forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 9:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 3:46 pm 
Аватар

Аре бе, Проданов, аре бе, аре бе, хейтър, аре напиши нещо, бе, аре бе, аре бе! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 3:53 pm 

antonatan написа:
На 4-ти км. всяка сутрин има регулировчици, които източват Г.М. Димитров. Голяма доброта са

Има и на Онкологията, и горе на Гражданска защита. Но ще е така само докато отворят Драган Цанков. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 3:56 pm 
Аватар

ех, много ще е жалко. Мен лично ме е яд, че и вечерно време ги няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:08 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Аре бе, Проданов, аре бе, аре бе, хейтър, аре напиши нещо, бе, аре бе, аре бе! :strkstrk

Е копеле, ти минаваш по околовръстното да те еба, а околовръстното пък го одобрявам. Не е честно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:20 pm 
Аватар

Не минавам през околовръстното винаги... опциите са през Цариградско, паметника Левски и надолЕ към сливница, а другия е през Бистрица, Симеонов, Драгалевци, Бояна и т.н. :bigok Изивини се, копеле! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:22 pm 
Аватар

Никога :bigok
Като минеш през Семинарията по пътя на величествения автобус 102, тогава :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:28 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Пълни глупости говориш бре, душа.
Задръствания на Семинарията ВИНАГИ е имало. Много преди всякакви идеи за естакада на кулата. Така че няма как естакадата да е довела до това, глупости. Дори не са се увеличили задръстванията. А пак ти казвам - без да е пуснато оня ден си минах ок и оттам, и през Семинарията.
Проекти има, просто представям си ако правеха всичко наведнъж какви щеше да ги пишеш :wink:

сама казваш, че минаваш между 10 и 4
онзи ден минах в 6 - половин час да мина светофара идвайки по симеоновско - това никога не е било :wink:

проданов е прав - тези проекти са смислени само в система - хващат и правят цял ринг, зелени вълни и т.н. и става перфектно
но те въобще нямат подобна концепция измислена, пускат се на парче някакви строежи, защото има 2-3 големи фирми със сериозно лоби и си вкарват общински съветници без значение коя партия е на власт
сега защото на кулата минават повече коли по яворов , та са увеличили зеленото на семинарията и всички по наум и симеоновско лапат големия, върнаха се и задръстванията на вапцаров и черни връх - в крайна сметка не се минава по-бързо , в която и да е посока

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:30 pm 

Boyo написа:
incheto_1914 написа:
Пълни глупости говориш бре, душа.
Задръствания на Семинарията ВИНАГИ е имало. Много преди всякакви идеи за естакада на кулата. Така че няма как естакадата да е довела до това, глупости. Дори не са се увеличили задръстванията. А пак ти казвам - без да е пуснато оня ден си минах ок и оттам, и през Семинарията.
Проекти има, просто представям си ако правеха всичко наведнъж какви щеше да ги пишеш :wink:

сама казваш, че минаваш между 10 и 4
онзи ден минах в 6 - половин час да мина светофара идвайки по симеоновско - това никога не е било :wink:

Само дето не си дочел :wink: Малко по- рано Проданов ми каза: "Мини сега да видиш и пиши след 1 час", затова споменах този часови диапазон :wink: Отделно споменах и че преди 2 седмици минах в пиков час и нямах никакви проблеми нито на кулата, нито на Семинарията :wink:
А да не говорим, че идвайки по Симеоновско (ако говорим от Студентски) абсолютно винаги от хиляда години е ужасна гмеч.

