Не знам, защо побързахте да ги отпишете още с пристигането тези четири момчета

! Ние, БЪЛГАРИТЕ сме големи чуждопоклонници! Никога не признаваме нашето, всичко на запад от Калотина е по-добро! Говорите за класни чужденци, а твърдите, че играчи от втора и трета Френска дивизия или свободни агенти са идеални за ЛЕВСКИ

! И с какво ще са по-класни от БЪЛГАРИТЕ в отбора ни? Ако са толкова класни, защо никой от първа дивизия не ги взима

и защо Бардон, не беше чувал за Ели до лятото на миналата година

? Признавате си, че не сте гледали играта на Пл. Димов, но вече сте сигурни, че и за ботев ( Враца ) не става?! Още от сега ми е ясно, как ще го награбят някой хора при първата грешка

! Защо, пък решихте, че този латка ли е ( патка ли е, все тая) е по-добър от него и изобщо, как преценихте, че и четиримата ни нови играчи ще са резерви! Аз пък си мисля, че М. Василев ще е титуляр, защото имам преки впечатления от неговата игра, гледал съм го и на живо и по тв! Във всички мачове с негово участие, които съм гледал, той изпъкваше над останалите, винаги се раздаваше, като за последно, не спираше да тича през всичките 90 мин., има прелична скоростна техника, центрира добре, има много силен удар и има сериозен стаж в " А " група! Това не е ли класа? Или предпочитате Марсиньо, Опоку, Рисп, Деамутен, Видович, Слори, Матондо и т. н., списъка вече е много дълъг и определено му изтървахме края! Някой да е чувал нещо за тях сега? Дори сред сегашните ни чужденци има играчи, които не са за ЛЕВСКИ! Нямам представа от играта на Пл. Димов, Велев и Иванов. Димов е налаган, като централен защитник от Херо, а кой в БЪЛГАРИЯ би го научил по-добре от Димитров, как се играе в зонова защита? Според мой колеги от Стара Загора, Велев е правил играта на берое досега, а вратарчето е пазело в Италия ( доказана школа за вратари )! За сега това ми стига! Сигурен съм, че ако се даде достатъчно време на тези момчета, те ще се докажат в ЛЕВСКИ и се надявам дълги години да ни радват! Тези момчета са играчи на ЛЕВСКИ и се нуждаят от нашата подкрепа! Аз съм доволен от селекцията, сигурен съм, че това е пътя, по който да тръгнем нагоре, с добри Български футболистти! Двата най-силни отбора на ЛЕВСКИ ( отборът на Шпайдела и отборът на Гочето ) бяха съставени само от БЪЛГАРСКИ играчи

! Отборът на Мъри беше много успешен

, но в никакъв случай по силен от горепосочените два! САМО ЛЕВСКИ!