яко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:41 am 
Аватар

Еми аз го гледах и на запис и точно това видях. Категорично ни надиграха, но положения в мача почти нямаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:42 am 

Виж как знаеш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:47 am 
Аватар

Не зная защо в тези дискусии се забравя едно много важно нещо. Трансферния прозорец не е супермаркет или пазар, където можеш да си купиш всеки, стига да имаш достатъчно пари. Има една малка подробност, но от доста голямо значение - желанието на играча и неговия менажер. Каквито и пари да ми дават, аз ако нямам желание да отида някъде, просто няма да стане. Спомням си списъка на хидъна, кои играчи от нашето първенство трябва да вземем - всички тези, които няма никакъв шанс да вземем и той го знае много добре. Сега извади кандилото и опява преждевременно селекцията.
Хидъне, може да съм "тъп като гъз", но знам едно основно нещо за тази игра - всеки играе толкова колкото му позволи противника. Ако в споменатата среща е изглеждало, че играчите на свинския отбор за били по добри, то не е че са, а че нашите са им позволили да изглеждат така.
Лично аз съм доволен от привличането на тези момчета и си мисля, че поне двама, ако не и тримата(без вратаря) в 50% от срещите през пролетта ще са титуляри. Преди да видим изявите им и адаптацията им в отбора, е излишно да правим каквито и да е изводи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:50 am 
Аватар

hidden767 написа:
Специално розовите тази година, на всичките си проблеми, имат по-силни еденици от нас.

Дежавю. :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:01 am 
Аватар

Що продължавате да му отговаряте? Дал съм му пълен игнор и въобще не му чета свинските излияния.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:22 am 
Аватар

Вчера двама трима опяваха срещу други двама трима как може да не харесваме селекцията. От мненията на много други потребители става ясно, че сме разделени на половина, тези които харесват и тези, които смятат, че това НЕ МОЖЕ да бъде шампионска селекция. ОК, не бъде така, но защо трябва да се обиждаме, нещо в което тук един човек е много силен? Като смяташ, че тези играчи са ни идеални и с тях шампиони ще станем, чудесно, но виж колко много други хора виждат и мислят, че това ще бъдат само резерви или в най-добрия случай, 1-2 титуляри. Те класата на отбора за пролетния дял няма да я вдигнат. Вчера слушам за бъдещето и инвестия за него от шефовете, ок, ама тогава защо дуднат, че искаме 100% шампиони да станем на пролет и преди разправяха как ще подсилваме сериозно зимата. Е подсилиха скамейката ...

П.С. Ако вземем Домовчийски и класен халф, за какъвто се пише, то ... тука си припомних поста на Македония и ме е срам да продължа с разсъжденията ... :loser2

П.С. 2 hidden-a е много прав, но много хора се обиждат от истината, сякаш тях наричат некадърници ... Греши, че ни сравнява с 4-я в класирането, а не с първия, с който сме тръгнали да се борим ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:30 am 
Аватар

Не смятам, че са достатъчни за титли, купи и финали на ШЛ, въобще не разсъждавам над тоя въпрос, щото това е пълен ташак, нямам самочувствието на футболен спец. Смятам обаче, че сте пълни путки като чорбарите и опищявате света вече втори ден за конкретния случай, както и периодично за други неща. Пълен цирк сте, селекционерчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:32 am 
Аватар

Стадионо е важен, селекцията да го духа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:43 am 
Аватар

А като не те интересуват тия неща за кво изобщо се обаждаш бе? Крайно време е да престанеш да се държиш като господ и да обиждаш наляво-надясно? Това и последния идиот го може и ще се справи по-добре от теб, гарантирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:59 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=XPkDatSRIUI

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 853, 854, 855, 856, 857, 858, 859 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]