Наистина не разбирам как ви хрумна сега да мрънкате за кръстовище, което не е пипано да не кажа никога, но което предстои да бъде направено догодина. :) И аз се дразня да чакам, но в крайна сметка чакам да го направят и него като на кулата и толкова.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:31 pm 
Аватар

Boyo написа:

как ще е било като всички дето минават през тв кулата по цанков, сега минават по симеоновско. Още една седмица и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:33 pm 
Аватар

Добавете в анкетата "Глас народен" на Светльо Хиподилски :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 4:36 pm 
Аватар

Значи оставяме разговора за след седмица, когато задръстванията, които всъщност ги няма, ще изчезнат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 5:08 pm 
Аватар

Тая тема е заприличала на пътен наръчник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 8:39 pm 
Аватар

Те половината не знаят улиците в града си, но коментират задръстванията :bii_chorbata :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 8:45 pm 
Аватар

Проданов, няма да ти отговарям повече по темата за АЕЦ Белене, защото пишеш откровени глупости. Който разбрал - разбрал, тва е. Няма как румънската и турските централи да са печеливши, а Белене да не е и то на фона на Македония, Албания, Гърция и Сърбия, които имат недостиг на енергия, както и на фона на затварянето на централи в България, както и на фона на затварянето на Козлодуй след до 30 години. Кур за Белене, дай да си плащаме 2-3 милиарда компенсации на русия и за кво са ни 16 милиарда инвестиции и радвижване на икономиката, за кво ни е високотехнологично производство - аре да ходим да си сАдим доматите и тва е. Евала.

Тая смешна графика дет си ми я дал ти казах какво показва и ти казах да намериш истинските доклади на МВФ и СБ, не някви гугъл графики и ти казах да погледнеш тези на региони, разивващи се с подобен темп като този на Балканите преди кризата и очаквания след кризата, а не Западна Европа и САЩ, които са вече развити пазари, защото тая графика дет си дал е за Западна Европа и Балканите в едно, а ако отделиш Балканите и Източна Европа от Западна картинката се променя драстично. Всъщност вече ти бях отговорил надълго и нашироко на всичко, но ти пропусна да ми отговориш и сега пак си приказваш същите глупости. Не си прави труда да ми отговаряш и сега, защото едно, че не ми се занимава и второ, че явно няма смисъл като те гледам кви ги пишеш (Белене и другите неща едно на ръка, а тва плюене на тъп и необразован селянин малко увисва във въздуха след като този човек дава добра работа и препитание на 350 човека, основал е фирма лидер в бранша си (имаща проекти във Виетнам, Турция, Ирак и Садутиска Арабия) и прави съвместни проекти със огромна компания като Сименс (което ти не знам защо го даваш като негативен пример)... добър, лош - тва са фактите, а ти кое от тези три неща си направил и мислиш ли че чак толкова тъп и прост селянин дори с всичките пари на света може да ги направи?).

В интерес на истината малко ме хваща яд, защото знам, че хората в този форум са над средното ниво на интелигентност (е, поне някои от тях) и при поставени факти на масата за и против един проект мислех, че няма мненията им да са толкова силно политически обременени, но явно съм се лъгал. И още нещо да не се забравя - тук говорим ако проектът е частен. Аз имам мнение, че ползите за България ще са много по-големи ако е държавен или с колкото се може по-голямо държавно участие, но тази теза дори не съм я засягал и защитавал още и не мисля и да го правя тъй като тук поради някаква неясна и необяснима за мен причина доста хора го отхвърлят този проект дори като частен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 8:58 pm 
Аватар

Снощи Дългия плешив чорбар от плевенските села каза бруталния виц за НЕГО :strkstrk Очаквам сваляне от ефир, ибани в дупитУ и предаване във вечерния блок на Канал3 със Сашо Диков и Кур Савов :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 10:18 pm 
Аватар

Може ли линГ с вица ..че в нас тази телевизия съм я изтрил...едната от причините е точно този БОКЛУК,но пък ми стана интересно :strkstrk :strkstrk

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 10:25 pm 
Аватар

Миналият понеделник, някъде между 6 и 7 задръстването почна, още преди светофара на гара Пионер (в посока Лозенец). Майката си еба. 45 минути отвисях там. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2012 11:54 pm 
Аватар

Още малко и пускат Драган Цанков и тогава всички ще се юрнат от там да минават, а на Семинарията ще стане ток и жица :lol: :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 10:34 am 
Аватар

Жорка, може ли да си в една от световните икономически столици в момента и да агитираш за тоя азиатски кенеф в Белене :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 11:07 am 
Аватар

Brannik написа:
Проданов, няма да ти отговарям повече по темата за АЕЦ Белене, защото пишеш откровени глупости. Който разбрал - разбрал, тва е. Няма как румънската и турските централи да са печеливши, а Белене да не е и то на фона на Македония, Албания, Гърция и Сърбия, които имат недостиг на енергия, както и на фона на затварянето на централи в България, както и на фона на затварянето на Козлодуй след до 30 години. Кур за Белене, дай да си плащаме 2-3 милиарда компенсации на русия и за кво са ни 16 милиарда инвестиции и радвижване на икономиката, за кво ни е високотехнологично производство - аре да ходим да си сАдим доматите и тва е. Евала.

Тая смешна графика дет си ми я дал ти казах какво показва и ти казах да намериш истинските доклади на МВФ и СБ, не някви гугъл графики и ти казах да погледнеш тези на региони, разивващи се с подобен темп като този на Балканите преди кризата и очаквания след кризата, а не Западна Европа и САЩ, които са вече развити пазари, защото тая графика дет си дал е за Западна Европа и Балканите в едно, а ако отделиш Балканите и Източна Европа от Западна картинката се променя драстично. Всъщност вече ти бях отговорил надълго и нашироко на всичко, но ти пропусна да ми отговориш и сега пак си приказваш същите глупости. Не си прави труда да ми отговаряш и сега, защото едно, че не ми се занимава и второ, че явно няма смисъл като те гледам кви ги пишеш (Белене и другите неща едно на ръка, а тва плюене на тъп и необразован селянин малко увисва във въздуха след като този човек дава добра работа и препитание на 350 човека, основал е фирма лидер в бранша си (имаща проекти във Виетнам, Турция, Ирак и Садутиска Арабия) и прави съвместни проекти със огромна компания като Сименс (което ти не знам защо го даваш като негативен пример)... добър, лош - тва са фактите, а ти кое от тези три неща си направил и мислиш ли че чак толкова тъп и прост селянин дори с всичките пари на света може да ги направи?).

В интерес на истината малко ме хваща яд, защото знам, че хората в този форум са над средното ниво на интелигентност (е, поне някои от тях) и при поставени факти на масата за и против един проект мислех, че няма мненията им да са толкова силно политически обременени, но явно съм се лъгал. И още нещо да не се забравя - тук говорим ако проектът е частен. Аз имам мнение, че ползите за България ще са много по-големи ако е държавен или с колкото се може по-голямо държавно участие, но тази теза дори не съм я засягал и защитавал още и не мисля и да го правя тъй като тук поради някаква неясна и необяснима за мен причина доста хора го отхвърлят този проект дори като частен?

Пич, ти все още продължаваш да говориш за частен проект, при положение че официално такъв заявен интерес няма. Освен това продължаваш да защитаваш проект на база на някакви данни, които имаш, но които не искаш да изнесеш. С данните, които са общодостъпни не си убедителен - по тях проекта е губещ.

Колкото до Манчев - ми той Илия Павлов даваше работа на 30 000 човека, пич ли беше? И не, Сименс не е негативен пример, а това, което дълго време държеше Риск Инженеринг на крака, щото без Сименс, Риск немаше да съществуват.

Колкото до примерите с Турция -
Цитат:
Турската страна няма да строи атомна централа до границата с България, стана ясно след разговор между българския евродепутат Евгени Кирилов от Групата на социалистите и демократите и турския външен министър Ахмет Давутоглу.

Явно и те имат други данни. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 11:18 am 
Аватар

За нещо важно като ще се прави протест си питат путките, ама заради тютюнопушенето са се вдигнали вчера. Баси племето. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 11:23 am 
Аватар

danesa написа:
Може ли линГ с вица ..че в нас тази телевизия съм я изтрил...едната от причините е точно този БОКЛУК,но пък ми стана интересно :strkstrk :strkstrk

Няма линк, но ще го разкажа :strkstrk Събрали се трима учени - германец, японец и българин и обсъждали научния прогрес. Германецът казал "Ние напреднахме много в завода стана злополука и от един от работниците остана само единия пръст от крака му, но ние взехме този пръст, изградихме от него крак, тяло, глава, стана чуден човек, работи като за 50 човека и се наложи да съкратим 50 човека от завода ", японеца казал "А ние намерихме косъм, от него изградихме глава, тяло, крака, великолепен екземпляр работи като за 500 и се наложи да съкратим 500 души от завода", а българина казал "Ние подушихме една пръдня, затворихме я в буркан, от нея направихме гъз, крака, тяло, глава, направихме го министър-председател и сега 500000 човека са без работа " :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 11:27 am 
Аватар

Дано дъртия мутрафон днес договори да не ни намаляват евро парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 11:36 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
danesa написа:

Няма линк, но ще го разкажа :strkstrk Събрали се трима учени - германец, японец и българин и обсъждали научния прогрес. Германецът казал "Ние напреднахме много в завода стана злополука и от един от работниците остана само единия пръст от крака му, но ние взехме този пръст, изградихме от него крак, тяло, глава, стана чуден човек, работи като за 50 човека и се наложи да съкратим 50 човека от завода ", японеца казал "А ние намерихме косъм, от него изградихме глава, тяло, крака, великолепен екземпляр работи като за 500 и се наложи да съкратим 500 души от завода", а българина казал "Ние подушихме една пръдня, затворихме я в буркан, от нея направихме гъз, крака, тяло, глава, направихме го министър-председател и сега 500000 човека са без работа " :strkstrk

:lol: :lol:
:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 12:02 pm 
Аватар

Имам един въпрос към финансистите, тъй като идва края на годината и сто процента скоро ще изпъкне някой родолюбец от някоя агенция или министерство със сто бона допълнителни доходи от извънреден труд, щото много работил за родината и даже не си ползвал отпуска вече десета година. Тъй като мистър Вдянков тръби навсякъде, че 13 заплата няма да има, докато той е министър /което е долна лъжа/, сега се говори за допълнително стимулиране черз икономии от фонда работна заплата, но от къде идват тези икономии на от този фонд ? Първото за което се сещам е извършени съкращения, но такива освен в общините - обичайните 10% годишно и евентуално при военните другаде не съм чул да правят, нито мвр, нито данс, нито правосъдното министерство правят съкращения, второто за което се сещам това са вакантни щатни бройки, но защо се е допуснало да останат такива вакантни щатове, не са назначени хора или тези щатове да бъдат съкратени, предполагам, че това са бройки в ниските нива на управление или сред служителите /т.е. от хората за които се предполага, че трябва да вършат работа/, третото за което се сещам, са доброволно напуснали служители, но дълбоко се съмнявам, че в тази криза масово хората ще напускат държавната работа, все пак дори и малки заплатите са редовни, имаш си работно време, отпуски и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 12:38 pm 
Аватар

Някой преди време (може и аз да съм бил) спомена за успешни български компании с международно признание. Днес се сетих за още една, която очевидно е мнго напред с материала. :smt023 XS Software - разработчици на онлайн игри.

http://en.wikipedia.org/wiki/XS_Software
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 12:45 pm 

Абсолютни некадърници и долни измамници. Да се затрият на минутата! :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 12:46 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ти въобще имал ли си допир с тая компания? Имаш ли идея как се работи в нея и какви хора са? Не искам да се заяждам ама много се изложи с тва :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 1:30 pm 
Аватар

Еми гледам, че им вървят зомбираните игри или нещо съм пропуснал? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2012 6:01 pm 
Аватар

http://frognews.bg/news_49257/Stoian_Iv ... em_ot_ES!/
Досега го слушах тоя по дарик и ме изуми. Според него за 5 години откакто сме в ЕС сме на минус 5-6 млрд лева и едва ли не даваме пари на Англия и Германия да си харчат. Ако пък в тези страни тръгнат да уволняват българите, които работят някъде, ние ще го спрем това като натиснем и спрем техните инвестиции у нас. И това е начин на мислене на български депутат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]